Exposed_Bone Δημοσιεύτηκε March 8, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 8, 2004 Πριν λίγο καιρό αγόρασε ο πατέρας μου έναν φορητό τον acer aspire 1353 Δυστυχώς όμως ( για τον πατέρα μου) δεν έχει οδηγό δισκέτας . Του έβαλα πάνω το incd τις ahead αλλά λόγο ελλιπής γνώσεων δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά Τι έχετε να μου προτείνετε να του βάλω? Κάποιο εύκολο πρόγραμμα? Εγώ σκεφτικά να αγοράσω ένα card reader να του δώσω μια sd και να είναι μια χαρά Εσείς τι προτείνετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Με τα UDF CDRW δεν πρέπει να έχει πρόβλημα! Σαν δισκέτες λειτουργούν κι αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 επισης μια καλη λυση ειναι τα usb-disks Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 @eLeKtriK EyE το ξερω αλλα ισως κανει καποιο λαθος και το δισκακι κλειδωνει @william blake ενα στσ 64μβ ποσο κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 περιπου 50 - 60 ευρω εχουν τα 128MB, αρα (υποθετω) καμια 30αρια θα εχουν τα 64 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 to 1353 den ehei SD card reader? mporeis na breis kai ekswteriko usb drive, alla den aksizei katholou ton kopo afou ta usb sticks einai super pio praktika. an den ehete problima me to hrima nomizo i kaliteri shesi hwritikothtas - timhs einai sta 256 twra. kapou 90 E. edit. telika den ehei oute card reader oute BT. gia des.. BTW, poso to pire? Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 1200 euro το πηρε θα δω αν θα εχει ξανα προβλημα με το cdrw τοτε θα αγορασω ενα usb stick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts