georgesk Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Μάλλον δεν το έγραψα σωστά πριν και σε μπέρδεψα..Έχω κάποια SMS στα Windows, γυρνάω σε Android και λαμβάνω νέα SMS. Ξαναγυρνάω σε Windows Mobile, υπάρχει τρόπος τα SMS που έλαβα μέσω Android να τα "συνχρονίσω" κατα μιά ένοια με αυτά των Windows mobile (και το αναποδο) ώστε να μην "χάνω" μηνύματα (και επαφές κατα συνέπεια) με την κάθε αλλαγή λογισμικού? Πιο απλά, υπάρχει κάποιο κοινό πρόγραμμα συχγρονισμού ή back up μεταξύ των δυο λειτουργικών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 (edited) Για τις επαφές είτε μέσω htc sync είτε μέσω συγχρονισμού με gmail.Για τα μηνύματα από android προς wm δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι @karhariasgr Περνάς στην κάρτα τον φάκελο Android ή τον φάκελο MDJ_FroYo_HD_v._4.3_MDJ_S7.5HD μέσα στον οποίο υπάρχει ο φάκελος Android; Aν ναι βάλε σκέτο το φάκελο Android στην κάρτα και στο startup.txt στο set cmdline άλλαξε το σε set cmdline "rel_path=Android" Edited December 6, 2010 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 georgesk δε ξέρω αν γίνεται αυτό που λες, αλλά νομίζω ότι αν μπεις μια φορά στο Android δε θα θες να ξαναμπεις Windows με τίποτα !!! bbbb πλάκα μου κανεις,ε? μα το έκανα αυτό!! είμαι 10000000000% σίγουρος ότι το έκανα. Τελικά δούλεψε.. τι να πω.. τουλάχιστον το βλέπω να ανοίγει.. ας ελπίσω ότι θα λειτουργήσει κανονικα. Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosbkl Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 thanosbkl κάνε ένα hard reset στη συσκευή σου μετά την αναβάθμιση καποια αλλη προταση φιλε? δεν εφτιαξε :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 βάλε Android και μη ξαναγυρίσεις ποτέ στα Windows :D στο λέω και φιλικά και πολύ πολύ πολύ στα σοβαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 αυτά που λέει ο Χρήστος και βλέπω έχεις και άλλο build θα πρέπει να έχει άλλο όνομα folder και αντίστοιχα στο startup set cmdline "rel_path=ΤΟΟΝΟΜΑΤΟΥFOLDER1 nand_boot=0" set cmdline "rel_path=ΤΟΟΝΟΜΑΤΟΥFOLDER2 nand_boot=0" Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 (edited) βάλε Android και μη ξαναγυρίσεις ποτέ στα Windows στο λέω και φιλικά και πολύ πολύ πολύ στα σοβαρά! Αρκεί το κινητό του να μην έχει όρεξη για πλακίτσες,όπως το δικό σου :p και μετά ξενερώσει μέχρι να το κάνει να ξανατρέξει android To nand_boot δε χρειάζεται στο cmdline αν βάλεις rel_path=όνομα φακέλου Edited December 6, 2010 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosbkl Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 βάλε Android και μη ξαναγυρίσεις ποτέ στα Windows :D στο λέω και φιλικά και πολύ πολύ πολύ στα σοβαρά! :) με φοβιζει η διαδιακασια γιατι δεν εχω ξανακανει αλλαγη, αλλα μια που το ανεφερες 4 ερωτησεις με ναι η οχι * θα μπορω να μπενω κανονικα ιντερνετ μεσω cosmote η wifi? * εχω τα αρχεια μου στο microsoft myphone.com θα μπορω να τα τραβηξω απο εκει? * θα μπορω να ξαναγυρισω σε windows μεσω του official site αν δεν τα καταφερω? * δεν ιστερουν σε τιποτα απο τα windows? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 mimo έτσι το είχα και πριν, αφού δούλευα κανονικά 3 λειτουργικά Windows Mobile, Revolution 1.7 και MDj 4.2 αλλά δεν είχα στο τέλος το nand_boot=0 δλδ το είχα set cmdline "rel_path=ΤΟΟΝΟΜΑΤΟΥFOLDER1" και πάλι έτσι το έκανα και λειτουργεί κανονικά, αλλά μετά την δική σας υπόδειξη.. όσο το προσπαθούσα μόνος μου δεν ήθελε να λειτουργήσει.. :D τι να πει κανεις... Μόλις πήγα να περάσω την 4.3 άρχισε τα χαζά του και δεν φόρτωνε καμία rom από Android. bbbb τώρα είσα το post σου, αυτό ακριβώς λέω ποιο πάνω. δε ξέρω γιατί δούλεψε τώρα αλλά αυτό είναι θετικό :) thanksbkl *ναι *και εγώ εκεί τα είχα, αν θυμάμαι καλά μπορεί να κάνει αυτόματα την μεταφορά στο Outlook και από εκεί στη συσκευή σου. *είναι ο ποιο απλός τρόπος να αλλάξεις λειτουργικό. Δε χρειάζεται να σπάσεις τα Windows σου, απλά περνάς ένα φάκελο στη κάρτα μνήμης σου, ακουλουθείς τις 2-3 οδηγίες και φωρτώνει κανονικά το Android. Με απλό reboot ξαναμπαίνεις σε Windows. Τσέκαρε όμως το radio σου να κάνει για Android rom. *σου ξαναλέω ότι δε θα θες να ξαναγυρίσεις σε Windows. Αν υστερούσαν δε θα στο πρότινα καν, μεταμορφώνουν την συσκευή σου σε iPhone!!! :D με την έννοια ότι γίνεται 10 φορές ποιο γρήγορη απ ότι ήταν και ότι έχει δεκάδες χιλιάδες καλούδια (εφαρμογές) να περάσεις! (έγινε υπερβολικός το ξέρω, αλλά πέφτω χαμηλά για να αναδείξω το σπουδαίο!) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Υστερεί αρκετά στις εφαρμογές gps σε σχέση με τα wm και υπερτερεί κατά πολύ στις εφαρμογές internet και τα παιχνίδια Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 απ όταν έβαλα Android το ξέχασα εντελώς ότι είναι και GPS συσκευή!! Καλά που το ανάφερες, πρέπει να βάλω κάποια εφαρμογή. Αντιθέτως πριν με WM ήξερα ότι είναι ΜΟΝΟ GPS συσκευή :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosbkl Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 [ thanksbkl *είναι ο ποιο απλός τρόπος να αλλάξεις λειτουργικό. Δε χρειάζεται να σπάσεις τα Windows σου, απλά περνάς ένα φάκελο στη κάρτα μνήμης σου, ακουλουθείς τις 2-3 οδηγίες και φωρτώνει κανονικά το Android. Με απλό reboot ξαναμπαίνεις σε Windows. Τσέκαρε όμως το radio σου να κάνει για Android rom. *σου ξαναλέω ότι δε θα θες να ξαναγυρίσεις σε Windows. Αν υστερούσαν δε θα στο πρότινα καν, μεταμορφώνουν την συσκευή σου σε iPhone!!! :D με την έννοια ότι γίνεται 10 φορές ποιο γρήγορη απ ότι ήταν και ότι έχει δεκάδες χιλιάδες καλούδια (εφαρμογές) να περάσεις! (έγινε υπερβολικός το ξέρω, αλλά πέφτω χαμηλά για να αναδείξω το σπουδαίο!) :p *δηλαδη θα τρεχει και τα windows απο πισω? δεν θα το φορτωνει πολυ ετσι? :S *αμα θελαμε i-phone θα περναμε i-phone :) (γνωριζετε οτι εχουν 1 χρονο εγγυηση αντι 2και 3 μερες αμεση αντικατασταση αντι 7?) καλυτερο το galaxy η το x-10 απο i-phone λογω android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Tα windows δεν τρέχουν από κάτω,όταν τρέχεις android. απ όταν έβαλα Android το ξέχασα εντελώς ότι είναι και GPS συσκευή!! Καλά που το ανάφερες, πρέπει να βάλω κάποια εφαρμογή. Αντιθέτως πριν με WM ήξερα ότι είναι ΜΟΝΟ GPS συσκευή :D Καλά μην υπερβάλλουμε τώρα.Εγώ ήξερα και πριν ότι ήταν μια πολύ καλή φορητή συσκευή.Επαιρνα τα mail μου,έστελνα και λάμβανα αρχεία πανεύκολα αλλά δεν είχα αυτή την άνεση που έχω με το android όταν ήθελα να δω κάτι στο ιντερνετ.Mε τον οπερα όσο καλος και αν είναι,πολλες φορές μου έσπαγε τα νεύρα που δεν έπιανε το σημείο που πατούσα και γενικά με δυσκόλευε αρκετα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosbkl Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 και κατι ακομα παιδια εχω συνχρωνισει τις επαφες μου με το facebook θα μπορω να το κανω αυτο με android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 thanosbkl όχι λέμε.. δεν έχει σχέση με τα windows.. φορτώνεις μια το ένα μια το άλλο, δε φορτώνει το ένα μέσα από το άλλο. αν μου βρεις εσύ iPhone με 4,3 ίντσες οθόνη εγώ το σπάω το HTC τώρα. Μέχρι πριν λίγο καιρό ήμουν έτοιμος να το δώσω το HTC για iPhone αλλά όταν γνώρισα το Android ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και αμφίδρομος!!! bbbb ε ναι.. είπα.. υπαρβάλω λίγο :D αλλά και πάλι άντε έβλεπες και τα email σου, τον καιρό, μετοχές :p και μπορούσες να είχες 1-2 άθλια παιχνιδάκια και μερικές ίσως άχρηστες εφαρμογές, οι οποίες το ήξερες οτι δε χρησίμευαν σε κάτι αλλά κάπως έπρεπε να δικαιολογήσεις την 8γιγα κάρτα και επίσης έπρεπε να δείξεις και στους φίλους σου ότι κάνει και "αυτό".. :/ θυμάμαι να περνάω HD Movies μέσα στη συσκευή και να τους μαζεύω βράδυ σε camping να δούμε από το HTC, περισσότερο για χαβαλέ όλη ή φάση αλλά ήμουν όλο στο "περίμενε.. σε λίγο θα ξεκολλήσει και θα ξεκινήσει" :D πραγματικά δε μου έχουν λείψει καθόλου αυτές οι μέρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 και κατι ακομα παιδια εχω συνχρωνισει τις επαφες μου με το facebook θα μπορω να το κανω αυτο με android? εννοείς έχεις κάνει σύνδεση των επαφων σου με τις αντίστοιχες επαφές σου από το fb? αν ναι, ναι θα τις βλέπεις και το android έτσι, σε μένα τις βλέπεις πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosbkl Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 αυτο λεω και γω ακομα και με windows το θεωρω καλυτερο απο i-phone :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 θυμάμαι να περνάω HD Movies μέσα στη συσκευή και να τους μαζεύω βράδυ σε camping να δούμε από το HTC, περισσότερο για χαβαλέ όλη ή φάση αλλά ήμουν όλο στο "περίμενε.. σε λίγο θα ξεκολλήσει και θα ξεκινήσει" :D πραγματικά δε μου έχουν λείψει καθόλου αυτές οι μέρες! Δεν έχω δοκιμάσει hd ταινίες στο κινητό αλλά ακόμη και σε απλές ταινίες έχω την εντύπωση ότι στο android παίζουν καλύτερα Αν κάποια στιγμή καταφέρουν να βάλουν android στην nand,δε θα το σκεφτώ ούτε στιγμή να μην το βάλω Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Αν κάποια στιγμή καταφέρουν να βάλουν android στην nand,δε θα το σκεφτώ ούτε στιγμή να μην το βάλω αυτο!! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Ενταξει ρε παιδια καλα τα android αλλα το hd2 ακομα και με την 1.66 και με καποιες εφαρμογες ειναι κορυφη.εγω δεν ιδρωνα πουθενα πλην καποιον ταινιων. Που σε σχεση με το ομνια δεν τραβουσανε οσο επρεπε.παραπονα ειχα και εχω απο τα wm αλλα ειναι ενα παλιο αλλα πλεον με τετοιο hardware σεβαστο λογισμικο και επιπλεον τα προγραμνατα gps ειναι αλλο σε σχεση με το ios και android Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 @dimgeo συμφωνώ εν μέρει όχι όμως για την 1.66 , η διαφορά απ'την v16 omega είναι τεράστια στα wm ... όποιος ενδιαφέρεται για νέα πειράματα "beta tester" : MDJ s7.6 HD :lol::lol::lol::lol:Use at your own riskhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=831585 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 1500mhz :lol: ε δε παλεύεται ο άνθρωπος :p Να συμπληρώσω overclock at your own risk - I'm not responsible for damage to your device Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Σκέφτομαι να δοκιμάσω την 4.3 Είναι overclocked; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Ναι αλλά μόνο με setcpu.Κανονικά τρέχει μέχρι τα 998mhz.Αν θέλεις παραπάνω ή παρακάτω βάζεις το setcpu και το ρυθμίζεις ανάλογα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 ΟΚ προχωράω. Να δούμε...θα με κάνει να αποχωριστώ την αγαπημένη μου Revolution; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts