Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι το ξερω αυτο.ολοι οι φακελοι που εμφανιζονται ειναι στα κινεζικα και δεν υπαρχει κανενας φακελος nativeSD
T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δηλαδή όλοι οι φάκελοι είναι στα Κινέζικα?

Κοίταξα στο δικό μου, μπας και κάποιοι φάκελοι ήταν γραμμένοι στα Ελληνικά, το οποίο θα εξηγούσε και τα Κινέζικα που λες, αλλά διαπίστωσα ότι όλοι είναι στα Αγγλικά.

Μπας και το κινητό δεν είναι ούτε Ευρωπαϊκό ούτε Αμερικάνικο αλλά είναι Κινέζικο και έτσι εξηγούνται όλα?? :lol: :p

Θα ήταν κόπος να ξεκινούσες και να τα έκανες όλα από την αρχή? task 29, recovery κλπ κλπ

οχι δεν ειναι κινεζκο,ειναι το ευρωπαικο.πριν λιγες μερες δεν ειχα προβλημα,ηταν ολα οκ.ξαφνικα δε μπορω να περασω καμια nativesd rom.εχω κανει task29 τα παντα αλλα τιποτα

Πλάκα έκανα, δεν υπάρχει Κινέζικο....ή υπάρχει? :wacko:

Εννοείς κάνεις τη διαδικασία που λέει εδώ: http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=42021

......σβήνεις τα πάντα, βάζεις magdlr,

περνάς 4ext recovery από εδώ https://www.dropbox.com/s/hl9362k11eq15nr/4ext150%CE%9C-210M.rar ή από εδώ https://www.dropbox.com/s/3k9k10emk453abj/4ext220-330%CE%9C.rar

.............

περνάς τη ρομ και όταν τελειώσεις και πας να ρυθμίσεις να μπουτάρει την sd βλέπεις μόνο φακέλους γραμμένους με Κινέζικα γράμματα?

Τότε μάλλον υπάρχει και Κινέζικο, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση!!!!

Τα καλύτερα πιθανολογώ ότι θα έρθουν όταν θα μπουταρουν τον kernel v3.0.x
Χρήστο για ποιον kernel λες ,για αυτόν ?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=37469937#post37469937

ναι αυτα τα εχω κανει ολα.εχω δοκιμασει και 2 κατρες μνημης αλλα τιποτα

Αφού δεν έχει να πει κάτι κάποιος από τους 2 ανωτέρω προλαλήσαντες, τα πράγματα είναι σοβαρά.

ULTREX!

Ναι αυτόν.
Χρήστο τι καινούργιο να περιμένουμε από τον νέο kernel ? και αν ασχολείτε ο Cotulla ελπιζουμε σε θαυματα:D

Αυτό ακριβώς.Ο cotulla είναι εγγύηση.Έτσι ελπίζω ότι για να ασχολείται σημαίνει ότι θα έχουμε βελτιώσεις.θυμήσου μόνο πόσο βελτιώθηκαν οι sense gingerbread σε σχέση με τις froyo.Κάτι ανάλογο ελπίζω ότι θα γίνει και με τις jb roms Edited by bbbb

καλησπερα το κινητο μου (HD2 φυσικα) φοραει την εκδοση 2.2 της DFT,το πηρα ετοιμο απο φιλο ,ολα καλα το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν εχω χωρο για εφαρμογες,μπορει καποιος να βαλει οδηγιες για το πως θα φτιαξω partitions στην καρτα μου (8gb) και οτι κατεβαζω απο το market να πηγαινει εκει είτε αυτοματα είτε με το app2sd ; σας ενημερωνω οτι ειμαι παντελως ασχετος,διαβαζω αρκετα απο αυτα που γραφεται και δεν εχω καταλαβει τιποτα :rolleyes: επισης μενω Αθηνα και κερναω καφεδακι - μπυριτσα - σουβλακια αν μπορει καποιος να μου το φτιαξει,ερχομαι σε οποια περιοχη θελετε διαθετω, netbook και καλωδιο ;) σας ευχαριστω πολυ .

καλησπερα το κινητο μου (HD2 φυσικα) φοραει την εκδοση 2.2 της DFT,το πηρα ετοιμο απο φιλο ,ολα καλα το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν εχω χωρο για εφαρμογες,μπορει καποιος να βαλει οδηγιες για το πως θα φτιαξω partitions στην καρτα μου (8gb) και οτι κατεβαζω απο το market να πηγαινει εκει είτε αυτοματα είτε με το app2sd ; σας ενημερωνω οτι ειμαι παντελως ασχετος,διαβαζω αρκετα απο αυτα που γραφεται και δεν εχω καταλαβει τιποτα :rolleyes: επισης μενω Αθηνα και κερναω καφεδακι - μπυριτσα - σουβλακια αν μπορει καποιος να μου το φτιαξει,ερχομαι σε οποια περιοχη θελετε διαθετω, netbook και καλωδιο ;) σας ευχαριστω πολυ .

αρχισε το διαβασμα εδω >>> http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=42021

Φιλε Τακη σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση,τα διαβαζα αυτα που μου εστειλες και πραγματικα δεν καταλαβα τιποτα....:blink: ειμαι ασχετος,αν μπορεις και θες να ερθω απο την Νικαια να το φτιαξουμε ; οποτε μου πεις εσυ ; εγω δεν μπορω να τα κανω αυτα,δεν τολμω,θα το καταστρεψω.Σε ευχαριστω και παλι.

p.s τα κερασματα ισχυουν.:D

Που ακριβώς δυσκολεύεσαι; Καταρχήν η ρομ που έχεις τώρα πάνω είναι πάρα πολύ παλιά. Παρόλα αυτά υπάρχει ένας σχετικά εύκολος τρόπος για να κάνεις χώρο. Την κάρτα μνήμης ξέρεις πως να την βλέπεις στον υπολογιστή; Προτείνω να κατεβάσεις το μίνι tool partition Wizard και στις οδηγίες που σου έδωσε λινκ ο Τάκης, έχω ένα βιντεάκι για το πως κάνεις ext partition. Εφόσον λοιπόν ξέρεις να συνδεεις την κάρτα μνήμης στον υπολογιστή, κρατάς ένα backup και ακολουθείς τις οδηγίες για να φτιάξεις ένα ext partition.Κάνε το αρχικά σε ext3 1gb γιατί η ρομ που έχεις είναι παλιά και δεν ξέρω αν υποστηρίζει ext4.Μετά κατεβάζεις από το play store το link2sd και με βάση τις οδηγίες θα κάνεις χώρο.

οκ το κατεβαζω και το εγκαθιστώ,μπορεις να μου στειλεις το βιντεο ; την καρτα την βαζω σε card reader; η απο το κινητο; να την σβησω την καρτα ; γιατι εχω πραγματα μεσα,εχω κρατησει τα δεδομενα στον υπολογιστη. Edited by vendeta

Καλύτερα σε card reader.Στην υπογραφή μου στον οδηγο για android και θα βρεις και το βιντεακι για την χρήση του mini tool

το link2sd δεν με αφηνει να το λειτουργησω,πως βαζω εφαρμογες στο super user ; δεν μπορει να αποκτησει προσβαση root λεει.Eχω κανει το partition ext3 αλλα δεν με αφηνει να κανω τιποτα,καμια βοηθεια; Edited by vendeta

Αν θυμάμαι καλά αυτή η ρομ όντως δεν έχει root πρόσβαση.ψάξε στο Google την εφαρμογή z4root κανε την εγκατάσταση και μέσω αυτής θα μπορέσεις να κάνεις root. Και μετά θα λειτουργήσει το πρόγραμμα. Αυτά που σου γράφω είναι τα πιο εύκολα. Μετά πας σε αλλαγή rom και εκεί θες περισσότερο διάβασμα.

bbbb σε ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σου,εχθες που ψαχτηκα λιγο κατεβασα αυτα τα αρχεια :JellyBelly 1.3 , NexusHD2-Gingerbread_V3.3a-(Android-2.3.7) , system_patcher_JellyBelly , Ungaze_Data2sd_v4b5,μπορεις να μου πεις πως τα εγκαθιστω ; η αν εχετε καποιον οδηγο για αναβαθμιση λογισμικου ; αυτα που εχετε εδω απο οτι καταλαβα ειναι απο win σε android ,αλλα σου ειπα δεν ξερω τιποτα απο αυτα,ψαχνωντας παω.

κατεβασα και αυτο που μου ειπες και μου εβλαλε 'sorry the devise has not proper root access'

Edited by vendeta

Σε ότι αφορά τον οδηγό.Εσύ έχεις ήδη magldr bootloader οπότε προχωράς απο εκει και κάτω που λέει πως εγκαθιστας μια ρομ με magldr.

Αν βάλεις nativesd θα λύσεις για πάντα το πρόβλημα του χώρου.Eχεις κατεβάσει 2 διαφορετικές ρομ.Προς το παρόν όμως έλεγξε τα παρακάτω

Με κρατημένο το power ώστε να μείνει στον magldr δες τι έκδοση γράφει.Γράφει magldr 1.13; Aν ναι,αν πας στην επιλογή ad recovery ανοίγει το recovery; Αν συμβαίνει και αυτό,βάλε στην κάρτα μνήμης το αρχειο su-2.3.6.3-efgh-signed.zip http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16125179&postcount=2 και από το recovery και την επιλογή install zip from sd card επέλεξέ το για να περαστεί.Αυτό λογικά θα σου δώσει root πρόσβαση και έτσι θα μπορέσεις να κάνεις και τα υπόλοιπα που έγραψα αλλά και να πάρεις full backup των εφαρμογων σου με κάποια εφαρμογή όπως το titanium backup.

Edited by bbbb

ναι V.1.13 λεει ,οποτε απο αυτα που εχω κατεβασει ποιο βαζω,και που ; αν μπορεις να με βοηθησεις και εχεις χρονο εστω και απο εδω, να την περασουμε μαζι ; ειναι κριμα να κανω καποια πατατα,εχω κανει και το partition που μου ειπες.Δεν ανοιγει το recovery,NO BOOT SOURCES λεει Edited by vendeta

φιλε θα σου προτεινα να ακολουθησεις ευλαβικα οδηγιες και συμβουλες των οδηγών και ψαχνεις και στο google, υπαρχουν ολα εκει .

εχω γραψει συνοπτικα την διαδικασια που ακολουθησα για πολλοστη φορα σημερα το πρωι βαζοντας android και windows phone στο κινητο. ο οδηγος ειναι εδω, http://www.mediafire.com/view/?07pl6u1e4z9c7fe απλα εχω γραψει greeklish γιατι βιαζομουν. (οτι εχω μαρκαρει με κιτρινο προς το τελος δεν χρειαζονται, εαν πρωτα εγκαταστησεις windows phone εκδοση). ξεκιναμε με την καρτα μνημης μεσα στο κινητο ότι κανουμε./

πολλά ευχαριστω κ παλι στον bbbb που μου εμαθε τα λιγα που εχω δοκιμασει.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Φίλε bbbb δεν ξέρω αν είναι ετσι αλλά κάθε φορά που κάνω update κάποια εφαρμογή απο το market θα πρέπει να ξανακάνω το κόλπο για παραπάνω αυξηση του χώρου με το link2sd; δηλαδη μετακίνησει του data της εφαρμογής στο sdext2 και δημιουργία συντόμευσης.