menioseten Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Ω μερσί! Να κανω και αυτο που λες στο προηγουμενο ποστ για την εγκατασταση των εφαρμογων στην καρτα απο τον οδηγο του bytheway?Ναι και βαλτες nativesd αν θυμάμαι η κάρτα σου είναι class 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Ναι και βαλτες nativesd αν θυμάμαι η κάρτα σου είναι class 10. Nαι class10 ειναι, αλλα γιατι να την βαλω nativesd και οχι στη nand? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Nαι class10 ειναι, αλλα γιατι να την βαλω nativesd και οχι στη nand?Γιατί τρέχουν ποιο γρήγορα από την κάρτα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1869673 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barfly Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 ωωωπ... τι γίνεται εδώ; HD2 δεν είναι αυτό; Φωτογραφία από σημερινό tweet του Cotulla Παράθεση Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 :lol: από ότι φαίνεται τα κατάφερε και έβαλε και wp8 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Τελικά το HD2 θα αργήσει πολύ να μπει στο συρτάρι ... http://www.wpcentral.com/against-all-odds-windows-phone-8-has-been-hacked-htc-hd2 :dance::dance::dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 καλησπέρα παιδιά. ;) Μετά από ένα χρόνο απουσίας απο το HD2 επιστρέφω στο thread με νέο κινητό στα χέρια μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 πάνω στην ώρα ήρθες.... διάλεξε.... jellybean ή wp8?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Ίσως η καλύτερη jb nativesd που έχω δοκιμάσει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2021483 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 πάνω στην ώρα ήρθες.... διάλεξε.... jellybean ή wp8?? Αμα τελειοποιηθεί η ρομ για wp8 με βλέπω ;) κάτσε βέβαια γιατί έχω χάσει επεισόδια. Να μάθω για το nativesd πρώτα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) @menioseten ξέρεις πως ενεργοποιούνται τα soft keys?:confused: αυτό που αναφέρει ο μάστορας: "To activate softkeys comment this line in the build.prop qemu.hw.mainkeys=0", πως το κάνουμε?:blink: η συγκεκριμένη γραμμή υπάρχει στο build.prop ή την προσθέτουμε εμείς και που? δεν το χω ξανασκαλίσει το θέμα.:O edit: kosmasgr....πήγαινε εδώ http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=42021 στον περίφημο οδηγό και θα τα καταφέρεις μια χαρά... εδώ τα κατάφερα εγώ! :lol: Edited December 1, 2012 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 @menioseten ξέρεις πως ενεργοποιούνται τα soft keys?:confused: αυτό που αναφέρει ο μάστορας: "To activate softkeys comment this line in the build.prop qemu.hw.mainkeys=0", πως το κάνουμε?:blink: η συγκεκριμένη γραμμή υπάρχει στο build.prop ή την προσθέτουμε εμείς και που? δεν το χω ξανασκαλίσει το θέμα.:O Με τον ES explorer πας ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ /ΤΗΛΕΦΩΝΟ/system/build.prop πατας με τον Mi file γράψε την εντολή qemu.hw.mainkeys=0 και το κλίνεις πας πισω και σου λέει επιτυχής αλλαγή, κάνε επανεκκίνηση και είσαι εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) την εντολή τη γράφω όπου να ναι?? γιατί έχει διάφορες "ενότητες" το έκανα αυτό, έκανα επανεκκίνηση και το κινητό δεν άνοιγε...αναγκάστηκα να ξαναεγκαταστήσω τη ρομ. θα το ξαναπροσπαθήσω. ευχαριστώ. EDIT: Τελικά τα κατάφερα με τα soft keys.... Η ρομ όντως πετάει και στο feeling αλλά (μάλλον) το επιβεβαιώνουν και τα νούμερα! Edited December 1, 2012 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Αν και το καπάκι της μπαταρίας ειναι σε άριστη κατάσταση μαρέσει η ιδέα του γυαλίσματός του και στην συνέχεια να χαράξω ένα λογότυπο. Με ποιον τρόπο γίνεται όπως στην φώτο παρακάτω ? http://blog.whitesites.com/blogs/large/HTC-HD2-Chrome-Battery-Cover_634105063480528750.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 με αμμοβολή :lol: :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 EDIT: Τελικά τα κατάφερα με τα soft keys.... Η ρομ όντως πετάει και στο feeling αλλά (μάλλον) το επιβεβαιώνουν και τα νούμερα!στο ποστ 69 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=34883079&postcount=69 λεει πως κανουμε τα soft keys 25dpi Με αυτή την ανάλυση η ρομ πάει ποιο γρήγορα από ότι με τα μεγάλα κουμπιά, εγώ ακολουθισα αυτόν τον τρόπο, extract framework-res.apk and paste it in \system\framework\ folder and set permission. Better if you can do adb push. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Αν και το καπάκι της μπαταρίας ειναι σε άριστη κατάσταση μαρέσει η ιδέα του γυαλίσματός του και στην συνέχεια να χαράξω ένα λογότυπο. Με ποιον τρόπο γίνεται όπως στην φώτο παρακάτω ? http://blog.whitesites.com/blogs/large/HTC-HD2-Chrome-Battery-Cover_634105063480528750.jpg Προσωπικά δεν μου αρέσει αλλά εάν εσύ θέλεις δες πως Chrome HTC HD2 Battery Cover Tutorial και εάν θες να το προχωρήσεις περισσότερο ... Tribute to XDA Developers Τελικά αυτό με το logo δεν είναι και πολύ άσχημο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 εννοείς αφού έβαλες την έκδοση 1.0.1 που ανέβασε το απόγευμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Αυτή η κάρτα είναι εντάξει για να τρέχει nativeSD στο HD2 EU; http://www.skroutz.gr/s/448901/Sandisk-microSD-Card-16GB.html Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη σε καλή τιμή αλλά να τρέχει αποδεδειγμένα καλά και απροβλημάτιστα τις τελευταίες nativeSD; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Nαι αυτή ειναι από τις αγαπημένες κάρτες του hd2.Ομως το σίγουρο είναι ότι και να βάλεις,όταν κάποια στιγμή θα χρειαστεί να φορτώσει πολλά μαζί,πάλι θα κομπιάσει. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Αυτή η κάρτα είναι εντάξει για να τρέχει nativeSD στο HD2 EU; http://www.skroutz.gr/s/448901/Sandisk-microSD-Card-16GB.html Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη σε καλή τιμή αλλά να τρέχει αποδεδειγμένα καλά και απροβλημάτιστα τις τελευταίες nativeSD;class10 http://www.ebay.com/itm/SANDISK-ULTRA-MICRO-SDHC-16GB-CLASS-10-UHS-1-30MB-S-MEMORY-CARD-SDSDQUA-016G-/121025090915?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item1c2da85563 η παλια μου ηταν class4 Και δεν πήγαινε τόσο καλά όσο αυτή, μιλάμε ότι πεταει με nativesd. Ας μας πει και @demakhs τι κάρτα έχει γιατί έχουμε περίπου ίδια σκορ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) Αν η 16αρα που δειχνεις παιζει οπως η ιδιου τυπου 8αρα τοτε ναι αξιζει.γιατι η ιδια 32αρα δε με αφησε ικανοποιημενο οσο η 8αρα. Προσωπικα εχω βαλει στη nand την ics nexushd2 εδω και μια βδομαδα και εχω σταματησει και τις δοκιμες σε nativesd.Σκεφτομουν να βαλω αυτη που λετε αλλα πλεον θα αναμενω τα wp8 Edited December 1, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) Nαι αυτή ειναι από τις αγαπημένες κάρτες του hd2.Ομως το σίγουρο είναι ότι και να βάλεις,όταν κάποια στιγμή θα χρειαστεί να φορτώσει πολλά μαζί,πάλι θα κομπιάσει. Λόγω class ή γενικότερα λόγω hd2 και nativeSD; Έτσι κι΄αλλιώς αποφάσισα να πάρω το note2, οπότε το hd2 θα περάσει πάλι στην γυναίκα που είναι...περιορισμένης ευθύνης στα θέματα αυτά :lol: class10 http://www.ebay.com/itm/SANDISK-ULTRA-MICRO-SDHC-16GB-CLASS-10-UHS-1-30MB-S-MEMORY-CARD-SDSDQUA-016G-/121025090915?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item1c2da85563 η παλια μου ηταν class4 Και δεν πήγαινε τόσο καλά όσο αυτή, μιλάμε ότι πεταει με nativesd. Ας μας πει και @demakhs τι κάρτα έχει γιατί έχουμε περίπου ίδια σκορ. Όπως είπα και παραπάνω δεν θα "πετάξω" άλλα λεφτά για το hd2. Θέλω απλά να τρέχει ικανοποιητικά κάποιες ρομ, χωρίς να έχω γκρίνιες ;) Edited December 1, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Αν η 16αρα που δειχνεις παιζει οπως η ιδιου τυπου 8αρα τοτε ναι αξιζει.γιατι η ιδια 32αρα δε με αφησε ικανοποιημενο οσο η 8αρα. Προσωπικα εχω βαλει στη nand την ics nexushd2 εδω και μια βδομαδα και εχω σταματησει και τις δοκιμες σε nativesd.Σκεφτομουν να βαλω αυτη που λετε αλλα πλεον θα αναμενω τα wp8οι 32GB έχουν θέμα, φίλος με Kingston MicroSD 32GB την τέσταρε με την δική μου μόλις την είχα πάρει και μου είπε ότι είχα σχεδόν διπλάσια σκορ από την δική του ,σε δυο τηλέφωνα που τις δοκίμασε. Αλλά δεν ξέρω τη class ήταν. wp ? Δεν σε βλέπω να αντέχεις πάνω από 20 λεπτά:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) Aπο προσωπική μου εμπειρία το hd2 συμπεριφέρεται καλύτερα με τις sandisk.Ναι και εγώ δεν βλέπω να τα κρατάω τα wp για πάντα στο hd2 αλλά θέλω να τα δοκιμάσω Λόγω class ή γενικότερα λόγω hd2 και nativeSD; Έτσι κι΄αλλιώς αποφάσισα να πάρω το note2, οπότε το hd2 θα περάσει πάλι στην γυναίκα που είναι...περιορισμένης ευθύνης στα θέματα αυτά :lol: Όπως είπα και παραπάνω δεν θα "πετάξω" άλλα λεφτά για το hd2. Θέλω απλά να τρέχει ικανοποιητικά κάποιες ρομ, χωρίς να έχω γκρίνιες ;) Λόγω hd2 γενικότερα αλλά και ειδικότερα ειναι αυτό που λέω.Σε εργασίες που χρειάζονται ταυτόχρονα πολλαπλή μεταφορά δεδομένων,θεωρώ πως η nativesd ειναι πιο αργή από την nand για το διάστημα που εκτελούνται αυτές οι εργασίες. Ετσι και αλλιώς έχει παλιώσει πλέον και φαίνεται στο android.H γνώμη μου ειναι αν θες κάτι για να μείνει αυτό το hd2 σου,βάλε nand και άστο με αυτό μέχρι να λιώσει :p Edited December 1, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts