bbbb Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) Κράτα nandroid backup και δοκίμασε το.μονο έτσι θα ξερεις αν γίνεται Εdit To πρόβλημα με τον χαμηλό ήχο κλήσης παραμένει.Παρόλα αυτά θα μείνει ως η βασική μου ρομ μιας και δε με χαλάει κάτι άλλο. Edited November 4, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1769081 Τα καλύτερα έρχονται :D A NATIVE SD FOR TBD FINAL S ALSO IN PROGRESS MIGHT TAKE FEW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ODY07 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Καλα επαθα την πλάκα μου Ψαξτε για το Android camera 4.2 Παράθεση Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) Καλα επαθα την πλάκα μου Ψαξτε για το Android camera 4.2 Τι είναι αυτό; Edited November 4, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Eιναι η νέα βελτιωμένη κάμερα που θα έχει το android 4.2 Καλα επαθα την πλάκα μου Ψαξτε για το Android camera 4.2 Απο που την κατέβασες; Kατάφερες να δουλέψεις το panorama sphere? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) Eιναι η νέα βελτιωμένη κάμερα που θα έχει το android 4.2 Απο που την κατέβασες; Kατάφερες να δουλέψεις το panorama sphere? Μάλλον από εδώ, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1965895 Edited November 4, 2012 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Μιας και τρέχω nativesd έβαλα χειροκίνητα τα αρχεία του zip της κάμερας στο /Nativesd/nexushd2-jellybean/system/app και /Nativesd/nexushd2-jellybean/system/lib με root explorer,έδωσα τα σωστά permissions rw -r -r και μετά από reboot δουλεύει κανονικά η κάμερα,η συλλογή με την επεξεργασία των φωτογραφιών αλλά μάλλον λόγω μη υποστηριζόμενου hw δε δουλεύει το photosphere Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Η κάμερα μπήκε και φαίνεται εντάξει , παρόλο που έχει τα γνωστά "σπασίματα". Το πληκτρολόγιο το δοκίμασε κάνεις; Ενώ μου λέει πως δυο εφαρμογές αναβαθμίζονται, στο πληκτρολόγιο δεν βλέπω καμία διαφορά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Na ρωτησω κατι? Θέλω να βάλω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1930240 που ειναι 4.1.2. Μπορω να περασω από πανω τα εξης ?: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1965895 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Αν την ρομ την βάλεις ως nand,ενδεχομένως ναι με φλασάρισμα από το recovery τα gapps να λειτουργήσουν κανονικά.Κράτα backup και δοκίμασε Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Πέδες η android 4.2 camera δουλευει μονο σε jeallybean; γιατι εγω που έχω ics rom εκανα install το zip της καμερας αλλα δεν μου εμφανισε κατι νεο στην εφαρμογη της καμερας ουτε καποια νεα εφαρμογη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Το έκανες εγκατάσταση σε nand android rom; Αν ναι,τότε μάλλον θέλει jelly bean Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Φιλε bbbb ναι το εκανα σε nand android rom! και το έκανα και χειροκινητα και με install το zip απο το recovery αρα πρεπει να περασω καποια jeally bean Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Έχω την tytung v1.2 στην nand και μου κάνει πολλά κολλήματα η οθόνη στις φωτογραφίες και στο YouTube. Με την νέα κάμερα 4.2 όταν το γυρνάω στο βίντεο, δεν κάνει καθόλου "σπασίματα", μόνο για τις φωτογραφίες. Το κάνει σε όλους αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Ναι κανει κατι τετοια κολληματα.στο youtube ειδικα, το flikering ειναι ιδιαιτερα σπαστικο.εγω εχω βαλει ως nativesd την cm9ight και θα το αφησω με αυτη για τα βασικα.για τα υπολοιπα θα με καλυψει το nexus 7.δε λεω καλο το hd2 αλλα το ταμπλετακι ειναι αλλη φαση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Ναι κανει κατι τετοια κολληματα.στο youtube ειδικα, το flikering ειναι ιδιαιτερα σπαστικο.εγω εχω βαλει ως nativesd την cm9ight και θα το αφησω με αυτη για τα βασικα.για τα υπολοιπα θα με καλυψει το nexus 7.δε λεω καλο το hd2 αλλα το ταμπλετακι ειναι αλλη φαση Καλορίζικο Χρήστο, να το χαρείς με την ψυχή σου το καινούργιο εργαλείο !!! Αχ αυτο το nexus 4 :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Ευχαριστώ.Εγώ για το n4 λέω να το πάρω γύρω στην άνοιξη 2013 που θα έχουν σταθεροποιηθεί οι τιμές και η ζήτηση.Για το hd2 τώρα αν τρέχεις την tytung v1.2 απο την nand το flickering στο youtube υπάρχει περίπτωση να μην το κάνει με τον κερνελ του marc http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1677025 marc1706_desire_jb_0_1_1.zip αν θες κράτα ένα backup και δοκίμασέ το εφόσον φυσικά την τρέχεις απο nand γιατί σε nativesd δε μπουτάρει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Ευχαριστώ.Εγώ για το n4 λέω να το πάρω γύρω στην άνοιξη 2013 που θα έχουν σταθεροποιηθεί οι τιμές και η ζήτηση.Για το hd2 τώρα αν τρέχεις την tytung v1.2 απο την nand το flickering στο youtube υπάρχει περίπτωση να μην το κάνει με τον κερνελ του marc http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1677025 marc1706_desire_jb_0_1_1.zip αν θες κράτα ένα backup και δοκίμασέ το εφόσον φυσικά την τρέχεις απο nand γιατί σε nativesd δε μπουτάρει Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. Το Ν4 απομακρύνετε δυστυχώς απο μένα. Ίσως κάποτε... Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την βοήθεια που μου έδωσαν και ιδιαίτερα τον Χρήστο aka bbbb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Το Ν4 απομακρύνετε δυστυχώς απο μένα. Ίσως κάποτε... Όπως το είπες ίσως κάποτε…. τους έχει πιάσει όλους μια τρεμούλα λες και δεν ξέρω τι . Ο άλλος έλεγε αν ξέρουν μόλις βγει σε πια ώρα θα είναι Αμερικής η Ευρώπης σιγά να μην στήσουμε κάνα αντίσκηνο σαν τα αμερικανάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. Το Ν4 απομακρύνετε δυστυχώς απο μένα. Ίσως κάποτε... Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την βοήθεια που μου έδωσαν και ιδιαίτερα τον Χρήστο aka bbbb Ρε συ αφού δε θα το πάρεις και θα παρακολουθείς το εδώ θέμα τι μας ευχαριστείς; :p Eδώ θα είμαστε και το 2013 να τα λέμε με το hd2 που θα τρέχει jb 4.2 και ... wp8 :p Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Βοήθειά παιδιά! Circle battery percentage για τη jellybean tytung 1.2 υπάρχει?...lol Υ.Γ. χτυπησα 3200 σκορ στο antutu με read 18, άλλα αυτό το write της sd πάνω από 8 δεν πάει...ρε τι την allignιασα, τι την boostαρα, τι την φουσκωσα, τι την εψησα, τι την ανυψωσα....δε λεει να ανεβεί με τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_M Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Καλημέρα Σήμερα μετά από αρκετούς μήνες που άφησα στην άκρη το hd2 είπα να κοιτάξω να δω τι καινούργιο έχει βγει για το κινητο αλλά χάθηκα μέσα σε όλες αυτές τις νέες rom. Όταν το χρησιμοποιούσα είχα επάνω την typhoon. Έχει κάποιος να προτείνει κάποια rom ελαφριά γρήγορη και καλή αυτονομία από τις νέες? Παράθεση Always have your stuff when you need it with @Dropbox. Sign up for free! http://db.tt/SUJgwURV Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Εισαι με magldr ή clk; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Έχει κάποιος να προτείνει κάποια rom ελαφριά γρήγορη και καλή αυτονομία από τις νέες?Δυο είναι η ρομ που εμένα προσωπικά μου αρέσουν η μια είναι αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1930240 και η αλλη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1769081 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Εισαι με magldr ή clk;με magldr φιλε χρηστο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts