Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασε ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->όλα--->τηλέφωνο--->εκκαθάριση προεπιλογών

Εμφανίζει ότι "Δεν έχουν οριστεί προεπιλογές"

Edit: Έβαλα και τρίτο dialer οπότε με ξαναρώτησε.

Edited by jkap

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι το rom manager σε magldr χαλάει το recovery...

κατεβάζεις απο τα συνημμένα το flash_image και το recovery_5.0.2.6_leo_CWR.zip και βάζεις χύμα στην sd το flash_image και το recovery_leo.img

Mετά ανοιγεις την εφαρμογή terminal και δίνεις τις εντολές

su

flash_image recovery /sdcard/recovery_leo.img

αν πετύχει,δοκιμάζεις αν μπαίνει στο recovery....

Ναι μπαίνει κανονικά!!!!

Σ' ευχαριστώ!!!

Νοrmal για την ics vs gb ειναι να αργούν παραπάνω να ανοίξουν οι επαφές,ρυθμίσεις,μηνύματα.Ο χρόνος ανοίγματος των εφαρμογών αυτών στην ics,μειώνεται αν χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή ρυθμίσεις ΗWA και βγάλουμε το full hwa από τις συγκεκριμένες εφαρμογές.Στην v2.7 η συγκεκριμένη εφαρμογή ειναι προεγκατεστημένη.
Δεν περίμενα τέτοια διάφορα όντως το άνοιγμα τον εφαρμογών που λες είναι αστραπιαίο.

Δεν περίμενα τέτοια διάφορα όντως το άνοιγμα τον εφαρμογών που λες είναι αστραπιαίο.

Νομίζω πως και πάλι πρέπει να είναι κρατημένες στην μνήμη, αλλιώς πάλι έχει μια πολύ μικρή καθυστέρηση, μικρότερη σίγουρα από πριν, αλλά υπάρχει.

Άφησα τον r3.4 kernel που είχε η tytung και πέρασα το v6 supercharger. Μπορώ να δω μέσω του terminal emulator το ποσοστό που δουλεύει ή είναι κάτι που δεν αλλάζει;

Αν το έχουμε εγκαταστήσει μια φορά και προσπαθήσουμε να το περάσουμε πάλι, τι αποτέλεσμα έχει;

Μπορούμε να το βγάλουμε; και πως καταλαβαίνουμε ότι έχει φύγει;

Edited by cb600f

Δεν αλλάζει το ποσοστό αν αλλάξεις τον κερνελ.Οταν τρέχεις το script γράφει πως το βλέπεις από το τερματικό. grep | super κάτι νομίζω.Δε το συγκράτησα.Αν το έχεις εγκαταστήσει μια φορά και πας να το ξαναεγκαταστήσεις στην ίδια ρομ,θα σου πει ότι εισαι supercharged 100%.Αν πας να το τρέξεις σε άλλη ρομ ή στην ίδια μετά απο καθαρή εγκατάσταση,θα σου πει ΄"oh wait did you flash new kernel or rom?" και θα σε ρωτήσει αν θες να επαναφέρεις πάλι τις ρυθμίσεις σου.

Για απεγκατάσταση τρέχεις το script και επιλέγεις απο την λίστα το un-supercharger και τα υπόλοιπα γίνονται με ερωτήσεις yes/no.

Oσο για τις εφαρμογές που κλεινουν μετά από κάποια ώρα,υπάρχει τρόπος να μένουν στην ραμ για παραπανω ώρα.Αντι να χρησιμοποιήσεις το ics services center απο το supercharger v6 script,χρησιμοποιείς το εργαλείο από http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=31110444#post31110444 για να τροποποιήσεις το services.jar ώστε να μην κλείνει τις εφαρμογές που ειναι σε αδράνεια, μετά από 30 λεπτά αλλά μετά από 24 ώρες.Εννοείται ότι σε περιπτώσεις χαμηλής μνήμης,πάλι θα τις κλείσει.Αν όμως κάποιος δε κάνει βαριές εργασίες στο κινητό του,με αυτό το services.jar επαφές,ρυθμίσεις,μηνύματα θα ειναι φορτωμένα όλη την ώρα στην ραμ

Edited by bbbb

Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή στο γκάλοπ.

Τυχερό νικητή όμως δυστυχώς, δε βγάζουμε :lol:..

Για την ιστορία, έκανα καθαρή εγκατάσταση την 2.7 και όπως είπατε είναι όλα οκ.

Προφανώς αν περνάς την 2.7 πάνω από την 2.6, κρατάει σίγουρα το πρόβλημα με τη συμβατότητα του κινητού με κάποιες εφαρμογές.

Κοίταξα από περιέργεια το όνομα της συσκευής στην 2.7 και εξακολουθεί και το λέει nexushd2....για ποιό λόγο λοιπόν τώρα υπάρχει συμβατότητα,

ενώ στην 2.6 όχι?....ρητορική η ερώτησις....

Τέλος καλό, όλα καλά και σας ευχαριστώ :).

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=31157985

Χρήστο o @RobbieP είπε ότι μπουταρε από wm ή μου φάνηκε ;

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Στο ποστ που δινεις λέει ότι μπούταρε από wp7 και ότι θα δοκιμάσει από wm.Αλλά ναι ειναι πιθανό να μπορείς να μπουτάρεις και από wm.H omega wm rom μόλις φόρτωσε στο hd2 μου.Σε λίγο θα δοκιμάσω κάτι που σκέφτηκα και αν δουλέψει,θα γράψω οδηγίες για όποιον ενδιαφέρεται.

Edit

Eδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31157985&postcount=100 λέει ότι μπούταρε από τα wm

Edit

Μπούταρε και απο τα wm.Εγκατάσταση από το recovery που μπούταρε από τα wm !!!! και μετά μέσω του recovery εγκατάσταση της ρομ.Το πρώτο boot της ρομ έγινε σε 2 λεπτά το πολύ.Απλά καμμία σχέση με το πως πηγαίνανε όσες ics/jb δοκίμασα στο κινητό μου με τον κλασσικό τρόπο

Edited by bbbb

Μιλάω για το #100 post

Edit1 Άλλα πρέπει να σε αφήσω ήσυχο μπας και καταφέρεις κάτι καλό

Edit 2 αϊ καλά εσύ έπεσες με τα "μούτρα"

Edited by mimo

Γιώργο αν έχεις χρόνο,δοκίμασε και πες μου αποτελέσματα.Οταν θεωρώ ότι αξίζει κάτι να ασχοληθώ,κάνω ότι καλύτερο μπορώ.

Δυστυχώς δεν είμαι σε υπολογιστή αυτή τη στιγμή ,θα θελα πολύ αλλά μάλλον αύριο πρέπει να πάρω το λαπτοπ στην δουλειά για να πιάσω "δουλειά" .

Να σαι καλά πάντως .

Πως σου φαίνεται εσένα η υλοποίηση ; Συγκρίνεται με nand ;

Edited by mimo

Nαι θεωρώ πως συγκρίνεται με nand.Προς το παρόν έχει 1-2 προβληματάκια,όπως το ότι δεν παίρνει σωστά root και δε δουλεύει η data σύνδεση σε clk/wm αλλά όλα αυτά θα λυθούν στην πορεία

Έχω εδώ και λίγη ώρα την 1.2 του the dude.

Φαίνεται αρκετά καλή και δεν έχω μέχρι στιγμής κανένα reboot.

Το μόνο, μέχρι στιγμής, που δεν δουλεύει είναι το Google now. Wifi δεν έχω δοκιμάσει ακόμη.

Εγώ στην nand έχω την tytung v2.7 και έβαλα την paranoid με την μέθοδο του ext4 partition.Reboot και εγώ δεν έχω,μέχρι τώρα.Το google now δουλεύει.Φυσικά με την γλώσσα στα ελληνικά,δεν εκμεταλεύεσαι πλήρως τις δυνατότητές του.Αλλά ειναι μια καλή λύση για γρήγορο google search ξένων λέξεων αν βαριέσαι να γράφεις

Θα ανανεώσω σύντομα τον οδηγό μου για το πως μπουτάρουν οι νέες sd roms για όποιον θέλει να τις δοκιμάσει.Αν και όλα αναφέρονται στο xda,καλό ειναι να τα έχουμε και στα ελληνικά.Πριν 2 χρόνια συζητούσαμε για το πως θα τρέχουμε nand android και τώρα ξανατρέχουμε sd roms :p

Ούτε ένα βράδυ δεν άντεξες με winmo; :p

Με την rom στο ext4, υπάρχουν τα ίδια "προβλήματα" με το reboot που σε βγάζει στην nand; πως κάνεις backup; με απλή αντιγραφή σε pc;

Ο οδηγός όταν τον ανανεώσεις θα είναι ολοκληρωμένος και καλύτερος από ότι υπάρχει σαν sticky στο xda.

Edit: ακόμη δεν μπορώ να δω το Google now. Γνωρίζω το πρόβλημα με τα ελληνικά, αλλά σε μένα ενώ όταν ανοίγει βλέπω στο πάνω μέρος της οθόνης κάτι βουνά, στην συνέχεια είναι σαν απλό Google search. Κάποιος που το έχει δοκιμάσει; μήπως πρέπει να αλλάξω την γλώσσα σε αγγλικά;

Με γλώσσα αγγλικά, το Google now δουλεύει. Όταν το γύρισα πάλι στα ελληνικά, συνεχίζει να είναι εντάξει. Φαίνεται πως έπρεπε να το ανοίξω μια φορά στα αγγλικά.

Edited by cb600f

Δε παλεύονται τα winmo.:p Βackup θα κάνεις από το 4ext recovery--->advanced backup--->sdext partition.Θα έχεις δηλαδή αντί για nandroid backup,sddroid backup :lol:

Από το pc με copy-paste δε μπορείς να κάνεις αντίγραφο,αφού η ρομ βρίσκεται στο sd-ext που δε το διαβάζουν τα windows.Βασικά περιμένω την tytung να λειτουργεί με την συγκεκριμένη μέθοδο και να δοκιμάσω πάλι wp7 απο την nand.

Και με reboot σε πάει πάλι στην nand.Απο clk όταν θες να κάνεις reboot,μπορείς να επιλέξεις αντί για reboot,να σε πάει στον bootloader και από εκεί επιλέγεις σε ποια ρομ,θες να μπουτάρεις.Αντίστοιχα σε magldr μπορείς να το ρυθμίσεις να μένει στο μενού του magldr και να επιλέγεις από εκεί

Edited by bbbb

Εγώ λοιπόν παρήγγειλα μια 16 GB c10 SanDisk ultra I και σε καμία 10αρια μέρες που θα έρθει στο nativeSD θα είναι όλες οι roms και του tytung και αν έχω κουράγιο μπορεί και να βάλω πλέον nand wp , που ξέρεις μπορεί να βγει και wp 8 !!! Φαντάζεστε ;

Μέσα από την ROM βλέπεις το partition με έναν explorer ? Το υπόλοιπο κομμάτι το βλέπεις ; ή μόνο από PC & wm ;

Το partition για να καταλάβω είναι η "κάρτα" των roms .

Γιώργο μέσα απο την ρομ τα βλέπεις όπως και τώρα με τις "κανονικές" sd roms.Aπο τα wm όμως δε βλέπεις τίποτε όπως π.χ. system.ext4,data.ext4 παρά μόνο τα αρχεία zimage και initrd.gz που βρίσκονται στο φάκελο Νativesd.Και όταν θέλεις να μπουτάρεις άλλη ρομ,πρέπει να μπεις στο φάκελο Nativesd και να αλλάξεις το zimage και initrd.gz με αυτό της κατάλληλης ρομ,την οποία όμως προηγουμένως θα έχεις φλασάρει από το recovery.To partition όπως έγραψα,δεν το βλέπεις ούτε από το pc.Ενα ακόμη πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου ειναι ότι δεν έχεις data.img/data.ext4 και έτσι πολύ πιο δύσκολο να έχεις data corruption.Eπισης μέσα στο sd-ext partition κάθε ρομ έχει το δικό της φάκελο.π.χ. Η aokp δημιουργεί αρχεία μόνο στο φάκελο aokp και τα υπόλοιπα τα αφήνει απείραχτα.Δηλαδή στην ουσία στο sd-ext partition έχουμε τους φακέλους των ρομ,όπως τις είχαμε στο fat32 κομμάτι.Ως εσωτερική μνήμη των εφαρμογών αντί για το data.ext4 ειναι ο χώρος που περισεύει στο ext4 partition.Στο fat32 κομμάτι έχουν πρόσβαση κανονικά όλες οι ρομ Edited by bbbb

Ρε παιδια για να καταλάβω μπορεί κάποιος να γράψει τι κάνει αυτό το πράγμα ???

[DEV]NativeSD Rom Boot Script for HD2

Δηλαδή εγώ που έχω nand rom ( NexusHD2 με magl) θα μπορώ να τρέξω και δεύτερη rom ???

Ακόμα μία ερώτηση. Τι κάνει αυτο το supercharger v6 script

Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει και στα δύο θα ήμουν ευγνώμων

Samsung Galaxy S3

Nαι μπορείς να τρέξεις και μια δεύτερη ρομ.Αυτο γίνεται εδώ και αρκετό καιρό με τις "κανονικές" sd android roms.Στον οδηγό της υπογραφής μου,γράφω πως μπουτάρεις μια δεύτερη ρομ απο magldr με την παλιά κλασσική μέθοδο.Απλά η nativesd μέθοδος ειναι μια καινούρια τεχνική που βελτιώνει την απόδοση.

Το supercharger v6 script ειναι ένα script που αλλάζει τις παραμέτρους διαχείρισης μνήμης στο android.

Edited by bbbb

Nαι μπορείς να τρέξεις και μια δεύτερη ρομ.Αυτο γίνεται εδώ και αρκετό καιρό με τις "κανονικές" sd android roms.Στον οδηγό της υπογραφής μου,γράφω πως μπουτάρεις μια δεύτερη ρομ απο magldr με την παλιά κλασσική μέθοδο.Απλά η nativesd μέθοδος ειναι μια καινούρια τεχνική που βελτιώνει την απόδοση.

Το supercharger v6 script ειναι ένα script που αλλάζει τις παραμέτρους διαχείρισης μνήμης στο android.

Σε ευχαριστώ πολύ .

Μήπως έχουμε κανέναν οδηγό για το supercharger v6 script για να δώ πώς θα το κάνω ???

Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να κερδίσμουμε και MB απο την μνήμη μας ???

Samsung Galaxy S3

Το επίσημο θέμα του script ειναι στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991276

Συνοπτικά κατεβάζεις το συννημένο V6_SuperCharger_for_Android-Update9_RC11_Test_6.sh.pdf απο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18703418&postcount=5021 σβήνεις την κατάληξη .pdf ώστε το αρχείο να ειναι V6_SuperCharger_for_Android-Update9_RC11_Test_6.sh και το αντιγράφεις στην sd

Κατεβάζεις από το play την εφαρμογή script manager,την ανοίγεις,της δινεις root πρόσβαση και μετά βρίσκεις το αρχείο V6_SuperCharger_for_Android-Update9_RC11_Test_6.sh .Πατάς πάνω του,επιλέγεις να τρέξει ως su και μετά πατάς run

Aρχίζει να τρέχει μόνο του και απαντάς σε ερωτήσεις yes/no.Κάποια στιγμή θα πάει να συνδεθεί στο ιντερνετ για να κατεβάσει το τροποποιημένο services.jar αρχείο που χρειάζεται στην ics/jb.Mπορει να γίνει και αυτόματα μέσω του script αλλά αν θέλεις τις τελευταίες αλλαγές,θα πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1869663

Εννοείται ότι πριν προχωρήσεις σε τέτοιου είδους αλλαγές,καλο ειναι να πάρεις ένα full backup απο το recovery,ώστε αν πάει κάτι στραβά,να μπορείς να επανέλθεις στην πρότερη κατάσταση.

Edited by bbbb

Δε παλεύονται τα winmo.:p .........

Μην το βάζεις κάτω....Είναι αρχή ακόμα....καινούριο λειτουργικό, πρέπει να του δώσουμε λίγη πίστωση χρόνου....

Τελικά είναι αλήθεια ότι η επόμενη γενιά λειτουργικού για το κινητό μας είναι τα winmo.

Είδες που το γράφω εδώ και κάμποσες μέρες στην υπογραφή μου??? Δικαιώθηκα!!!!

Γιατί να σου πω την αμαρτία μου, προς στιγμή νόμισα ότι γινόταν πλάκα περί του συγκεκριμένου λειτουργικού, επειδή φυσικά δεν το ήξερε κανένας.

Η άγνοια τα κάνει όλα.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μην το βάζεις κάτω....Είναι αρχή ακόμα....καινούριο λειτουργικό, πρέπει να του δώσουμε λίγη πίστωση χρόνου....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ναι Χρήστο....μην το βάζεις κάτω....προχώρα, δείξε μας το δρόμο και σ' ακολουθούμε!!!:lol::lol::lol:

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα με την rom του thdDude την v1.2

Το μοναδικό μόνο αυτό που αναφέρουν όλοι για την αυτόματη σύνδεση σε γνωστό δίκτυο WiFi.

Νομίζω θα την κρατήσω.

Edit :ενώ είχα το bt κλειστό, παρατήρησα στις ρυθμίσεις ότι ο διακόπτης ήταν ενεργοποιημένος. Τον έκλεισα και από τότε το wifi συνδέεται κανονικά όσες φορές και αν ανοιγοκλεισα τον διακόπτη. Να ήταν αυτή η λύση; θα το δω και θα ενημερώσω.

Edited by cb600f