menioseten Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Edit: Βγήκε και η Alpha 3 JellyBean for HD2....http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1773115 και μάλλον θα τη δοκιμάσω αύριο (σήμερα)εγώ δοκίμασα την προηγούμενη έκδοση ,αλλά δεν είδα κάποια διάφορα από τις ICS ,νομιζω ότι ήταν ελαφρώς ποιο γρήγορη. ας μας πει κάποιος τα + στις jb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 (edited) Διαφορά στα μενού π.χ. ρυθμίσεις ή επαφές δε θα δεις ιδιαίτερη,καθως έχουν το ίδιο ui .Υπάρχουν διαφορές στον τρόπο εμφάνισης των notifications.π.χ. σου έρχεται ένα μήνυμα,κατεβάζεις το notification και με pinch 2 zoom πάνω στην ειδοποίηση μηνύματος ανοίγει και διαβάζεις όλο το μήνυμα.επισης φαίνεται να ειναι πιο γρήγορη αν και προς το παρόν δεν έχουμε full hwa.Οποιος δοκίμασε αυτη και τις πρώτες beta ics χωρίς το full hwa η διαφορά στην ταχύτητα ειναι σημαντικότατη.Εγώ τώρα έχω την alpha 3 και θεωρώ ότι κάνει για καθημερινή χρήση με κάποιες παραχωρήσεις φυσικά.Το σημαντικό ειναι ότι δεν είδα ή δεν μου συνέβη ακόμη να υπάρχουν αυτά τα ξαφνικά hot reboot που υπάρχουν σε κάποιες ics.Eκτός απο την κάμερα που δε δουλεύει,δε δουλεύουν τελείως ή υπολειτουργούν και τα παρακάτω 1.δεν υπάρχει full hwa που σημαίνει ότι ξεχνάς παιχνίδια που χρειάζονται την gpu 2.video hw decoding που έχει ως αποτέλεσμα αν πας να δεις ένα video π.χ. απο το youtube κάνει hot reboot.Αν έχεις ήδη το video στην κάρτα και με mx player επιλέξεις sw αποκωδικοποιητή θα το παίξει κανονικά,αρκεί αυτό να μην ειναι υψηλής ανάλυσης 3.στα μηνύματα με την default εφαρμογή αν γράψεις πάνω απο 70 ελληνικούς χαρακτήρες,γυρνάει σε mms gps,fm radio με χρήση spirit fm και το "κόλπο" που κάνουμε στην ics,λειτουργούν κανονικά επισης απο system partition θέλει το ελάχιστο 256-260mb που ειναι αρκετά μεγάλο για το eu hd2.το link2sd πάντως λειτουργεί κανονικά ακόμη προς το παρόν δε λειτουργεί το button savior αλλά με την εντολή qemu.hw.mainkeys=0 στο build.prop ή με το φλασάρισμα του αρχείου απο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26916535&postcount=6903 εμφανίζονται τα soft keys στο κάτω μέρος προσωπική μου άποψη ειναι ότι όποια εταιρία δεν αναβαθμίσει επίσημα σε jb τα μοντέλα που έχουν ίδιο ή και καλύτερο hw απο το hd2 μας και ειναι απο 1 εως 2 χρόνων παλαιότητα,θα ειναι απλά για φάπες....καθώς αυτά που δε λειτουργούν στο hd2 αυτή την στιγμή δεν ειναι γιατί δε τα σηκώνει το hw αλλά επειδή κάποιοι drivers ειναι closed source και οι ανεξάρτητοι devs δεν έχουν πρόσβαση Edited July 21, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Δεν μπουτάρει με τίποτα η alpha 3. Έβαλα partition 5/260/5 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 έβαλες το fix; http://miui-hd2.blogspot.gr/2012/07/hello-guys-this-is-first-port-of-jelly.html κάνε wipe userdata,flash rom,flash fix και θα μπουτάρει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 έβαλες το fix; http://miui-hd2.blogspot.gr/2012/07/hello-guys-this-is-first-port-of-jelly.html κάνε wipe userdata,flash rom,flash fix και θα μπουτάρει Σ' ευχαριστώ Χρήστο. Με το fix αυτό μπουτάρει. Τώρα το έβαλε αυτό το fix? Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 απο χθες τα χαράματα ώρα ελλάδας :p Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Δεν μου δούλευε το SU, πήγα να κατεβάσω από το play store το SU, όπως γράφει κάποιος στο thread της Rom αλλά δεν δούλευε και το play store. Έκανα wipe data και ξανά από την αρχή να δούμε!!! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 μπες στο recovery και φλάσαρε αυτό http://www.sendspace.com/file/hhw5sm Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις, οι 4.0.4 ρομς γραφουν το ιδιο video? Για αυτη http://forum.xda-developer....php?t=1783913 τι λετε? Ποια ειναι η ποιο αρτια ics? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 (edited) Aμα θες καλό video μην ασχολείσαι με ics.Η πιο άρτια φαίνεται πως ειναι η σημερινή του tytung.Γενικά αυτό που βλέπω προσωπικά ειναι ότι στο συγκεκριμένο σημείο (κάμερα) είναι εμφανής η έλλειψη σωστών drivers σε σχέση με τα wm.Nαι μεν υπάρχουν ρομ που γράφουν μεγαλύτερη ανάλυση από την vga των wm αλλά η συνολική ποιότητα δεν ειναι καλύτερη.Αλλά προσωπικά κάνω πως δε βλέπω ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα μιας και ειναι κάτι που χρησιμοποιώ σπάνια Edited July 21, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 μπες στο recovery και φλάσαρε αυτό http://www.sendspace.com/file/hhw5sm Το έβαλα κι αυτό αλλά δεν παλεύεται Χρήστο. Κάθε φορά κι άλλο πρόβλημα. Τώρα δεν έχω τον File Manager και δεν έχω σύνδεση data:hypno: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZABLAKOS Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Καλησπέρα παιδιά εάν ξέρει κανείς για ράδιο χωρίς σύνδεση στο ιντερνέτ μονό με τα ακούστηκα με Αndroit 4.02 εάν υπάρχει εφαρμογή ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Καλησπέρα παιδιά εάν ξέρει κανείς για ράδιο χωρίς σύνδεση στο ιντερνέτ μονό με τα ακούστηκα με Αndroit 4.02 εάν υπάρχει εφαρμογή ευχαριστώ. spirit fm και ακολούθησε τα εξής βήματα: 1. install FM and reboot WITHOUT opening app 2. enable bluetooth (very important) and than open FM and aply SU 3. settings->audio->qsd8250 4. close FM (complete with taskkiller ect.) 5. start again FM, press "pause" and than "play" and you will hear soun Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 (edited) Το έβαλα κι αυτό αλλά δεν παλεύεται Χρήστο. Κάθε φορά κι άλλο πρόβλημα. Τώρα δεν έχω τον File Manager και δεν έχω σύνδεση data:hypno: Σωκράτη δε σε θέλει :p δεν έχω κανένα από τα προβλήματα που λες.επισης βλέπω ότι κάποιος κυκλοφόρησε ένα πρώτο fix για την κάμερα.http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=29124206&postcount=239 το πρόβλημα ειναι ότι ανέβασε πάλι όλη την ρομ και όχι μόνο το fix.πάντως αυτό που μου κάνει εντύπωση τόσο καιρό στο hd2 ειναι ότι σε κάθε νέα έκδοση android παρουσιάζονται νέοι χρήστες με λίγα ποστ και ελάχιστη παρουσία στο φόρουμ και δίνουν fix για διάφορα πράγματα. Edited July 21, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Την ξαναέστησα από την αρχή και φαίνεται να πάει καλά. Για να δούμε! Ναι, το είδα το post για το fix της κάμερας. Δεν του λες του τύπου να ανεβάσει μόνο το fix:lol: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Θα γίνει και αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=29125700&postcount=245 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZABLAKOS Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Αν υπάρχει καπιο άλλο πρόγραμμα για το ράδιο απο το androit σαν προσθετό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Tι εννοείς; η μόνη λύση στις ics/jb ειναι το spirit fm Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZABLAKOS Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Ενώ σαν συμπληρώμα της ρομ αν υπάρχει. Αλλιώς μονό σαν εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Eνσωματωμένη εφαρμογή όχι δεν υπάρχει. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Την ξαναέστησα από την αρχή και φαίνεται να πάει καλά. Για να δούμε! Ναι, το είδα το post για το fix της κάμερας. Δεν του λες του τύπου να ανεβάσει μόνο το fix:lol: Όλα καλά εκτός από τη σύνδεση data. Μου βγάζει τη πίστη!!! Βγήκε κι άλλη Rom με τη κάμερα να δουλεύει (?):p http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1782280 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 V2.5 HWA (July 21, 2012) Updated to CM9.0.0-RC2 source code. Included the htcleo-2.6.32-ics kernel tytung_HWA_r3.2 Included marc1706's Lights Library v2 w/ correct LED color & dual LED support. (Credit goes to marc1706) Fixed the flash issue: now we can play over 240p flash video in the browser. Added a fix to restore the mobile data after using Wi-Fi. (This error only happens on some mobile carriers.) Updated Superuser.apk and su to the latest version. Updated to Google Play Store v3.7.13. Updated to Google Maps v6.9.0. Updated to YouTube v4.0.8E. Updated to the latest hosts file (July-03-2012) for blocking ads. @bbbb δικό σου :) Οπως βλέπεις το flash video παίζει πάνω από 240p :D Στο αναφέρω προσωπικά εσένα αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά εννοείται επειδή έβλεπα ότι το μόνο παραπονό σου απο τις ics είναι το flash video .... Ας την απολαύσουμε λοιπόν :bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Σωστος.μονο που τωρα πια εχω παει σε jelly bean.δεν υπαρχει γυρισμος σε ics.το θεμα του flash για οταν το χρειαζομαι,το ξεπερασα με μια sd ginger rom Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Σωστος.μονο που τωρα πια εχω παει σε jelly bean.δεν υπαρχει γυρισμος σε ics.το θεμα του flash για οταν το χρειαζομαι,το ξεπερασα με μια sd ginger rom Χαχαχα....είχες την λύση στο τσεπάκι σου! ;) Θα παρακολουθώ το forum και εδώ και στο xda κι όταν δω jelly bean full full working με HWA τότε θα την περάσω στο HD2 μου λόγο κι ότι παίζω και games και χρειάζομαι το HWA. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 (edited) Είπα να δώσω άλλη μια ευκαιρία στην aokpa, κυρίως λόγω της ευκολίας εμφάνισης-απόκρυψης της navigation bar και έκανα ότι γράφει ο bbbb σε προηγούμενο τοστ, αλλά με έχει τρελάνει στα reboot. Κάθε τρεις και λίγο ''προσαρτήθηκε νέα κάρτα SIM κάντε reboot'' ή κάτι τέτοιο, πατάω το ''πίσω'' και αυτό πάλι κάνει reboot. Πάντως ακόμη δεν έχω πετύχει ROM με σταθερή σύνδεση data με cLK. Λέω να περάσω την τελευταία tytung αλλά με magloader αυτή τη φορά, μήπως και στρώσει αυτό το θέμα με τα data. Κάνει αυτά που υπόσχεται η 2.5 tytung ή μήπως να δω και αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1769077 . Μπορώ να περάσω το Recovery_5.0.2.7_B6-TOUCH σε magldr; Edited July 23, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts