Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eδώ και σχεδόν ένα μήνα ότι και να βάλω,ξαναγυρίζω στην aokp35. Μακράν η καλύτερη για μένα.Η τελευταία tosti v1.2 άρχισε να μου κάνει hot reboot πριν προλάβω καν να την στήσω,οπότε ξαναγύρισα στην aokp35.H paranoid v1.0 πολύ καλή αλλά η aokp μου αρέσει παραπάνω.Στην aokp35 κατάφερα να συνδέσω ταυτόχρονα μέσω usb hub, ποντικι και φλασάκι 4gb fat32 Edited by bbbb

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νομίζω πως πάνω κάτω είναι όλες πλέον ίδιες. Έχω την εντύπωση πως έχουν και παρόμοια προβλήματα. Αυτές όμως που είναι ένα κλίκ πάνω είναι η aokp (καλύτερη πιστεύω η b35 έκδοση) και η paranoidandroid που έχει ξεχωριστές δυνατότητες.Καί οι δύο είναι του xylograph.

Επειδή είναι πολύ παραμετροποιήσιμες (ιδίως η δεύτερη), πρέπει να κάνεις προσεκτικές αλλαγές.

θα την εβαζα και εγω την δευτερη που λες αλλα δεν εχω καταλάβει πως ακριβως να την στυσω...

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

θα την εβαζα και εγω την δευτερη που λες αλλα δεν εχω καταλάβει πως ακριβως να την στυσω...

Μπορείς απλά να επιλέξεις global density 240 και να φαίνεται σαν τηλέφωνο. Ή να αλλάξεις την ανάλυση σε 120 και να γυρίσει σε tablet.

Αν πάλι θέλεις μπορείς αργότερα να πειραματιστείς αλλάζοντας την ανάλυση σε κάθε μια εφαρμογή ξεχωριστά. Εκεί είναι που τα έκανα @#$% μάλλον γιατί δεν είχα την υπομονή να αλλάζω το κάθε ένα.Στήσε την rom εκεί που θέλεις για αρχή, κράτα ένα nandroid backup και μετά άλλαξε ότι θέλεις μέχρι να βρεις αυτό που σου κάθεται καλύτερα.

Μπορείς απλά να επιλέξεις global density 240 και να φαίνεται σαν τηλέφωνο. Ή να αλλάξεις την ανάλυση σε 120 και να γυρίσει σε tablet.

Αν πάλι θέλεις μπορείς αργότερα να πειραματιστείς αλλάζοντας την ανάλυση σε κάθε μια εφαρμογή ξεχωριστά. Εκεί είναι που τα έκανα @#$% μάλλον γιατί δεν είχα την υπομονή να αλλάζω το κάθε ένα.Στήσε την rom εκεί που θέλεις για αρχή, κράτα ένα nandroid backup και μετά άλλαξε ότι θέλεις μέχρι να βρεις αυτό που σου κάθεται καλύτερα.

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια, το global density 240 απο που αλλάζει?

Τώρα και το market κλείνει με fc.

Έχω το ίδιο πρόβλημα. Το μαρκετ ενω συνδεθηκε 1-2 φορες κανονικά (δεν εκανε αναβαθμιση σε play store) και τώρα δεν ξεκινάει καθόλου.

Μπορώ να πάρω το αρχειο απο κάποια άλλη ρομ που έχω και να το περάσω manualy?

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια, το global density 240 απο που αλλάζει?

Θα το βρεις μέσα στο μενού, νομίζω rom control λέγεται.

Έχω το ίδιο πρόβλημα. Το μαρκετ ενω συνδεθηκε 1-2 φορες κανονικά (δεν εκανε αναβαθμιση σε play store) και τώρα δεν ξεκινάει καθόλου.

Μπορώ να πάρω το αρχειο απο κάποια άλλη ρομ που έχω και να το περάσω manualy?

Για τα σοβαρά θέματα έχουμε τον bbbb :lol:

Δεν ξέρω φίλος, την παράτησα την ρομ.

Τώρα πήρα το bootanimation απο την nightly και θα το περάσω στην paranoidanroid, έτσι για να δώ το αποτέλεσμα. Το ίδιο θα κάνω και με τον kernel του Tytung r2.4

Το density βρίσκεται στις ρυθμίσεις--->paranoid settings

Για το μαρκετ εκκαθάριση δεδομένων από την διαχείριση εφαρμογών και ξαναδοκίμασε αν ανοίγει

Edited by bbbb

παιδιά την βοήθεια σας.. σήμερα αγόρασε ένας φίλος το κινητό και μ τ έφερε για να περάσω android..Με το που κάνω εκκίνηση με power-volume down βγάζει λίγο τα χρώματα κ αμέσως με βγάζει σε μια λευκή οθόνη και μένει στο loading... πάω να περάσω μια official rom μήπως και στρώσει και κάνει πάλι το ίδιο... καμία λύση?

edit.. μέσα γράφει spl 2.08.000 αν αυτό βοηθάει σε κάτι

Edited by chaosm

Δες τον οδηγό της υπογραφής μου.Για να βάλεις android πρέπει πρώτα να βάλεις hspl 2.08.Το κινητό τώρα έχει το απλό spl 2.08 που δεν επιτρέπει να φλασάρεις τίποτε άλλο,πέραν των επίσημων wm rom. Το κινητό ειναι ευρωπαϊκό ή αμερικάνικο; Γράφει στην πρόσοψη t-mobile και τα κουμπιά αποδοχής-απόρριψης κλήσης ειναι λευκά ή πράσινο-κόκκινο;

Δες τον οδηγό της υπογραφής μου.Για να βάλεις android πρέπει πρώτα να βάλεις hspl 2.08.Το κινητό τώρα έχει το απλό spl 2.08 που δεν επιτρέπει να φλασάρεις τίποτε άλλο,πέραν των επίσημων wm rom. Το κινητό ειναι ευρωπαϊκό ή αμερικάνικο; Γράφει στην πρόσοψη t-mobile και τα κουμπιά αποδοχής-απόρριψης κλήσης ειναι λευκά ή πράσινο-κόκκινο;

λευκά όλα κ δε γράφει tmobile..διαβάζω και επανέρχομαι.ευχαριστω

Το density βρίσκεται στις ρυθμίσεις--->paranoid settings

Για το μαρκετ εκκαθάριση δεδομένων από την διαχείριση εφαρμογών και ξαναδοκίμασε αν ανοίγει

Ήταν το πρώτο που δοκίμασα αλλά ΔΕΝ...

Βρήκα όμως κάποια παλιά απάντηση δικιά σου την οποία θα δοκιμασω με το που πάω σπίτι.

Ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->διαχείριση εφαρμογών--->όλα και εκκαθάριση δεδομένων στο market ή στο play store.αν δε δουλέψει παίρνεις το vending.apk απο το φάκελο-zip της ρομ ή απο το /system/app της δικής σου εγκατάστασης ή το βρίσκεις με search στο google/xda και με ένα root explorer το βάζεις στο φάκελο /system/app της ρομ του φίλου σου.Προσοχή και στα permissions του αρχείου μετά την αντιγραφή

Permissions αν θυμάμαι καλά -rw -r -r ?????

με αυτόν τον οδηγό ξεκίνησα την διαδικασία. έκανα εγκατάσταση το HSPL4 και μετά από κει κ πέρα κάνει αυτό το πράγμα..δλδ όταν πατάω τον συνδυασμό για να ανοίξει μ βγάζει για ένα δευτερόλεπτο την οθόνη με τα χρώματα κ μετά με βγάζει σε μια οθόνη λευκή που πάνω πάνω λέει Loading... με μπλε γράμματα κ δε κάνει κάτι άλλο....

Aπο το hspl4 ποια επιλογή επέλεξες; Tι ακριβώς γράφει ο bootloader τώρα; Γράφει hspl2.08 hspl.cotulla;

Πριν προχωρήσεις στην διαδικασία αυτή,τι ρομ είχε πάνω το κινητό; Βεβαιώθηκες ότι έχεις το σωστό radio 2.x.50.x ;

Μετά το hspl προχώρησες στην εγκατάσταση magldr ή clk; Mήπως έχεις στην κάρτα κάποιο αρχείο με όνομα leoimg.nbh;

Ξέρω πολλές ερωτήσεις..Απάντησε σε ότι μπορείς

Edited by bbbb

είχε windows mobile και μ είπε ότι ποτέ δεν είχε ασχοληθεί με adnroid.. Τώρα γράφει 2.08.000 8G XE

Με το που τελείωσε αυτό που έκανα με το hspl δεν έκανα κάτι άλλο..από κει κ πέρα βγάζει αυτό που σ λέω.Το αρχείο που μ λες το έχει μέσα στην κάρτα..

Λοιπον βγάλε την κάρτα τελείως ή σβήσε το αρχείο και μετά μπες στον bootloader.Συνδεσε το καλώδιο και τρέξε το hspl4 και από την λίστα επέλεξε 2.08 HSPL και ακολούθα τα βήματα στην οθόνη. Αφου τελειώσει ξαναμπες στον bootloader και βεβαιώσου ότι γράφει 2.08 ΗSPL Cotulla.HSPL

Επειτα πρέπει να βάλεις ένα radio που υποστηρίζει android.Βάλε το κινητό στον bootloader και σύνδεσε το καλώδιο

Πήγαινε στο http://samsamuel.co.uk/hosted/ και κατέβασε το ruu_silent.exe και το leo_radio_2.15.50.14

Aποσυμπίεσε το rar με το radio αρχείο και το αρχείο Radio_2.15.50.14.nbh που θα βρεις,βάλτο στο φάκελο που έβαλες και το ruu_silent.exe και τρέξτο ακολουθώντας τις οδηγίες

Αφού το κάνεις και αυτό,προχωράς στο επόμενο βήμα που ειναι η εγκατάσταση του magldr ή του clk ώστε μετά να εγκαταστήσεις το android.

Kαθόλη την διάρκεια αυτών των βημάτων,φρόντισε να μην έχεις την sd μέσα ή αν την έχεις να έχεις σβήσει το αρχείο leoimg.nbh απο την κάρτα

εβαλα τελικα την paranoid και μια ερωτηση ηχους κλισης πως αλλάζω?

Με την paranoid , αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι δεν παίζει με την σωστή ανάλυση από την αρχή, μπορούμε να βρούμε ποια ανάλυση πρέπει να δώσουμε ή δεν σώνεται με τίποτα;

Mα λογικά ότι παίζει στην συσκευή μας και σε όσες έχουν την wvga ανάλυση 480*800 τα dpi ειναι στα 240

Mα λογικά ότι παίζει στην συσκευή μας και σε όσες έχουν την wvga ανάλυση 480*800 τα dpi ειναι στα 240

Δηλαδή όταν έβαλες π.χ. το wind up knight έπαιζε κανονικά; Έβλεπες τα tips και στο τέλος κάθε δοκιμασίας όλο τηλ μενού;

Oσο είχα την paranoid δεν το έβαλα..Βασικά το βαρέθηκα γιατί δεν μπορούσα να περάσω μια συγκεκριμένη πίστα και το παράτησα... Edited by bbbb

Στην aokp35 κατάφερα να συνδέσω ταυτόχρονα μέσω usb hub, ποντικι και φλασάκι 4gb fat32

Αν κατάλαβα καλά μπορούμε να διαβάσουμε φλασάκι από το κινητό μας;

Πως γίνεται αυτό;

Χρειαζόμαστε ειδικό καλώδιο και ποιό πρόγραμμα;

Λοιπον βγάλε την κάρτα τελείως ή σβήσε το αρχείο και μετά μπες στον bootloader.Συνδεσε το καλώδιο και τρέξε το hspl4 και από την λίστα επέλεξε 2.08 HSPL και ακολούθα τα βήματα στην οθόνη. Αφου τελειώσει ξαναμπες στον bootloader και βεβαιώσου ότι γράφει 2.08 ΗSPL Cotulla.HSPL

Επειτα πρέπει να βάλεις ένα radio που υποστηρίζει android.Βάλε το κινητό στον bootloader και σύνδεσε το καλώδιο

Πήγαινε στο http://samsamuel.co.uk/hosted/ και κατέβασε το ruu_silent.exe και το leo_radio_2.15.50.14

Aποσυμπίεσε το rar με το radio αρχείο και το αρχείο Radio_2.15.50.14.nbh που θα βρεις,βάλτο στο φάκελο που έβαλες και το ruu_silent.exe και τρέξτο ακολουθώντας τις οδηγίες

Αφού το κάνεις και αυτό,προχωράς στο επόμενο βήμα που ειναι η εγκατάσταση του magldr ή του clk ώστε μετά να εγκαταστήσεις το android.

Kαθόλη την διάρκεια αυτών των βημάτων,φρόντισε να μην έχεις την sd μέσα ή αν την έχεις να έχεις σβήσει το αρχείο leoimg.nbh απο την κάρτα

ευχαριστώ πολύ..έπαιξε..δεν έπρεπε να είχα τη κάρτα μέσα.

Δες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1459999 χρειάζεται να έχεις ics rom και να φλασάρεις τον κερνελ usb host που εχει στο λινκ.Επειδη ειναι usb host και όχι usb otg (on the go) σημαίνει ότι όσο έχεις αυτόν τον κερνελ,δε μπορείς να φορτίσεις την συσκευή όσο εισαι στο android oπότε φορτίζεις με κλειστό κινητό σε clk ή στο recovery αν είσαι στον magldr και δε μπορείς να συνδέσεις τη συσκευή στο pc ως αφαιρούμενο δίσκο.Η μια άλλη λύση ειναι να κάνεις την δουλειά σου και μετά να μπαίνεις recovery και να φλασάρεις πάλι τον κανονικό kernel.

επειδή η usb port του hd2 δεν δίνει αρκετό ρεύμα,πρέπει να έχεις για τη συσκευή που συνδέεις εξωτερική τροφοδοσία.Δες εδώ για κάποιες πατέντες http://htc-linux.org/wiki/index.php?title=Msm_Usb_Host#Hardware Το καλό ειναι ότι αν η συσκευή από την οποία δίνεις ρεύμα στη συσκευή που θέλεις να συνδέσεις,έχει αρκετή ισχύ ναι μεν δεν φορτίζει το κινητό αλλά το κρατάει όσο χρειάζεται για να μην ξεφορτίζει. Ετσι μπορείς π.χ. να συνδέσεις ποντίκι και φλασάκι ή και πληκτρολόγιο για 2 ώρες με ένα usb hub και η μπαταρία του κινητού να μην τελειώσει καθόλου

Εγώ προσωπικά το δοκίμασα ως εξής

Εχω αυτό το usb hub http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=15140 που έχει εξωτερική τροφοδοσία 5v 2A και σύνδεσα πάνω του το ποντίκι και το φλασάκι.Την έξοδο του usb hub την σύνδεσα σε ένα καλώδιο usb otg http://www.ebay.com/itm/Micro-USB-5-pins-Male-To-USB-Female-Adapter-Cable-Converter-OTG-/261025126800?pt=PDA_Accessories&hash=item3cc64f5990#ht_2123wt_952 και στο κινητό

αρχικά δεν έβλεπε τις συσκευές.Εκανα όμως ένα reboot με τις συσκευές συνδεδεμένες και τις είδε κανονικά.Μετά από το reboot η σύνδεση-αποσύνδεση γινόταν άμεσα χωρίς reboot.Το ποντίκι λειτούργησε άμεσα.Το usb stick (fat32) για να μπορέσεις να το δεις και να αντιγράψεις αρχεία,πρέπει να δώσεις κάποιες εντολές στο τερματικό.

Edit

Ανέβηκε και η καινούρια paranoid v1.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1662881

Edited by bbbb