bbbb Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 παιδιά ξέρει κανένας γιατί μου βγάζει όταν τρέχω το αρχείο haret.exe να του πω την διαδρομή για ένα αρχείο : default.txt και φυσικά δεν τρέχει διότι δεν έχω τέτοιο αρχείο. Τι γίνετε :::: Mέσα στο φάκελο android έχεις αρχείο startup.txt; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Mέσα στο φάκελο android έχεις αρχείο startup.txt; όχι από ότι είδα. Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiokos Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Να και μερικά Screenshots από το Quadrant με την έκδοση του Mdeejay eVo Sense v. 1.2 Revolution Τα ποστάρησα στο XDA (Post 497) και έχουν τρελλαθεί. Δεν το πιστεύουν!!!:p http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=790374&page=50 Η rom είναι τέλεια, το πρόβλημα που αντιμετωπίζω όμως απο την στιγμή που την έβαλα είναι ότι μου πετάει για κάποιο λόγο ενα σφάλμα στο wifi και δεν ενεργοποιείτε με τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos719 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 πολύ σταθερές και οι δύο...εδώ και μισή ώρα δοκιμάζω την 1.5 και είναι πολύ γρήγορη.σαν την 1.4... δεν έχω κανένα πρόβλημα προς στιγμήν εκτός από μια blue screen που είχα την πρώτη φορά που την έτρεξα. έκανα ένα reset και όλα πήγαν ρολόι... Παράθεση My Phone: HTC HD2,HTC Desire,HTC Desire HD My Rom...: X My Radio.: 2.15.50.14 Android...: Mdjs CyanogenMod 7 2.4 Nand On Magldr 1.12 Or Windows phone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 όχι από ότι είδα. Aυτό είναι το πρόβλημα.Το haret.exe για να ξεκινήσει παίρνει τις εντολές από το startup.txt Ολα τα builds που κατεβάζεις έχουν μέσα τέτοιο αρχείο. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 πολύ σταθερές και οι δύο...εδώ και μισή ώρα δοκιμάζω την 1.5 και είναι πολύ γρήγορη.σαν την 1.4... δεν έχω κανένα πρόβλημα προς στιγμήν εκτός από μια blue screen που είχα την πρώτη φορά που την έτρεξα. έκανα ένα reset και όλα πήγαν ρολόι... και εμένα μου έβγαλε μπλε οθόνη και δεν έμπαινε στο android . μετά πως το ξανατρέχεις? εγώ αναγκαστικά έβγαλα τη μπαταρία . την δεύτερη φορά έτρεξε . γιατί βγάζει αυτή τη μπλε οθόνη ? κατά τα άλλα πολύ καλή και γρήγορη ρομ Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos719 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 δίπλα στην μπαταρία έχει ένα κόκκινο κουμπάκι.πατώντας το κάνει reset. ;) Παράθεση My Phone: HTC HD2,HTC Desire,HTC Desire HD My Rom...: X My Radio.: 2.15.50.14 Android...: Mdjs CyanogenMod 7 2.4 Nand On Magldr 1.12 Or Windows phone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Aυτό είναι το πρόβλημα.Το haret.exe για να ξεκινήσει παίρνει τις εντολές από το startup.txt Ολα τα builds που κατεβάζεις έχουν μέσα τέτοιο αρχείο. οκ όλα είναι εντάξει σε ευχαριστώ πάρα πολύ ......πάντως και σε μένα δεν ενεργοποιείτε το WI-FI και μου βγάζει σφάλμα. Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Και σε μενα το ίδιο η 1.5 Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiokos Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Επίσης με την Mdeejay eVo Sense v. 1.2 Revolution μου βγάζει ενα θέμα με τις κλήσεις. Βάζει μπροστά απο τα τηλ κάποιους έξτρα αριθμούς με αποτέλεσμα να μη μπορώ να καλέσω. Γνωρίζετε κάτι σχετικά με αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Σας το ειπα .......:) Μην βαζετε οτι βγαινει αμεσως -διαβαστε λιγο και περιμενετε κανα δυο μερες βρε παιδια! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Σας το ειπα .......:) Μην βαζετε οτι βγαινει αμεσως -διαβαστε λιγο και περιμενετε κανα δυο μερες βρε παιδια! Δοκιμες να περάσει η ώρα κάνουμε ρε Βασίλη μη φωνάζεις... :D Στην 1.5 που πέρασα δεν έχω κανένα πρόβλημα με WiFi, αλλά με το Flight Mode, αν το βάλω σε flight mode δεν ενεργοποείται μετά το τηλέφωνο, θέλει reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Επίσης με την Mdeejay eVo Sense v. 1.2 Revolution μου βγάζει ενα θέμα με τις κλήσεις. Βάζει μπροστά απο τα τηλ κάποιους έξτρα αριθμούς με αποτέλεσμα να μη μπορώ να καλέσω. Γνωρίζετε κάτι σχετικά με αυτό? "For fixing the extra 011 added to number whenever + is there in front of the number in the evo cdma rom, you have to replace com.android.phone_preferences.xml in /data/data/com.android.phone/shared_prefs folder" Βρες το Root Explorer και κάνε την αντικατάσταση!!! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos719 Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 μόλις βγήκε και σε beta ο NAND Bootloader... Μας έδωσε ένα screenshot ο Cotulla για την Beta έκδοση του... http://cotulla.pp.ru/leo/Android/DAF.PNG έχω κατεβάσει το magldr107.rar αλλά δεν μπορώ να το κάνω extract καθώς έχει βάλει κωδικό για τους beta testers.. αν μπορεί να σπάσει κανείς τον κωδικό να του δώσω λινκ.. Παράθεση My Phone: HTC HD2,HTC Desire,HTC Desire HD My Rom...: X My Radio.: 2.15.50.14 Android...: Mdjs CyanogenMod 7 2.4 Nand On Magldr 1.12 Or Windows phone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 V3 από τον DarkStone1337 http://forum.xda-developers.com/show...postcount=3635 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 μόλις βγήκε και σε beta ο NAND Bootloader... Μας έδωσε ένα screenshot ο Cotulla για την Beta έκδοση του... http://cotulla.pp.ru/leo/Android/DAF.PNG έχω κατεβάσει το magldr107.rar αλλά δεν μπορώ να το κάνω extract καθώς έχει βάλει κωδικό για τους beta testers.. αν μπορεί να σπάσει κανείς τον κωδικό να του δώσω λινκ.. Αντε και βρίσκουμε τον κωδικό.Eχουμε nand rom για να την φλασάρουμε; 2 πράγματα μπορούμε να κάνουμε Η περιμένουμε ή πουλάμε το hd2 και παίρνουμε κανονικό android phone Προσωπικά έχω υπομονή :cool: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Αντε και βρίσκουμε τον κωδικό.Eχουμε nand rom για να την φλασάρουμε; 2 πράγματα μπορούμε να κάνουμε Η περιμένουμε ή πουλάμε το hd2 και παίρνουμε κανονικό android phone Προσωπικά έχω υπομονή :cool: Αν το θέτεις έτσι, η γνωμη μου ειναι να το πουλήσεις, όσο γρήγορη να είναι η ρομ πιστεύω οτι υπολείπεται σε ταχύτητα και σε αίσθηση τουλάχιστον από το galaxy που έχω, εξ άλλου κάποια μικρο bugs παντα θα υπάρχουν. Πάντως εγω θα κρατήσω και τα δύο, το πολύ πολύ να αλλάξω το galaxy με το desire HD αν και μονο έχει ικανοποιητική μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 [bUILD][29.09.2010][FroyoStone Sense - V3.1][Kernel: darkstone] Download: http://www.multiupload.com/5GZ0AR1WTC Πηγή Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Αν το θέτεις έτσι, η γνωμη μου ειναι να το πουλήσεις, όσο γρήγορη να είναι η ρομ πιστεύω οτι υπολείπεται σε ταχύτητα και σε αίσθηση τουλάχιστον από το galaxy που έχω, εξ άλλου κάποια μικρο bugs παντα θα υπάρχουν. Πάντως εγω θα κρατήσω και τα δύο, το πολύ πολύ να αλλάξω το galaxy με το desire HD αν και μονο έχει ικανοποιητική μπαταρία Δεν το έθεσα για μένα το δίλημμα.Για μένα είναι ξεκάθαρο.Από τη στιγμή που δουλεύει το internet,sms,κλήσεις δεν τίθεται θέμα αλλαγής.Απλά διαβάζω και στο xda κάτι χαζά σχόλια του τύπου "ντροπή που δε δουλεύει η κάμερα","δεν είδε ο cooker τα προβλήματα πριν βγάλει την ρομ" κτλ απλά αναρωτιέμαι και σκέφτομαι ότι εδώ κολλάει η παροιμία "του χάρισαν γαϊδαρο και τον κοιτούσε στα δόντια" :lol::lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Δεν το έθεσα για μένα το δίλημμα.Για μένα είναι ξεκάθαρο.Από τη στιγμή που δουλεύει το internet,sms,κλήσεις δεν τίθεται θέμα αλλαγής.Απλά διαβάζω και στο xda κάτι χαζά σχόλια του τύπου "ντροπή που δε δουλεύει η κάμερα","δεν είδε ο cooker τα προβλήματα πριν βγάλει την ρομ" κτλ απλά αναρωτιέμαι και σκέφτομαι ότι εδώ κολλάει η παροιμία "του χάρισαν γαϊδαρο και τον κοιτούσε στα δόντια" :lol::lol: Σ αυτο έχεις απόλυτο δίκιο. Μια ερώτηση, δεν βρισκω με τιποτα πως ταξινομουνται οι επαφες με το επωνυμο πρωτα. Καμμια βοηθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Σ αυτο έχεις απόλυτο δίκιο. Μια ερώτηση, δεν βρισκω με τιποτα πως ταξινομουνται οι επαφες με το επωνυμο πρωτα. Καμμια βοηθεια; Άνοιξε το gmail και πήγαινε--->Επαφές--->Περισσότερες Ενέργεις--->και τικάρεις το Όνομα (ΟΧΙ το Επώνυμο) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Άνοιξε το gmail και πήγαινε--->Επαφές--->Περισσότερες Ενέργεις--->και τικάρεις το Όνομα (ΟΧΙ το Επώνυμο) Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 [bUILD]30.09.10|Mdeejay eVo Sense v. 1.6 Revolution|3.29.651.5|[kernel:hastarin #4.1] Mdeejay eVo Sense v. 1.6b Revolution Based on OTA - Supersonic 3.29.651.5 (20.09.2010) Whats news in v. 1.6 beta Back to hastarin #4.1 Fixed Bluetooth Fixed Camcorder Changed some libs Features: Multilanguage New theme - REVOlution VERY FAST & STABLE Superuser App Quadrant droCap2 Speedtest Market Enabler GScript Lite ES File Explorer SetCPU 2.0.3 Terminal Emulator Titanium Backup etc 1GB Data Included Working: Louder sound over speakerphone and headset with new kernel Lightsensor G-Sensor Bluetooth GPS Wi-Fi Wi-Fi Tethering USB Tethering USB Data Storage 3G/HSDPA Internet (PPP only) Two Cameras (3 & 5 MPX) (Premature flash) Camcorder LEDs All other items working on other builds Instructions on APN settings: 1. Settings > Wireless & Networks > Mobile Networks > Access Point Names 2. Push 'Windows' button, choose 'New APN' 3. Enter all relevant information for your specific provider, you can likely google it. 4. When everything is entered, push 'Windows' key again, then 'Save'. 5. Push on the radius button next to the new APN you created, it should turn green. For fixing the extra 011 added to number whenever + is there in front of the number in the evo cdma rom, you have to replace com.android.phone_preferences.xml in /data/data/com.android.phone/shared_prefs folder Πηγή Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 (edited) BETA ειναι αλλα ετοιμαζει (μπορει και σημερα) την V1.7 final.......:) Edited September 30, 2010 by vasilis_hd2 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos719 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 δουλεύω εδώ και αρκετή ώρα την 1.6b του mdeejay και πάει σφαίρα χωρίς κρασαρίσματα προς το παρόν...διάβασα επίσης πως το EVO4G έχει πολλά προβλήματα hardware σαν συσκευή..κάτι τέτοιες ώρες χαίρομαι που έχω ένα HD2...;) Παράθεση My Phone: HTC HD2,HTC Desire,HTC Desire HD My Rom...: X My Radio.: 2.15.50.14 Android...: Mdjs CyanogenMod 7 2.4 Nand On Magldr 1.12 Or Windows phone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts