Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους ελπιζω στη βοηθεια σας ειμαι τελειως ασχετος με το συγκεκριμενο κινητο γιατι δεν ειναι δικο μου...ωστοσο το κινητο ειναι στα γαλλικα....και στις ρυθμισεις που πηγα δεν μπορουσα να αλλαξω τη γλωσσα...υπαρχει καποιος τροπος κι αν οχι υπαρχουν αναλυτικοι οδηγοι για φλασαρισμα?(Στα ελληνικα?)

ξεκινησα να το φλασαρω για να του βαλω την energy τρεχω το pda phone rom updater αλλα μενει στο 0% και στο τελος βγαζει error 262...τι να κανω?

Edited by nikostg
slim 3.5 + semaphore 1.1.1s

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

thanks για την απαντηση, να εισαι καλά.

Αληθεια με τις ICE τις ρομ τι γινεται? Καιρο εχω να δω νεα ΡΟΜ...

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

.... υπαρχουν αναλυτικοι οδηγοι για φλασαρισμα?(Στα ελληνικα?)

ξεκινησα να το φλασαρω για να του βαλω την energy τρεχω το pda phone rom updater αλλα μενει στο 0% και στο τελος βγαζει error 262...τι να κανω?

http://www.bytheway.gr/showthread.php?goto=newpost&t=42021

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Καλημερα σε ολους ελπιζω στη βοηθεια σας ειμαι τελειως ασχετος με το συγκεκριμενο κινητο γιατι δεν ειναι δικο μου...ωστοσο το κινητο ειναι στα γαλλικα....και στις ρυθμισεις που πηγα δεν μπορουσα να αλλαξω τη γλωσσα...υπαρχει καποιος τροπος κι αν οχι υπαρχουν αναλυτικοι οδηγοι για φλασαρισμα?(Στα ελληνικα?)

Η συσκευή έχει πάνω windows mobile ή android;

Αυτά που λένε στις πληροφορίες οι σεφ πως χρειάζεσαι πχ στην bluedroid "MAGLDR/CLK EU 5/175/8" ή στην Energy "CWM layout of 5/200/5" τι είναι? πως το κάνεις?

Αυτά που λένε στις πληροφορίες οι σεφ πως χρειάζεσαι πχ στην bluedroid "MAGLDR/CLK EU 5/175/8" ή στην Energy "CWM layout of 5/200/5" τι είναι? πως το κάνεις?

στην bluedroid θελεις στην magldr 5/172/5 και αυτο γινεται ευκολα με το προγραμμα που λεγεται HD2 toolkit: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1090783

στην bluedroid θελεις στην magldr 5/172/5 και αυτο γινεται ευκολα με το προγραμμα που λεγεται HD2 toolkit: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1090783

Αν δεν το κάνεις αυτό τότε τι γίνεται? Αυτό πρέπει να το κάνεις πριν κάνεις το φορμαρισμα στην sd card με ext4?

Και μία άλλη ερώτηση, για να βάλεις αυτά τα themes http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=801928 πρέπει να έχεις μία desire S ROM σωστά?

Edited by Caipirinhas

Αν δεν το κάνεις αυτό τότε τι γίνεται? Αυτό πρέπει να το κάνεις πριν κάνεις το φορμαρισμα στην sd card με ext4?

Και μία άλλη ερώτηση, για να βάλεις αυτά τα themes http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=801928 πρέπει να έχεις μία desire S ROM σωστά?

το magldr 5/172/5 einai ανεξαρτητο απο το φορμαρισμα της καρτας με

το magldr 5/172/5 einai ανεξαρτητο απο το φορμαρισμα της καρτας με

Εγώ δεν το είχα κάνει αυτό.. Είχα κατεβάσει το αρχείο EXT4 MGLDR Recovery for EU που έλεγε, είχα τρέξει αυτό από το pc με το κινητό συνδεδεμένο και μετά είχα κάνει format EXT4 από το mgldr και πετά είχα τρέξει τη ROM. Παίζει να παράβλεψα κανένα βήμα δλδ?

Μια χαρά τα έκανες τα βήματα.Αν δεν τα κάνεις,δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει στο 4ext recovery,μέσω του οπoίου στην συνέχεια κάνεις το ext partition και φλασάρεις την ρομ.Στην ουσία αυτά τα partition ειναι σαν να έχεις ένα άδειο-αφορμάριστο σκληρό δίσκο,στον οποίο χρειάζεται να του βάλεις κάποιο λειτουργικό ή δεδομένα.Αν λοιπόν δεν φορμαριστεί πρώτα σε ntfs ή κάποιο άλλο file system,δε μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις.Ετσι περίπου ειναι και με αυτό το recovery που ρώτησες τι κάνει.Φτιάχνει στην μνήμη του κινητού τα κατάλληλα partitions με τα file system,που χρειάζονται για να εγκατασταθεί η ρομ

Για τα θέματα που ρωτάς ειναι για το παλιό sense 2.0 με android froyo.Δε θα δουλέψουν στις νέες sense roms

Καλημερα παιδες,

Μια ερωτηση που την εχω ξανα κανει αλλα δεν μπορω να την βρω...

Να βάλω clk ή magldr?

Aν δε σκοπεύεις να βάλεις wp7,να τρέχεις εύκολα από την sd άλλες android rom (στον clk χρειάζεται pc για να βάλεις τον kernel της sd android rom,ενώ στον magldr όχι) τότε clk.Το μεγάλο πλεονέκτημα της τελευταίας έκδοσης του clk,ειναι το onthefly partitioning.Δηλαδή δε χρειάζεται όπως στον magldr να συνδέεις το καλώδιο για να αλλάξεις το μέγεθος των partition,ανάλογα την ρομ.Το κάνεις άμεσα και γρήγορα,μέσα από το κινητό

Edited by bbbb

Νομίζω πως θα αλλάξω πάλι rom και αυτήν την φορά σκέφτομαι cm.

Έχω χάσει επεισόδια στην nightly και δεν υποστηρίζει ext4, οπότε κοιτάω σε κάτι άλλο.

Η americanandroid πως πάει για nand την έχει δοκιμάσει κάποιος; Κάποια άλλη πρόταση;

Edited by cb600f

Tην έχω δοκιμάσει την american android και ειναι αρκετά καλή για καθημερινή χρήση.Εxt4 δε ξέρω αν υποστηρίζει.Επισης η magldr έκδοση ειναι με τον παλιό τρόπο εγκατάστασης με το daf.exe,χωρίς recovery.Οπότε αν την βάλεις με magldr,πρέπει μετά να ξαναφλασάρεις το recovery για να βάλεις άλλη ρομ και δε μπορείς να πάρεις nandroid backup

Tην έχω δοκιμάσει την american android και ειναι αρκετά καλή για καθημερινή χρήση.Εxt4 δε ξέρω αν υποστηρίζει.Επισης η magldr έκδοση ειναι με τον παλιό τρόπο εγκατάστασης με το daf.exe,χωρίς recovery.Οπότε αν την βάλεις με magldr,πρέπει μετά να ξαναφλασάρεις το recovery για να βάλεις άλλη ρομ και δε μπορείς να πάρεις nandroid backup

Πέρασα την typhoon. Μου φάνηκε σαν μονόδρομος. Πρώτη φορά χρησιμοποιώ cLK σε cm ρομ.

Επιτέλους ταχύτητα!

Σωστος.σταθερη αξια η typhoon.αν και με την nrg δεν ενιωσα να μου λειπει ιδιαιτερα η ταχυτητα,σκεφτομαι να βαλω typhoon με dorimanx kernel που βλεπω οτι ο ανθρωπος δουλευει αρκετα για να πετυχει το καλυτερο αποτελεσμα.

Σωστος.σταθερη αξια η typhoon.αν και με την nrg δεν ενιωσα να μου λειπει ιδιαιτερα η ταχυτητα,σκεφτομαι να βαλω typhoon με dorimanx kernel που βλεπω οτι ο ανθρωπος δουλευει αρκετα για να πετυχει το καλυτερο αποτελεσμα.

Αν περάσεις τον kernel γράψε εντυπώσεις μήπως τον δοκιμάσω και εγώ.

Δεν λέω πως η energy δεν είναι γρήγορη, αλλά νομίζω είναι η πιο γρήγορη για sense rom.

Edited by cb600f

Δεν λέω πως η energy δεν είναι γρήγορη, αλλά νομίζω είναι η πιο γρήγορη για sense rom.

Εγώ επιμένω ότι η TBD είναι ποιο γρήγορη .έβαλα εχθες την energy την ελαφριά και δεν είδα καμία διαφορά σε σχέση με την TBD που είναι 440+mb rom.

Αν περάσεις τον kernel γράψε εντυπώσεις μήπως τον δοκιμάσω και εγώ.

Mέχρι πριν λίγο το δοκίμαζα.Πιο γρήγορος από του tytung με πολύ καλή κατανάλωση κατά την αναμονή αλλά αρκετά μεγάλη κατανάλωση κατά την χρήση.Επίσης η εγγραφή βίντεο με την default εφαρμογή κολλάει μόλις πατήσεις stop,ενώ με την lg camera δουλεύει κανονικά.Οπότε ξαναγύρισα στην nrg.

Εχω κατεβασει την εφαρμογη(MAGLDR113) για να αναβαθμισω την ROM γιατι θελω να βαλω android στο HD2 αλλα εκει που κανω οτι χρειαζετε και φτανει στο σημειο που μαυριζει η οθονη με το λογοτυπο της HTC δεν φορτωνει και στην οθονη του υπολογιστη μου βγαζει κατι για προβλημα συνδεσης, εχει συμβει σε κανεναν αλο αυτο??? Ξερει κανεις να με βοηθησει...??

Mέχρι πριν λίγο το δοκίμαζα.Πιο γρήγορος από του tytung με πολύ καλή κατανάλωση κατά την αναμονή αλλά αρκετά μεγάλη κατανάλωση κατά την χρήση.Επίσης η εγγραφή βίντεο με την default εφαρμογή κολλάει μόλις πατήσεις stop,ενώ με την lg camera δουλεύει κανονικά.Οπότε ξαναγύρισα στην nrg.

Θα την αφήσω και εγώ όπως έχει προς το παρόν και βλέπουμε στο μέλλον.

Χθες μόλις έστησα την typhoon, είχα την μεγάλη έμπνευση να αλλάξω το LCD density απ το built.prop . Έμεινα ξημερώματα χωρίς τηλέφωνο γιατί η συσκευή δεν άνοιξε πότε. Μου έδειχνε την πρώτη οθόνη με το Android σύμβολο στο αρχικό setup και όσο και αν πίεζα την οθόνη και γινόταν τίποτα. Έβλεπα όμως στο φόντο μα φορτώνουν οι εφαρμογές μου στην μπάρα ειδοποιήσεων (3 g watch dog, screebl κ.α.

Εχω κατεβασει την εφαρμογη(MAGLDR113) για να αναβαθμισω την ROM γιατι θελω να βαλω android στο HD2 αλλα εκει που κανω οτι χρειαζετε και φτανει στο σημειο που μαυριζει η οθονη με το λογοτυπο της HTC δεν φορτωνει και στην οθονη του υπολογιστη μου βγαζει κατι για προβλημα συνδεσης, εχει συμβει σε κανεναν αλο αυτο??? Ξερει κανεις να με βοηθησει...??
εβαλες hspl2 2.08 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5279234&postcount=1

Ρίξε μια ματιά στον οδηγό: http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=42021

Αν κατάλαβα καλά, το HD2toolkit κάνει το ίδιο πράγμα με το να κατεβάσεις το recovery από το thread της ROM. μόνο που στο HD2toolkit διαλέγεις εσύ τι θέλεις, ενω αν κατεβασεις το recovery από το tread της ROM τρέχεις το daf αρχειο και στο κάνει μόνο του..

Δεν μπορώ να καταλάβω τότε τι κάνω λάθος και κολλαει τόσο πολύ σε εμένα η Sensation XL από blue team και όλοι λέτε πως είναι τόσο γρήγορη.. O kernel που δεν ξέρω και τι χρηστικη αξία έχει παίζει να φταιει? και πως διαλέγω το σωστό?

Aκριβώς.Το hd2 toolkit κάνει την ίδια δουλειά.Η teambluedroid και σε μένα δε πήγαινε σφαίρα.

Σε μένα πήγαινε σφαίρα, αλλά μου παρουσίασε προβλήματα με το WiFi και γύρισα στην Energy με την οποία είχα πρόβλημα με το USB.

Τελικά σχεδόν όλες όλο και κάποιο πρόβλημα εμφανίζουν!!!:rolleyes:

Μα αυτό ειναι η μαγεία του hd2!!! Οτι έχεις όλη την ώρα με κάτι να ασχολείσαι :p Εγώ τώρα περιμένω να ανέβει η νέα wp7 rom από τον pdaimatejam και από κάρτα θα τρέχω την ics του tytung και την american android.Kαι μέχρι να συμβεί αυτό,έβαλα την νέα έκδοση clk του kokotas http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21821506&postcount=883

και με τις οδηγίες από το πρώτο ποστ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1114053 στο σημείο που λέει

Boot From SD card Builds έβαλα την ics του tytung. Γιαυτό το s2 μου το πούλησα.Γιατί καταντούσε βαρετό,τουλάχιστον για μένα να μην έχω την ποικιλία των ρομ του hd2

Edited by bbbb