Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδες καλησπερα.

Ποια ics εχει τα λιγοτερα προβλήματα?

Ποια recovery να βαλω για να κανω ext4?

Αυτή που συζητάμε στα τελευταία 4-5 ποστ.Θα βάλεις το 4ext recovery.Aν έτυχε και κατέβασες την rcmix 3d http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1326217 θα το βρεις.

Αν όχι πάρτο από εδώ http://www.multiupload.com/ITSLCSCBZC άλλαξα το system σε 200mb

Πρόκειται για άλλο τύπο ρομ cm9 vs aosp που ειναι η beta10.Πάντως δείχνει αρκετά σταθερή για καθημερινή χρήση.Βέβαια ελλείψεις υπάρχουν ακόμη αλλά πιστεύω ότι ειναι σε καλό δρόμο.Οποιος θέλει τα soft keys στο κάτω μέρος,προτείνω αυτά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1407003

Eπίσης στον dialer το smart dialing δουλεύει πλέον και στα ελληνικά και έτσι δε χρειαζόμαστε άλλον dialer

έχω την NDT GINGER v34.0

μπορώ να βάλω soft keys στο κάτω μέρος ? και ποια ?

έχω την NDT GINGER v34.0

μπορώ να βάλω soft keys στο κάτω μέρος ? και ποια ?

δες στα gyanogen settings αν εχει καποια επιλογη, στην hyperdroid ειχε.αλλιως βαλε το button savior και θα τα εχει στο πλαι.

Στην τελευταία έκδοση του button savior,μπορείς να βάλεις και στο κάτω μέρος τα κουμπιά.Δυστυχώς όμως δε λειτουργεί στις ics roms.Kαλά τα softkeys της ics αλλά κρύβουν εικόνα

Τελικά με την ρομ του energy έχω συχνές επανεκκινήσεις του τηλεφώνου. Η nightly είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής αλλά δυστυχώς δεν παίζουν κάποιες εφαρμογές που για μένα είναι σημαντικές όπως το power amp ή δυσκολεύεται σε κάποια παιχνίδια όπως το wind up knight. Ποια ρομ υπάρχει να δοκιμάσω που είναι καλή σε όλα αυτά; Η ics φαντάζομαι ότι θέλει ακόμη δουλειά.

Υπάρχει κάτι που να μπορεί να συνδυάσει τα παραπάνω σε ικανοποιητικό επίπεδο;

Edited by cb600f

Αλλη λύση ειναι η rcmix 3d που έφτασε στην 5.1 έκδοση.Δυστυχώς το hw acceleration που ειναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνο για τα παιχνίδια κτλ,λειτουργεί τέλεια μόνο στις sense roms.Oπότε αν δε παίζεις βαριά παιχνίδια,cm7.Αν παίζεις, sense rom και αν θέλεις να την ελαφρύνεις κάπως,αφαιρείς κάποιες sense εφαρμογές.Η ics πράγματι θέλει δουλειά και με την τελευταία cm9 του tytung,δε μπορείς ούτε angry birds να παίξεις σωστά.Μετά από 2-3 επίπεδα,κολλάει η σφεντόνα.Το περίεργο ειναι ότι με την beta 10 έπαιζα κανονικά.Τώρα για το poweramp προφανώς κάποια αλλαγή στο framework της cm7 ή σε κάποιο lib αρχείο,δε το αφήνει να παίξει σωστά. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή... :worry:

Αλλη λύση ειναι η rcmix 3d που έφτασε στην 5.1 έκδοση.Δυστυχώς το hw acceleration που ειναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνο για τα παιχνίδια κτλ,λειτουργεί τέλεια μόνο στις sense roms.Oπότε αν δε παίζεις βαριά παιχνίδια,cm7.Αν παίζεις, sense rom και αν θέλεις να την ελαφρύνεις κάπως,αφαιρείς κάποιες sense εφαρμογές.Η ics πράγματι θέλει δουλειά και με την τελευταία cm9 του tytung,δε μπορείς ούτε angry birds να παίξεις σωστά.Μετά από 2-3 επίπεδα,κολλάει η σφεντόνα.Το περίεργο ειναι ότι με την beta 10 έπαιζα κανονικά.Τώρα για το poweramp προφανώς κάποια αλλαγή στο framework της cm7 ή σε κάποιο lib αρχείο,δε το αφήνει να παίξει σωστά. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή... :worry:

Αυτό ακριβώς! μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Έχω πέσει σε έναν φαύλο κύκλο που στην μια ρομ δουλεύει το ένα και στην άλλη δουλεύει τι άλλο. Δοκίμασα να παγώσω κάποιες εφαρμογές, σύμφωνα με τις οδηγίες που έδωσες, αλλά τίποτα, κάτι τελικά δεν λειτουργούσε σωστά και φτου και πάλι αυτήν αρχή. Νόμιζα πως με την ρομ του energy την sensation είχα βρει αυτό που έψαχνα αλλά με τάραξε στα reboot μετά από λίγη ώρα που την έστησα, μέχρι και φορματ στην κάρτα έκανα και έχασα τα πάντα και μετά έτρεχα και δεν έφτανα. Τώρα έχω την nightly 28/12/2011 και πραγματικά είναι φανταστική ρομ αλλά δεν δουλεύει το power amp και κολλάνε τις περισσότερες φορές κάποια δύσκολα παιχνίδια. Θα έπερνα ένα sII και θα ξεμπέρδευα μια και καλή αλλά κρατάω τα φράγκα μπας και αξιωθώ και κάνω κά'να trackday τον Απρίλιο :(

Δεν υπάρχει τρόπος να δοκιμάσω κάτι με την nightly τουλάχιστον με το power amp; θα ήμουν εντάξει έστω με αυτό.

To poweramp δεν το χρησιμοποιώ καθόλου.Εχει κάτι το μοναδικό αυτή η εφαρμογή που δεν υπάρχει σε κάποια άλλη; Eγώ ειμαι ευχαριστημένος με το meridian,γιατι ειναι το μοναδικό που μπορεί να παίζει video (μόνο ήχος) και mp3 στην ίδια λίστα.

To poweramp δεν το χρησιμοποιώ καθόλου.Εχει κάτι το μοναδικό αυτή η εφαρμογή που δεν υπάρχει σε κάποια άλλη; Eγώ ειμαι ευχαριστημένος με το meridian,γιατι ειναι το μοναδικό που μπορεί να παίζει video (μόνο ήχος) και mp3 στην ίδια λίστα.

Πιστεύω πως είναι το καλύτερο στο είδος του και αν όχι όλα, έχω δοκιμάσει τα περισσότερα. Για βίντεο έχω το mx και είναι αρκετά καλό και με καλύπτει πλήρως.

Και για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα, μόλις πέρασα την rcmix, για να δούμε...

Καλησπέρα παιδιά! Πέρασα την sensation XL από BlueDroid team, αλλά τρώω συχνά κολλήματα πχ όταν πατάω να ανοίξω τον καιρό η και γενικά κατά τη διάρκεια του browsing... επειδή διάβασα πως είστε όλοι ευχαριστημένοι με την ROM αυτή, όσοι την έιχατε τουλάχιστον, να υποθέσω πως μόνο σε εμένα το κάνει το θέμα αυτό? Θενξ

Και εγώ με αυτή είχα προβλήματα τελικά πέρα και απο το να μην δουλεύει το A2SD

Sense restarts,εφαρμογες χανόντουσαν ,widgets δεν δουλευαν ..

Απο χθές πέρασα την RCMix3D 5.1 (clean install) με 4ext Recovery 5/230/5 kai swap256 και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα σε μια αρκετά γρήγορη και πάρα πολύ σταθερή ρομ:D:D

Ησύχασα λοιπόν, δεν αλλάζω το απίστευτο HD2 και απλά ιίιισωως δοκιμάσω mwakious rom λόγω ήχου και ταχύτητας που αναφέρουν αν βγάλει όμως κάτι σταθερό , χωρίς προβλήματα (και μονο μετα απο πλήρες CWM backup).

Μέχρι λοιπόν ενα απόλυτα λειτουργικό και σταθερό ICS, απολαμβάνω πραγματικά με RCMix3D 5.1.

Οποιος δεν θέλει να έχει κολλήματα καλό είναι να κάνει Task29 κλπ απο την αρχή ενώ πιστεύω οτι βοήθησε οτι εκανα πλήρες φορματ σε αρχεια και παρτιτιον την κάρτα μου.

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Καλή σας ημέρα και καλή χρονιά και από μένα.

Θα αλλάξω για λίγο θέμα συζήτησης και θα κάνω μια νύξη στο handsfree που έρχεται με το HD2. Ενώ ακούγονται τα πάντα όλα, δεν δουλεύει το μικρόφωνο (και μάλιστα, όχι απλά δεν δουλεύει, αλλά απενεργοποιεί και το μικρόφωνο του κινητού).:blink:

Μπορούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτό;:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα,

Θα πρότεινα να δοκιμάσετε τις MIUI ROMs (http://miuiandroid.com/), οι οποίες είναι πραγματικά εξαιρετικές τόσο από άποψη ταχύτητας και σταθερότητας αλλά και από πλευράς εμφάνισης...

Επίσης με τη χρήση του A2SDGUI από το market, παραμετροποιειτε εύκολα τα ενσωματωμένα scripts για μεταφορά π.χ. της Dalvik cache στο ΕΧΤ partition, κλπ.

Edited by jolas

Καλημέρα,

Θα πρότεινα να δοκιμάσετε τις MIUI ROMs (http://miuiandroid.com/), οι οποίες είναι πραγματικά εξαιρετικές τόσο από άποψη ταχύτητας και σταθερότητας αλλά και από πλευράς εμφάνισης...

Επίσης με τη χρήση του A2SDGUI από το market, παραμετροποιειτε εύκολα τα ενσωματωμένα scripts για μεταφορά π.χ. της Dalvik cache στο ΕΧΤ partition, κλπ.

Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και μια miui. Πολύ καιρό τώρα απλά τις προσπερνάω χωρίς να δώσω και πολύ σημασία. Ίσως με χαλάει αυτό το iPhone wannabe look.

Και εγω δεν βρίσκω κανένα ενδιαφέρον σε iPhone look

Sent from my HD2

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Έτσι για μια δοκιμή, τι partition χρειάζεται η miui 2.1.6; Είναι ics;

Η miui είναι GB. Το partition που χρησιμοποιώ είναι 5/150/10 και είναι υπεραρκετός o χώρος. :-)

Δλδ όλοι έχετε προβλήματα με την sensation από Bluedroid team? Κάποια άλλη sense μήπως πάει καλύτερα? Γτ εμένα τρώει κολλήματα και όταν πχ είναι κλειδωμένο το κινητό και πάω να το ξεκλειδώσω...

Κάποιος να προτείνει μία ROM που τρέχει σούπερ? Φαντάζομαι θα πρέπει να επιλέξω ανάμεσα σε NDT GINGER ή RCMix3D 5.1??

Η miui είναι GB. Το partition που χρησιμοποιώ είναι 5/150/10 και είναι υπεραρκετός o χώρος. :-)

Πέρασα την miui ndt με partition 5/270/5 που είχα από την rcmix 5.1. Πέρα από το ui που προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου, είναι πραγματικά ταχύτατη. Πέρασα τον adw για να έρθει λίγο στα μέτρα μου και το αποτέλεσμα ήταν τέτοιο που θα μπορούσα και να την κρατήσω. Πήρα ένα nandroid backup και θα την δοκιμάσω ξανά όταν βαρεθώ την rcmix.

Πέρασα την miui ndt με partition 5/270/5 που είχα από την rcmix 5.1. Πέρα από το ui που προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου, είναι πραγματικά ταχύτατη. Πέρασα τον adw για να έρθει λίγο στα μέτρα μου και το αποτέλεσμα ήταν τέτοιο που θα μπορούσα και να την κρατήσω. Πήρα ένα nandroid backup και θα την δοκιμάσω ξανά όταν βαρεθώ την rcmix.

Η RCMIX 5.1 είναι εντάξει? τι λέει από κολλήματα ή restart κτλ? Είσαι ευχαριστημένος?

Η RCMIX 5.1 είναι εντάξει? τι λέει από κολλήματα ή restart κτλ? Είσαι ευχαριστημένος?

Στον λίγο χρόνο που την έχω, δεν έχω δει restart του sense. Δεν μπορώ να πω όμως πως είναι ότι ποιο γρήγορο έχω δει. Είναι καλή ρομ και αξίζει να την δοκιμάσεις. Κάνε ένα nandroid backup σε αυτήν που έχεις τώρα και ρίξε μια ματιά. Στις δύο τρεις sense που δοκίμασα, η energy ήταν η πιο γρήγορη για μένα, αλλά την δεύτερη φορά που την πέρασα με τάραξε στα restart. Κάνε μια δοκιμή και κατέληξε σε αυτό που νομίζεις ότι σου ταιριάζει καλύτερα. Από το πρωί έχω αλλάξει τρεις ρομ και με βλέπω πάλι στην nightly.

Στον λίγο χρόνο που την έχω, δεν έχω δει restart του sense. Δεν μπορώ να πω όμως πως είναι ότι ποιο γρήγορο έχω δει. Είναι καλή ρομ και αξίζει να την δοκιμάσεις. Κάνε ένα nandroid backup σε αυτήν που έχεις τώρα και ρίξε μια ματιά. Στις δύο τρεις sense που δοκίμασα, η energy ήταν η πιο γρήγορη για μένα, αλλά την δεύτερη φορά που την πέρασα με τάραξε στα restart. Κάνε μια δοκιμή και κατέληξε σε αυτό που νομίζεις ότι σου ταιριάζει καλύτερα. Από το πρωί έχω αλλάξει τρεις ρομ και με βλέπω πάλι στην nightly.

Ναι, η αλήθεια είναι πως πρέπει να δοκιμάσεις για να δεις τι σου ταιριάζει.. Απλά εγώ δεν το κατέχω τόσο πολύ το πράγμα, ώστε να αλλάζω τις ROM τόσο εύκολα, οπότε για αυτό είμαι τόσο διστακτικός.. και η RCmix και η Energy είναι sense rom?

Ναι, η αλήθεια είναι πως πρέπει να δοκιμάσεις για να δεις τι σου ταιριάζει.. Απλά εγώ δεν το κατέχω τόσο πολύ το πράγμα, ώστε να αλλάζω τις ROM τόσο εύκολα, οπότε για αυτό είμαι τόσο διστακτικός.. και η RCmix και η Energy είναι sense rom?
Ναι είναι. αλλά θα σου έλεγα να δοκιμάσεις αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275119

Ναι είναι. αλλά θα σου έλεγα να δοκιμάσεις αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275119

Αυτή είναι νέα έκδοση;

Με την blue Droid δεν δουλεύει σε μένα το μάρκετ. Δοκίμασα και τις δύο εκδόσεις και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.