kosmasgr Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Αναπτύσονται τα sandwich ;-) καλό για μας. Εγώ πάντως θα παραμείνω στην NDT προς το παρών έχοντας απόδοση μπαταρίας 2μέρες + , κάτι που δεν ειχα με προηγούμενες rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1282281 Παιδιά μιλάμε για απίστευτη ρομ, η ταχύτητα τις δεν περιγράφεται έπαθα πλακά. επίσης δεν υπάρχουν πλέον η ενοχλητικές γραμμές και όλα δουλεύουν τέλεια, μαζί με την κατανάλωση τις μπαταριάς πιστεύω ο τύπος έπιασε ταβάνι. Εβαλα αυτή τη ROM (γιατί πεθύμησα λίγο το Sense:p) και μου βγάζει το εξής μήνυμα όταν μπουτάρει: UIDs on the system are inconsistent, you need to wipe your data partition or your device will be unstable. I'm feeling Lucky Έκανα, βέβαια, wipe!!!:( Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corollaclub Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Υπαρχει καποιο fix για να κλειδωνει πιο γρηγορα το GPS? Kατι εχω διαβασει οτι αλλαζουν αναλογα την χωρα τους σερβερ στο gps.conf αλλα δεν ειμαι σιγουρος τι και πως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Εβαλα αυτή τη ROM (γιατί πεθύμησα λίγο το Sense:p) και μου βγάζει το εξής μήνυμα όταν μπουτάρει: UIDs on the system are inconsistent, you need to wipe your data partition or your device will be unstable. I'm feeling Lucky Έκανα, βέβαια, wipe!!!:( Μου έβγαζε ακριβώς το ίδιο μήνυμα όταν πέρασα νέα nightly πάνω στην ήδη υπάρχουσα. Με καθαρή εγκατάσταση αλλά επαναφορά των εφαρμογών με το titanium. Αγνόησα όμως το μήνυμα και δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα στην λειτουργιά του τηλεφώνου μέχρι που πέρασα νέα έκδοση και δεν το έβγαλε ξανά . Προφανώς θα σου εμφανίζει το μήνυμα μετά από κάθε reboot. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Μου έβγαζε ακριβώς το ίδιο μήνυμα όταν πέρασα νέα nightly πάνω στην ήδη υπάρχουσα. Με καθαρή εγκατάσταση αλλά επαναφορά των εφαρμογών με το titanium. Αγνόησα όμως το μήνυμα και δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα στην λειτουργιά του τηλεφώνου μέχρι που πέρασα νέα έκδοση και δεν το έβγαλε ξανά . Προφανώς θα σου εμφανίζει το μήνυμα μετά από κάθε reboot. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Ακριβώς. Μου το εμφανίζει σε κάθε μπουτάρισμα. Μου το έβγαλε από το πρώτο μπουτάρισμα, πριν κάνω οποπιαδήποτε επαναφορά. Σε μένα όμως υπάρχουν προβλήματα (κολλήματα, reset κλπ):( Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Μου έβγαζε ακριβώς το ίδιο μήνυμα όταν πέρασα νέα nightly πάνω στην ήδη υπάρχουσα. Με καθαρή εγκατάσταση αλλά επαναφορά των εφαρμογών με το titanium. Αγνόησα όμως το μήνυμα και δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα στην λειτουργιά του τηλεφώνου μέχρι που πέρασα νέα έκδοση και δεν το έβγαλε ξανά . Προφανώς θα σου εμφανίζει το μήνυμα μετά από κάθε reboot. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Συμφωνω! Παροτι ηρθα αντιμετωπη με το μηνυμα αυτο και πανικοβληθηκα, δε δειχνει να εχει επηρεαστει η λειτουργικοτητα της συσκευης. Το εμφανιζει σε καθε reboot ή boot μονο. Φταιει το restore μηπως καποιας εφαρμογης; Δημιουργειται καποια διενεξη; Οταν περασω νεα rom, γιατι δεν ειναι δικη μου η συσκευη αλλα του αδερφου μου, θα επανελθω να αναφερω εαν λυθηκε. απο κάποιο απο τα μήλα μου, αλλά πάντα με Tapatalk... Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Ακριβώς. Μου το εμφανίζει σε κάθε μπουτάρισμα. Μου το έβγαλε από το πρώτο μπουτάρισμα, πριν κάνω οποπιαδήποτε επαναφορά. Σε μένα όμως υπάρχουν προβλήματα (κολλήματα, reset κλπ):(Και έμενα μου το βγαζει αλλά όλα τα άλλα δουλεύουν σφαίρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 (edited) Ακριβώς. Μου το εμφανίζει σε κάθε μπουτάρισμα. Μου το έβγαλε από το πρώτο μπουτάρισμα, πριν κάνω οποπιαδήποτε επαναφορά. Σε μένα όμως υπάρχουν προβλήματα (κολλήματα, reset κλπ):( Εμενα όταν μου εμφάνισε μια cm nigthly αυτό το μήνυμα,συνοδευόταν από άπειρα force close και μόνο τυχερός δεν αισθάνθηκα :lol::lol::lol: Υπαρχει καποιο fix για να κλειδωνει πιο γρηγορα το GPS? Kατι εχω διαβασει οτι αλλαζουν αναλογα την χωρα τους σερβερ στο gps.conf αλλα δεν ειμαι σιγουρος τι και πως. Δες εδώ Edited November 24, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Εμενα όταν μου εμφάνισε μια cm nigthly αυτό το μήνυμα,συνοδευόταν από άπειρα force close και μόνο τυχερός δεν αισθάνθηκα :lol::lol::lol: Της έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία (έκανα για δεύτερη φορά full wipe και νέα εγκατάσταση). Δεν εμφανίστηκε το μήνυμα αυτό, αλλά και πάλι έχω ξαφνικά reboot....οπότε δεν βλέπω να τη κρατάω πολύ ακόμα. Απλά είχα πεθυμήσει το Sense και ήθελα λίγο να το...παίξω:lol: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 χαιρετίσματα απο εναν πρωην κατοχο hd2 και νυν note...!!!! θελω να ρωτησω κατι με βαση την εμπειρία σας... εχω κανει cf-root στο note, και τωρα βγηκε μια γερμανικη επισιμη ρομ που υποτίθεται βελτιωνει κι αλλο την μπαταρια και το smooth της συσκευης... ειναι safe να περασω τον νεο cf-rooted kernel στο παλιο firmware?? ο kernel ειναι υπευθυνος για την μπαταρια?? P.s. σας περιμενω ολους στο thread στο note... εγω εξοικειώθηκα λιγο με τα android λογω του hd2, αλλα μαγκες...... αν πιασετε στα χερια σας αυτο το τερας..... ολα γινονται 10φορες γρηγοροτερα απο το htc!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 P.s. σας περιμενω ολους στο thread στο note... εγω εξοικειώθηκα λιγο με τα android λογω του hd2, αλλα μαγκες...... αν πιασετε στα χερια σας αυτο το τερας..... ολα γινονται 10φορες γρηγοροτερα απο το htc!!!! Kαλορίζικο το νέο σου τηλέφωνο :cool: Επαιζα πριν λίγες μέρες με ένα galaxy s2 και θα συμφωνήσω ότι τα σπάει.Εφτασα στο amazon.de ένα βήμα πριν την επικύρωση αγοράς για το note αλλά με φρέναραν 2 πράγματα 1.Η ανακοίνωση της adobe για την διακοπή του flash στις mobile πλατφόρμες.Ειδα πως έπαιζε τα flash το s2 σε σχέση με το hd2 μου και έπαθα πλάκα.Αλλά δυστυχώς ξέρω ότι όταν η adobe αφήνει το mobile flash στην έκδοση 11 και για τα pc θα το πάει στην 12 τότε θα υπάρχουν και πάλι ασυμβατότητες.Οπως και τώρα.Αν έχεις στο κινητό την έκδοση 10 και ένα site έχει αναβαθμίσει στην 11,σου λέει να κατεβάσεις το plugin από adobe...Δε μου πάει λοιπόν να δώσω 500€ για μια σούπερ συσκευή και να με περιορίζει στην ίντερνετ εμπειρία.Και από τη στιγμή που το html5 παίζει μια χαρά στο hd2 μου και δεν είμαι gamemaniac,θεωρώ ότι δεν αξίζει να επενδύσω τώρα σε νέα συσκευή. 2.Το ότι το hd2 έχει ήδη πάρει ics.Μπορεί να μην είναι 100% ολοκληρωμένη και ίσως να μην είναι ποτέ αλλά για καθημερινή χρήση είναι οκ.Και άλλωστε έχω βάλει και μια ginger στην sd για όταν θέλω κάποια πράγματα παραπάνω π.χ. flash (έστω και αν δε παίζει 100% τέλεια) μέχρι να κοπεί τελείως Οπότε προσωπικά αποφάσισα να μείνω για ακόμη 1 χρόνο στο Leo μου αν και θα παρακολουθώ τις εξελίξεις,σχετικά με ότι καινούριο βγαίνει. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 σε καταλαβαινω... και γω είχα μεγάλη επιδότηση, αλλιως.... τηλεφωνα σαν το hd2, που να μπορεις μαζί τους να περασεις 2 χρονια χωρίς να πλήττεις, δύσκολα θα ξαναδουμε.. δεν μου είπες ομως, τι παιζει με τους kernels??? τους αλλαζω αφοβα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 για το note σχετικα με τους κερνελ δε γνωριζω.ρωτησε στο σχετικο θεμα.στο hd2 αλλαζεις αφοβα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 καλησπέρα, Ποια ρομ να βάλω? Τι προτεινετε? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Θέλεις sd ή nand rom; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Θέλεις sd ή nand rom; Καλησπερα φιλε, για sd rom τι προτεινεις ? εχω κανενα μηνα να περασω και εχω χασει την επαφη με το xda :). θελω οτι πιο σταθερο. δεν εχω προβλημα αν εχει sense Η οχι αρκει να λειτουργουν σχεδον ολα (wifi,bt,camera,3g internet, κλησεις φυσικα). Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 americanandroid http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957652 με κερνελ 3dak 3.9 master version http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1262860 για πληρη συμβατότητα με το νέο μαρκετ πρέπει να βάλεις το lcd density στα 240 ή στα 160. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 americanandroid http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957652 με κερνελ 3dak 3.9 master version http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1262860 για πληρη συμβατότητα με το νέο μαρκετ πρέπει να βάλεις το lcd density στα 240 ή στα 160. σ'ευχαριστω πολυ :). το lcd density αυτο ειναι για τον κερνελ που μου προτεινεις σωστα ? με τον κερνελ που εχει μεσα αρχικα η sd rom δεν χρειαζεται , σωστα ? Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 (edited) Δεν ειναι για τον κερνελ.Ειναι για την ρομ.Α.Αν σου φαίνονται ολα πολύ μικρά πας στο /system,και στο αρχείο build.prop στη γραμμή ro.sf.lcd_density=167 βάζεις 240 Edited November 24, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Εμενα η americanandroid ποτε δεν ετρεξε στο ευρωπαικο hd2 μου. Σταματουσε σ ενα ατερμονο φορτωμα κατα το bootαρισμα, μεχρι που βαριομουν και τη σταματουσα. :( Οσες φορες κι αν την περασα, το ιδιο. απο κάποιο απο τα μήλα μου, αλλά πάντα με Tapatalk... Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) κάτι άλλο έφταιξε στην περίπτωσή σου μάλλον (ίσως startup.txt,bad download...) και το λέω αυτό γιατί δεν μου έχει τύχει να μην τρέξει build μέχρι στιγμής εκτός της περίπτωσης δικού μου λάθους οι american εκτός του θέματος του lcd density-market , είναι super , όμως και οι nexus του tytung και έχουν πιο προβλέψιμη λειτουργία και κατανάλωση ... Edited November 25, 2011 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) Θέλεις sd ή nand rom; ειμαι λιγο ασχετος, ποια η διαφορά τους? Edited November 25, 2011 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 αν τρέχεις Android από την SD θα μπορείς να έχεις και Windows Mobile αλλά το Android θα πηγαίνει αργά. Ίσως παίζουν και άλλοι περιορισμοί αλλά αυτός είναι ο ποιο σημαντικός. Αν από την άλλη κάνεις όλη την διαδικασία (δεν είναι και κάτι τραγικό) για να περάσεις Android στη NAND δε θα έχεις πλέον Windows Mobile, θα φορτώνει μόνο Android, θα πηγαίνει καλύτερα κτλ κτλ κλτ μπλα μπλα μπλα.. για μένα εννοείται στην NAND, το να την περάσεις στην SD είναι απλά για να δεις τι παίζει (στην περίπτωση που δεν έχεις περιηγηθεί άλλη φορά σε περιβάλλον Android). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) ειμαι λιγο ασχετος, ποια η διαφορά τους? δες αυτές τις οδηγίες εγκατάστασης που έφτιαξαν οι @sso &@bbbb ,η γνώμη μου είναι : εύκολα και γρήγορα με ένα copy paste και τα σχετικά που θα διαβάσεις δοκιμάζεις κάποιες sd που είπαμε και παραπάνω , αρκεί να έχεις gmail για να έχεις ολοκληρωμένη εμπειρία από android ... Edited November 25, 2011 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 αν τρέχεις Android από την SD θα μπορείς να έχεις και Windows Mobile αλλά το Android θα πηγαίνει αργά. Ίσως παίζουν και άλλοι περιορισμοί αλλά αυτός είναι ο ποιο σημαντικός. Αν από την άλλη κάνεις όλη την διαδικασία (δεν είναι και κάτι τραγικό) για να περάσεις Android στη NAND δε θα έχεις πλέον Windows Mobile, θα φορτώνει μόνο Android, θα πηγαίνει καλύτερα κτλ κτλ κλτ μπλα μπλα μπλα.. για μένα εννοείται στην NAND, το να την περάσεις στην SD είναι απλά για να δεις τι παίζει (στην περίπτωση που δεν έχεις περιηγηθεί άλλη φορά σε περιβάλλον Android). se ευχαριστω πολυ για την απάντηση, Η διαδικασία που βρησκετε να την δω? Αλήθεια ποια ειναι η ποιο "καλη" ginger? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts