Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nαι μπορείς να την δοκιμάσεις

Βασικά αυτό που με ξενίζει αρκετά, είναι η έλλειψη των λειτουργιών της notification bar. Απορώ γιατί λείπει από την Rom.

Γιατι η aosp android rom (nexus one) δεν έχει τέτοια επιλογή.Εγώ χρησιμοποιώ το 1tap quick bar

Edited by bbbb

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν την έβαλα, όλα καλά άρχισα να την φορτώνω με τις απαραίτητες εφαρμογές. Κάποια στιγμή έκανε reboot και από τότε σε 20" από την εμφάνιση της επιφάνειας εργασίας έκανε reboot συνεχώς και το μόνο που προλάβαινα ήταν να πατήσω close at quick boot αλλιώς ήμουν σε ένα αέναο rebooting . Μετέφερα τα initrd.gz & .... Στον native folder και έτσι κατάφερα να μπουταρω στην ics. Εφαρμογή έφταιγε; να την κάνω delete από το multiboot app ;

Υγ: εννοώ βέβαια την 3.3a

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Δε γνωρίζω τι μπορεί να έφταιγε.Αν στο έκανε μετά την επαναφορά των εφαρμογών,ισως κάποια εφαρμογή.Μπορείς να την σβήσεις από το multiboot εφοσον δεν "έκατσε" στη συσκευή σου

Edit

Στην avatar δε μου συγχρονίζει το gmail ημερολόγιο.Εχει κανείς άλλο το ίδιο πρόβλημα?

Ok με το ημερολόγιο.

Edited by bbbb

Τελικά επανέλαβα την διαδικασία, με 5-6 εφαρμογές, απολύτως απαραίτητες, και όταν άνοιξα το wifi άρχισε το rebooting... Ενώ με απλό gsm λειτουργεί κανονικά. Η προσπάθεια μου με Native gingerbread έληξε άδοξα και με συνοπτικές διαδικασίες ...

Nαι μπορείς να την δοκιμάσεις

Γιατι η aosp android rom (nexus one) δεν έχει τέτοια επιλογή.Εγώ χρησιμοποιώ το 1tap quick bar

Ωραία εφαρμογή, αλλά κάθε φορά που πατάω κάποιο εικονίδιο με πηγαίνει στις ρυθμίσεις και δεν το κάνει αυτόματα. Γίνεται να αλλάξει αυτό;

Νομίζω ότι αυτό δεν γίνεται.Ακόμη και έτσι όμως προσφέρει μια σχετική ευκολία

Εγώ χρησιμοποιούσα το widgetsoid

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jim2

Αλλά σε λειτουργίες όπως gps, data, 2g/3g διακόπτες σε βάζει στις ρυθμίσεις

Edit : τελικά πέταξα το αρχικό zip (3.3a) και το ξανά κατέβασα και έτρεξε, έφταιγε το αρχικό download (!?).

Πάντως πρόκειται για οπωσδήποτε πιο απροβληματιστη κατάσταση, αλλά αυτό το παλιό ui δεν το χωνεύω εύκολα, πρέπει να το γεμίσω widgets...

Edited by mimo

Την ρομ που έχω στην nand ,γίνεται να την βγάλω (wipe data -factory reset) χωρίς να πειράξω τις ρομ που έχω στο ext4.

Oχι.Αν κάνεις wipe data θα σβηστούν και τα περιεχόμενα του ext4 οπότε και οι nativesd.Λυση ειναι να χρησιμοποιήσεις το nativesd touch recovery του tytung για backup των nativesd rom και μετά το wipe data,τις κάνεις επαναφορά.

Βεβαια μια λύση ειναι πριν κάνεις wipe data να αφαιρέσεις την κάρτα μνήμης,οπότε δε θα σβηστεί αλλά έτσι αν η nand rom χρησιμοποιούσε το ext4 partition,θα έχεις στο ext4 τα "σκουπίδια" της nand.Φυσικά μπορείς μετά να τα σβήσεις και μέσα από μια nativesd με έναν root explorer ή με εντολές από το terminal αν ξέρεις ποια ειναι αυτά τα αρχεια που έχουν μείνει.

Edited by bbbb

Εγώ έχω περάσει την NexusHD2-JB 4.1.2 και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μόνο που δεν μπορώ να αλλάξω ήχους ειδοποιήσεων. Από όλους τους προ-εγκατεστημένους παίζει μόνο ο Proxima. Πέρασα και δικούς μου ήχους αλλά δεν παίζουν ούτε αυτοί. Έκανα κάτι λάθος;

Πρέπει να τους έχεις σε συγκεκριμένο φάκελο...στο media ή στο ringtones, δε θυμάμαι.

Εάν περάσεις το go sms πάντως, μετά θα μπορείς να επιλέγεις και ήχους από οποιονδήποτε φάκελο.

Άσχετο (σχετικό): απ' ότι βλέπω απ την κίνηση εδώ μέσα, μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξω τηλέφωνο!!

να ρωτησω μηπως εχει βρεθει λυση τα soft keys να μην κρυβουν καποια γραμματα απο το πληκτρολογιο?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Aυτο εξαρτάται από το ύψος που έχουν τα softkeys.Αν και δεν τα χρησιμοποιώ νομίζω ότι στις ρομ που ειναι μέχρι 36dpi δεν κρύβουν πλήκτρα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2149115 την εβαλα nativesd ,ολα δουλεύουν καλά εκτός βέβαια από το wi fi , κατά τα άλλα είναι ταχύτατη και το μόνο πρόβλημα είναι ενώ επέλεξα στο aroma τα soft keys αυτά δεν εμφανίστηκαν. πάντως είμαστε σε καλό δρόμο.

Eτσι ακριβώς.Θέλω να πιστεύω ότι τώρα που εξετάζει το θέμα του wifi o marc1706 που ειναι kernel developer θα έχουμε σύντομα wifi

Καλησπερα παιδια...Προσπαθω να περασω καποιες ρομ οι οποιες ζητανε 2ο ext4 partition.Εχω κανει σε μια 8αρα καρτα το fat32 στα 4gb και αλλα δυο ext4 στα 2gb...Αλλα οταν τρεξω το haret και μπω στο recovery ,οταν επιλεξω install from sdcard λεει οτι δεν βρισκει αρχεια...Ενω εχω ηδη αντιγραμενες 2-3 ρομ στο fat32 χυμα πεταμενες στο root...Πχ boxmax (ζηταει 2ο ext4 partition,αλλα και την AmeriCanAndroid που ειναι Nativesd χωρις 2ο ext4 partition).Μηπως κατι δεν κανω σωστα;
Δημήτρης

Στο recovery αν πατήσεις το toggle usb storage και μετά συνδέσεις το καλώδιο στο pc,βλεπεις τα περιεχόμενα της κάρτας?

Στο recovery αν πατήσεις το toggle usb storage και μετά συνδέσεις το καλώδιο στο pc,βλεπεις τα περιεχόμενα της κάρτας?

Ναι,βλεπω κανονικα την καρτα.

Δημήτρης

Πρέπει να τους έχεις σε συγκεκριμένο φάκελο...στο media ή στο ringtones, δε θυμάμαι.

Εάν περάσεις το go sms πάντως, μετά θα μπορείς να επιλέγεις και ήχους από οποιονδήποτε φάκελο.

Άσχετο (σχετικό): απ' ότι βλέπω απ την κίνηση εδώ μέσα, μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξω τηλέφωνο!!

Εγώ έχω περάσει την NexusHD2-JB 4.1.2 και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μόνο που δεν μπορώ να αλλάξω ήχους ειδοποιήσεων. Από όλους τους προ-εγκατεστημένους παίζει μόνο ο Proxima. Πέρασα και δικούς μου ήχους αλλά δεν παίζουν ούτε αυτοί. Έκανα κάτι λάθος;

Ψάχνοντας το λίγο περισσότερο στο xda, είδα ότι μάλλον είναι γενικό πρόβλημα στην NexusHD2. Ακόμη και από τα προ-εγκαταστημένα αρχεία παίζει μόνο ένα, ενώ υπάρχει επίσης πρόβλημα και στην ένταση του ήχου κλήσης. Μία λύση που λύνει εν μέρει το πρόβλημα, διορθώνοντας την ένταση και επιτρέποντας τουλάχιστον τους custom ήχους, βρήκα εδώ, για όποιον έχει ανάλογο πρόβλημα.

Ψάχνοντας το λίγο περισσότερο στο xda, είδα ότι μάλλον είναι γενικό πρόβλημα στην NexusHD2. Ακόμη και από τα προ-εγκαταστημένα αρχεία παίζει μόνο ένα, ενώ υπάρχει επίσης πρόβλημα και στην ένταση του ήχου κλήσης. Μία λύση που λύνει εν μέρει το πρόβλημα, διορθώνοντας την ένταση και επιτρέποντας τουλάχιστον τους custom ήχους, βρήκα εδώ, για όποιον έχει ανάλογο πρόβλημα.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2135334 Σου προτείνω να δοκιμάσεις αυτήν, είναι η καλύτερη από τις τελευταίες που κυκλοφορούν και δεν έχει πρόβλημα ούτε στον ήχου κλήσης και στην ένταση του ακουστικού.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2135334 Σου προτείνω να δοκιμάσεις αυτήν, είναι η καλύτερη από τις τελευταίες που κυκλοφορούν και δεν έχει πρόβλημα ούτε στον ήχου κλήσης και στην ένταση του ακουστικού.

Τελευταια ψηνομαι για αλλαγη και κλεινω προς τζελι αλλα πολλα προβληματα με ασυρματο και βοιπ, δοκιμασα και αυτη την rom αλλα δεν δουλευει το βοιπ που σημαινει κατ'επεκταση δεν θα δουλευει βαιμπερ και λοιπα κατα τα αλλα ωραια ρομ.Αυτο το θεματακι με το βοιπ δεν λυνεται με τιποτα? Το κινητο για μενα ακομα τα σπαει εχει δυνατοτητες αλλα το συγκεκριμενο προβλημα παραμενει κριμα

Ναι δυστυχώς το συγκεκριμένο πρόβλημα παραμένει και η μόνη λύση για viber είναι συγκεκριμένη έκδοση του προγράμματος και gingerbread.το μόνο που δουλεύει είναι το Skype.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2149115 Με τα 4.2.2 το τηλέφωνο πήρε ζωή τουλάχιστον για κάνα χρόνο ακόμα και τα wifi να μην φτιάξουν δεν με απασχολεί καθόλου, είναι δεύτερη μέρα που την δουλεύω και ένα έχω πω. Long live HTC HD2 .

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2149115 Με τα 4.2.2 το τηλέφωνο πήρε ζωή τουλάχιστον για κάνα χρόνο ακόμα και τα wifi να μην φτιάξουν δεν με απασχολεί καθόλου, είναι δεύτερη μέρα που την δουλεύω και ένα έχω πω. Long live HTC HD2 .

Βαγγέλη τι είναι αυτό που σε ενθουσιάζει τόσο πολύ και σε κάνει να προτιμάς την 4.2.2 ακόμα και χωρίς WiFi?:rolleyes:

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Αν ειναι κάτι αξεπέραστο στο hd2 ειναι η απίστευτη ευκολία με την οποία μπορεί να έχει κάποιος πολλές ρομ και λειτουργικά.Η συσκευή από άποψη απόδοσης έχει ξεπεραστεί πλέον και άμα παει κάποιος σε γρηγορότερη συσκευή,καταλαβαίνει ότι πλέον το hd2 ειναι "λίγο".Αλλά αυτή η ευκολία με την οποία μπουτάρει ρομ και διαφορετικά λειτουργικά παραμένει αξεπέραστη