Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα σε ολους,

επελεξα μια rom που λεγεται nexusHD2 4.1.2 και ενω ολα καλα εγινε boot κτλ φαινεται να δουλευει καλα, δεν εχει radio fm που το χρησιμοποιω αρκετα ! μα καλα και εγω βλεπω nexus.,,,, που πάω?

εχει καποιος να προτεινει καποια αλλη rom εξισου καλη και προσφατη αλλα με radio fm λειτουργικο? εφαρμογες που εψαξα, δεν κανουν δουλεια'.

ευχαριστω προκαταβολικα.

Αυτή που έβαλες είναι η καλύτερη, για ράδιο που θέλεις πρέπει να βάλεις το

Spirit fm, θα ανοίξεις το bt θα πας στις ρυθμίσεις και θα βάλεις 8250.

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτή που έβαλες είναι η καλύτερη, για ράδιο που θέλεις πρέπει να βάλεις το

Spirit fm, θα ανοίξεις το bt θα πας στις ρυθμίσεις και θα βάλεις 8250.

χαιρομαι που τουλαχ. θεωρειται καλη αυτη που εβαλα, οντως καλα φαινεται να δουλευει.

για ραδιο, δε καταφερα ν α κανω οτι μου λες. ως spirit fm μου βγαζει μονο κανα 2 θρησκευτικά ραδιόφωνα το playstore ! και στο bluetooth. εχωντας το ενεργο παταω το κουμπι του τηλεφωνου με το σημα των win.mobile και μου βγαζει ως ρυθμισεις "μετονομασια, ληξη χρονικου οριου, εμφανιση ληφθεντων αρχειων, βοηθεια".

το 8250 που το εισαγω?

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

To spirit fm ειναι στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059296 πλέον δε χρειάζεται να ανοίγεις το bluetooth.Ανοίγει αυτόματα μόνο του.Βέβαια η free έκδοση έχει κάποιους περιορισμούς διοτι στο Play υπάρχουν επι πληρωμή το spirit fm light και spirit fm unlocked

To spirit fm ειναι στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059296 πλέον δε χρειάζεται να ανοίγεις το bluetooth.Ανοίγει αυτόματα μόνο του.Βέβαια η free έκδοση έχει κάποιους περιορισμούς διοτι στο Play υπάρχουν επι πληρωμή το spirit fm light και spirit fm unlocked

ok ολα καλα με το ραδιο, κατεβασα καποιο απο αυτα του link κ εγκατεστησα.

το μονο θεμα που π[αρατηρησα εως τωρα, ειναι η δυσλειτουργια του viber. δε καλει σωστά κτλ. μηνυμα εστειλα αλλα δε ξερω αμα παραδοθηκαν. επισης, με καλεσε ενας φιλος από iphone viber, κ ενω καλουσε, καμια αντιδραση/ειδοποιηση στο δικο μου. μετα απο κανα μισαωρο, ειδοποιηση για 2 χαμενες κλησεις.

κριμα, κ ειναι πραγματικα χρησιμο το viber ...

Δες μερικά μυνηματα πιο πάνω. Είναι γνωστό θέμα αυτό. Με τις ειδοποιήσεις δεν υπάρχει κάποιο θέμα αλλά έχεις πρόβλημα αν σε καλέσει κάποιος . Δε θα μπορέσεις να απαντήσεις διότι έχει με το που απαντήσεις την κλήση θα κολλήσει το κινητό. Μια λύση είναι να καλείς εσύ. Κλείνεις αυτόν που σε κάλεσε και καλείς εσυ στο καπάκι. Οι πιθανότητες να έχεις μια επιτυχημένη συνομιλία είναι αρκετές. Edited by bbbb

Καλημέρα έχει παρατηρήσει κανείς (στην 4.1 ) ή του έχει συμβεί να λείπουν φάκελοι από την stock εφαρμογή της συλλογής (ή δεν τις δείχνει όλες ) , (com.android.gallery3d ) ενώ στην πραγματικότητα υπάρχουν μέσα στην κάρτα ; με το quickpic & es explorer εννοείται φαίνονται και επίσης με την άλλη ρομ (4.0.4) φαίνονται κανονικά . Επίσης το "ρυθμίσεις" της συλλογής είναι κενό που με κάνει να πιστεύω πως κάτι έπαθε η εφαρμογή ... (πάγωμα -ξεπάγωμα,απεγκατάσταση,clear data etc έκανα ) . Μήπως να βρω το apk να το εγκαταστήσω από πάνω ;

Έχω πάρα πολλά folders με εκατοντάδες φωτογραφίες και δεν μπορώ να βρω άκρη ποιές φαίνονται ποιές όχι . Ίσως να το έκανε κάποια φωτογραφική εφαρμογή ;

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

καλησπέρα σε ολους,

εχει κανεις αλλος την 4.1.2 cyagenMOD nexusHD2 εγκατεστημενη?

δυστυχως δεν εχω καταφερει να ρυθμισω το ιντερνετ της vodafone, και μεσω του 1362 δεν καταφερνω να λαβω μηνυμα εγκαταστασης ρυθμισεων.

εαν καποιος εχει cuvodafone και μπορει να με κατευθυνει καπως να τις εγκαταστησω χειροκινητα θα το εκτιμουσα. ευχαριστω πολύυυ !

καλησπέρα σε ολους,

εχει κανεις αλλος την 4.1.2 cyagenMOD nexusHD2 εγκατεστημενη?

δυστυχως δεν εχω καταφερει να ρυθμισω το ιντερνετ της vodafone, και μεσω του 1362 δεν καταφερνω να λαβω μηνυμα εγκαταστασης ρυθμισεων.

εαν καποιος εχει cuvodafone και μπορει να με κατευθυνει καπως να τις εγκαταστησω χειροκινητα θα το εκτιμουσα. ευχαριστω πολύυυ !

Μπορεις να το τσεκάρεις και εδώ http://www.vodafone.gr/portal/smartmanuals?wm=man:5415,page:ins,ins:987874

Ρυθμίσεις->Περισσότερες ρυθμίσεις->Δίκτυα Κινητής τηλεφωνίας->Ονόματα σημείων πρόσβασης->menu->Νέο APN

και συμπληρώνεις

Όνομα.

Vodafone Internet

ΑPN

internet.vodafone.gr

MCC

202

MNC

05

Τύπος ελέγχου ταυτότητ.

PAP

APN

Φιλικά : Κωστής

ευχαριστω φιλε για την αποάντηση αλλα καμια προκοπη... θα δοκιμασω μηπως την ΜΙUI εκδοση αργότερα μπας και... εκεινη εχει ραδιο fm προεγκατεστημενο

?

Κατά την εγκατάσταση της ρομ,επέλεξες rmnet ή ppp για την σύνδεση δεδομένων; Ξανακάνε εγκατάσταση από πάνω με rmnet και δοκίμασε πάλι την σύνδεση

Κατά την εγκατάσταση της ρομ,επέλεξες rmnet ή ppp για την σύνδεση δεδομένων; Ξανακάνε εγκατάσταση από πάνω με rmnet και δοκίμασε πάλι την σύνδεση

χμμ, δε το θυμαμαι καθολου αυτο φιλε.

θα ξανακανω το βραδυ install την rom όπως μου λες, ελπίζω μην κανω τπτ λαθος και καταστρεψω τπτ από τα partitions της καρτας μνημης και δεν εχω λειτουργικα μετά ουτε τα wp7.8. απλά ακολουθω τον οδηγό από το σημειο οπου επιλεγω το .zip που εχω στην καρτα μνημης περασμενο, σωστά???

offtopic: στα wp7.8 εχει παρατηρησει κανεις δυσλειτουργια σε συνδεση bluetooth headset? δε μπορω με τπτ να το συνδεσω.

επισης, και με απλά handsfree, μονο ακουω και δεν με ακουνε. το δοκιμασα με 2 διαφορετικα handsfree, τιποτα...

Nαι ξανακάνεις εγκατάσταση το zip.Απλά στο aroma να προσέξεις να ειναι επιλεγμένο το rmnet και το no wipe κατά την εγκατάσταση της ρομ.Για τα wp διαβάζω ότι όντως υπάρχουν κάποια θέματα σε αυτά που αναφέρεις

Nαι ξανακάνεις εγκατάσταση το zip.Απλά στο aroma να προσέξεις να ειναι επιλεγμένο το rmnet και το no wipe κατά την εγκατάσταση της ρομ.Για τα wp διαβάζω ότι όντως υπάρχουν κάποια θέματα σε αυτά που αναφέρεις

οκ δουλεψε με την δευτερη εγκατασταση μια χαρα η rom.

στον οδηγο σου για android, νομιζω στο βημα 15, δεν χρειαζεται το δεν, δλδ. πρεπει να ειναι επιλεγμενο το rmnet_connection (default επιλογη). θελει δλδ μια μικρη διορθωση εκει ο οδηγός, για μελλοντικούς πιθανούς αρχαριους σαν εμένα.

εντελώς φιλικά.

To βήμα 15 που λες είναι για την εγκατάσταση nativesd rom με windows mobile στην εσωτερική μνήμη.Αν έχεις wm ή clk bootloader πρέπει να επιλέξεις ppp connection.To rmnet δουλεύει μόνο με magldr.Το σωστό λοιπόν είναι ότι όταν έχουμε magldr bootloader και nand android ή windows phone 7,επιλέγουμε rmnet και το διόρθωσα στην αντίστοιχη ενότητα.

To βήμα 15 που λες είναι για την εγκατάσταση nativesd rom με windows mobile στην εσωτερική μνήμη.Αν έχεις wm ή clk bootloader πρέπει να επιλέξεις ppp connection.To rmnet δουλεύει μόνο με magldr.Το σωστό λοιπόν είναι ότι όταν έχουμε magldr bootloader και nand android ή windows phone 7,επιλέγουμε rmnet και το διόρθωσα στην αντίστοιχη ενότητα.

ουπς , με συγχωρεις πολύ φιλε τότε... με γνωσεις μου 1% επί των αντιστοιχων δικών σου, λογικό να μπερδευτώ ;) . πραγματι εγώ με wp στην nand ξεκινησα να βαλω android...

εχω την εντυπωση οτι το android που εβαλα, θα μείνει για καιρό . εάν μαλιστα υποστηρίζεται και με αναβαθμίσεις από την φοβερή ομάδα ανάπτυξης, τι στον κόσμο... λίγο καλύτερο τρόπο για ραδιόφωνο να είχε και τπτ αλλο. αλλά ενταξει μην ειμαστε κ πλεονέκτες... περιττό να σας πω, ότι με βολευει καλυτερα και δουλευει πολύ πιο smooth από galaxy note2 που χρησιμοποιησα για κανά 10ημερο κ αντιμετωπισα κολλήματα και laggariσματα.

ΥΓ. πληκτρολόγιο 3*4 οταν γραφω πώς γινεται να έχω? μηπως να κατεβασω από market καποιο πληκτρολόγιο, προς αντικατασταση του default της cyagenomod?

δυστυχως τα wp7.8 δε βλεπω να μένουν ως κυριο λειτουργικό, καθώς η μη σωστή λειτουργια handsfree απλού κ bluetooth, απογοητεύει. αλλά και μονο για nokia drive &maps αξίζουν...

Edited by Thou_Bou

καλησπερα κ παλι,

σημερα παρατηρω οτι δε μου λειτουργει πλεον το κλειδωμα της οθονης. δοκιμασα απο τις ρυθμισεις, αλλα τιποτα. επισης επανεκκινησεις, boot σε wp7.8 και παλι στο cyanogenmode αλλα τιποτα. κανεις ιδεα τι φταιει?

επισης νομιζω δε χτυπησε πρωινο ξυπνητηρι, ισως παλι απλα να μην το ακουσα. παντως χθες το βραδυ δουλευε καλα το andorid και γενικα κ τωρα εξαιρωντας αυτο το θεμα με το κλειδωμα ολα καλα. οταν κανουμε τις ρυθμισεις κλειδωματος οθονης, εχει καπου κουμπι/επιλογη αποθηκευσης? τα κουμπια home και windows του τηλεφωνου που δοκιμασα με διαρκεια, δεν εμφανισαν κανενα παραθυρο.

εαν κανω format την καρτα μνημης, εχει κανεις να προτεινει καμια οσο το δυνατον πιο λειτουγρική andorid rom,? οι miui τι λενε?

αν ειχε κ προεγκατεστημενο ραδιοφωνο θα την προτιμουσα οποια προτεινετε.

Aν θες κάτι γρήγορο και "αεράτο" για τις καθημερινές λειτουργίες βάλε gingerbread όπως π.χ. την τελευταία nexushd2 https://sites.google.com/site/nexushd2android/nexushd2-gingerbread/releases ή αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1973419

οι miui ειναι καλές και γρήγορες στα επίπεδα των cm7 oι gb miui και των cm9/10 οι αντιστοιχες miui ics/jb αν και προσωπικά δε μου αρέσει αυτό το iphone styl και επισης κάποιες απο αυτες δεν έχουν ελληνικά στα μενού.Kαι δε χρειάζεται ολικο φορματ της καρτας μνήμης.Απλά σβήνεις την ρομ που δε θες να έχεις με το αρχείο απο https://sites.google.com/site/nativesdtouchrecovery/ ή από το 4ext recovery πας στην επιλογή format /sdext και σβήνει μόνο το ext partition.

για 1 ακομα φορα ευχαριστω πολύ ! ξαναπερασα την jellybeanNexusHD2 για να δωσω μια ακομα ευκαιρια. επανηλθαν τα κλειδωματα στην οθονη, ολα οκ. μελλοντικα θα δοκιμασω κ αλλες μαλλον απο αυτες που μου λες. παντως δυσλειτουργια viber κ ελλειψη ραδιοφωνου, υφισταται σε ολες αυτες φανταζομαι έτσι? μαλλον πρεπει να αρχισω διαβασμα προς την αρχη του thread αυτού, αλλα δεν ειναι και λιγες σελίδες...

Δεν καταλαβαίνω τι σε χαλάει στο άριστο spirit fm αλλά οκ.Οι gingerbread rom που σου είπα,έχουν δική τους εφαρμογή ραδιοφώνου.Και αυτές όμως για να λειτουργήσουν,ανοιγουν και πάλι υποχρεωτικά το bt.Σε ότι αφορά το viber στην έκδοση v2.1.2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1363489 που δουλεύει σε gingerbread (αλλά όχι σε ics/jb) λειτουργεί κανονικά στις τελευταίες cm7 based rom Edited by bbbb

Χρηστε καλησπέρα

Επειδη απεχω καιρο απο android ποια εινια η ποιο όμορφη και σταθερη rom σημερα?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Επειδη απεχω καιρο απο android ποια εινια η ποιο όμορφη και σταθερη rom σημερα?

Με διαφορά η καλύτερη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1930240 Edited by menioseten

Παρακαλω μια βοηθεια.εχω προβλημα με τις nativeSD roms.οποια και να περασω μετα παω να επιλεξω την ρομ απο το μενου ad sir αλλα δε βρισκω το φακελο nativesd παρα μονο κατι φακελους με κινεζικα Edited by antriou23
υποψιν εχω κανει format και στη καρτα μνηνης και εχω δοκιμασει και αλλη καρτα αλλα το ιδιο αποτελεσμα
T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Ο φάκελος Nativesd δεν εμφανίζεται αλφαβητικά αλλά μπορεί να ειναι και τέρμα κάτω