Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν αλλάξεις το μέγεθος του partition,τοτε θα γίνει και format στην sd.Οπότε ναι πρέπει να κρατήσεις και τα υπόλοιπα αρχεία.Αν και με τη χρήση του mini tool partition στο pc,ισως δε χρειαστεί φορματ.Ανοίγεις το mini tool,πας πάνω στην κάρτα,δεξι κλικ resize και μικραίνεις το fat32.Ετσι τώρα έχεις ένα κενό χώρο ανάμεσα στο fat32 και το ext3.Σβήνεις το ext3 και τον ενιαίο χώρο που θα υπάρχει πλέον,τον φορμάρεις σε ext4 Edited by bbbb

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ταχυτατος!

Θα κρατησω ενα backup και τα αρχεια μου για καλο και για κακο.

Δυο ερωτησουλες εχω ακομα.

-Για την παραπανω περιπτωση, κανω nandroid backup, κραταω backup φωτογραφιες και documents, πρεπει να κρατησω και ολους τους φακελους των εφαρμογων; ή με το restore θα επανελθουν κανονικα;

-Με τον τροπο αυτο "ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑΤIVESD ROM ME ANDROID ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΗD2 ΜΕ ΜΑGLDR BOOTLOADER" θα τρεχει η ρομ απο την sd ή την nand? ποια ειναι καλυτερη διαδικασια;

To nandroid backup κρατάει τις εφαρμογές και τα δεδομένα-ρυθμίσεις τους που βρίσκονται στην εσωτερική μνήμη της συσκευής,στο ext partition και στο φάκελο .android_secure της κάρτας.Δεν κάνει backup όλα τα υπόλοιπα αρχεία που βρίσκονται στο /sdcard όπως π.χ. φάκελος με φωτό,χάρτες προγραμμάτων πλοήγησης,αρχεία παιχνιδιών gameloft κτλ, οπότε αυτά τα κρατάς και τα επαναφέρεις χειροκίνητα.Νativesd rom σημαίνει ότι θα τρέχει από την κάρτα και συγκεκριμένα από το ext4 partition Edited by bbbb

Καλησπέρα,

έβαλα σε NativeSD την [Dec. 9, 2012][ROM][720p] NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.3a και έχω αρκετά περισσότερα κολλήματα από ότι με την αντίστοιχη ICS.... Γίνονται δηλαδή κατά μέσο όρο μια φορά την ημέρα ή καμιά φορά και 2 φορές....

Συμβαίνει και σε άλλους? Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποφύγει κανείς???

Στην αντίστοιχη ICS συμβαίνει μια φορά κάθε 2 μέρες κατά μέσο όρο.....:O

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Παγώνει τελείως το κίνητο και χρειάζεται επανεκκίνηση; Ή απλά έχεις κάποιες καθυστερήσεις;

Moλις περασα τη ρομ που μου ειπες Χρηστο αλλα δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ απο το δικτυο κινητης. Το εχω ενεργοποιημενο, εχω τσεκαρει και τις ρυθμισεις απο την εταιρια αλλα δεν συνδεεται...

Διαβασα καπου οτι ισως δουλευει με rmnet connection και δοκιμαζω τωρα ν ατην ξαναπερασω.

Edited by SagoniasSlutRose

Παίδες, έχει κανείς κάποια ιδέα για το τι μπορούμε να κάνουμε αν "πεθάνει" τελείως το power button? Υπάρχει τρόπος να ανοίξει (από σβηστό) το κινητό χωρίς αυτό? Η αντικατάσταση του πληκτρολογίου από ό,τι έχω δει είναι αρκετά ζόρικη διαδικασία...

Παγώνει τελείως το κίνητο και χρειάζεται επανεκκίνηση; Ή απλά έχεις κάποιες καθυστερήσεις;

Παγώνει εντελώς... θέλει βγάλσιμο μπαταρίας..... Μόνο τα κουμπιά ανάβουν.....

Γενικά η ROM ως ROM πάει σφαίρα.....όπως βέβαια και η ICS....ούτε με εκείνη έχω πρόβλημα... τα κουμπιά κάτω είναι πολύ βολικά που δεν έχω στην ICS μόνο....

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Παίδες, έχει κανείς κάποια ιδέα για το τι μπορούμε να κάνουμε αν "πεθάνει" τελείως το power button? Υπάρχει τρόπος να ανοίξει (από σβηστό) το κινητό χωρίς αυτό? Η αντικατάσταση του πληκτρολογίου από ό,τι έχω δει είναι αρκετά ζόρικη διαδικασία...

Στο android os 4.1 & 4.0 έχει το ρυθμίσεις/προβολή/αφύπνιση με... βέβαια αλλά αν θες να φλασαρεις ή απλά να ανάψεις το κινητό από σβηστό ;

@staurakis έχεις δοκιμάσει να ξαναστησεις την ρομ και κυρίως να δοκιμάσεις αν στο κάνει χωρίς καμία πρόσθετη εφαρμογή ; sod είχα σε American android ... Δεν κατέληξα αν οφειλόταν στην ρομ ή σε εφαρμογή ή στην κάρτα (τείνω στο εφαρμογή αν και οι αναφορές σε κάποιες ρομ είναι περισσότερες από άλλες )

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Αν έχεις magldr ή clk,συνδέεις το φορτιστή και κάνεις reset απο το κόκκινο κουμπάκι

Στο android os 4.1 & 4.0 έχει το ρυθμίσεις/προβολή/αφύπνιση με... βέβαια αλλά αν θες να φλασαρεις ή απλά να ανάψεις το κινητό από σβηστό ;

όχι, απλά το βράδυ συνηθίζω να κλείνω το κινητό τελείως (και για ησυχία και για οικονομία μπαταρίας) και το πρωί το ανοίγω. Ακόμα δεν έχει πεθάνει εντελώς, αλλά ο θάνατός του είναι σίγουρος το επόμενο διάστημα, καθώς για να το ανοίξω κάθε πρωί μου σπάει λίγο τα α@@@@ια... δεν έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα? νομίζω ότι γενικά το πρόβλημα με το keypad (που χαλάει με τον καιρό) είναι πολύ συνηθισμένο, απλά δεν έχω βρει κάποια λύση ακόμα.

Η καλύτερη λύση πέραν της αντικατάστασης ειναι αυτή που έγραψα με το φορτιστή.Τα κουμπιά πράγματι χαλάνε μετά από κάποια χρήση και όσο το πατάς το power,τόσο κινδυνεύεις να μείνεις και από οθόνη λόγω της καλωδιοταινίας που είναι κοντά στο power.Eγώ θα πρότεινα το βράδυ να το βάζεις σε λειτουργία πτήσης

Θα τρελαθώ! έχω κολλήσει σε διαδικασία την οποία έχω κάνει άπειρες φορές, αλλά τέτοιο πρόβλημα πρώτη φορά...

Πήρα το HD2 φίλου, για να του περάσω την NexusHD2-JellyBean-CM10_V1.3a.zip.

Έκανα Hspl,

έβαλα Magldr 1.13, και Radio

έκανα (στο Pc) φορμάτ την κάρτα μνήμης (μία Kingston 16gb class4)

έκανα 4ext partition στην καρτα

πέρασα το Zip της ρομ

μπαίνω στο Recovery, κάνω εγκατάσταση, ζητάει reboot

κάνω Reboot, μπαίνει στο Magldr, παω Service, μετα Bootsettings, επιλέγω AD SD Dir....

και πάπαλα... δεν μου δείχνει τo φάκελο NATIVESD για να τον επιλέξω,

επιστρέφει στην αρχική οθόνη επιλογών του Magldr.

Τι κάνω λάθος; :worry:

Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος...

Η καλύτερη λύση πέραν της αντικατάστασης ειναι αυτή που έγραψα με το φορτιστή.Τα κουμπιά πράγματι χαλάνε μετά από κάποια χρήση και όσο το πατάς το power,τόσο κινδυνεύεις να μείνεις και από οθόνη λόγω της καλωδιοταινίας που είναι κοντά στο power.Eγώ θα πρότεινα το βράδυ να το βάζεις σε λειτουργία πτήσης

μπορείς να περιγράψεις πιο αναλυτικά τη διαδικασία με το magldr? εννοείται ότι το κινητό είναι τελείως κλειστό αρχικά, βάζω το φορτιστή, αλλά μετά τι?

μπορείς να περιγράψεις πιο αναλυτικά τη διαδικασία με το magldr? εννοείται ότι το κινητό είναι τελείως κλειστό αρχικά, βάζω το φορτιστή, αλλά μετά τι?

Νομίζω ότι με το που βάλεις τον φορτιστή το κινητό ανάβει.

Νομίζω ότι με το που βάλεις τον φορτιστή το κινητό ανάβει.

δυστυχώς δεν ανάβει. και για να το φορτίσεις ακόμα, θα πρέπει να το ανοίξεις πρώτα...

Mε magldr 1.13 με το που βάζεις το φορτιστή,ανοίγει η συσκευή.Οπότε σε σένα για να μην ανοίγει,είτε δεν έχεις την magldr 1.13,είτε έχεις clk όπου για να ανοίξει,βγάζεις το φορτιστή και πατάς το call button ή όπως εισαι με το φορτιστή συνδεδεμένο,βγάζεις καπάκι και κάνεις reset από το κόκκινο κουμπί

Θα τρελαθώ! έχω κολλήσει σε διαδικασία την οποία έχω κάνει άπειρες φορές, αλλά τέτοιο πρόβλημα πρώτη φορά...

Πήρα το HD2 φίλου, για να του περάσω την NexusHD2-JellyBean-CM10_V1.3a.zip.

Έκανα Hspl,

έβαλα Magldr 1.13, και Radio

έκανα (στο Pc) φορμάτ την κάρτα μνήμης (μία Kingston 16gb class4)

έκανα 4ext partition στην καρτα

πέρασα το Zip της ρομ

μπαίνω στο Recovery, κάνω εγκατάσταση, ζητάει reboot

κάνω Reboot, μπαίνει στο Magldr, παω Service, μετα Bootsettings, επιλέγω AD SD Dir....

και πάπαλα... δεν μου δείχνει τo φάκελο NATIVESD για να τον επιλέξω,

επιστρέφει στην αρχική οθόνη επιλογών του Magldr.

Τι κάνω λάθος; :worry:

Μήπως δεν περνάς τη Rom σαν NativeSD αλλά με κάποια από τις άλλες δύο επιλογές;

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Για κατεβα με το volume down πιο κατω.... και γω οταν το πρωτοειδα νομιζα οτι δεν υπαρχει ο φακελος.

btw εχει lag στην αποκριση το κινητο σε σχεση με την gingerbread. Μηπως επειδη αυτη ειναι nativesd και η αλλη ηταν nand?

Eιναι επειδή η gingerbread έχει πιο "αεράτο" ui.Η jelly bean όμως σε κάποια πράγματα ειναι πιο smooth.π.χ. Οταν κατεβάζεις την μπάρα ή στο browsing ή γενικά στο scrolling,αφότου βέβαια φορτώσει η εφαρμογή. Edited by bbbb

Μήπως δεν περνάς τη Rom σαν NativeSD αλλά με κάποια από τις άλλες δύο επιλογές;

Όχι... δεν είναι η πρώτη φορά και νομίζω ότι φταίει η Kingston 16GB class4. Μετά κόπων και βασάνων κατάφερα τελικά να την περάσω στην Nand!!! Το μόνο πρόβλημα που έχω τώρα είναι το ότι, δεν ανοίγει καθόλου το Wi-Fi. Είμαι σε CLK 1.5 (επέλεξα στην εγκατάσταση PPP).

Για κατεβα με το volume down πιο κατω.... και γω οταν το πρωτοειδα νομιζα οτι δεν υπαρχει ο φακελος.

Το είχα πάθει κι εγω στην αρχή αυτό. Αλλά εδώ δεν δείχνει τρεις ή τέσσερις φακέλλους μόνο (όπως στην περίπτωση που αναφέρεις). Μόλις πατάω την επιλογή "Ad SD Dir" επιστρέφει στην αρχική οθόνη του Mgldr :worry:

Και στο neo v της κοπελας μου μολιςεβαλα jb, το ιδιο lag παρουσιασε. Θα τα γυρισω σε ginbr.

Χρήστο ποια gingerbread προτινεις; Το μονο καλυτερο σ αυτην που εχω ειναι τα 2.5gb ext4 για εφαρμογες που εχω. Αυτη την επιλογη θα την ηθελα...