Barfly Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Νομίζω επίσης ότι, σε NativeSD εγκατάσταση το κινητό δεν ζεστένεται σχεδόν καθόλου Παράθεση Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 (edited) Πιστεψε με ειναι πολυ καλυτερα ετσι.η παραπανω ασφαλεια που εχεις στα δεδομενα σου και ταχυτητα αναλογα την καρτα μνημης,αξιζει την "ταλαιπωρια" στην εγκατασταση. Διαβαζω τον οδηγο σου σιγα σιγα , για να σκαλισω λιγο το HD2...Με τον νεο τροπο αν καταλαβα καλα δεν πειραζουμε τα w.mobile και εγκαθισταμε στην εξωτερικη μνημη τις ρομ του android.Σωστα;Η απορια μου ειναι σχετικα με το μεγεθος του partition.Δηλαδη σε μια πχ 16αρα καρτα ,αν κανουμε την μιση ext4 ,σε αυτα τα 8gb βαζουμε ΜΙΑ ρομ;Η οσες θελουμε;Η μπορουμε να κανουμε οσα ext4 partition (:confused: ) θελουμε (4x2gb για παραδειγμα ) και σε καθε ενα να βαλουμε και αλλη ρομ; EDIT:Τωρα ξαναδιαβασα τον οδηγο γιατι μαλλον το πηγα λιγο γρηγορα....Και εχω να πω ενα:ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ!!!! Edited December 29, 2012 by dimtsag Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 αλλη μια ερωτησουλα θελω να κανω.εχω κατι αντιγραφα ασφαλειας στο tittaniumbackup,αφου εγκατεστησα στην νεα μου ρομ τον tittaniumbackup πως τα επαναφερω? εχω εναν φακελο που λεγεται tittaniumbackup με ολες τις εφαρμογες μεσα που θελω να επαναφερω αλλα δεν ξερω γιατι δεν μου τον βλεπει οταν τον πεταω μεσα στην sd.. EDIT: φιλε dimtsag διαβασε στην υπογραφη του bbbb αυτο που λεει εγκατασταση του android στο hd2 και θα σου λυσει ολες τις αποριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Πήγαινε στο titanium πάτα μενού--->προτιμήσεις--->θέση του φακέλου αντγράφων ασφαλείας--->ανίχνευση και θα σου βρει όλους τους φακέλους που έχουν titanium backup Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Φρέσκια ρομ από καινούργιο σεφ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2073384 Όσο πάνε και αυξάνονται οι developments και αυτό είναι καλό για την καινούργια χρονιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Αυξάνονται οι chef που παίρνουν μια έτοιμη βάση και πάνω σε αυτή,προσαρμόζουν τις ρομ τους.Οι πραγματικοί developers δυστυχώς δεν αυξάνονται.Αυτοί δηλαδή που δημιουργούν σχεδόν εκ του μηδενός.Το να έχω καμμιά δεκαριά ρομ cm,paranoid,aokp κτλ και όλες να έχουν τα ίδια bugs,δε μου λέει κάτι.Πραγματικά κάτι διαφορετικό από τα υπάρχοντα θα είναι όταν έρθει από τον sbryan η sense4 rom και από κάποιον μια full working 4.2.1 ρομ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 (edited) CHANGE TO dalvik.vm.dexopt-flags m=y,o=v,u=y then Save & Reboot In this mode we have set up app optimization for unicore...you set u=n only if you are using a device up to 2 cores. Εννοείς ότι αντί για u=y έβαλες u=n? Και μήπως πειράζει που εμένα είχε γραμμένο: dalvik.vm.dexopt-flags=m=y αντί για: dalvik.vm.dexopt-flags m=y?? Να το αφήσω το επιπλέον "=" όπως ήταν ή να το σβήσω?? EDIT: Μεγάλε bbbb, τι σκορ βλέπουν τα ματάκια μου? Με διαολίζεις? Με την 1.3a nativesd και τα tweaks που έγραψε ο menioseten το πέτυχες?? Edited December 30, 2012 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 άφησε το επιπλέον = Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 EDIT: Μεγάλε bbbb, τι σκορ βλέπουν τα ματάκια μου? Με διαολίζεις? Με την 1.3a nativesd και τα tweaks που έγραψε ο menioseten το πέτυχες??Ναι.αν λες για το 3746. Είναι δικό μου και όχι του Χρήστου:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Το δικό μου σκορ μετά τα tweaks και την cpu στα 1190mhz perfomance σε microsdhc sandisk ultra 8gb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Την συχνότητα της CPU πως την άλλαξες? Με κάποιο πρόγραμμα πχ AnTuTu CPU Master , ή υποστηρίζεται και μέσα από την ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Μέσα από ρυθμίσεις-->επιδοσεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Ναι.αν λες για το 3746. Είναι δικό μου και όχι του Χρήστου:p Τι 3746 τι 3761...στην ίδια λίγκα παίζετε...:p Τελικά δεν μου απαντήσατε...αντί για u=y βάζουμε u=n? Και πειράζουμε και την cpu από ότι βλέπω..πίσω και σας έφαγα! Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και κουράγιο. (Μου τελείωσε το δωρεάν απεριόριστο mobile internet της vodafone, το οποίο, απεριόριστο, είναι μόνο 1,5GB... ότι να ναι ..... $#%&&*^%&^*$???^%*$#@!$ Α(σχετο): του... χρόνου, τα τέλη προς κινητά μειώνονται κατά 60 κάτι %...μη ξεχάσετε με το νέο έτος να παζαρέψετε τα προγράμματα των τηλεφώνων σας, σταθερών και κινητών, εκβιαστικά προς τα κάτω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 (edited) ... Τελικά δεν μου απαντήσατε...αντί για u=y βάζουμε u=n? Το κρατάνε μυστικό....για να μη φτάσουμε τα σκορ τους:lol: Εγώ το άλλαξα σε u=n Και πειράζουμε και την cpu από ότι βλέπω..πίσω και σας έφαγα! Εδώ έχω θέμα εγώ. Μόλις αλλάζω τη συχνότητα κάνει reboot. Ένα άλλο θέμα που έχω. Στο antutu δεν μου μετράει τη κάρτα μνήμης!!! Ποιος καλός...Χρήστος...θα μου εξηγήσει γιατί;;; Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και κουράγιο. Φίλε demakhs (συγνώμη που δεν ξέρω το όνομά σου) να είσαι καλά που με το αστείρευτο χιούμορ σου μου/μας φτιάχνεις τη διάθεση. .... Καλή χρονιά σε όλους. Καλή δύναμη και κουράγιο να έχουμε ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ Edited December 31, 2012 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 (edited) Ευτυχισμένο το νέο έτος για όλους.Μακάρι το hd2 να πάρει 2013 ρομ :p @demakhs To αλλάζεις σε dalvik.vm.dexopt-flags=m=y,o=v,u=y Η cpu του κινητού σου,προφανώς δε σηκώνει το overclocking.Δεν είσαι ο μόνος.Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις hd2 που ειναι πιο "ευαίσθητα" στο overclocking.Προσωπικά για να είμαι ειλικρινής πέρα από τα benchmark δεν είδα κάπου την διαφορά των επιπλέον 192mhz από τα 998mhz που τρέχει κανονικά.Και εννοείται ότι αφού τελειώσει το benchmark αλλάζουμε πάλι τον governor σε smartass v2 ή ondemand γιατί με το perfomance θα τρέχει μόνιμα στα "κόκκινα" και δεν ειναι ότι καλύτερο.Για την κάρτα μνήμης που δε σου μετράει,δε γνωρίζω κάτι Υ.Γ. Για τα τέλη κινητής δίκιο έχεις αλλά προσωπικά πλέον δεν έχω συμβόλαιο.Με βόλεψε η wind με το f2g και με την τελευταία προσφορά των 300' συν τα 1gb ιντερνετ με 5€ δε χρειάζεται να ψάχνω για συμβόλαια. Edited December 31, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Καλή χρονιά σε όλους. Καλή δύναμη και κουράγιο να έχουμε ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑΜήπως η κάρτα μνήμης είναι τόσο γρήγορη που δεν την πιάνει το πρόγραμμα:lol: Καλή χρονιά σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Λοιπόν μην νομίζετε πως επειδή δεν μιλάω δεν σας παρακολουθώ! (εναλλάσω τις ics & jb του tytung "και είμαι καλά " ) (GET BACK JOJO άσχετο το ακούω τώρα στο radio 989) . Εύχομαι σε όλη την παρέα : Καλή χρονιά με ΥΓΕΙΑ ψυχραιμία, υπομονή (κι άλλο; ) και σύνεση ( μην κοπανήσουμε κανέναν), σε εσάς και τους δικούς σας. Προσέχετε τον επεξεργαστή του λέοντος μας για να τον έχουμε άλλη μια χρονιά, μην παίζετε με την φωτιά, κάρτες πάρτε άφοβα... Μην πατάτε τα πλήκτρα, πάρτε μπαταρίες άφοβα, φορτιστές, καλώδια, θήκες σιλικόνης και θα πάμε μακριά.... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Τα πλήκτρα αν τα μεταχειρίζεσαι σαν γκομενα δεν έχουν θέμα :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Χρονια πολλα,καλη χρονια σε ολους...Ερωτηση γιατι δεν θυμαμαι..εχω ics περασμενη μεσω clt και θελω να κανω hard reset ωστε na επαναφερω καποιο backup γιατι πινει δυο μπαταριες την ημερα χωρις χρηση..Δεν θυμαμαι πως μπαινω στο clt και την διαδικασια για να μην ξανακανω νεα recovery κτλ.Απλως format-boot και επαναφορα Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Γιωργο κρατας πατημενο το power και επιλεγεις reboot-->recovery.η βαζεις την εφαρμογη quick boot και επιλεγεις recovery. Αφου μπει στο recovery κανεις wipe data/factory reset και μετα πας στην επιλογη backup and restore-->restore Αν το κινητο καποια στιγμη δε μπουταρει,κατα την εκκινηση κρατας το home και μπαινει στο recovery. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Το HTC HD2 μας προαλείφεται για νέες δόξες , καταλαβαίνετε τι εννοώ βέβαια , και θα εκπλαγώ αν δεν δούμε ΚΑΙ αυτή την υλοποίηση στην συσκευή μας ... ubuntu phones os Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 (edited) Πράγματι θα είναι σούπερ να δούμε και το ubuntu αν και ο master τoυ hd2 cotulla ασχολείται πιο πολύ με τα windows.Επίσης θεωρητικά και το meego τρέχει στο hd2 αλλά πρακτικά το έτρεξε μόνο ο developer που το παρουσίασε ως project.Εγώ δεν είμαι αισιόδοξος με τους developers που έχουν μείνει,ότι θα το δούμε και το ubuntu. Εχω πάθει πραγματικά πλάκα με την μπαταρία στην tytung jb v1.3a.Χθες μου έβγαλε με χρήση 3g browsing 3 ώρες και 40 λεπτά από 100% στο 9% .Δε ξέρω τι έχει πάθει το κινητό μου ή η μπαταρία αλλά ελπίζω να μην φτιάξει ποτέ :lol: Edited January 3, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Έχω στο κινητό μου wm6.5 (άχρηστα πλέον!) και τρέχω jb 1.3a από nativesd. Υπάρχει τρόπος μετά από reboot να μπαίνει κατευθείαν στην android nativesd ρομ και να μην χρειάζεται να μπαίνω κάθε φορά πρώτα στα wm και μετά από εκεί να τρέχω την native sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Οχι δεν υπάρχει τρόπος Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 (edited) Ότι φθίνουν τα πράγματα στην συσκευή μας είναι σίγουρο , απλώς φαντάζομαι ότι δεν θα είναι δύσκολο επιτευχθεί . Ως αναφορά στην 1.3a , όντως έχει καλύτερη κατανάλωση από την 2.7 πχ , αφού σε standby με όλα ανοιχτά βλέπω 3mah , αλλά και η μπαταρία σου είναι awesome . Όμως γυρνάω συχνά στις ics γιατί είναι λίγο πιο γρήγορες τελικά. edit : δεν ξέρω αν έχετε δοκιμάσει την 1.66 του lmt αλλά είναι πολύ smooth Edited January 3, 2013 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts