menioseten Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Για όσους θέλουν να αλλάξουν περιβάλλον και μπορώ να πω ότι μου άρεσε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1019092 την ρομ στα EU HD2 θα την βάλετε nativesd και απορώ γιατί δεν το λέει, δεν το πρόσεξα στην αρχή στο aroma και την έβαλα στη nand και δεν είχα καθόλου χώρο για εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 παιδιά έχω θέμα με το usb.ξαφνικά άρχισε να κουνάει πέρα δώθε .την ώρα που το συνδέω για φόρτιση δεν κάνει καλή επαφή με αποτέλεσμα να μην φορτίζει .τι κάνουμε? δοκίμασε και ένα original καλώδιο , γιατί σε μένα ήταν θέμα βύσματος καλωδίου πριν κάποιους μήνες .... (και μου είπανε αλλαγή πλακέτας !!... ) Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Καθόλου απίθανο να είναι και το καλώδιο.... Κ εγώ το χα στείλει στο service, μετά από μπάνιο με χυμό πορτοκάλι, γιατί δε φόρτιζε κ δε συνδεόταν με το pc κ με ενημέρωσαν ότι το κόστος επισκευής ήταν 505,7 euro (ακόμα το θυμάμαι το μήνυμα). Τελικά το στείλαν πίσω χωρίς να το επισκευάσουν και κατέφυγα στη λύση με τη βάση φόρτισης..μετά από λίγο καιρό φόρτιζε και κανονικά.... Άκου κει 505,70 :dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1887997 το δοκιμασα στην jb v1.3a η ρομ πεταει. Πρώτα έκανα αυτό To disable CPU rendering the ONLY things to do are: - with a file manager with root access go to system/lib/eg - open the file egl.cfg. DELETE everything inside the file but keep this line: 0 1 adreno200 - rename libGLES_android.so from egl folder. Don't delete it so if there is an issue with your ROM you can revert back to this file. - REBOOT και μετα dalvik.vm.dexopt-flags m=y CHANGE TO dalvik.vm.dexopt-flags m=y,o=v,u=y then Save & Reboot In this mode we have set up app optimization for unicore...you set u=n only if you are using a device up to 2 cores. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, δοκιμάστε το. μπορεί να ακουστό υπερβολικός αλλά το τηλέφωνο πάει σαν διπύρηνο.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Πραγματι υπαρχει διαφορα ως προς τον χρονο ανοιγματος των εφαρμογων και ισως λιιιγο καλυτερο scrolling Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Εμένα που και που χάνει την SIM και ζητάει restart. Κατά την εγκατάσταση είχα επιλέξει PPP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Το ppp δεν εχει σχεση με την σιμ.αν λες το μηνυμα που βγαινει "προστεθηκε νεα σιμ,καντε επανεκκινηση" βγαινει συνηθως μετα απο hot reboot.για καποιο λογο η συσκευη σου,κανει hot reboot δηλαδη μπουταρει στο κινουμενο γραφικο εκκινησης και μετα παλι στο λειτουργικο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Που μπορεί να οφείλεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Δε γνωριζω.δοκιμασε αρχικα καθαρη εγκατασταση ή εγκατασταση σε μια αλλη καρτα μνημης Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Που μπορεί να οφείλεται ?Λογικά είναι θέμα ρομ ,δοκίμασε με κάποια άλλη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) Το κάνει και σε έναν φίλο μου που και που οταν έχει ασθενές σήμα. Μάλλον ειναι θέμα native sd Υ.Γ. Kαμοιά βάση αυτοκινήτου απο ebay ? Προτένετε κάποια ? Ευχαριστω. Edited December 27, 2012 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους... θα ηθελα να ρωτησω αν καταργηθηκαν αυτες οι android ρομ που κατεβαζαμε απο το xda εναν φακελο με το ανομα android το πεταγαμε μεσα στην sd και τελος γινοταν ετσι η εγκατασταση? ψαχνω στο xda αλλα λενε ολο για κατι native sd η sd σκετο,,, μπορει να μου υποδειξει καποιος, καποια που την κανουμε εγκατασταση με τον τροπο που ανεφερα παραπανω (ζηταω υποδειξη λογω κακων αγγλικων-ισως για αυτο να μην βρισκω καμια στο xda με τον τροπο που αναφερω..) θα ηθελα μια σταθερη ρομ πιο πολυ για παιχνιδια για το ανηψακι μου που του δινω που και που το κινητο. ευχαριστω εκ των προταιρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Προφανώς εννοείς τις απλές sd roms που είχαμε παλιά και έτρεχαν με το haret.exe μέσα από τα wm.Αυτές πράγματι έχουν σταματήσει λόγω της ύπαρξης των nativesd roms.Στον οδηγό της υπογραφής μου γράφω οδηγίες στα ελληνικά για το πως εγκαθιστάς τις nativesd roms.Φτιάχνεις στην κάρτα μνήμης ένα δεύτερο partition και φλασάρεις τις ρομ.Ο οδηγός τα έχει όλα στα ελληνικά αναλυτικά και θέλω να πιστεύω ότι ειναι εύκολα εφαρμόσιμα Θα προτείνω την nexushd2 ics http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1434860 που ειναι με έκδοση android 4.0.4,την http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=905060 που ειναι με gingerbread 2.3.7 και την nexushd2 jellybean http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1930240 γιατι ο tytung ειναι εγγύηση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Προφανώς εννοείς τις απλές sd roms που είχαμε παλιά και έτρεχαν με το haret.exe μέσα από τα wm.Αυτές πράγματι έχουν σταματήσει λόγω της ύπαρξης των nativesd roms.Στον οδηγό της υπογραφής μου γράφω οδηγίες στα ελληνικά για το πως εγκαθιστάς τις nativesd roms.Φτιάχνεις στην κάρτα μνήμης ένα δεύτερο partition και φλασάρεις τις ρομ.Ο οδηγός τα έχει όλα στα ελληνικά αναλυτικά και θέλω να πιστεύω ότι ειναι εύκολα εφαρμόσιμα Θα προτείνω την nexushd2 ics http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1434860 που ειναι με έκδοση android 4.0.4,την http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=905060 που ειναι με gingerbread 2.3.7 και την nexushd2 jellybean http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1930240 γιατι ο tytung ειναι εγγύηση ναι αυτες με το haret εννοουσα...ευχαριστω πολυ θα διαβασω τις οδηγειες στην υπογραφη σου.. αλλα βρε παιδακι μου τι ηθελαν και τα καναν πολυπλοκα με partition -πως διαολο λεγονται? :-) -ενω κανεις την ιδια δουλεια πολυ πιο απλα? τελος παντων και παλι ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Πιστεψε με ειναι πολυ καλυτερα ετσι.η παραπανω ασφαλεια που εχεις στα δεδομενα σου και ταχυτητα αναλογα την καρτα μνημης,αξιζει την "ταλαιπωρια" στην εγκατασταση. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 τις 3ις ρομ που μου λες παραπανω να περασω με τον καινουριο τροπο θα μπορω να εχω οπως παλια και wm και android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Ναι κανονικά θα έχεις και wm.Μπορείς να βάλεις είτε μόνο την μία,ειτε και τις 3 αλλά και παραπάνω από 3,εφόσον κάνεις αρκετά μεγάλο ext partition στην κάρτα μνήμης,ώστε να χωρέσουν όλες. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 δοκιμασα και τις 3ις ρομ που εγραψες απο πανω .ολες μου βγαζουν συνεχεια προβλημα οταν παω να κανω καποια ενεργεια,ας πουμε παω να ανοιξω το play store μου βγαζει μηνυμα : η εφαρμογη play store σταματησε να λειτουργει και μου βγαζει δυο επιλογες αναμονη η τερματισμος... αυτο γινεται σε ολες τις ρομ που δοκιμασα μεχρι τωρα και ειναι πολυ σπαστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Αργή ή μη συμβατή κάρτα μνήμης Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Αργή ή μη συμβατή κάρτα μνήμης ναι οντως ... να ρωτησω αν παω να παρω μια sandisk 8 γιγα class 6 h 10 θα δω διαφορες? εσυ πια προτεινειες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 rom:JB V1.3a 1,19GHZ performance Δεύτερο καλύτερο σκορ στο An tu tu:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 ναι οντως ... να ρωτησω αν παω να παρω μια sandisk 8 γιγα class 6 h 10 θα δω διαφορες? εσυ πια προτεινειες? sandisk ultra http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=sandisk+ultra&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313&_nkw=microsdhc+sandisk+ultra&_sacat=0 μέχρι 16gb.Απο Ελλάδα την 8αρα την βρίσκεις γύρω στα 10€ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 11 πήρα εγώ την 8άρα από media markt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Πλέον κλείνοντας μερικές βδομάδες με την NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.3a [NativeSD], είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και με την ταχύτητα και με την ποιότητα της ρομ - δεν μου έχει κολλήσει ποτέ. Την χρησιμοποιώ σε 32gb sandisk ultra class 10 όπως έχω ξαναπεί... Επειδή λοιπόν επιστροφή στα wm 6.5 πλέον δεν υπάρχει (αν και η τελευταία omega ήταν αξιόλογη), θέλω να ρωτήσω αν θα κερδίσω κάτι κάνοντας nand εγκατάσταση. Ή να την αφήσω έτσι (nativesd)??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 θέλω να ρωτήσω αν θα κερδίσω κάτι κάνοντας nand εγκατάσταση. Ή να την αφήσω έτσι (nativesd)???Μην πειράζεις τίποτα ,είναι ποιο γρήγορη σε nativesd και σαν αίσθηση και σε μετρήσεις που έχω κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts