bbbb Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Πολύ καλή επίδοση.Θερμοκρασία μετράει κανονικά; Εχει κρατήσει πάνω από 6 μήνες συνεχούς σχεδόν καθημερινής φόρτισης το μεγαλύτερο μέρος της απόδοσής της ή έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια "φουσκώματος" ; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 sso@ η μπαταρία είναι το κανονικό μέγεθος. bbbb@ Θερμοκρασία δεν εχω δει πανω απο 38 αλλα δεν νομιζω να μετραει κανονικα,την εχω σιγουρα πανω απο 6 μηνες και ειναι οκ,και φουσκωματα δεν εχω. ειπαμε ειναι made in japan:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) Η PACman HD2 που έχει την επιλογή να ανοίγει το κινητό με τα volume πλήκτρα? Edit: Το βρήκα, είναι μέσα στο settings->ROM Control-> Lockscreen Επίσης η επιλογή toggle torch στα widget buttons της notification bar είναι απενεργοποιημένη. Edited November 1, 2012 by jkap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 αυτην την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1952122 την εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 αυτην την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1952122 την εχει δοκιμασει κανεις?Δεν την δοκίμασα γιατί από ότι κατάλαβα η ρομ είναι στα γερμανικά. English only with the help of a translator . Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) Mπορεί να κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι αυτό το λέει για το aroma installer το οποίο κατά την εγκατάσταση της ρομ, σε ρωτάει τι θες και τι όχι ειναι στα γερμανικά. Edit Αυτό το English only with the help of a translator ειναι στην υπογραφή του και όχι στο ποστ της ρομ Edited November 1, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Mπορεί να κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι αυτό το λέει για το aroma installer το οποίο κατά την εγκατάσταση της ρομ, σε ρωτάει τι θες και τι όχι ειναι στα γερμανικά. Edit Αυτό το English only with the help of a translator ειναι στην υπογραφή του και όχι στο ποστ της ρομ Και εγώ το ίδιο κατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Δεν την δοκίμασα γιατί από ότι κατάλαβα η ρομ είναι στα γερμανικά. English only with the help of a translator . Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. την εβαλα, οντως ειναι για τον aroma τα αγγλικά. Η ρομ ειναι πολυγλωσση και ειναι πολύ όμορφη (αφου ειναι themed) allaνομιζω οτι ειναι λιγο βαριά (εχω βαλει σχεδον όλες τις εφαρμογές που εχει) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 την εβαλα, οντως ειναι για τον aroma τα αγγλικά. Η ρομ ειναι πολυγλωσση και ειναι πολύ όμορφη (αφου ειναι themed) allaνομιζω οτι ειναι λιγο βαριά (εχω βαλει σχεδον όλες τις εφαρμογές που εχει) Ανοίγω το Tapatalk και διαβάζω στα μηνύματα "την έβαλα όντως είναι για τον" :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ODY07 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 παιδια νέα ρομ απο τον tyty [3.Nov.2012][ROM] NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.2 [NativeSD] Μπορεί κάποιος να μου πεί άμα μπορούμε να κάνουμε upgrade σε native ρομ ??? Δηλαδη να περάσουμε την νέα ρομ πάνω απο την παλία ..... Παράθεση Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Nαι γίνεται να την περάσεις πάνω από την παλιά.Κάνεις εγκατάσταση χωρίς wipe.Τώρα βέβαια αν θα δουλεύει 100% σωστά ειναι άλλη υπόθεση.Αν δεις προβλήματα κάνεις καθαρή εγκατάσταση.Γιαυτό καλό ειναι να παίρνεις και ένα backup των εφαρμογών σου με το titanium ώστε σε καθαρή εγκατάσταση να τις επαναφέρεις εύκολα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Εγώ την πέρασα από πάνω και μέχρι τώρα όλα καλά!!:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 (edited) Εγώ την έβαλα με καθαρή εγκατάσταση σε nativesd και προς το παρόν όλα καλά.Ελπίζω να έχει λυθεί και το πρόβλημα με τον ήχο κλήσης που δούλευε σωστά όποτε ήθελε.Πάντως προς το παρόν που ειναι άδεια από προγράμματα,ο ήχος δουλεύει κανονικά Εdit O μετρητής thanks του tytung τερμάτισε :lol: Εκτός από την ρομ έβγαλε και ένα νέο εργαλείο που από ότι λέει μας επιτρέπει να κάνουμε backup την κάθε nativesd ρομ ξεχωριστά. Πολύ καλό feature θα έλεγα Edited November 3, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Πράγματι πολύ χρήσιμο εργαλείο!!! Χρήστο όταν κάνεις καθαρή εγκατάσταση σε NativeSD δεν σβήνονται όλες οι Rom; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArxOn Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Καλησπέρα σε όλους, Προσπαθώ να εγκαταστήσω την [3.Nov.2012][ROM] NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.2 [NativeSD] αλλά ενώ λέει ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς η εγκατάσταση, όταν κάνει reboot βγάζει σφάλμα "NAND kernel open failed" και μπαίνει στο μενού του MAGLDR. Τι κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Έκανες αυτά τα βήματα; ...... 7.Πάμε magldr--->services--->boot settings--->Ad sd dir και επιλέγουμε τον φάκελο NativeSD 8.Επιλέγουμε το boot ad sd και περιμένουμε να ξεκινήσει η ρομ Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Πράγματι πολύ χρήσιμο εργαλείο!!! Χρήστο όταν κάνεις καθαρή εγκατάσταση σε NativeSD δεν σβήνονται όλες οι Rom; Εξαρτάται από το που κάνεις την καθαρή εγκατάσταση.Αν πας από το recovery και κάνεις wipe data/factory reset--->format sd-ext θα σβηστούν όλες οι ρομ.Αν την κάνεις μέσα από τον aroma από την σχετική επιλογή που έχει στην tytung δε σβήνει τίποτε.Πλέον όμως μπορούμε να σβήνουμε όποια ρομ θέλουμε με το εργαλείο που έβγαλε ο tytung ή φυσικά μέσα από μια nativesd να κάνουμε delete μια άλλη με το πρόγραμμα nativesdmultiboot Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArxOn Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 (edited) Ξέχασα να αναφέρω ότι κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης βγάζει τα εξής: installing NAND mounting NAND partitions format() expects 2 args, got 3 Μετά κάνει reboot και δίνει "NAND kernel open failed"... Edited November 3, 2012 by ArxOn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Πατάς το boot ad sd στον magldr και σου βγάζει μήνυμα "NAND kernel open failed"; Eχεις ρυθμίσει στον magldr να μένει στο μενού του μετά από επανεκκίνηση ή να ξεκινάει κατευθείαν στη ρομ; Την ρομ την εγκατέστησες με την τριτη επιλογή στον aroma; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArxOn Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Πατάς το boot ad sd στον magldr και σου βγάζει μήνυμα "NAND kernel open failed"; Eχεις ρυθμίσει στον magldr να μένει στο μενού του μετά από επανεκκίνηση ή να ξεκινάει κατευθείαν στη ρομ; Την ρομ την εγκατέστησες με την τριτη επιλογή στον aroma; Όχι με την δεύτερη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Aρα την έβαλες στην nand μνήμη με αποθήκευση των προγραμμάτων στο sd-ext.Τότε νομίζω ότι πρέπει να ξανακατεβάσεις την ρομ ή να αλλάξεις ένα αρχείο γιατί διάβασα ότι υπάρχει κάποιο θέμα με αυτού του είδους την εγκατάσταση http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=33646372&postcount=1250 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArxOn Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Aρα την έβαλες στην nand μνήμη με αποθήκευση των προγραμμάτων στο sd-ext.Τότε νομίζω ότι πρέπει να ξανακατεβάσεις την ρομ ή να αλλάξεις ένα αρχείο γιατί διάβασα ότι υπάρχει κάποιο θέμα με αυτού του είδους την εγκατάσταση http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=33646372&postcount=1250 OK, θα το δοκιμάσω κι ενημερώνω. Υπάρχει περίπτωση να γίνει εγκατάσταση με τη πρώτη επιλογή σε ευρωπαϊκό HD2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Ναι εφόσον φτιάξεις το σωστό μέγεθος των partitions που χρειάζεται αλλά θα εχεις λίγο χώρο για την εγκατάσταση των δικών σου εφαρμογών Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArxOn Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 (edited) Ναι εφόσον φτιάξεις το σωστό μέγεθος των partitions που χρειάζεται αλλά θα εχεις λίγο χώρο για την εγκατάσταση των δικών σου εφαρμογών Ωραία, θα δοκιμάσω πρώτα τη δεύτερη επιλογή μόλις κατέβει με το ακόλουθο μέγεθος και βλέπουμε :) misc ya 1M recovery rrecov|ro|nospr filesize recovery_leo.img boot yboot|ro 5M system ya 300M cache ya 2M userdata ya|asize|hr allsize Επιτυχής εγκατάσταση με το νέο κατέβασμα! Edited November 3, 2012 by ArxOn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Εγώ που έχω την v1.1 περασμένη με την πρώτη επιλογή και χρήση του link2sd με misc ya 1M recovery rrecov|ro|nospr filesize recovery-raw.img boot yboot|ro 5M system ya 325M cache ya 2M userdata ya|asize|hr allsize μπορώ να την περάσω απο πάνω; Αν αλλάξω το system σε 290, χωρίς να κάνω wipe, γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts