cb600f Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Σήμερα δοκίμασα σχόλια όλες τις nativesd roms που υπάρχουν. Η πιο σταθερή ήταν η qiss me, αλλά όχι και η πιο όμορφη ή γρήγορη. Έκανε όλες τις λειτουργίες κανονικά και δεν κόλλησε πουθενά. Το μόνο κακό είναι η έλειψη ελληνικού μενού (μόνο και μόνο για το tts του primo) και μια δυο εφαρμογές που δεν έτρεχαν. Μετά θα έλεγα είναι η ρομ του xylograph, με μερικά κολλήματα που σου έρχεται να πετάξεις το τηλέφωνο στα... wp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) Εχω βάλει 2 φορές την σημερινή evohd2 μια ως nativesd και μια ως sd με την παλιά μέθοδο και ενώ επιλέγω στον aroma να εγκατασταθεί το sense 4 θέμα,δεν εγκαθίσταται.Εχει κάνεις άλλος το ίδιο πρόβλημα; Tώρα την εγκαθιστώ τρίτη φορά με επιλεγμένο μόνο το sense 4 theme. edit Πάλι το ίδιο.sense 4 theme άφαντο.Στην προηγούμενη έκδοση δούλευε κανονικά Edited October 28, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Εχω βάλει 2 φορές την σημερινή evohd2 μια ως nativesd και μια ως sd με την παλιά μέθοδο και ενώ επιλέγω στον aroma να εγκατασταθεί το sense 4 θέμα,δεν εγκαθίσταται.Εχει κάνεις άλλος το ίδιο πρόβλημα; Tώρα την εγκαθιστώ τρίτη φορά με επιλεγμένο μόνο το sense 4 theme. edit Πάλι το ίδιο.sense 4 theme άφαντο.Στην προηγούμενη έκδοση δούλευε κανονικάΣε έμενα εχθες που την πέρασα native διάλεξα sense4 και δεν είχα πρόβλημα, αλλά τη έβγαλα και έβαλα την qiss me. η τελευταία πολύ μου άρεσε και βλέπω να την κραταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anothersunnyday Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Εγώ έχω κατασταλάξει μια βδομάδα τώρα μόνο με nexusHD2 JB. Δεν μου κάνει καμία αίσθηση για να φλασαρω. Έχω πεθυμήσει καμία sense. Αλλά δεν βγάζουνε σε nativeSD:( Παράθεση Φιλικά : Κωστής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Εχω βάλει 2 φορές την σημερινή evohd2 μια ως nativesd και μια ως sd με την παλιά μέθοδο και ενώ επιλέγω στον aroma να εγκατασταθεί το sense 4 θέμα,δεν εγκαθίσταται.Εχει κάνεις άλλος το ίδιο πρόβλημα; Tώρα την εγκαθιστώ τρίτη φορά με επιλεγμένο μόνο το sense 4 theme. edit Πάλι το ίδιο.sense 4 theme άφαντο.Στην προηγούμενη έκδοση δούλευε κανονικά Μέχρι εχθές που την δοκίμαζα ήταν όλα στην θέση τους. Μια φορά την πέρασα με nativeSD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Εχω βάλει 2 φορές την σημερινή evohd2 μια ως nativesd και μια ως sd με την παλιά μέθοδο και ενώ επιλέγω στον aroma να εγκατασταθεί το sense 4 θέμα,δεν εγκαθίσταται.Εχει κάνεις άλλος το ίδιο πρόβλημα; Tώρα την εγκαθιστώ τρίτη φορά με επιλεγμένο μόνο το sense 4 theme. edit Πάλι το ίδιο.sense 4 theme άφαντο.Στην προηγούμενη έκδοση δούλευε κανονικά Σε έμενα εχθες που την πέρασα native διάλεξα sense4 και δεν είχα πρόβλημα, αλλά τη έβγαλα και έβαλα την qiss me. η τελευταία πολύ μου άρεσε και βλέπω να την κραταω. Και σε μένα άφαντο το sense (NativeSD) Έχω βάλει και την qiss me (NativeSD) και μου αρέσει κι εμένα. Στα συν ότι παίζει το Primo, σε Landscape, με τα softkeys!!!:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Μέχρι εχθές που την δοκίμαζα ήταν όλα στην θέση τους. Μια φορά την πέρασα με nativeSD.Μήπως το τηλέφωνο ξέρει ότι δεν του αρέσουν οι sense rom και δεν του το εμφανίζει:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Ναι καθολου απιθανο. :p παντως ο chef εγραψε οτι το απογευμα θα βγαλει διορθωμενη εκδοση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Πάλι γύρισα στην tytung v1.1. Όσες και να περάσω, πάλι εδώ γυρνάω. Το κακό είναι πως όταν την φορτώνω με εφαρμογές ( 50 πάνω-κάτω) αρχίζει και γονατίζει :( Τώρα βέβαια που είναι άδεια πάει σφάιρα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Εγώ έχω κατασταλάξει μια βδομάδα τώρα μόνο με nexusHD2 JB. Δεν μου κάνει καμία αίσθηση για να φλασαρω. Έχω πεθυμήσει καμία sense. Αλλά δεν βγάζουνε σε nativeSD:(H καλύτερη sense rom ειναι αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1769081 και από ταχύτητας και από κατανάλωση μπαταριάς αλλά με έχουν βολέψει τα soft buttons που έχουν οι jb η ics και κανένα πρόγραμμα που εμφανίζει κουμπιά δεν μου άρεσε ποτέ .τώρα αν κάποιος σεφ καταφέρει sense με soft buttons θα γίνει χαμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Για να υπάρξει sense rom με soft keys πρέπει η htc να βγάλει μια συσκευή με sense που θα τα έχει ενσωματώσει και μετά πρέπει η ρομ της συσκευής αυτής, να γίνει port στο hd2.Πράγμα που με τα τωρινά δεδομένα δείχνει εξαιρετικά απίθανο να συμβεί Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Ξέχασα πριν να ρωτησω, με την qiss me , έχει κάνεις πρόβλημα με την σύνδεση data; Σε μένα δεν δούλεψε πότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Εισαι σε magldr σωστά; Η rmnet σύνδεση ούτε σε μένα δούλεψε στην συγκεκριμένη ρομ.Η ppp όμως δούλεψε κανονικά.Στις άλλες ρομ δουλεύω κανονικά με rmnet και magldr Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Ξέχασα πριν να ρωτησω, με την qiss me , έχει κάνεις πρόβλημα με την σύνδεση data; Σε μένα δεν δούλεψε πότε. Εισαι σε magldr σωστά; Η rmnet σύνδεση ούτε σε μένα δούλεψε στην συγκεκριμένη ρομ.Η ppp όμως δούλεψε κανονικά.Στις άλλες ρομ δουλεύω κανονικά με rmnet και magldr Σε μένα δουλεύει κανονικά (με magldr) αλλά δεν θυμάμαι τι έχω βάλει. (rmnet η ppp) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 (edited) Με ενα root explorer πήγαινε στο /system/etc/ppp.Αν εκεί βλέπεις πολλά αρχεία ειναι ppp.Αν βλέπεις μόνο το ip-up-vpn ειναι rmnet Πάντως στο κινητό μου η άδεια από εφαρμογές nativesd qsea jb είναι λιγότερο smooth από την nativesd nexushd2 jb με 70 εφαρμογές Edited October 29, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 (edited) Με ενα root explorer πήγαινε στο /system/etc/ppp.Αν εκεί βλέπεις πολλά αρχεία ειναι ppp.Αν βλέπεις μόνο το ip-up-vpn ειναι rmnet Πάντως στο κινητό μου η άδεια από εφαρμογές nativesd qsea jb είναι λιγότερο smooth από την nativesd nexushd2 jb με 70 εφαρμογές Έχεις την τελευταία έκδοση του tsf; Δεν είναι σίγουρα η πιο smooth, τρέχει όμως τα πάντα και γυρνάς πίσω με το back χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις. Μόλις περασα τον nova και τα πράγματα φαίνονται λίγο καλύτερα στην nexusHD2. Αποφάσισα να έχω στην nand wp και όλες οι Android roms είναι από nativeSD. Μέσα από τον magldr έχω επιλέξει κάθε φορά να μετά από επανεκκίνηση να ανοίγει το μενού του bootloader και επιλέγω ότι θέλω ανάμεσα σε nand ή nativeSD. Κάθε φορά κάνω wipe το sd-ext και καθαρή εγκατάσταση νέας rom από το 4ext recovery. Ο τρόπος αυτός με έχει βολέψει αφάνταστα, γιατί μπορώ να έχω δύο λειτουργικά σε μια συσκευή και αναλόγως τα κέφια επιλέγω ανάμεσα στα δύο. Αν όμως υποθέσουμε πως αύριο βγαίνει νέα nexusHD2 πως μπορώ να την περάσω πάνω από την ήδη υπάρχουσα; Edited October 29, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 (edited) Nαι τον tsf στην 1.7.5 έχω αλλά και πάλι καμμία σχέση η qsea με την nexushd2.Aν βγάλει νέα έκδοση απλά την περνάς από πάνω.Η nexushd2 άλλωστε έχει μια επιλογή κατά την εγκατάσταση για no wipe ή full wipe ή μόνο την dalvik cache.Τώρα βάζω σε nativesd την σημερινή evohd2.Για να δούμε αν θα εμφανιστεί το sense theme Εdit To sense 4 θέμα εμφανίζεται πλέον κανονικά. Y.Γ. Mετά το nexushd2 :p η πιο λογική επιλογή φαντάζει το nexus 4 και ας ειναι lg :p Edited October 29, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 ....Τώρα βάζω σε nativesd την σημερινή evohd2.Για να δούμε αν θα εμφανιστεί το sense theme Εdit To sense 4 θέμα εμφανίζεται πλέον κανονικά. Y.Γ. Mετά το nexushd2 :p η πιο λογική επιλογή φαντάζει το nexus 4 και ας ειναι lg :p Χρήστο που είναι η σημερινή; Γιατί δεν τη βρίσκω; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1584160 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 (edited) Δεν έχει αλλάξει την ημερομηνία στο ποστ του.Δες εκεί που λέει download file Edit Ο xylograph φαίνεται πως άρχισε να βαριέται την ενασχόληση με τις ρομ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=33460640&postcount=579 απο εκεί που έβγαζε κάθε εβδομάδα μια ρομ με το δικό του προσωπικό στυλ (είτε ρομμικρότερες σε μέγεθος,είτε κάποια με μίξη των δυνατοτήτων απο 2-3 ρομ) τώρα το σκέφτεται να βγάλει έστω και μια προσωπικά το θεωρώ σοβαρό πλήγμα ως προς την συνέχιση του development στο hd2 Edited October 30, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 (edited) Δεν έχει αλλάξει την ημερομηνία στο ποστ του.Δες εκεί που λέει download file Edit Ο xylograph φαίνεται πως άρχισε να βαριέται την ενασχόληση με τις ρομ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=33460640&postcount=579 απο εκεί που έβγαζε κάθε εβδομάδα μια ρομ με το δικό του προσωπικό στυλ (είτε ρομμικρότερες σε μέγεθος,είτε κάποια με μίξη των δυνατοτήτων απο 2-3 ρομ) τώρα το σκέφτεται να βγάλει έστω και μια προσωπικά το θεωρώ σοβαρό πλήγμα ως προς την συνέχιση του development στο hd2 Είναι κρίμα πραγματικά. Του ενός χάλασε και έχει του μπαμπά του, ο άλλος ξενέρωσε, έμεινε μόνο ο tytung να προσπαθεί. Κατα 99,99999% σε λίγες μέρες (όταν κυκλοφορίσει δηλαδή) θα έχω το galaxy nexus 4 οπότε το leo θα μείνει μόνο με wp. Πάντως δεν την παλεύω με nativeSD. Τις πιο πολλές φορές το τηλέφωνο δεν αποκρίνεται καν. Οπότε επιστροφή σε android nand και nexusHD2 2.7 και σε δυο-τρεις εβδομάδες με 4.2 :p Edited October 30, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Κι εγώ με τις NativeSd έχω προβλήματα. Εδικά με την EVO δεν τη παλεύω. Κολλήματα, reboot και δεν βλέπουν τις TTS φωνές στο Primo (με εξαίρεση τη Nexus). Κρατάω λίγο ακόμα τη QISS και βλέπουμε!!! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Εγώ με τις nativesd στην 8αρα sandisk είμαι υπερ-ευχαριστημένος από την απόδοσή τους.Με την 32αρα έχω κάποια θέματα.Η evo ειναι καλή όσο ειναι άδεια.Αμα αρχίσεις και την φορτώνεις,έχει τα γνωστά προβλήματα των aokp ics roms.Δηλαδή μένει από ραμ και αρχίζει να κολλάει και να κάνει και hot reboot.Σαφώς και οι υπόλοιπες ρομ γονατίζουν αν φορτωθούν αρκετά αλλά οι aokp ics based roms δε παλεύονται.... Αναμφισβήτητα κάποια στιγμή θα σταματήσουν να βγαίνουν νέες ρομ.Εγώ πάντως το hd2 δε το πουλάω και δεν το παρατάω μέχρι να φύγει απο την κεντρική σελίδα του xda και να πάει στις legacy devices.Ανεξάρτητα αν με τρώει :p το χέρι μου για νέα συσκευή... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Είχα ξεχάσει πόσο πολύ καλή είναι η v2.7 nexusHD2! Χρήστο, δεν θα το πουλήσω ούτε εγώ, ούτε το ένα ούτε το άλλο. Στο ευρωπαϊκό θα αφήσω οποία Android rom βγαίνει και στο t-Mobile μάλλον θα περάσω wp μόνιμα στην nand και θα περιμένω τον cottula. Απλά το nexus 4 είναι μεγάλος πειρασμός και δεν θέλω να κρατηθώ :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Έχω δυο μέρες να φλασαρω και έλειπα ταξίδι και δεν κούρασα καθόλου το τηλέφωνο δείτε αποτέλεσμα διάρκειας μπαταριάς που κάποιοι δεν έχουν δει ποτέ. Η ρομ είναι qiss me και έκανα μόνο μια πλήρης φόρτιση και η μπαταρία είναι http://www.ebay.com/itm/New-High-Capacity-Gold-Battery-For-HTC-T8585-T8588-HD2-HD9-LEO-2430mAh-/150891983126?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item2321dcf116 το βασικό ειναι made in Japan. το τονίζω ελάχιστη χρίση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Έχω δυο μέρες να φλασαρω και έλειπα ταξίδι και δεν κούρασα καθόλου το τηλέφωνο δείτε αποτέλεσμα διάρκειας μπαταριάς που κάποιοι δεν έχουν δει ποτέ. Η ρομ είναι qiss me και έκανα μόνο μια πλήρης φόρτιση και η μπαταρία είναι http://www.ebay.com/itm/New-High-Capacity-Gold-Battery-For-HTC-T8585-T8588-HD2-HD9-LEO-2430mAh-/150891983126?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item2321dcf116 το βασικό ειναι made in Japan. το τονίζω ελάχιστη χρίση. Αυτή η μπαταρία είναι το κανονικό μέγεθος έτσι; Δεν είναι extended battery. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts