kastel71 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το battery monitor widget και να επιλέξεις το θα εμφανίζεται στο widget. Έχω επιλέξει στο πάνω μέρος να εμφανίζεται η κατανάλωση ρεύματος και κάτω η θερμοκρασία της μπαταρίας.Ποιο απ' όλα αυτά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Έχετε βρει καμία εφαρμογή που να βάζει το επίπεδο της ram στο task bar σε μορφή αριθμού ή μπάρας ? Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 (edited) Γιώργο δες το cool tool Ποιο απ' όλα αυτά;;; το πρώτο κατέβασε Edited August 13, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Ok' φιλε bbb αρα μάλλον και εγω θα πάρω μια original battery για το κινητό! και αν μπορείς πες μου ποια θα πρέπει να είναι η σωστή θερμοκρασία στην μπαταρία; έμενα τωρα που την βλεπω απο το πρόγραμμα που λες μου γράφει 37c ειναι καλη η θερμοκρασία; Παντός απο χθες παρατήρησα οτι στο κινητο μου με typhoon rom που είμαι εδώ και καιρο μου εφυγε παρα πολυ γρηγορα η μπαταρια και μετα ειδα οτι η φωτηνοτητα της οθονης ηταν στο full λογο μαλλον καποιου προγραμματος και το έβαλα στην μέση! μαλλον αυτο θα έφταιγε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 (edited) H θερμοκρασία ανεβαίνει όσο χρησιμοποιείς το κινητό και φυσικά εξαρτάται και απο το περιβάλλον που το χρησιμοποιείς.Τώρα που ειναι καλοκαίρι μετά από κάποια ώρα ενασχόλησης με το κινητό βλέπω να φτάνει κοντά στους 42-44 βαθμούς,ενω όταν το αφήσω στην αναμονή κυμαίνεται από 30-35.Στους 50 βαθμούς σταματά να φορτίζει η μπαταρία.Οταν το χρησιμοποιώ για gps,δεν το έχω πάνω στο παρμπριζ για να μην εκτίθεται άμεσα στον ήλιο αλλά έχω μια βάση που βάζω στον κεντρικό αεραγωγό και έχω ανοιχτό και το air condition αλλά κλειστό τον αεραγωγό πάνω στον οποίο βρίσκεται η βάση.Εγώ το έχω στην αυτόματη φωτεινότητα. Edited August 13, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 ... έχω μια βάση που βάζω στον κεντρικό αεραγωγό και έχω ανοιχτό και το air condition αλλά κλειστό τον αεραγωγό πάνω στον οποίο βρίσκεται η βάση... Χρήστο αν είναι ανοιχτός ο αεραγωγός υπάρχει πρόβλημα; Υπάρχει κίνδυνος να πάθει ψύξη;;;:lol: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 (edited) Μια φορά που το είχα ανοιχτό μετά από πολύωρο ταξίδι,το πισω μέρος είχε πιάσει κάτι σαν υγρασία και το φοβήθηκα λιγάκι μην μου μείνει.Οπότε τώρα αφήνω ανοιχτό μόνο τον δεξι κεντρικό αεραγωγό με κάποια κλιση να στέλνει αέρα και όχι και τον αριστερό πάνω στον οποίο το έχω. Edited August 13, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Έβαλα κι εγώ τη Nexus v2.6 Όλα καλά μέχρι τώρα. Κανένα πρόβλημα και κανένα fc. Κάποια στιγμή μου έβγαλε για τις Ρυθμίσεις ότι σταμάτησε να λειτουργεί η εφαρμογή, αλλά ήταν στιγμιαίο!:) Και με τη σύνδεση data που είχα πρόβλημα με τη v2.5 όλα καλά. Και είμαι με clk. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Έχετε βρει καμία εφαρμογή που να βάζει το επίπεδο της ram στο task bar σε μορφή αριθμού ή μπάρας ? Memorybar simple, Cool tool που έχει τα ΠΑΝΤΑ από ενδείξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Πέδες sorry αν έχει ξανά απαντηθεί αλλά αν μπορεί κάποιο ας μου πει πια είναι αύτη η Κινεζική η μπαταρία που κραταει περισσότερο το κινητό μας γιατί σκέπτομαι να την αγοράσω!ψάξε στο eBay για 2430mAh Japan στο μέγεθος τις μαμάς. αυτην έχω τώρα και την πήρα 8ευρω. γράφω από το τηλέφωνο και δεν μπορώ να βάλω λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Ας πούμε πως έχουμε hot reboots σε κάποιο built. Υπάρχει η πιθανότητα να οφείλεται σε εφαρμογή; ή είναι bug; αν είναι το πρώτο, με ποια εφαρμογή θα μπορούσαμε να μάθουμε ποια διεργασία ήταν η τελευταία πριν κολλήσει το σύστημα (ώστε να το διωρθωσουμε, αν διωρθώνεται) ; έχω προσπαθήσει με το current widget και σίγουρα υπάρχουν δεκάδες άλλες, αλλά θα ήταν καλό να ήταν ποιο παραστατική και κατανοητή. Προ ολίγου είχα ένα, και το μόνο που πρόλαβα και είδα είναι ότι είχα την cpu στο 100%. Ούτε χαμηλή ram ή υψηλή θερμοκρασία. Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemisrodo Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 (edited) Γεια χαρα και παλι. Αρχιζω και προσαρμοζομαι στο Αντροιντ, αν και θεωρω πως τελικα πρεπει να παω σε ναντ ρομ. Παρολ αυτα, εχω μια σημαντικη ερωτηση να κανω, σχετικα με το μπακαπ: Ειτε κανω απο Winmo ειτε απο Αντροιντ, μπορω να σωσω το αρχειο αυτο που θα δημιουργηθει κατευθειαν στον υπολογιστη μου - εφοσον ειναι συνδεδεμενο το κινητο με αυτον; Γιατι, δεν εχω χωρο στην καρτα μου, να σωσει ενα τοσο μεγαλο αρχειο (θελω να κανω ολικο μπακαπ). Γινεται αυτο; Kατι αλλο.. Πρεπει να εγκαταστησω third party εφαρμογη για να υποστηριζει 160 χαρακτηρες στα sms 'η υπαρχει πια λυση για αυτο; Edited August 14, 2012 by artemisrodo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Ας πούμε πως έχουμε hot reboots σε κάποιο built. Υπάρχει η πιθανότητα να οφείλεται σε εφαρμογή; ή είναι bug; αν είναι το πρώτο, με ποια εφαρμογή θα μπορούσαμε να μάθουμε ποια διεργασία ήταν η τελευταία πριν κολλήσει το σύστημα (ώστε να το διωρθωσουμε, αν διωρθώνεται) ; έχω προσπαθήσει με το current widget και σίγουρα υπάρχουν δεκάδες άλλες, αλλά θα ήταν καλό να ήταν ποιο παραστατική και κατανοητή. Προ ολίγου είχα ένα, και το μόνο που πρόλαβα και είδα είναι ότι είχα την cpu στο 100%. Ούτε χαμηλή ram ή υψηλή θερμοκρασία. Γιώργο το currentwidget θα σου δείξει την κατανάλωση κάποιων εφαρμογών.Αυτό που χρειάζεται για να δεις τι παίζει σε τέτοια περίπτωση και τι σου κολλάει το σύστημα ειναι να πάρεις log files,προσπαθώντας να αναπαράγεις την διαδικασία που οδήγησε στο reboot.Δες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1726238 αν και τις περισσότερες αν όχι όλες τις φορές που είχα πρόβλημα με reboots ήταν πάντα στις ics/jb roms και δεν έφταιγε κάτι σε μένα αλλά ήταν γενικό το φαινόμενο και έφταιγε κάτι στην συγκεκριμένη ρομ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 (edited) Σε συνέχεια απο το θέμα με τους launchers. Αυτήν την στιγμή ,με την εγκατάσταση του supercharger v6 έχω φτάσει στις πρώτες ερωτήσεις. Απο το ποστ Νο8518 δεν έχω κατεβάσει το service.jar. Στο scrolling speed επέλεξα 1 fast, fix emissions--ναι,integrate--yes,animation---no, superminfree calculator settings---yes , Έκανε reboot και τώρα έβγαλε το μήνυμα το android αναβαθμίζεται κλπ... Διαβάζω όμως στο ποστ με τις οδηγίες πως έπρεπε να είχα περάσει το service.jar. Edited August 15, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Δε χρειάζεται να κατεβάσεις το services.jar με τις τελευταίες εκδόσεις του script.Κατα την διαδικασία που το τρέχεις μετά το superminfree calculator settings---yes σε πάει στο ics service center και πατάς (Α)uto και εφόσον η συσκευή ειναι στο internet τα κάνει όλα μόνη της και μετά αφού το εγκαταστήσει και αυτό,σου λέει για καθαρισμό των αρχείων και μετά επιλέγεις να κάνει reboot και όταν ξεκινήσει πάλι σου βγάζει το μήνυμα που λες ότι "το android αναβαθμίζεται" Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Τότε το έκανα καλά. Πως βλέπεις τώρα τις ρυθμίσεις;Με ποιον τρόπο δηλαδή έβαλες να παραμένει στην μνήμη ο dialer κλπ; Στην εγκατάσταση του superchanger, στα γρήγορα είδα κάτι για widget αλλά δεν βρήκα κάτι στο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Μετά από τόσες ρυθμίσεις κτλ είδα τελικά ότι δεν γίνεται να παραμένει πάντα ο dialer στην μνήμη.Αν το ζορίσεις λίγο παραπάνω,φεύγει από την μνήμη ραμ.Γιαυτο πλέον δουλεύω με τον ελαφρύ ray dialer.H διαφορά με το script φαίνεται στον launcher αλλά με τον dialer δυστυχώς δεν γίνεται κάτι.O δημιουργός του script είχε γράψει επισης κάποια στιγμή ότι το android έχει ένα εσωτερικό timer που κλείνει κάποια εφαρμογή αν αυτή μείνει στο παρασκήνιο για πάνω από 30 λεπτά.Και ότι θα έκανε κάτι για να το αλλάζουμε αυτό αλλά προς το παρόν δεν είδα κάτι τέτοιο.Αυτό που έγραφε για τα widgets εννοεί να πας με το script manager στο /data/v6_supercharger και μέσα εκεί βρίσκεις τα αρχεία π.χ. superclean.sh και το φάκελο powershift και bulletproof.Απο εκεί πατάς πάνω στο script που θες να έχεις γρήγορη πρόσβαση και επιλέγεις su και fav.Κάνεις αποθήκευση και μετά από τον launcher πηγαίνεις γραφικά στοιχεία--->smanager ads και βρίσκεις το αρχείο.Το πατάς και τρέχει άμεσα την ενέργεια που θες,χωρις να χρειάζεται πρώτα να ανοίξεις τον script manager Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Διαβάζω θετικά σχόλια για τον τελευταίο kernel του securecrt http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30254958&postcount=671 τον δοκιμάζω από το πρωϊ στην tytung v2.6 και οι πρώτες εντυπώσεις ειναι θετικές.Ο dialer όταν ειναι στην μνήμη,ανοίγει άμεσα ενώ όταν δεν ειναι κάνει περίπου 1,5 δευτερόλεπτο.Το ζητούμενο ειναι να διατηρηθεί σταθερά στο 1,5" όταν έχει φύγει απο την μνήμη ραμ,μετά από χρήση άλλων βαριών εφαρμογών.Προς το παρόν δείχνει να ειναι οκ αλλά θα δείξει στην πορεία μετά απο χρήση και άλλων εφαρμογών.Επίσης καλό είναι να αποφεύγουμε την χρήση task killer.Για όποιον θέλει να τον δοκιμάσει,κατεβάζει το αντίστοιχο zip για ics ή jb και φλασάρει από το recovery.Καλό ειναι πριν το φλασάρισμα,να έχουμε και ένα nandroid backup σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά και στο /system partition καλό ειναι να έχουμε πάνω από 5mb ελεύθερο χώρο,πριν επιχειρήσουμε το όποιο φλασάρισμα.Γράφοντας στο terminal την εντολή df βλέπουμε πόσο χώρο έχουμε στα partitions μας. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastel71 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Υπάρχει καμιά εφαρμογή αντίστοιχη της Touch InCall που είχαμε στα WM. Δηλαδή να κλείνει η οθόνη όταν έχουμε το τηλέφωνο στο αφτί κατά την κλήση και όταν το απομακρύνουμε να ανοίγει; Φυσικά αν υπάρχει, να λειτουργεί ομαλά χωρίς προβλήματα στο HD2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Αυτό γίνεται ήδη από το λειτουργικό. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemisrodo Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Δεν μου απαντησατε παιδια στις ερωτησεις που σας εκανα.. Κυριως για το backup (SPB) με νοιαζει. Μπορω να σωσω ενα πληρες backup τηλεφωνου ΕΚΤΟΣ τηλεφωνου - σε καποιο φακελο στο PC μου; Γιατι και η κεντρικη μνημη και η SD καρτα ειναι μεγαλες, οποτε αν του ζητησω να κανει πληρες backup ΠΟΥ θα παει να το σωσει, αφου δεν θα χωραει; Κατα τα αλλα, το λειτουργικο ειναι μια χαρα, αξιζει το κοπο να ασχοληθεις. Βεβαια, δεν ειναι σαν το iPhone που 'χει ο αντρας μου, κατα τα ψεματα. Αλλα δεν ειναι και σας τα Windows.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 (edited) Για το spb backup που ρωτάς,δεν έχει σχέση με το android.Παρόλα αυτά για αυτό που ρωτάς υπάρχει μια απλή λύση.Θα πάρεις backup με το spb την εσωτερική μνήμη μόνο,δες και το video εδώ http://www.spb.com/pocketpc-software/backup/ στην κάρτα μνήμης.Και μετά όλο το περιεχόμενο της κάρτας μνήμης,θα το αντιγράψεις στο pc.Ετσι όταν θες να επανέλθεις,θα αντιγράψεις πισω στην κάρτα τα περιεχόμενά της και θα κάνεις restore το spb backup.Ετσι θα τα έχεις όλα,όπως και πριν Υ.Γ. Aκριβώς έτσι ειναι.Το android έχει τις ευκολίες των wm αλλά δε τρώει τις "φρίκες" των wm. Edited August 16, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArxOn Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Καλησπέρα σε όλους, Θέλω να φλασάρω τα softkeys και προσπαθώ να μπω στο recovery αλλά δεν μπαίνει με τίποτα. Καμμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Kαλησπέρα.Οταν λες δε μπαίνει στο recovery,βγάζει κάποιο μήνυμα; Eχεις magldr ή clk; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArxOn Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Έχω magldr, όχι δεν βγάζει σφάλμα ή κάτι απλά φορτώνει κανονικά και μπαίνει στη ρομ απευθείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts