Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kάποια εφαρμογή κατά πάσα πιθανότητα

@dimikord κανένα κολλημένο κουμπάκι (μπρρρ) . Δεν νομίζω να έχεις το wake my Android ή κάτι αντίστοιχο?

δεν εχω τετοια εφαρμογη,και προσπαθω να βρω ποια μου το κανει.

τα κουμπια δουλευουν ολα,δεν βλεπω καποιο κολλημενο,,,

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δοκίμασε το better battery stats http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809 μήπως σου δείξει ποια εφαρμογή σου το κάνει αυτό

εγώ τώρα ειμαι με την paranoid jelly bean 1.97a alpha3 στην οποία όμως έχω βάλει το alpha rom fix 3 απο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=29851440&postcount=4 και τον kernel http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=29898261&postcount=655

ειμαι αρκετά ευχαριστημένος απο την απόδοσή της.πλέον μπορείς να παίζεις σχετικά καλα και μερικά παιχνίδια χωρίς όμως να εκλείπουν εντελώς κάποια προβλήματα

edit

υπάρχει και κάποιο θέμα με το gps.οπότε πίσω στην tytung v2.5 και περιμένουμε την επόμενη alpha/beta jb.

Edited by bbbb
jelly bean

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Φαινεται οτι δεν "απεθανε" (ακομα;!) η συσκευη, μαλλον εφταιγε η καρτα.

Της εκανα φορματ και δουλεψε το Android (εκανα 4 - ! - επανακινησεις, ετσι ελεγε ο "σεφ").

Μερικα πραγματακια, ερωτησεις:

1. Εβαλα το MultiLing Keyboard για ελληνικα και οταν πηγα να στειλω μηνυμα, ενω στα WinMo με ενα αλλο πληκτρολογιο του "Σεκτορ" εστελνα 160 χαρακτηρων μηνυματα, τωρα στελνω ΤΟ ΠΟΛΥ με 60! Για ενα νορμαλ μηνυμα, μου εφαγε 3 μηνυματα τωρα.

2. Γιατι ενω η συγκεκριμενη ρομ εχει Weather widget, ενω παω και πατω πανω να κανει λεει install τον καιρο, μου γραφει οτι δεν ειναι διαθεσιμη η εφαρμογη; Ειναι δυνατον ο "σεφ" να εβαλε το widget και ΟΧΙ την ιδια την εφαρμογη μαζι;

3. Ενα ΠΟΛΥ καλο incoming calls (unknow number) blocker προγραμμα, ξερετε;

4. Γιατι οσες Android sd ρομς που ΔΕΝ εχουν "Android" folder αλλα κατι αλλο (οταν το ξεζιπαρω στην καρτα), δεν τρεχουν με την εφαρμογουλα που εχουν πολλες WinMo ρομς που τρεχουν αυτοματα τα δυο αρχειακια που χρειαζονται, για να ξεκινησει το Android; Εχει (η εφαρμογουλα) path να βλεπει "Android" folder, οποτε δεν βλεπει της αλλης ονομασιας το folder μιας Android ρομ που εβαλα;

5. Γιατι ενω εχω περασει 160 εφαρμογες στον gmail λογαριασμο μου, οταν παω να κανω συγχρονισμο στο Android μου.. κοπιαρει ΔΙΠΛΕΣ και ΤΡΙΔΙΠΛΕΣ τις ιδιες επαφες, ενω πολλες τις ξανακοπιαρει με.. ρωσικα γραμματα και τις βαζει κατω-κατω στην λιστα; Εκανα τον συγχρονισμο, περιμενα, περιμενα.. και βλεπω αντι για 160.. 250 και βαλε!

@artemisrodo :) το στέλνεις Λιόσια... :) δεν συμφέρει η επισκευή (200-250€ μητρική)

Συμφερει, δεν συμφερει.. λεφτα για αλλο κινητο δεν εχω, γυρω στα 200 θα εδινα αν επαιρνα - και αυτων των χρηματων οι νεες συσκευες Android δεν πολυ-φτουρανε. Οποτε, προτειμω να φτιαξω το Λεο, ενα απ τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ κινητα που εχουν βγει ποτε, απ το να παρω κατι αλλο, μετριο.

Edited by artemisrodo

απο χτες η οθονη αναβει καθε λιγο μονη της.τι μπορει να το προκαλει αυτο?

Για κοίτα τι λένε εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4233141

Χρήστο τις να λέμε τώρα, όπως παλιότερα με τον darkstone έτσι και ο tytung είναι αξία.

Το currently widget κρατάει logs επίσης.

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Ετσι ακριβώς.Και ότι δεν έχει βγάλει ακόμη alpha jb rom ειναι γιατί ξέρει ότι αν το κάνει θα τον πρήξουν άσχημα πολλοί χρήστες με τα bugs που υπάρχουν τώρα.Ειμαι σίγουρος ότι σε κανένα μήνα θα έχει συγκεντρώσει τα υπάρχοντα fixes,θα βάλει και την προσωπική του δουλειά και θα μας δώσει μια πολύ καλή jb rom.

Και έτσι γλιτώνει και το πολύ μπουρουμπουρου...

Κοίταγα μετά τις απορίες της Άρτεμις τα παλιά builds τύπου matcleo, darkstone froyo, mdj το 2010 που ήμασταν και που ήμαστε με την ίδια συσκευή. Τα sense δεν είχαν camera,, δεν έτρεχε τίποτα...

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Φαινεται οτι δεν "απεθανε" (ακομα;!) η συσκευη, μαλλον εφταιγε η καρτα.

Της εκανα φορματ και δουλεψε το Android (εκανα 4 - ! - επανακινησεις, ετσι ελεγε ο "σεφ").

Μερικα πραγματακια, ερωτησεις:

1. Εβαλα το MultiLing Keyboard για ελληνικα και οταν πηγα να στειλω μηνυμα, ενω στα WinMo με ενα αλλο πληκτρολογιο του "Σεκτορ" εστελνα 160 χαρακτηρων μηνυματα, τωρα στελνω ΤΟ ΠΟΛΥ με 60! Για ενα νορμαλ μηνυμα, μου εφαγε 3 μηνυματα τωρα.

2. Γιατι ενω η συγκεκριμενη ρομ εχει Weather widget, ενω παω και πατω πανω να κανει λεει install τον καιρο, μου γραφει οτι δεν ειναι διαθεσιμη η εφαρμογη; Ειναι δυνατον ο "σεφ" να εβαλε το widget και ΟΧΙ την ιδια την εφαρμογη μαζι;

3. Ενα ΠΟΛΥ καλο incoming calls (unknow number) blocker προγραμμα, ξερετε;

4. Γιατι οσες Android sd ρομς που ΔΕΝ εχουν "Android" folder αλλα κατι αλλο (οταν το ξεζιπαρω στην καρτα), δεν τρεχουν με την εφαρμογουλα που εχουν πολλες WinMo ρομς που τρεχουν αυτοματα τα δυο αρχειακια που χρειαζονται, για να ξεκινησει το Android; Εχει (η εφαρμογουλα) path να βλεπει "Android" folder, οποτε δεν βλεπει της αλλης ονομασιας το folder μιας Android ρομ που εβαλα;

5. Γιατι ενω εχω περασει 160 εφαρμογες στον gmail λογαριασμο μου, οταν παω να κανω συγχρονισμο στο Android μου.. κοπιαρει ΔΙΠΛΕΣ και ΤΡΙΔΙΠΛΕΣ τις ιδιες επαφες, ενω πολλες τις ξανακοπιαρει με.. ρωσικα γραμματα και τις βαζει κατω-κατω στην λιστα; Εκανα τον συγχρονισμο, περιμενα, περιμενα.. και βλεπω αντι για 160.. 250 και βαλε!

Συμφερει, δεν συμφερει.. λεφτα για αλλο κινητο δεν εχω, γυρω στα 200 θα εδινα αν επαιρνα - και αυτων των χρηματων οι νεες συσκευες Android δεν πολυ-φτουρανε. Οποτε, προτειμω να φτιαξω το Λεο, ενα απ τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ κινητα που εχουν βγει ποτε, απ το να παρω κατι αλλο, μετριο.

Τελικά είναι μύθος ότι οι γυναίκες είναι ζαλάδα....:lol: :p :lol:..

Διάβασα τις 4-5 τελευταίες σελίδες και μ έπιασε το κεφάλι μου..

Εχεις κάνει όλες τις ερωτήσεις και έχεις πάρει όλες τις απαντήσεις όλων των προηγούμενων 600 σελίδων!!

bbbb απάντα σε παρακαλώ να γλυτώσουμε....έχεις υπομονή εσύ :lol:...

Συντοπίτισσα, χωρίς παρεξήγηση ε? Πλακίτσα κάνω ;).

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ο bbbb απαντούσε επί ημέρες, με "γαϊδουρινη" υπομονή, που μονο αυτός έχει και ΙΔΟΥ (ποστ 206, 207) το "κέρδος" του!!!

Edited by sso

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Τελικά είναι μύθος ότι οι γυναίκες είναι ζαλάδα....:lol: :p :lol:..

Διάβασα τις 4-5 τελευταίες σελίδες και μ έπιασε το κεφάλι μου..

Εχεις κάνει όλες τις ερωτήσεις και έχεις πάρει όλες τις απαντήσεις όλων των προηγούμενων 600 σελίδων!!

bbbb απάντα σε παρακαλώ να γλυτώσουμε....έχεις υπομονή εσύ :lol:...

Συντοπίτισσα, χωρίς παρεξήγηση ε? Πλακίτσα κάνω ;).

Δεν εχω προβλημα, κανενα, ειλικρινα. Ειμαι ανθρωπος με χιουμορ, δυσκολα παρεξηγουμαι.

Απλα, αυτη τη περιοδο ειμαι απο κρεβατι σε καναπε και το αναποδο, γιατι εχω 2μηνη κορη και το ΜΟΝΟ που κανω την ημερα, ειναι θηλασμος, αλλαγμα και κοιμισμα, οποτε εχω τωρα το Android κι ασχολουμαι αλλα ταυτοχρονα "που μυαλο" να "πιανω" αν καποιος το χει ηδη απαντησει πιο πανω κτλ., καταλαβες;

Ο bbbb απαντούσε επί ημέρες, με "γαϊδουρινη" υπομονή, που μονο αυτός έχει και ΙΔΟΥ (ποστ 206, 207) το "κέρδος" του!!!

Νομιζω οτι εξηγησα σε τι κατασταση ειμαι, φανταζομαι οτι ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει κατανοηση.

Edited by artemisrodo

Mα αν δε προσέχεις τι σου απαντάει κάποιος,γιατι να συνεχίσει να απαντάει; Για παράδειγμα μου ζητάς λινκ στο bytheway λινκ για το ποιες sd rom θεωρώ καλύτερες,στο δίνω και μου πετάς λινκ από άλλο άσχετο φόρουμ με αρχαία nand rom που αναφέρει πως ειναι για nand,ρωτώντας με αν μπορείς να βάλεις στην sd.Λυπάμαι αλλά έτσι δε μπορώ να βοηθήσω.Να χαίρεσαι την κόρη σου και όταν μεγαλώσει λιγάκι και θα είσαι πιο συγκεντρωμένη,εδώ θα είμαστε για βοήθεια

Mα αν δε προσέχεις τι σου απαντάει κάποιος,γιατι να συνεχίσει να απαντάει; Για παράδειγμα μου ζητάς λινκ στο bytheway λινκ για το ποιες sd rom θεωρώ καλύτερες,στο δίνω και μου πετάς λινκ από άλλο άσχετο φόρουμ με αρχαία nand rom που αναφέρει πως ειναι για nand,ρωτώντας με αν μπορείς να βάλεις στην sd.Λυπάμαι αλλά έτσι δε μπορώ να βοηθήσω.Να χαίρεσαι την κόρη σου και όταν μεγαλώσει λιγάκι και θα είσαι πιο συγκεντρωμένη,εδώ θα είμαστε για βοήθεια

Ρε συ Χρηστο, εχω πηξει με το μωρο, εχω και το κινητο για συντροφια, αλλα "χανω την μπαλα" εκει που ειμαι συγκεντρωμενη, δεν καταλαβαινεις; Ψαχνω πχ. για να δω πως θα κανω το πληκτρολογιο να γραφει με 160 χαρακτηρες.. ειμαι σχεδον ετοιμη να το βρω.. γκαριζει η μικρη.. παει το αρθρο, εχω χασει τις απαντησεις, αντε γεια! Καταλαβαινεις;

Ρε συ Χρηστο, εχω πηξει με το μωρο, εχω και το κινητο για συντροφια, αλλα "χανω την μπαλα" εκει που ειμαι συγκεντρωμενη, δεν καταλαβαινεις; Ψαχνω πχ. για να δω πως θα κανω το πληκτρολογιο να γραφει με 160 χαρακτηρες.. ειμαι σχεδον ετοιμη να το βρω.. γκαριζει η μικρη.. παει το αρθρο, εχω χασει τις απαντησεις, αντε γεια! Καταλαβαινεις;

Μήπως τότε θα έπρεπε ν' αφήσεις το android και μ' αφοσιωθεις στο μωρό;

Αν ήταν εδώ κάποιος από τους andrewmaslim, lupus, 3lions, mokos, mados, mados1,2,3 κλπ θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο.:rolleyes:

Edited by sso

Ξερουμε πως βαζω ως default messaging, τo GoSMS αντι της στοκ εφαρμογης;;;

Εντομεταξυ, χρειαζεται και καποιο plugin για ελληνικα 'η ειναι οκ κι ετσι;

Για κοίτα τι λένε εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4233141

.

το διαβασα,αλλα νομιζω οτι βρηκα λυση.

πρεπει να ηταν οι ειδοποιησεις μηνυματων στο gmail που εχω δωσει στο facebook και μαλλον γιαυτο αναβε καθε λιγο η οθονη!

ειχα κλεισει τις ειδοποιησεις απο την εφαρμογη facebook,αλλα οχι απο το gmail.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως τότε θα έπρεπε ν' αφήσεις το android και μ' αφοσιωθεις στο μωρό;

Αν ήταν εδώ κάποιος από τους andriwmaslim, lupus, 3lions, mokos, mados, mados1,2,3 κλπ θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο.:rolleyes:

Νομιζω οτι εισαι λιγο αναιδης, διχως να με ξερεις.

Και το τι κανω με τη μικρη μου, δεν σου πεφτει λογος εσενα, να μην την ξαναπιασεις στο στομα σου, ενταξει;

Μου εξηγησε η Γιωτα στο bytheway, τι σας επιασε! Επειδη.. κυνηγατε ολοι εσεις "φαντασματα" και νομιζετε οτι ο καθε ενας καινουργιος που γνωριζετε, ειναι καποιος αλλος που ειχατε διαφορες, δεν φταιω εγω. Πηγαιντε σε ψυχαναλυτη!

(Προς πληροφοριση σου, της εχω στειλει και φωτο απο το μαιευτηριο, να δει την μπουμπου μου.)

Αντε, γιατι τελικα εχετε μεγαλο "θεμα", στο αλλο φορουμ, βλεπετε απειλες απ το υπερπεραν!

Edited by artemisrodo

Νομιζω οτι εισαι λιγο αναιδης, διχως να με ξερεις.

Και το τι κανω με τη μικρη μου, δεν σου πεφτει λογος εσενα, να μην την ξαναπιασεις στο στομα σου, ενταξει;

Μου εξηγησε η Γιωτα στο bytheway, τι σας επιασε! Επειδη.. κυνηγατε ολοι εσεις "φαντασματα" και νομιζετε οτι ο καθε ενας καινουργιος που γνωριζετε, ειναι καποιος αλλος που ειχατε διαφορες, δεν φταιω εγω. Πηγαιντε σε ψυχαναλυτη!

(Προς πληροφοριση σου, της εχω στειλει και φωτο απο το μαιευτηριο, να δει την μπουμπου μου.)

Αντε, γιατι τελικα εχετε μεγαλο "θεμα", στο αλλο φορουμ, βλεπετε απειλες απ το υπερπεραν!

1. Αναιδής για ποιο λόγο;;;;Αφού λες οτι δεν έχεις χρόνο και μυαλό λόγω του μωρού (για το οποίο μωρό δεν είπα τίποτα κακό παρά μόνο ν' αφοσιωθείς σ' αυτο) σου είπα, όπως κι ο Χρήστος, ν' αφήσεις το android για αργότερα που θα έχεις περισσότερο χρόνο και μυαλό.

2. Γιατί αυτή η έκκρηξη;;;;Γνωρίζεις κάποιο από τα ονόματα που ανέφερα;;;

Υ.Γ. Ζητώ συγνώμη για το offtopic και σταματώ εδώ

Υ.Γ. Ζητώ συγνώμη για το offtopic και σταματώ εδώ

+15, αλλά δεν είσαι offtopic....και ναι το συγκεκριμένο offtopic πρέπει να κλείσει.

Σταμάτα εδώ, σε παρακαλώ, κοπελιά.

Το topic, είναι για android στο HD2 και όχι για μαμάδες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης (Οπως Η Ιδια Λες), που θέλουν να έχουν winmo κ να βάλουν android στην sd, η οποία όμως χρειαζότανε format για να στρώσει και την ώρα που πήγαιναν να διαβάσουν τις οδηγίες (ΟΗΙΛ), χωρίς να ξέρουν γενικά τι θέλουν, ξυπνάει το μωρό και θέλει άλλαγμα κ τάισμα (ΟΗΙΛ) οπότε ξεσπούν τα νεύρα τους σε αυτούς που πάνε να βοηθήσουν.

Παρακολουθώ πολύ καιρό ανθρώπους εδώ μέσα με γνώση κ διάθεση να σχολιάζουν, να βοηθούν κλπ κλπ.

Όλοι προσπάθησαν να σε βοηθήσουν ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ αλλά εκτός από αχάριστη είσαι και ανάγωγη και προσβλητική.

Το μωρό, να σου ζήσει και να το χαίρεσαι, αλλά εσύ το εξέθεσες και κανένας δεν ασχολήθηκε με αυτό. Με καλή διάθεση θέλησαν να σε συμβουλεύσουν. Δε μπορείς να το καταλάβεις γιατί φταίνε οι ορμόνες, αλλά εμείς τι φταίμε? Όταν επανέλθουν, επανέλα!

Παιδιά συγγνώμη για το παραπάνω σχόλιο, αλλά μου χάλασε την καθημερινή μου συνήθεια, να χαζεύω σχόλια, νέα και προτάσεις για την εκπληκτική συσκευή μας.

Συνεχίστε την κανονική 'ροή' του προγράμματος.

Υ.Γ.1: Αυτό το μήνυμα δεν είναι για πλακίτσα, γιατί όπως φαίνεται η αίσθηση του χιούμορ είναι κάτι σχετικό.

Υ.Γ.2: Επειδή έχουν και άλλοι πάνω στη γη παιδιά και ασχολούνται με αυτά και όχι με τα κινητά, ΜΑΜ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑΝΙ.

+15, αλλά δεν είσαι offtopic....και ναι το συγκεκριμένο offtopic πρέπει να κλείσει.

Σταμάτα εδώ, σε παρακαλώ, κοπελιά.

Το topic, είναι για android στο HD2 και όχι για μαμάδες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης (Οπως Η Ιδια Λες), που θέλουν να έχουν winmo κ να βάλουν android στην sd, η οποία όμως χρειαζότανε format για να στρώσει και την ώρα που πήγαιναν να διαβάσουν τις οδηγίες (ΟΗΙΛ), χωρίς να ξέρουν γενικά τι θέλουν, ξυπνάει το μωρό και θέλει άλλαγμα κ τάισμα (ΟΗΙΛ) οπότε ξεσπούν τα νεύρα τους σε αυτούς που πάνε να βοηθήσουν.

Παρακολουθώ πολύ καιρό ανθρώπους εδώ μέσα με γνώση κ διάθεση να σχολιάζουν, να βοηθούν κλπ κλπ.

Όλοι προσπάθησαν να σε βοηθήσουν ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ αλλά εκτός από αχάριστη είσαι και ανάγωγη και προσβλητική.

Το μωρό, να σου ζήσει και να το χαίρεσαι, αλλά εσύ το εξέθεσες και κανένας δεν ασχολήθηκε με αυτό. Με καλή διάθεση θέλησαν να σε συμβουλεύσουν. Δε μπορείς να το καταλάβεις γιατί φταίνε οι ορμόνες, αλλά εμείς τι φταίμε? Όταν επανέλθουν, επανέλα!

Παιδιά συγγνώμη για το παραπάνω σχόλιο, αλλά μου χάλασε την καθημερινή μου συνήθεια, να χαζεύω σχόλια, νέα και προτάσεις για την εκπληκτική συσκευή μας.

Συνεχίστε την κανονική 'ροή' του προγράμματος.

Υ.Γ.1: Αυτό το μήνυμα δεν είναι για πλακίτσα, γιατί όπως φαίνεται η αίσθηση του χιούμορ είναι κάτι σχετικό.

Υ.Γ.2: Επειδή έχουν και άλλοι πάνω στη γη παιδιά και ασχολούνται με αυτά και όχι με τα κινητά, ΜΑΜ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑΝΙ.

+1000

Υποκλίνομαι!!!:)

Το επίσημο service στην Ελλάδα δεν αναλαμβάνει καθόλου το t-mobile hd2.Και άμα πάθει "λαλα" η συσκευή απλά δε θα ανοίγει καθόλου

Χρηστο νομιζω πως αυτο δεν ειναι ακριβες... καποιος θυμαμαι ειχε πει οτι πλεον η καινουργια εταιρεια που ανελαβε την αντιπροσωπεια (arvato αν δεν κανω λαθος) αναλαμβανει χωρις θεμα και τις t-mobile...

Εγω νομιζω πως μια ερωτηση δεν βλαπτει ;)

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Χρηστο νομιζω πως αυτο δεν ειναι ακριβες... καποιος θυμαμαι ειχε πει οτι πλεον η καινουργια εταιρεια που ανελαβε την αντιπροσωπεια (arvato αν δεν κανω λαθος) αναλαμβανει χωρις θεμα και τις t-mobile...

Εγω νομιζω πως μια ερωτηση δεν βλαπτει ;)

Το επιβεβαιώνω.

H arvato είναι επισήμως το service σχεδόν όλων των εταιριών κινητών και όχι μόνο.

Δυστυχώς όμως για μένα βίωσα στο χειρότερό του βαθμό το service της συσκευής μου HD2 T-Mobile.

Μετά από πρόβλημα στο touch screen η ίδια η HTC με παρέπεμψε στην Arvatο η οποία ανέλαβε την επισκευή της αμερικάνικης συσκευής.

Σημειώνω ότι η συσκευή ήταν ακόμη σε εγγύηση.

Μετά από διάστημα 3 μηνών με αλλεπάλληλες ενοχλήσεις από μέρους μου και με αιτιολογία της καθυστέρησης η έλλειψη-καθυστέρηση αποστολής ανταλλακτικού από Αμερική μου αντικατέστησαν τη συσκευή με μία ανακατασκευασμένη όπως αποδείχτηκε και μάλιστα η νέα συσκευή δεν ήταν πλέον T-Mobile αλλά η "μπαχατέλα" το ευρωπαϊκό μοντέλο.

Sorry αν θίχτηκαν κάποιοι που έχουν το ευρωπαϊκό HD2, αλλά για όσους έχουν χρησιμοποιήσει T-Mobile θα καταλάβουν πως ο χαρακτηρισμός αυτός είναι επιεικής και λίγος.

Παρότι διαμαρτυρήθηκα για αυτή την εξέλιξη, δυστυχώς άκρη δε βρήκα (ο ένας με παρέπεμπε στον άλλο χωρίς αποτέλεσμα).

Έτσι δικαιώνονται πανηγυρικά αυτοί που λέγονται για το πόσο μπροστά βρίσκονται οι συσκευές της HTC σε σχέση με τον υπόλοιπο ανταγωνισμό άλλα αυτό σταματάει μέχρι την αγορά της συσκευής...

Το service και η εξυπηρέτηση είναι σχεδόν ανύπαρκτα και τη φιλοσοφία τους ως προς την εξυπηρέτηση να παραμένει σε προπολεμικά επίπεδα.

Δυστυχώς είναι η δεύτερη φορά που χρειάστηκα το service τους (η πρώτη ήταν με ένα Touch Diamond) και παρότι τα περιστατικά ήταν διαφορετικά (εντός εγγύησης και τα δύο) η πολιτικής της εταιρίας ήταν ακριβώς η ίδια.

Υπογράφω ως ένας δυσαρεστημένος αλλά κολλημένος με τα HTC.

Υ.Γ.: Ψάχνω απεγνωσμένα ένα HD2 T-Mobile όποιος έχει κάτι υπόψιν του ας με ενημερώσει.

Edited by kastel71

Αρα στην ουσία ναι μεν το αναλαμβάνει το αμερικάνικο αλλά δε ξέρεις ποιο θα ειναι τελικά το αποτέλεσμα της επισκευής του.

Οσο για το πόσο μπροστά βρίσκονται πλέον οι συσκευές της htc απο τον ανταγωνισμό,δε νομίζω ότι ισχύει πλέον για το android αλλά τελοσπάντων δεν ειναι συζήτηση για το εδώ θέμα.

Edited by bbbb

Εννοειται οτι δεν θα μπω καν στο κοπο να απαντησω σε ατομα που χρειαζονται ψυχολογικη υποστηριξη..

(Tα ατομα στο bytheway, με μπαναραν προσορινα διχως λογο προχθες και επειδη την ειπα τωρα σ αυτον εδω τον αναιδεστατο που επιασε στο στομα του την κορη μου.. με μπαναραν τωρα δια παντως! ΨΥΧΙΑΤΡΟ, παιδια! Ψυχιατρο χρειαζεστε! Ο κουμπαρος μου! Τελειος ειναι και φθηνος, το γραφειο του στο Μαρουσι ειναι, σας στελνω εκ μερους μου εκει, να σας κανει και εκπτωση!)

Και κλεινω και εγω το οφτοπικ εδω, ζητω συγγνωμη απο τους μοντερειτορς, αλλα δεν επιτεθηκα (διχως λογο, προκληση) εγω σε καποιον, το αντιθετο εγινε.

Οσο αφορα το σερβις, δηλαδη αγαπητε Καστελ71, αμα παθει κατι ενα αμερικανικο Λεο, τι κανουμε;

Επικοινωνουμε με την HTC στις ΗΠΑ; Προφανως καταλαβαινω οτι οι εδω "αντιπροσωπιες", μονο προβληματα προκαλουν αντι να λυνουν.

Στο θεμα του τοπικ, τωρα, τις Android ρομ.

Εβαλα μια MIUI (SD), ολα καλα δοξα τω θεω ως τωρα, απλα οπως μου πε και ο Χρηστος αρχικα, τρωει παρα παρα πολυ την μπαταρια.

Δηλαδη, φορτισα το κινητο σημερα στις 9 το πρωι, το παρατησα στην ακρη κι ασχολιουμουν με τα πλυσιματα της μικρης, ταισμα κτλ.. το πιανω μετα απο 4 περιπου ωρες και βλεπω να ειναι σχεδον στο μισο η μπαταρια! Δεν εχω βαλει κινουμενες εικονες (ακομα), δεν εχω βαλει περιεργα themes και τετοια, δεν επαιξα (ακομα) κανα παιχνιδι, απλα περασα μερικα προγραμματα (τα περισσοτερα φρι απο το google-play) τα οποια ΔΕΝ τα κοιταξα ακομα, λιγα πραγματα.

Οκ λοιπον, οπως λεει κι ο Χρηστος, οι SD ρομ τρωνε πολυ την μπαταρια (χλωμο το βλεπω να με κρατα ως το βραδυ).

Δεν υπαρχει καποιο κολπο, τιπ, κατι, μια εφαρμογουλα, που να 'πουσαρει' την μπαταρια καπως;

Γιατι αρχιζει και μ αρεσει τελικα το Android, αλλα αν ειναι να θελω στις.. 18 ωρες να ξαναφορτισω (ενω στα WinMo μου κραταει με χρηση το κινητο περιπου δυο γεματες μερες), τοτε ισως πρεπει να παω στη λυση NAND ρομ, τι λετε;

Εβαλα το GoSMS που διαβασα οτι ειναι καλυτερο για μηνυματα απο την στοκ εφαρμογη, απενεργοποιησα οπως ελεγαν τις στοκ ειδοποιησεις, αλλα αφ ενος δεν ξερω πως να κανω τα μηνυματα να εχουν 160 χαρακτηρες, αφ εταιρου δεν ξερω πως να κανω default messaging το GoSMS, γιατι οταν πατω να γραψω καπου μηνυμα αρχικα βγαινει παλι η στοκ εφαρμογη - αρα πρεπει 'καπως' να την απενεργοποιησω.

Κατι αλλο. Εβαλα 2-3 εφαρμογες καιρου (Yahoo Weather και κανα-δυο αλλες). Ολα καλα, μια χαρα, πατω στο εικονιδιο και βλεπω τον καιρο και για τις επομενες 3-4 μερες.

Ομως! Στο widget που βαζω στην οθονη, κανενα απ αυτα τα weather που εβαλα δεν εχει και μια οριζοντια μπαρα με των επομενων τον καιρο (ενω εβλεπα αναλογες τετοιες screens στο google-play) για να βλεπω κατ ευθειαν στην home καπου τον επομενο καιρο. Επισης, ενω στο WinMo sense οταν αλλαζει η μερα αλλαζει και το αντιστοιχο εικονιδιο του καιρου διπλα απο το ρολοι στην home, εδω στο Android παραμενει το εικονιδιο το προηγουμενο και μαλλον θελει συνεχως ενημερωση. Δεν υπαρχει λυση σε αυτο;

Edited by artemisrodo

Σε ότι αφορά το service των T-Mobile δεν ξέρω τί μπορείτε να κάνετε εσείς, σας είπα τί έκανα εγώ και ποια ήταν η κατάληξη.

Για το θέμα της κατανάλωσης της μπαταρίας:

1. κλείνεις τα data, το gps και το wifi (τα ανοίγεις όποτε σου χρειάζονται)

2. δεν βάζεις live wallpapers

3. δεν βάζεις task killers

4. (προσωπική επιλογή) εγκαθιστάς το JuiceDefender Ultimate. Έχω πάθει πλάκα!!! Με normal χρήση εκεί που μου κράταγε η μπαταρία μία μέρα (με Nand Rom) τώρα με την ίδια χρήση κρατάει δύο+ ήμέρες!!! (πάντα με ορθολογική χρήση του wifi και data, έχω βάλει scheduler και μου τα ανοίγει κατά διαστήματα για τις ενημερώσεις και μετά τα κλείνει).

Για τα weather widgets μπαίνεις τα widgets και επιλέγεις εσύ πως θα εμφανίζονται στην οθόνη σου. Και ανάλογα με το launcher που χρησιμοποιείς μπορείς να τα κάνεις resize.

Κύριος υπαίτιος για την κατανάλωση της μπαταρίας ειναι η οθόνη.Παραπάνω από 3 ώρες άντε 3 ώρες και κάτι δε βγάζει το hd2 με τίποτε με full χρήση της οθόνης με την στάνταρ μπαταρία.Ακόμη και να μην έχεις βάλει κάποιο πρόγραμμα εξοικονόμησης της μπαταρίας με όλα ανοιχτά wifi συνδεδεμένο,gps ανοιχτό,data σε αναμονή (άλλωστε δε χρησιμοποιείται όταν ειναι συνδεδεμένο σε wifi) δε πρέπει να χάνει πάνω από 1 εώς 1,5% ανά ώρα.Δηλαδή με αυτά ανοιχτά και το κινητό αφημένο σε μια γωνιά και χωρίς καθόλου πείραγμα θα βγάλει 2 μέρες χαλαρά. Αν η μπαταρία τελειώνει σε λίγες ώρες,τότε κάτι δημιουργεί το λεγόμενο bug των 60-70ma στην αναμονή.Ειτε κάποια εφαρμογή,είτε η ρομ σε συνδυασμό με τον kernel που έχει πάνω,δε κλείνει σωστά κάποια ενεργοβόρα πήγη π.χ. wifi,data,gps κτλ.Με μια εφαρμογή σαν το currentwidget μπορείς να δεις τι γίνεται

Σε ότι αφορά το service των T-Mobile δεν ξέρω τί μπορείτε να κάνετε εσείς, σας είπα τί έκανα εγώ και ποια ήταν η κατάληξη.

Για το θέμα της κατανάλωσης της μπαταρίας:

1. κλείνεις τα data, το gps και το wifi (τα ανοίγεις όποτε σου χρειάζονται)

2. δεν βάζεις live wallpapers

3. δεν βάζεις task killers

4. (προσωπική επιλογή) εγκαθιστάς το JuiceDefender Ultimate. Έχω πάθει πλάκα!!! Με normal χρήση εκεί που μου κράταγε η μπαταρία μία μέρα (με Nand Rom) τώρα με την ίδια χρήση κρατάει δύο+ ήμέρες!!! (πάντα με ορθολογική χρήση του wifi και data, έχω βάλει scheduler και μου τα ανοίγει κατά διαστήματα για τις ενημερώσεις και μετά τα κλείνει).

Για τα weather widgets μπαίνεις τα widgets και επιλέγεις εσύ πως θα εμφανίζονται στην οθόνη σου. Και ανάλογα με το launcher που χρησιμοποιείς μπορείς να τα κάνεις resize.

Ναι, διαβασα τι επαθες, αλλα ρωταω, εαν παθει κατι το αμερικανικο Λεο, τελικα τι κανουμε; Μενουμε ξεκρεμαστοι;

Δεν μπορουμε απ ευθειας (τηλεφωνικα πχ.) να επικοινωνησουμε με ΗΠΑ, την εκει HTC; Δεν μπορει, κατι πρεπει να γινεται, καποια λυση πρεπει να υπαρχει, αφου απο εδω στην Ελλαδα δεν υπαρχει λυση..

1. Ναι, τα χω κλεισει αυτα, ελαχιστα ανοιγω το wifi.

2. Προφανως και δεν εχω βαλει (ακομα;!) live wallpaper, αν και ειναι φοβερα, φανταστηκα οτι θα τρωνε παρα πολυ μπαταρια.

3. Τασκ Κιλλερς δεν εχω βαλει. Βασικα δεν ξερω και τι ειναι. Κατι σαν το "Χ" που εχω στο WinMo mode, που πατω κατω δεξια και ανοιγει μενου και τερματιζω τα προγραμματα;

4. Θα το κοιταξω αυτο που λες! Βασικα, ενα αλλο εβαλα που ειδα οτι πολλοι το χουν κατεβασει, το BatterySaver Pro v1.6. Δεν πολυκαταλαβαινω τι κανει, υποτιθεται 'πουσαρει' την μπαταρια. Θα δω και αυτο που λες εσυ.

5. Με τα widgets ξερω, τα διαμορφωνεις κτλ. Απλα, δεν εμφανιζονται κατω-κατω οταν παω να τα βαλω, μακροστενο widget που μαλλον ετσι θα χει ολους τους καιρους των υπολοιπων ημερων. Ισως παιζει ρολο ο launcher που λες, αλλα δεν καθομαι τωρα να αλλαζω συνεχεια launcher να βρω σε ποιον παιζει το εκαστοτε widget.

Ευχαριστω για τις απαντησεις, φιλε μου.

Κύριος υπαίτιος για την κατανάλωση της μπαταρίας ειναι η οθόνη.Παραπάνω από 3 ώρες άντε 3 ώρες και κάτι δε βγάζει το hd2 με τίποτε με full χρήση της οθόνης με την στάνταρ μπαταρία.Ακόμη και να μην έχεις βάλει κάποιο πρόγραμμα εξοικονόμησης της μπαταρίας με όλα ανοιχτά wifi συνδεδεμένο,gps ανοιχτό,data σε αναμονή (άλλωστε δε χρησιμοποιείται όταν ειναι συνδεδεμένο σε wifi) δε πρέπει να χάνει πάνω από 1 εώς 1,5% ανά ώρα.Δηλαδή με αυτά ανοιχτά και το κινητό αφημένο σε μια γωνιά και χωρίς καθόλου πείραγμα θα βγάλει 2 μέρες χαλαρά. Αν η μπαταρία τελειώνει σε λίγες ώρες,τότε κάτι δημιουργεί το λεγόμενο bug των 60-70ma στην αναμονή.Ειτε κάποια εφαρμογή,είτε η ρομ σε συνδυασμό με τον kernel που έχει πάνω,δε κλείνει σωστά κάποια ενεργοβόρα πήγη π.χ. wifi,data,gps κτλ.Με μια εφαρμογή σαν το currentwidget μπορείς να δεις τι γίνεται

Ε, μα αυτο λεω κι εγω, δεν μπορει σε αναμονη να τρωει τοση μπαταρια, ρε Χρηστο!

Αυτο το 'kernel' που ΣΥΝΕΧΕΙΑ διαβαζω απο πολλους να αναφερουν, δεν εχω καταλαβει τι ειναι. Μερος του ραδιο;

Με την εφαρμογη currentwidget που λες, τι εννοεις "μπορεις να δεις τι γινεται", σου λεει πχ. "η ταδε εφαρμογη τρωει απειρη μπαταρια", οποτε την βγαζω;

Α! Και φτανουμε και στο.. κουτο ερωτημα: ΠΩΣ κανω unistall κατι;;;; Δηλαδη, install κανω στο αψε-σβησε, τακατακα. ΠΩΣ την βγαζω ομως;;; Δεν εχω βρει κατι πχ. "Remove programs" οπως υπαρχει στα System Settings των Winmo.

Με αυτο που παιδευομαι, το GoSMS, να το κανω default messaging, ξερεις να βοηθησεις;

Παντως, το να βαλεις Android στην SD καρτα και να τρεχεις και τα δυο παραλληλα (που μου φαινοταν δυσκολο), ειναι αστεια απλο.

Το να φλασαρεις ομως Nand Android στην κεντρικη μνημη του κινητου, μου φανταζει βουνο.

Διαβασα τον οδηγο που εχεις στην υπογραφη σου.. και μπερδευτηκα περισσοτερο νομιζω. Το φλασαρισμα WinMo ρομ δεν ειναι τοσο δυσκολο, δεν εχει τοσα πολλα βηματα - που φοβαμαι μη κανω καμια βλακεια και το καψω το μηχανημα.

Πολλα υπο-προγραμματα/ρουτινες πρεπει να περασεις αρχικα, πριν περασεις την Nand ρομ.. Ουφ..

Εdit.

Το κατεβασα αυτο το currentwidget και το εγκατεστησα, αλλα δεν το βλεπω πουθενα! Δεν βλεπω καποιο αλλο εικονιδιο και μπηκα και στο "All Aps" που εχει ολα τα προγραμματα και δεν το βλεπω! Στο google-play λεει 'Εγκατεστημενο'..! Που ομως;

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos