steliosk Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Ρυθμίσεις--->ήχος εχει μονο δυο ηχους εκει... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Και που να δεις το ξυπνητήρι ,ένας ήχος και αυτός γκάρισμα , δεν το ξερα και το βαλα να ξυπνήσω 4:30 πρωί και κόντεψα να μείνω ,άσε που σηκώθηκα σε 2" ! Πρέπει να βρούμε άλλους ήχους ,δεν το έχω ψάξει ακόμα γιατί είμαι σε άλλη ρομ . Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Και που να δεις το ξυπνητήρι ,ένας ήχος και αυτός γκάρισμα , δεν το ξερα και το βαλα να ξυπνήσω 4:30 πρωί και κόντεψα να μείνω ,άσε που σηκώθηκα σε 2" ! Πρέπει να βρούμε άλλους ήχους ,δεν το έχω ψάξει ακόμα γιατί είμαι σε άλλη ρομ . Βρήκα όλους τους ήχους με μια αναζήτηση στο xda, δεν είναι δύσκολο. Τελικά νομίζω πως είχε δίκιο εκείνος που έγραψε σε ένα θέμα του xylo, ότι καλύτερα να μην κάνει άλλες ενημερώσεις γιατί κάθε μια είναι χειρότερη από την προηγούμενη lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 εχει βάλει κανεις την paranoid 1.1? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Βρήκα όλους τους ήχους με μια αναζήτηση στο xda, δεν είναι δύσκολο. Τελικά νομίζω πως είχε δίκιο εκείνος που έγραψε σε ένα θέμα του xylo, ότι καλύτερα να μην κάνει άλλες ενημερώσεις γιατί κάθε μια είναι χειρότερη από την προηγούμενη lol Ή πας σε μια άλλη ρομ : /system/media/audio/ alarms& notifications τα αντιγράφεις ή τα στέλνεις στο dropbox κλπ Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 (edited) εχει βάλει κανεις την paranoid 1.1? Aν εξαιρέσεις ένα θεματάκι που έχει και κρασάρουν όλοι οι browsers πλην opera μια χαρά ειναι.Ενα fix που έβγαλε,φαίνεται πως διορθώνει αυτό το πρόβλημα.Και μου φαίνεται κάπως πιο εύκολη στο στήσιμο σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις.Βασικά αν πας πριν εγκαταστήσεις εφαρμογές πας στο paranoid settings--->hydrid settings--->user density και βάλεις 240 όλες οι εφαρμογές θα εγκαθίστανται με 240dpi και μετά άμα θες το αλλάζεις Edited May 30, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Ή πας σε μια άλλη ρομ : /system/media/audio/ alarms& notifications τα αντιγράφεις ή τα στέλνεις στο dropbox κλπ Τώρα έχω του tytung και θέλω να αλλάξω το wallpaper με αυτό απο την nighlty. Ξέρεις που βρίσκεται μέσα στην ρομ και αν μπορώ να το πάρω και να το χρησιμοποιήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 (edited) εχει μονο δυο ηχους εκει... Kατά την εγκατάσταση στο aroma σε ρωτάει αν θες να βάλεις όλα τα ringtones .Αν το επιλέξεις θα φορτώσει κανονικά όλους τους ήχους της ρομ αλλά δε θα χωράει η ρομ στα 125mb /system partition που ειναι το ελάχιστο.Το έχει κάνει έτσι,ώστε για το hd2 eu που έχει μικρό χώρο rom να μην χάνεις πολύτιμο χώρο απο το χώρο αποθήκευσης εφαρμογών λόγω πραγμάτων που μπορεί να προσθέσει μόνος του ο χρήστης π.χ. τους ήχους Edited May 30, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Ποια ανάλυση πρέπει να έχει ένα wallpaper για να ταιριάζει στο HD2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 960*800 για να πιανει και τις 7 οθόνες που μπορείς να έχεις σε ένα launcher Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 (edited) 960*800 για να πιανει και τις 7 οθόνες που μπορείς να έχεις σε ένα launcher Γιατί όμως πρέπει πάλι να κόψω την εικόνα; Άκυρο, στην περικοπή στην ουσία επιλέγεις όλη την εικόνα. Edited May 30, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Η άσχετη πληροφορία της ημέρας : αν έχετε απανωτά fc's της Android.process.acore θα κάνετε clear data στην contacts storage , θα χάσετε τις επαφές σας , μικρό το κακό , και το call log σας ... μου συνέβη βέβαια σήμερα και δεν το πέταξα ,ευτυχώς ... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Εντάξει έχω πάθει πλάκα με το κινητό!! Εχω συνδέσει ταυτόχρονα 3 usb φλασάκια και λειτουργούν και τα 3 κανονικά!!! Και βλεπω και video από τα φλασάκια και η μπαταρία δεν πέφτει ούτε 1%. Απλά εκπληκτικό :D Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Μπορει να προτεινει καποιος μια ρομ σταθερη? Περασα μια στο κινητο ενος φιλου και ενω στην αρχη εμπαινε κανονικα στο ιντερνετ μεσω παροχου τωρα ενω δειχνει το σημα δεν παιρνει ιντερνετ Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Εντάξει έχω πάθει πλάκα με το κινητό!! Εχω συνδέσει ταυτόχρονα 3 usb φλασάκια και λειτουργούν και τα 3 κανονικά!!! Και βλεπω και video από τα φλασάκια και η μπαταρία δεν πέφτει ούτε 1%. Απλά εκπληκτικό :D Τι άλλο θα δούμε ρε Χρήστο από αυτό το κινητό;;;:hypno: Μπορει να προτεινει καποιος μια ρομ σταθερη? Περασα μια στο κινητο ενος φιλου και ενω στην αρχη εμπαινε κανονικα στο ιντερνετ μεσω παροχου τωρα ενω δειχνει το σημα δεν παιρνει ιντερνετ Εγώ έχω βάλει σήμερα αυτήν: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1662881 και μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 (edited) Θέλεις ics ή gingerbread; Εχεις βάλει clk ή magldr; Σωκράτη και εγώ αυτή έχω τώρα.Με παίδεψε λίγο μέχρι να πάρει data o clk (δε λειτουργεί το παλιό fix της v0.6--->μη το βάλει κανείς,δίνει bootloop) αλλά μετά το φλασάρισμα του tytung kernel δούλεψε άψογα.Η νέα έκδοση r2.5 του tytung kernel για την ρομ ειναι εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26815252&postcount=752 Edited May 31, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Χρήστο τι μας "προσφέρει" :lol: ο νέος kernel? Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Η μόνη διαφορά απο τον 2.4 ειναι ότι πλέον και στο android θα έχεις την wifi mac address που είχες και στα wm Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Και ποιο είναι το όφελος έχοντας Mac address? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 (edited) Μac address έχεις έτσι και αλλιώς.Ειναι η "ταυτότητα" του wifi της συσκευής και που δινει την δυνατότητα στο router να αναγνωρίσει την συσκευή.Απλά κάποιοι κάνανε "παράπονα" γιατί π.χ. στην επιχείρηση που δουλεύουν ο διαχειριστής του δικτύου έχει βάλει mac filter στο router για να δέχεται συγκεκριμένες διευθύνσεις,οπότε με android δεν μπορούσαν να συνδεθούν στο δίκτυο και έπρεπε να ζητάνε αλλαγή της διεύθυνσης και άμα είχαν dual boot με wm υπήρχε θεματάκι.Αλλωστε στις αρχές που είχαμε android όλα τα hd2 είχαν την ίδια mac address,oπότε 2 hd2 δεν μπορούσαν να συνδεθούν ταυτόχρονα στο ίδιο router.Στην ουσία αν κάποιος δεν αναβαθμίσει στον νέο κερνελ και έχει κάποιο kernel-rom (εκτός από κάποιες sense roms που θέλουν χειροκίνητα αλλαγή ή αν έχει mac filter στο router) που κυκλοφορεί τον τελευταίο ενάμισι χρόνο πάλι πρόβλημα δε θα έχει μιας και η mac address που έχει στο android,ναι μεν δεν ειναι η ιδια με τα wm αλλά και πάλι ειναι μοναδική για κάθε hd2 Edited May 31, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Θέλεις ics ή gingerbread; Εχεις βάλει clk ή magldr; Σωκράτη και εγώ αυτή έχω τώρα.Με παίδεψε λίγο μέχρι να πάρει data o clk (δε λειτουργεί το παλιό fix της v0.6--->μη το βάλει κανείς,δίνει bootloop) αλλά μετά το φλασάρισμα του tytung kernel δούλεψε άψογα.Η νέα έκδοση r2.5 του tytung kernel για την ρομ ειναι εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26815252&postcount=752 Οτι να ναι magldr εχω βαλει. Πεταω το ζιπακι στην καρτα μνημης και κανω update? Για να περασω αλλη εννοω Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Θα πρέπει να κάνεις full wipe και να δεις και το partition που έχεις αν καλύπτει το Partition της Rom που θα βάλεις. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 (edited) Παιδια να κανω μια ερωσητηση που ισως ειναι βλακεια. Δεν εχω καταλαβει τι ειναι ο kernel,οπως και το ICS. Θελω να φλασαρω μια ρομ,πρεπει να περασω ξεχωριστα τον kernel ή η καθε ρομ τον περιλαμβανει μεσα? Edited June 1, 2012 by boksic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cartoonmaker Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Καλημέρα παιδιά μια ερώτηση θα θελα να κάνω σχετικά με το αν μπορώ να κάνω αλλαγή λογισμικού στο HTC HD2 από windows σε android!Είναι εφικτό κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Καλημέρα παιδιά μια ερώτηση θα θελα να κάνω σχετικά με το αν μπορώ να κάνω αλλαγή λογισμικού στο HTC HD2 από windows σε android!Είναι εφικτό κάτι τέτοιο; Καλός ήρθες στην παρέα μας, γίνετε οδηγίες θα βρεις εδώ... http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=42021 καλή επιτυχία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts