Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eχω δοκιμάσει και την sd έκδοση της ρομ.Δε ξέρω αν κάτι δεν έκατσε καλά,αλλά η διαφορά στην ταχύτητα μεταξύ της sd έκδοσης και της nand μου φάνηκε πολύ μεγάλη.Στις gingerbread rom δεν υπήρχε τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ της sd και nand έκδοσης.

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως δεν την παλεύω με τα διαφορά dpi ,θα γυρίσω ή σε gb ή στην v2 . Δεν μπορώ να καταφέρω το πληκτρολόγιο swiftkx να κάτσει σωστά στην οθόνη ,ενώ το στάνταρτ είναι εντάξει, βέβαια χρησιμοποιώ navigation bar ,tablet UI ...

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Nαι η όλη φάση με το dpi ειναι λιγο περίεργη και θέλει ψάξιμο.Αν δεν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο,βάζεις την απλή cm9 π.χ. του tytung ή την aokp.Που από ότι διάβασα ο xylograph τεστάρει την aokp37

Άλλο πολύ σοβαρό ,για έμενα ,θέμα είναι κάτι που ανακάλυψα μόλις . Λόγω δουλείας ανοίγω καθημερινά πάνω από 15 φορές docstogo excel ,λοιπόν άλλο κελί πατάς αλλού βρίσκεται ... δεν μπορείς να δουλέψεις με τίποτα ... απογοητεύτηκα .

Aυτό σου το κάνει σε όλα τα xls ή μόνο σε συγκεκριμένα; Και επίσης αν κάνεις pinch 2 zoom σε μια εικόνα,λειτουργεί κανονικά; Δεν ασχολούμαι με excel αλλά ένα δείγμα που δοκιμάζω τώρα,δείχνει να λειτουργεί κανονικά το πάτημα.

Τώρα γύρισα σε v2 , αλλά μόλις το έκανε σε δύο ,πήρα ανάποδες , είχαν βέβαια Μία περίεργη εικόνα σαν photo τα xls αλλά έγραφες κανονικά και εσωζες . Το pinch to zoom λειτουργούσε . Άμα μου περάσει θα το ξανακοιτάξω , το έχω αλανιασει στα reboots ένα εικοσιτετράωρο μέχρι να βγάλω άκρη ...

Tα ίδια αρχεία τα δουλεύεις κανονικά σε gingerbread; Πάντως γενικά δεν έχω διαβάσει παράπονα για προβλήματα στο excel.Μάλλον δεν το δουλεύει πολύς κόσμος ή κάτι γίνεται στην περίπτωση σου

Κοίτα το excel επειδή το χρησιμοποιώ εξαντλητικά και μου είναι απαραίτητο ,εξάλλου ήταν και o ενας λόγος που μπήκα στα smartphones πριν χρόνια ( o άλλος ήταν οι πλοηγοί) . Σε wm και σε όλα τα built Android που έχω δοκιμάσει το δουλεύω χωρίς τέτοιου είδους θέμα μέχρι στιγμής . Επειδή το θίγεις εγώ θα την ξαναφορτωσω μήπως υπήρχε κάτι έκτακτο και δεν είχε κάτσει καλά .

Άσχετο η φωτογραφική στην paranoid ήταν ιδέα μου ή είχε άλλο ui ? ή ήταν λόγω tablet ui ?

Να μαστε με paranoid . Το κάνει σε όλα τα excel που δοκίμασα . Το pinch λειτουργεί αν και σε σκαλωπατια , η εικόνα πάντως του πίνακα δεν είναι τόσο καθαρή ,σαν να είναι από σκαναρισμα ... είναι όμως το άτιμο ωραίο με το tablet UI .

Edited by mimo

Ευτυχώς δεν χρειάζομαι excel :p Kάποιες εφαρμογές λόγω tablet ui μπορούν να έχουν διαφορετικό σχεδιασμό.Για το pinch 2 zoom το ανέφερα,γιατί κάποιες ρομ έχουν πρόβλημα σε αυτό και δημιουργούν διάφορα περίεργα.π.χ. κάνεις zoom in λίγο και φεύγει τελείως μπροστά ή το αντίστροφο και γενικά έχουν πρόβλημα με τα παιχνίδια κτλ.

Πάντως το ui της ics σε συνδυασμό με τις πινελιές που του έχουν δώσει οι xda,το θεωρώ το καλύτερο ui που έχει βγει μέχρι σήμερα στο android.

Η μπαταρία τελειώνει πάρα πολύ γρήγορα και απ' ότι διάβασα, σε άλλα android υπάρχει τρόπος βελτίωσης με κάποιο πρόγραμμα. Μπορεί να γίνει και για το HTC??

Για ρίξε μια ματιά στις σελίδες 537 μέχρι και 543...έγινε αρκετή ανάλυση επί του θέματος και θα σε βοηθήσουν...

Με τη χρήση που λες πάντως με την έκδοση 3.1.3 του Dorimanx μου έμενε μπαταρία εβδομήντα φεύγα %...τι να πω...

Αυτό που επίσης πρέπει να πω είναι ότι όποια έκδοση μεταγενέστερη δοκίμασα, την απόδοση της 3.1.3, ούτε καν την πλησίασε Κ-Α-Μ-Ι-Α!!

Καλές οι δοκιμές και με διαφορετικές εκδόσεις και με διαφορετικά kernel και με ics και με wp7, αλλά τελικά το 74%, απ' ότι είδα (η αλήθεια το είχα ξεχάσει....υπάρχει και άλλο: 10 ώρες λειτουργίας με 84% :O), μετά από 14 ώρες λειτουργίας σε HD2....σε φτιάχνει όπως και να χει....:up:

Πάρε λινκ για να προχωρήσεις, σε περίπτωση που σε δελέασα :p :

MGDLR ΕΝΝΟΕΤΑΙ....

http://api.viglink.com/api/click?format=go&drKey=1359&loc=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D893618&v=1&libid=1337892694609&out=http%3A%2F%2Fcotulla.pp.ru%2Fleo%2FAndroid%2FDFT_LEO_MAGLDR113_DAF.rar&ref=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D893948&title=%5BDFT%5DMAGLDR%201.13%20released!%20%5BAD%20RECOV%20support%20added%5D%20-%20xda-developers&txt=Download%20NOW!&jsonp=vglnk_jsonp_13378927366593

CWM:

http://www.dorimanx.com/rom/Recovery_5.0.2.7_B6-TOUCH_CWR-FIXED.zip

ΡΟΜ:

http://www.dorimanx.com/rom/Dorimanx-Rom-3.1.3-Nightly-272-All-in-One.zip

Σήμερα έβγαλε την 3.1.9 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1166948 το πόσο θα κρατήσει η μπαταρία εξαρτάται άμεσα απο το πόσο θα χρησιμοποιήσεις την οθόνη.Σε μια καλή ρομ που δεν έχει battery drain στην αναμονή,με ανοιχτό wifi και αυτόματο συγχρονισμό σε ένα 12ωρο θα πρέπει να χάσει μεταξύ 12-15%. Με την συσκευή στην αναμονή και με κλειστα data,wifi συγχρονισμούς θα χάσει περίπου 8-10% στο 12ωρο.Αν το έχεις σε λειτουργία πτήσης στο 12ωρο θα χάσει περίπου 6-8%. Με την οθόνη συνεχώς ανοιχτή και wifi browsing μπορεί να φτάσει μέχρι περίπου 3 ώρες. Κάτι καλύτερο από αυτά που περιγράφω,προσωπικά δεν έχω δει με καμμία ρομ. Edited by bbbb

Σχετικά με τα προηγούμενα με την σχέση docs2go και paranoid τελικά αφού άλλαξα όλα τα δυνατά dpi από 240 έως 120 τελικά στα 120 το spreadsheet του d2go διορθώθηκε η ακρίβεια επιλογής - επαφής ,επιτέλους , άλλα η ρύθμιση παραμένει μπελάς για μένα .

Κατά την εκκίνηση του κινητού,κρατάς πατημένο το power για να σε βάλει στο μενού του magldr.Μόλις σε βάλει στο μενού θα δεις μια σειρά επιλογων.Επιλέγεις το 8.ad recovery. Aν σου γράψει "no boot sources" και σε ξαναγυρίσει στο μενού του magldr,σημαίνει ότι έχεις πολύ παλιά ρομ χωρίς recovery,οπότε και δεν μπορείς να ακολουθήσεις την διαδικασία που περιγράφεται στα παρακάτω βήματα

Γράψε λοιπόν αν σε βάζει ή όχι στο recovery και βλέπουμε...

το έκανα αυτό και μου βγάζει

aMAGLDR V1.11

1. Boot AD SD

2. Boot AD NAND

3. USB MassStg

4. USB Flasher

5. USB TTY

6. AD Hardreset

7. Tetris

8. Services

9. Reset

10. PowerDown

:oops:

...nothing else matters...:whistle:

Eίσαι σε "αρχαία" κατάσταση.Δεν έχεις τον magldr v1.13 με το ενσωματωμένο recovery που γράφω στον οδηγό μου αλλά την παλιότερη έκδοση.Αν πατήσεις το boot ad sd,κάνει κάτι; Επίσης ποια ειναι η ρομ που έχεις; Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι στην ρομ που έχεις.Θα έλεγα να ακολουθήσεις τον οδηγό της υπογραφής μου,για να βάλεις αρχικά magldr 1.13,το partition με το recovery,μετά κάνεις το ext partition στην sd και την ρομ που λέει ο demakhs στο προηγούμενο ποστ.

Tώρα αν δε θες να μπεις στην διαδικασία να αλλάξεις ρομ,μια λύση υπάρχει.Κάνεις το ext partition σε ext3 1gb στο pc με το minitool partition wizard σύμφωνα με τις οδηγίες του video που υπάρχουν εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287671 και μετά εγκαθιστάς από το play store την εφαρμογή link2sd και μεταφέρεις τις εφαρμογές σου στο ext.Bεβαια επειδή η ρομ που έχεις ειναι πολύ παλιά,αν πάει κάτι στραβά και δε ξεκινά η ρομ,θα πρέπει να την ξαναεγκαταστήσεις μιας και λόγω του ότι δεν έχεις recovery,δε μπορείς να πάρεις full backup.

Eίσαι σε "αρχαία" κατάσταση.Δεν έχεις τον magldr v1.13 με το ενσωματωμένο recovery που γράφω στον οδηγό μου αλλά την παλιότερη έκδοση.Αν πατήσεις το boot ad sd,κάνει κάτι; Επίσης ποια ειναι η ρομ που έχεις; Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι στην ρομ που έχεις.Θα έλεγα να ακολουθήσεις τον οδηγό της υπογραφής μου,για να βάλεις αρχικά magldr 1.13,το partition με το recovery,μετά κάνεις το ext partition στην sd και την ρομ που λέει ο demakhs στο προηγούμενο ποστ.

Tώρα αν δε θες να μπεις στην διαδικασία να αλλάξεις ρομ,μια λύση υπάρχει.Κάνεις το ext partition σε ext3 1gb στο pc με το minitool partition wizard σύμφωνα με τις οδηγίες του video που υπάρχουν εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287671 και μετά εγκαθιστάς από το play store την εφαρμογή link2sd και μεταφέρεις τις εφαρμογές σου στο ext.Bεβαια επειδή η ρομ που έχεις ειναι πολύ παλιά,αν πάει κάτι στραβά και δε ξεκινά η ρομ,θα πρέπει να την ξαναεγκαταστήσεις μιας και λόγω του ότι δεν έχεις recovery,δε μπορείς να πάρεις full backup.

Φοβάμαι πως λόγω του ότι δε γνωρίζω πολλά, θα κάνω κάτι λάθος. :worry:

Λογικά αν το πάω να μου το ξαναστήσουν από την αρχή με Android, θα μου βάλουν τις τελευταίες εκδόσεις και μετά θα μπορώ να κάνω το ext partition στην sd.

Ευχαριστώ για το χρόνο και τις άμεσες απαντήσεις :respect::respect::respect:

...nothing else matters...:whistle:

Φοβάμαι πως λόγω του ότι δε γνωρίζω πολλά, θα κάνω κάτι λάθος. :worry:

ξεκίνα από το μήνυμα 8050 στη σελίδα 537 και ακολούθα τις οδηγίες ή τον οδηγό του bbbb και θα τα καταφέρεις μια χαρά...:)

Κατέβασε την έκδοση 3.1.3 που σου γραψα στο προηγούμενο μήνυμα.

Σημείωση 1:για να μπεις στο bootloader (με την τρίχρωμη οθόνη) πατάς το κουμπί τερματισμού της κλήσης (εννοείται όταν το κινητό είναι σβηστό) και κρατάς πατημένο το κουμπί μείωσης της έντασης (στην αριστερή πλευρά του κινητού).

Σημείωση 2: για να μπεις στο recovery (cwm)...δηλαδή συνεπάγεται πως έχεις προχωρήσει κάτι λίγο με τη διαδικασία...κρατάς πατημένο το κουμπί τερματισμού της κλήσης και δεν το αφήνεις μέχρι να μπεις στο μενού:

aMGLDR V1.13

1. boot WPH

2.....

.....

.....

8. AD Recovery (ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!)

Σημείωση 3: για να αντιγράψεις την Dorimanx-Rom-3.1.3-Nightly-272-All-in-One.zip στην κάρτα, αφού θα την έχεις κάνει partition και swap κλπ κλπ και δε θα έχει τίποτα μέσα...κοινώς θα είναι άδεια :p...στην παραπάνω κατάσταση, επιλέγεις το "8. AD Recovery-->mounts and storage-->mount usb storage" και αντιγράφεις το zip αρχείο από το pc στην κάρτα του κινητού.

Ξεκίνα και εδώ είμαστε...

*bbbb: Φίλε ωραία ανάλυση έκανες για τη διάρκεια της μπαταρίας...όχι ότι όλες οι άλλες αναλύσεις για διάφορα μέχρι τώρα είναι άσχημες ....... :p

Edited by demakhs

ξεκίνα από το μήνυμα 8050 στη σελίδα 537 και ακολούθα τις οδηγίες ή τον οδηγό του bbbb και θα τα καταφέρεις μια χαρά...:)

Κατέβασε την έκδοση 3.1.3 που σου γραψα στο προηγούμενο μήνυμα.

Σημείωση 1:για να μπεις στο bootloader (με την τρίχρωμη οθόνη) πατάς το κουμπί τερματισμού της κλήσης (εννοείται όταν το κινητό είναι σβηστό) και κρατάς πατημένο το κουμπί μείωσης της έντασης (στην αριστερή πλευρά του κινητού).

Σημείωση 2: για να μπεις στο recovery (cwm)...δηλαδή συνεπάγεται πως έχεις προχωρήσει κάτι λίγο με τη διαδικασία...κρατάς πατημένο το κουμπί τερματισμού της κλήσης και δεν το αφήνεις μέχρι να μπεις στο μενού:

aMGLDR V1.13

1. boot WPH

2.....

.....

.....

8. AD Recovery (ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!)

Σημείωση 3: για να αντιγράψεις την Dorimanx-Rom-3.1.3-Nightly-272-All-in-One.zip στην κάρτα, αφού θα την έχεις κάνει partition και swap κλπ κλπ και δε θα έχει τίποτα μέσα...κοινώς θα είναι άδεια :p...στην παραπάνω κατάσταση, επιλέγεις το "8. AD Recovery-->mounts and storage-->mount usb storage" και αντιγράφεις το zip αρχείο από το pc στην κάρτα του κινητού.

Ξεκίνα και εδώ είμαστε...

*bbbb: Φίλε ωραία ανάλυση έκανες για τη διάρκεια της μπαταρίας...όχι ότι όλες οι άλλες αναλύσεις για διάφορα μέχρι τώρα είναι άσχημες ....... :p

To Recovery_5.0.2.7_B6-TOUCH_CWR-FIXED.zip πως το περνάμε ? δεν έχει ο φάκελος μέσα (DAF.exe)

To Recovery_5.0.2.7_B6-TOUCH_CWR-FIXED.zip πως το περνάμε ? δεν έχει ο φάκελος μέσα (DAF.exe)

Εγώ το πέρασα μέσα από άλλο recovery. Είχα αν θυμάμαι καλά το 5.0.2.5 και από την επιλογή install zip from sd card πέρασα το touch recovery.

Εγώ το πέρασα μέσα από άλλο recovery. Είχα αν θυμάμαι καλά το 5.0.2.5 και από την επιλογή install zip from sd card πέρασα το touch recovery.

OK, Ευχαριστώ.

Λογικά αν το πάω να μου το ξαναστήσουν από την αρχή με Android, θα μου βάλουν τις τελευταίες εκδόσεις και μετά θα μπορώ να κάνω το ext partition στην sd.

Που να το πας; Υπάρχει κάποιο κατάστημα που βάζει android στο hd2;

Που να το πας; Υπάρχει κάποιο κατάστημα που βάζει android στο hd2;

Voila , Χρήστο "πεδίον δόξης λαμπρόν". Φκιαξε ένα μαγαζάκι ...:)

Πλάκα κάνω .

Έτσι είναι , η γνώση δεν είναι κτήμα μας ,είμαστε μεσολαβητές και ίσως κάποιοι προσθέτουν και ένα λιθαράκι . Αλλά υπάρχουν πάντα κάποιοι που εκμεταλλεύονται δουλειά άλλων ...

Επί του θέματος , μικραίνω την γραμματοσειρά (με 240 στο play ) αλλά παρόλα αυτά είναι τεράστια όλα στο play ειδικά . Δεν μπορώ να καταλάβω την διάφορα global/default user / default systemui τι επηρεάζει το καθένα .

Πλάκα κάνω .

Έτσι είναι , η γνώση δεν είναι κτήμα μας ,είμαστε μεσολαβητές και ίσως κάποιοι προσθέτουν και ένα λιθαράκι . Αλλά υπάρχουν πάντα κάποιοι που εκμεταλλεύονται δουλειά άλλων ...

Επί του θέματος , μικραίνω την γραμματοσειρά (με 240 στο play ) αλλά παρόλα αυτά είναι τεράστια όλα στο play ειδικά . Δεν μπορώ να καταλάβω την διάφορα global/default user / default systemui τι επηρεάζει το καθένα .

Εξηγεί στο θέμα της ρομ στο xda αλλά και πάλι δεν το έφερα στα μέτρα μου και την παράτησα.

Ξαναγύρισα στην aokp35 γιατί την βαρέθηκα την paranoid :lol: Oσο την είχα δε μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα.Τώρα στην aokp35 έκανα ένα full supercharger και άλλαξα launcher απο apex σε zeam.Η αίσθηση στην πλοήγηση των μενού ειναι απίστευτη.Ειχα να δω τέτοια άνεση απο έποχης darkstone superram.Aμα μου δουλέψει σωστά και το bulletproof για τον dialer,τότε θα ειναι όλα τα λεφτά. Edited by bbbb