Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οχι.μιλαμε για το avatar στον πλανητη Πανδωρα.εκτος play.δες youtube, δεν εχω λινκ ειμαι εκτος σπιτιου.

μιλαμε οτι ειναι ολα τα λεφτα.

Καλησπέρα σας!

Έχω το HTC HD2 με περασμένο Android του HTC Desire και έχω 2 προβλήματα:

1) Η μπαταρία τελειώνει πάρα πολύ γρήγορα και απ' ότι διάβασα, σε άλλα android υπάρχει τρόπος βελτίωσης με κάποιο πρόγραμμα. Μπορεί να γίνει και για το HTC??

2) Έχω 8GB SD κάρτα, αλλά απειροελάχιστη εσωτερική μνήμη και πάρα πολύ λίγα προγράμματα και μάλιστα ελαφριά. Τι θα μπορούσα να κάνω??

Υ.Γ. Δεν έχω και πολλές γνώσεις πάνω στα λειτουργικά... :help: αν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει με οδηγίες :respect:

...nothing else matters...:whistle:

1.Η μπαταρία του hd2 δεν ειναι το δυνατό του σημείο. Παρόλα αυτά όταν λες έχεις πρόβλημα,η μπαταρία τελειώνει μόνη της ή κατά την χρήση; π.χ. έχεις τώρα 100% και μετά από 5-6 ώρες με το κινητό απλά να βρίσκεται στην αναμονή,έχει πάει στο 80% ;

2.Δες στον οδηγό της υπογραφής μου,πως φτιάχνεις ext partition στην sd για αύξηση του χώρου αποθήκευσης εφαρμογών. Και γράψε ποια ρομ έχεις τώρα.Μια ρομ από desire δε λέει κάτι,καθως ειναι πολλές αυτές που έχουμε και βασίζονται στο desire.μήπως μοιάζει ή ειναι αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=893620 ;

Τι αλλάζει στο τηλέφωνο πειράζοντας το global density, Default User DPI και Default SystemUI DPI;

Global density ειναι το βασικό density που βλέπει π.χ. το play store

default user dpi ειναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση που θα πάρει μια εφαρμογή που θα εγκαταστήσει ο χρήστης

default system ui ειναι το dpi για το ui.π.χ. η τιμή που θα βάλεις εδώ,θα καθορίσει το πόσο μεγάλα θα φαίνονται τα γράμματα και εικονίδια στην status bar

Edited by bbbb

1.Η μπαταρία του hd2 δεν ειναι το δυνατό του σημείο. Παρόλα αυτά όταν λες έχεις πρόβλημα,η μπαταρία τελειώνει μόνη της ή κατά την χρήση; π.χ. έχεις τώρα 100% και μετά από 5-6 ώρες με το κινητό απλά να βρίσκεται στην αναμονή,έχει πάει στο 80% ;

2.Δες στον οδηγό της υπογραφής μου,πως φτιάχνεις ext partition στην sd για αύξηση του χώρου αποθήκευσης εφαρμογών. Και γράψε ποια ρομ έχεις τώρα.Μια ρομ από desire δε λέει κάτι,καθως ειναι πολλές αυτές που έχουμε και βασίζονται στο desire.μήπως μοιάζει ή ειναι αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=893620 ;

Global density ειναι το βασικό density που βλέπει π.χ. το play store

default user dpi ειναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση που θα πάρει μια εφαρμογή που θα εγκαταστήσει ο χρήστης

default system ui ειναι το dpi για το ui.π.χ. η τιμή που θα βάλεις εδώ,θα καθορίσει το πόσο μεγάλα θα φαίνονται τα γράμματα και εικονίδια στην status bar

Μπορούμε να αλλάξουμε την ανάλυση των widgets;

Γίνεται να προσθέσουμε και την ενεργοποίηση των δεδομένων στην notification bar;

Βλέπω επίσης πως δεν έχω σύνδεση data και δεν δουλεύει σωστά κανένα πληκτρολόγιο ,ούτε το swype ,ούτε το swiftkey x.

Edited by cb600f

Εχω την εντύπωση ότι η ανάλυση των widgets εξαρτάται από την ανάλυση που έχεις στο system ui.Για το data widget δεν το έψαξα μιας και έχω συνεχώς ανοιχτά τα δεδομένα.Εμένα μου δουλεύει κανονικά η data σύνδεση σε clk 1.5. Για το πληκτρολόγιο το βγάζει εξαρχής σε 120dpi που ειναι το default στο tablet mode και έτσι όταν είσαι στο phone mode βγαίνει πολύ μικρό.Πρέπει λοιπον να πας στις ρυθμίσεις στα paranoid settings--->hydrid settings--->user apps και να βάλεις στο dpi του πληκτρολογίου 240.Βεβαια έτσι όπως ειναι μικρό το πληκτρολόγιο δύσκολα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να αλλάξεις τους αριθμούς...

οχι.μιλαμε για το avatar στον πλανητη Πανδωρα.εκτος play.δες youtube, δεν εχω λινκ ειμαι εκτος σπιτιου.

μιλαμε οτι ειναι ολα τα λεφτα.

Ειναι της gameloft ; Με το που ξεκινάει σου βγάζει ένα μήνυμα ότι δεν μπορεί να παίξει το βίντεο;

Edit

Υπάρχει κανονικά widget για την σύνδεση δεδομένων.Πας ρυθμίσεις--->σύστημα--->συρτάρι ειδοποιήσεων--->πλήκτρα widget και το ενεργοποιείς.Για την σύνδεση που δε σου δουλεύει,δοκίμασε να φλασάρεις το para_clk_data_fix απο το δεύτερο ποστ της ρομ

Edited by bbbb

.

Ειναι της gameloft ; Με το που ξεκινάει σου βγάζει ένα μήνυμα ότι δεν μπορεί να παίξει το βίντεο;

Ναι αυτό είναι. το μήνυμα το βγάζει, αλλά το τρέχει και μετά από λίγο σταματαει.

Μεγάλο μπέρδεμα ρε παιδιά αυτή η paranoid. Άλλοτε άλλα μικρά άλλα τεράστια, το stock πληκτρολόγιο πάντα το 1/4, το desktop όλα ψειρες. Τα softkeys δεν έχουν resize στο πλάτος. Καλή η πλήρης παραμετροποιηση αλλά μέχρι να το φέρεις στα μέτρα σου.... ζαλάδα. Όλα παίζουν καλά βέβαια.

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Η paranoid πολλές φορές μετά από κλείσιμο του κινητού και άνοιγμα δεν μου εμφανίζει τα εικονίδια στην οθόνη....

μόνο σε μένα το κάνει αυτό?

Άσε που πήγα να κατεβάσω και κάτι wallpapers και το play μου βγάζει λάθος (921) ενώ το έχω βάλει ειδικά αυτό στα 240 dpi...

Aυτό το λάθος αν το ψάξεις στο google θα δεις ότι έχουν και άλλοι με "κανονικά" android. Μου το είχε βγάλει και μένα μια φορά και μετά από κάποια στιγμή,έφτιαξε μόνο του

Ναι αυτό είναι. το μήνυμα το βγάζει, αλλά το τρέχει και μετά από λίγο σταματαει.

Aπό ότι βλέπω στο forum της gameloft http://forum.gameloft.com/index.php/topic,47085.45.html κάνουν και άλλοι παράπονα για παιχνίδια τους που κρασάρουν στην ics και σε "κανονικές" android συσκευές

Edited by bbbb

Κι εμένα μου το έκανε χθες, αυτό με το σφάλμα 921. Διέγραψα τον λογαριασμό gmail (ρυθμίσεις - Λογαριασμοί&Συγχρονισμός) και καπάκι τον πρόσθεσα πάλι και όλα οκ
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος...

Σωστά.Στην ics σε αφήνει να διαγράψεις χωρίς hard reset ακόμη και τον βασικό λογαριασμό gmail

Μεγάλο μπέρδεμα ρε παιδιά αυτή η paranoid. Άλλοτε άλλα μικρά άλλα τεράστια, το stock πληκτρολόγιο πάντα το 1/4, το desktop όλα ψειρες. Τα softkeys δεν έχουν resize στο πλάτος. Καλή η πλήρης παραμετροποιηση αλλά μέχρι να το φέρεις στα μέτρα σου.... ζαλάδα. Όλα παίζουν καλά βέβαια.

Συμφωνώ!

Την έχω τώρα σε phone στιλ.

Επιπλέον έχω πρόβλημα με την σύνδεση με data (clk 1.5).

1. Μου βγάζει το πολύ 1 μέρα με απειροελάχιστη χρήση σε μηνύματα (μέσο όρο 30 ημερησίως) και τηλεφωνήματα (μέσο όρο στο μισάωρο). Ούτε ίντερνετ, ούτε παιχνίδια, ούτε GPS χρησιμοποιώ γιατί αλλιώς θα χρειαστώ στη μισή μέρα φόρτιση και δεν υπάρχει πάντα αυτή η δυνατότητα. Βλέπω ότι σήμα δεν έχω και πολύ (2 μπάρες συνήθως), οπότε σε αδράνεια τις περισσότερες ώρες της μέρας μου τρώει τη μπαταρία το δίκτυο. Η μπαταρία είναι αγορασμένη πρόσφατα.

2. Που μπορώ να δω ποια ρομ έχω??? Σίγουρα στη φωτογραφία που λέει "Software Information" είναι ακριβώς ίδια τα χαρακτηριστικά του με το δικό μου.

1.Eχεις επιλεγμένο μόνο 2g δίκτυο ή 3g; Το 3g σαφώς καταναλώνει περισσότερη ενέργεια.Απο εκει και πέρα το hd2 με την μπαταρία των 1230mha με όσες ρομ και να έχω δοκιμάσει η μέγιστη χρήση που μπορεί να αντέξει ειναι γύρω στις 2.30 με 3 ώρες συνεχής χρήση οθόνης.Εγώ έχω άλλες 2 μπαταρίες (και εξωτερικό φορτιστή) και με την χρήση που κάνω τις περισσότερες φορές μου βγάζει 8-10 ώρες η κάθε μπαταρία.Το να σου βγάζει μια μέρα ειναι σχετικά καλά

2.Ρυθμίσεις--->Σχετικά με το τηλέφωνο.

Στην paranoid με το θεμα της καμερας, υπαρχει κανενα κολπο, καμια γιατρεια ;

Φωτογραφίες βγάζει,video βγάζει,το πανόραμα λειτουργεί.Σε ότι αφορά την ποιότητα και το video άνω των 640*480,δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν

Edited by bbbb

Εβαλες το fix και συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα;

Δεν βρήκα κάποιο fix για την 1.0, πέρα από αυτό για την πράσινη απόχρωση του φλας στην κάμερα.

Θα γυρίσω στην aokp ή θα δοκιμάσω του tytung.

Πέρασα πάλι το button savior, ελπίζω στο μέλλον να μπορούν να προστεθούν τα soft keys στην μπάρα ειδοποιήσεων, όπως στις cm7 με τα tablet tweaks. Μου λείπει πραγματικά αυτή η λειτουργία.

Edited by cb600f

Δοκίμασε το fix που είχε για την προηγούμενη έκδοση v0.6 και λέγεται para_clk_datafix και βρίσκεται στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1662881 εκεί που γράφει (PREVIOUS) FIXES FOR v0.6:

Φωτογραφίες βγάζει,video βγάζει,το πανόραμα λειτουργεί.Σε ότι αφορά την ποιότητα και το video άνω των 640*480,δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν

Συμφωνω οτι βγαζει ,αλλα εννοω να πλησιαζει την ποιοτητα των ginger roms. Ασχετα με την αναλυση , π.χ. οταν παω να τραβηξω photo με φλας , την αποθηκευει με μια πρασινωπη αποχρωση σαν να εχω βαλει εφε. Ειτε με default εφαρμογη ειτε με lg camera. Στο video ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα

edit

με το PARA_hd2_v1.0_GreenFlashFix το προβλημα του ... πρασινου φλας λυθηκε .

Edited by joihnja

1.Eχεις επιλεγμένο μόνο 2g δίκτυο ή 3g; Το 3g σαφώς καταναλώνει περισσότερη ενέργεια.Απο εκει και πέρα το hd2 με την μπαταρία των 1230mha με όσες ρομ και να έχω δοκιμάσει η μέγιστη χρήση που μπορεί να αντέξει ειναι γύρω στις 2.30 με 3 ώρες συνεχής χρήση οθόνης.Εγώ έχω άλλες 2 μπαταρίες (και εξωτερικό φορτιστή) και με την χρήση που κάνω τις περισσότερες φορές μου βγάζει 8-10 ώρες η κάθε μπαταρία.Το να σου βγάζει μια μέρα ειναι σχετικά καλά

2.Ρυθμίσεις--->Σχετικά με το τηλέφωνο.

1) άρα καλά μου βγάζει 1 μέρα!!! :blink:

2) Είναι λίγο μπέρδεμα τελικά, αλλά έχω μόλις 15 ΜΒ ελεύθερα στην εσωτερική μνήμη και οπωσδήποτε χρειάζομαι παραπάνω :wacko: Διάβασα το "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΧΤ PARTITION ΣΤΗΝ SD ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ" αλλά κόλλησα στο Νο 1 το οποίο, λόγω του ότι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ ξανά με λογισμικά κινητών, μου έρχονται άγνωστα. Τι πρέπει να κάνω πρώτα?? Κατεβάζω κάποιο προγραμματάκι???

Κατά την εκκίνηση του κινητού,κρατάς πατημένο το power για να σε βάλει στο μενού του magldr.Μόλις σε βάλει στο μενού θα δεις μια σειρά επιλογων.Επιλέγεις το 8.ad recovery. Aν σου γράψει "no boot sources" και σε ξαναγυρίσει στο μενού του magldr,σημαίνει ότι έχεις πολύ παλιά ρομ χωρίς recovery,οπότε και δεν μπορείς να ακολουθήσεις την διαδικασία που περιγράφεται στα παρακάτω βήματα

Γράψε λοιπόν αν σε βάζει ή όχι στο recovery και βλέπουμε...

@barfly τελικά με διαγραφή του λογαριασμού δεν ξαναείδα λάθη τύπου DF-BPA-13 & 921. Σημειωτέον δε ότι τελικά δεν μπορούσα να κατεβάσω τίποτα από το play. Global 240, τα υπόλοιπα 180.

Ευχαριστώ για το tip.

Επίσης πολλές φορές αδυνατουσε να ανοίξει εφαρμογές κάτι σαν fc

Edited by mimo