N3M3SYS Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Αν βάλεις άλλο launcher,χάνεις τα widgets του sense Eγώ ξαναγύρισα στην aokp35 με χαμηλωμένη την dalvik cache στα 48m.H icstosti v1.0 pe μέχρι την χθεσινή v1.1a δεν με ικανοποίησαν. Παρόλα αυτά στην aokp35 έβαλα τον ics kernel του marc1706 και τα νέα αρχεία της gpu και ειμαι υπερευχαριστημένος.Επίσης έχω την εντύπωση ότι με αυτον τον κερνελ,ζεσταίνεται κάπως λιγότερο. Το link2sd σε αφήνει να βάλεις στο ext partition,μόνο τις εφαρμογές χρήστη μαζί με την dalvik cache τους και τα τυχόν lib αρχεία που έχει η κάθε εφαρμογή Με ποιο τροπο το κανουμε αυτο? Δηλ. να περασουμε την 35 με τον κερνελ του marc1706, απο τη στιγμη που η 35 γραφει οτι ενσωματωνει τον κερνελ του tytung? Αναφερεσαι στην απλη 35 ή στην PE B35? P.S: Μια υπενθυμηση των partitions για την 35, please :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Μπαινεις στο recovery και φλασάρεις το marc1706_desire_ics_0_1_1.zip απο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1385486 σε ότι αφορά τα partitions βασικά το /system partition γιατι τα άλλα ειναι ιδια σε όλες τις ρομ,ειναι ανάλογα το πόσες εφαρμογές θα επιλέξεις να φορτώσεις κατά το φλασάρισμα της ρομ.Με τσεκαρισμένες όλες τις εφαρμογές χρειάζεται τουλάχιστον 180mb,ενω με καμμία εφαρμογή τσεκαρισμένη θα χρειαστείς 150mb system partition Αναφέρομαι στην απλή aokp35 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 καλημέρα πάιδες μου δωσε το θηρίο ένας φίλος να του βάλω android. ποια είναι η καλύτερη και σταθερότερη έκδοση? Επίσης κάτι για εκδόσεις radio από ότι κατάλαβα π΄ρεπει να προσέξω. Έχω καταμπερδευτεί με τόσο διάβασμα. Λοιπόν HTC hd2 T8585 512mb flash μνήμη έκδοση ραδιοεπικοινωνίας 2.05.51.05_2 έκδοση ΡΟΜ 1.48.482.4(71294) ELL χρειάζεται κάτι άλλο να αναφέρω? τοφιλαράκι μου θέλει απλά μια έκδοση χωρίς προβλήματα σταθερή και γρήγορη και αν γίνεται και όμορφη . Αυτά κάθε βοήθεια δεκτή γιατί πολύ μπέρδεμα η κατάσταση μου φαίνεται. Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickx Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Καλημέρα σε όλους. Έβαλα μια nand rom και είχε εγκατεστημένο το "System Tuner Pro". Όταν το σκάλιζα κάποια στιγμή στην καρτέλα Memory μου εμφάνιζε Internal Memory Details ελεύθερα μόνο 6MB. Έδειχνε επίσης cache 104,68MB. Είναι καλό να διαγράψω την cache και αν πως; Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 τα κατάφερα τελικά . έβαλα αυτή την ρομ απλά δεν βρίσκω ελληνικό πληκτρολόγιο... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=769026 Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 (edited) Oι cm7 έχουν ελληνικό πληκτρολόγιο.Αν πας στις γλώσσες εισόδου του πληκτρολογίου,λογικά υπάρχουν και τα ελληνικά.Αν τώρα απο την συγκεκριμένη απουσιάζει,βάλε κάποιο από το play store π.χ. multiling ή go keyboard ή swype http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313102&highlight=swype Καλημέρα σε όλους. Έβαλα μια nand rom και είχε εγκατεστημένο το "System Tuner Pro". Όταν το σκάλιζα κάποια στιγμή στην καρτέλα Memory μου εμφάνιζε Internal Memory Details ελεύθερα μόνο 6MB. Έδειχνε επίσης cache 104,68MB. Είναι καλό να διαγράψω την cache και αν πως; Ναι η cache μπορεί να διαγραφεί.Δοκίμασε με μια εφαρμογή όπως το 1tap cache cleaner Eδώ και λίγες ώρες τρέχω στην paranoidandroid το supercharger v6 script για ics http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16635544&postcount=2 ανέβασα στο http://android.mimic.ca/ το services.jar απο την ρομ για να γίνει patched και η διαφορά ειναι πραγματικά εντυπωσιακή.Οπως γράφει και στο post πράγματι τα angry birds δεν κλείνουν πλέον τόσο εύκολα όταν μένουν στο παρασκήνιο και γενικά έχω δει πολύ καλύτερη συμπεριφορά στο multitasking. Αυτό που προσπαθώ να κάνω τώρα ειναι να "αναγκάσω" τον dialer να μένει πάντα φορτωμένος στην ραμ,γιατί αν ειναι κάτι που μου την σπάει στην ics ειναι ο χρόνος που χρειάζεται ο dialer για να φορτώσει όταν μένει πολύ ώρα κλειστός σε σχέση με την gingerbread.Δεν έχει αυτή την αμεσότητα στο άνοιγμα που είχε στην ginger.Πρόβλημα που από ότι διάβασα αναφέρουν και κάποιοι χρήστες του s2,note και neo v με επίσημες ics Edited May 22, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Καλησπερα.Μολις πηρα ενα hd2 και ειπα να αρχισω τα πειραματα...!Εχει MIUI η οποια δεν με εντυπωσιασε και προσπαθω να περασω την paranoidandroid μεσω cwm.Εκανα εγκατασταση μεσω του recovery αλλα εχει μεινει εδω και κανα 10λεπτο στην splash screen του paranoid...Χρειαζεται κατι αλλο κατα την εγκατασταση της ρομ; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Eκανες wipe all userdata πριν εγκαταστήσεις την νέα ρομ; Eλεγξες αν έχεις σωστό μέγεθος στα partitions; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Eκανες wipe all userdata πριν εγκαταστήσεις την νέα ρομ; Eλεγξες αν έχεις σωστό μέγεθος στα partitions; Οχι...!Εκανα απο την αρχη την διαδικασια...Με full wipe και περασα την typhoonCM7...Ολα οκ πηγαν εδω.Οσον αφορα το θεμα με τα partitions απο που μπορω να ελενξω το μεγεθος του; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Mε μια εφαρμογή όπως το storage analyzer ή στην αρχική σελίδα του titanium βλέπεις τι μέγεθος /system partition έχεις Ποια έκδοση της paranoid έβαλες; Tην v0.6 ή την σημερινή v1.0; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Την σημερινη την V1.0...Συμφωνα με το titanium Rom συστηματος 157ΜΒ (12 ελεθευρα) και εσωτερικη 267ΜΒ (201 ελευθερα).Ειναι λιγη η διαθεσιμη μνημη; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Αρα το /system partition σου ειναι γύρω στα 170mb. Η εσωτερική μνήμη για εφαρμογές ειναι μεν λίγη δυστυχώς αλλά ειναι τόση καθώς το ευρωπαϊκό hd2 έχει 512mb rom.Α και μόλις τώρα ξεκίνησε η paranoid v1.0 στην συσκευή μου. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Τελικα δουλεψε και σε εμενα η paranoid.Επρεπε να ειχα κανει wipe απο την αρχη.Ερωτηση:Στο hd2 ανεβαινει πανω απο 1.2 ghz η cpu η μεχρι εκει ειναι το οριο της; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Mη το παιδεύεις για πιο πάνω το overclock.Δεν θα δεις τρελές διαφορές. Σε ότι αφορά την paranoid έχω πάθει πλάκα με τον συνδυασμό phone και tablet mode feature.π.χ. βάλτε στα paranoid settings στην εφαρμογή "ρυθμίσεις" 200dpi και tablet mode και απολαύστε το...εμένα πάντως μου άρεσε πολύ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Μαλιστα...Εβαλα και εγω 200 dpi και tablet mode...Πολυ καλη η μπαρα στην κατω μερια...Το κακο ειναι οτι παραμορφωνει το φοντο της αρχικης οθονης...Ισως να φταιει βεβαια και η φωτο που κατεβασα απο το zedge.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Αρα το /system partition σου ειναι γύρω στα 170mb. Η εσωτερική μνήμη για εφαρμογές ειναι μεν λίγη δυστυχώς αλλά ειναι τόση καθώς το ευρωπαϊκό hd2 έχει 512mb rom.Α και μόλις τώρα ξεκίνησε η paranoid v1.0 στην συσκευή μου. Θα την περάσω πάνω απο την 0.6. Πρέπει να φλασάρω και τα fixes που είχα περάσει στην 0,6 ή μόνο αυτό απο το δεύτερο ποστ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barfly Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Eδώ και λίγες ώρες τρέχω στην paranoidandroid το supercharger v6 script για ics http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16635544&postcount=2 ανέβασα στο http://android.mimic.ca/ το services.jar απο την ρομ για να γίνει patched και η διαφορά ειναι πραγματικά εντυπωσιακή.Οπως γράφει και στο post πράγματι τα angry birds δεν κλείνουν πλέον τόσο εύκολα όταν μένουν στο παρασκήνιο και γενικά έχω δει πολύ καλύτερη συμπεριφορά στο multitasking. Αυτό που προσπαθώ να κάνω τώρα ειναι να "αναγκάσω" τον dialer να μένει πάντα φορτωμένος στην ραμ,γιατί αν ειναι κάτι που μου την σπάει στην ics ειναι ο χρόνος που χρειάζεται ο dialer για να φορτώσει όταν μένει πολύ ώρα κλειστός σε σχέση με την gingerbread.Δεν έχει αυτή την αμεσότητα στο άνοιγμα που είχε στην ginger.Πρόβλημα που από ότι διάβασα αναφέρουν και κάποιοι χρήστες του s2,note και neo v με επίσημες ics Καλησπέρα bbbb, κατεβάζω την paranoidandroid για να την δοκιμάσω. Το supercharger v6 τι ακριβώς αλλάζει στο κινητό; Αν μπορούσες να μου δώσεις με λίγα λόγια κάποιες οδηγίες πως να το περάσω θα σου ήμουν ευγνόμων, γιατί μπερδεύτηκα στα σάιτ τους... Παράθεση Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Καταρχήν εδώ έχω ανεβάσει το τροποποιημένο services.jar της paranoid v1.0 που κάνει καλύτερο multitasking στην ics. Οποιος θέλει να το δοκιμάσει,το φλασάρει στο recovery και καλό ειναι για παν ενδεχόμενο να έχει και ένα nandroid-recovery backup πριν από τέτοιες αλλαγές. Το supercharger κάνει καλύτερη διαχείριση της μνήμης ραμ.Διάβασε εδώ για να καταλάβεις πως λειτουργεί η μνήμη στο android.Kάποια πράγματα στο άρθρο ειναι για galaxy s αλλά περιγράφει την αρχή λειτουργίας της ραμ στο android.To supercharger λοιπόν επεμβαίνει στα όρια της μνήμης και γενικά εφαρμόζει διάφορα tweaks.Εννοείται ότι πειράζοντας τις τιμές και τα tweaks,μπορείς να έχεις και χειρότερα αποτελέσματα αντί για καλύτερα. Τώρα για το πως θα τρέξεις το supercharger στο hd2 με cm9.Αρχικά πρέπει να φορτώσεις το τροποποιημένο services.jar (ανάλογα την ρομ πρέπει να φορτώσεις και το κατάλληλο services.jar αυτό που έβαλα λινκ ειναι για paranoid v1.0) γιατί από ότι λέει και στο ποστ εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16635544&postcount=2 ειναι απαραίτητο να υπάρχει. Απο το πρώτο ποστ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991276 κατεβάζεις και φλασάρεις στο recovery το busybox_v1.19.4-wraithdu-CWM_flashable_install.zip Διαπιστώνω ότι το τροποποιημένο services.jar κάνει δουλειά ακόμη και αν δεν προχωρήσουμε στην εγκατάσταση του supercharger script επειτα κατεβάζεις από το play store την εφαρμογή script manager.Απο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18703418&postcount=5021 κατεβάζεις το V6_SuperCharger_for_Android-Update9_RC9_Test_11.sh.pdf σβήνεις την κατάληξη .pdf και το αντιγράφεις στην κάρτα μνήμης. επειτα ανοιγεις την εφαρμογή script manager και βρίσκεις το αρχείο 6_SuperCharger_for_Android-Update9_RC9_Test_11.sh Πατάς πάνω του για να φορτώσει και στο νέο παράθυρο που ανοίγει,επιλέγεις το κουμπάκι su για να πάρει δικαιώματα root και μετά πατάς run και περιμένεις.... Αρχίζει και τρέχει μόνο του και σε ρωτάει διάφορα που και εγώ ακόμη ψάχνω.Προς το παρόν έχω πειράξει μόνο την επιλογή με αριθμό 17 που κάνει το λεγόμενο bulletproof στις εφαρμογές.Δηλαδή δίνει σε μια διεργασία την υψηλότερη προτεραιότητα (θυμίσου το λινκ με την διαχείριση της μνήμης στο android που έδωσα πιο πάνω) ώστε να ειναι η τελευταία που θα κλείσει το λειτουργικό,οταν αρχίσει να ξεμένει από μνήμη.Εγώ λοιπόν έκανα "bulletproof" στην εφαρμογή com.android.phone και com.android.contacts ώστε να κρατάει στην μνήμη ραμ,όσο περισσότερο γίνεται τον dialer και την εφαρμογή των επαφών. Γενικά το supercharger v6 script ειναι "τυφλοσύρτης".Σε καθοδηγεί πολύ καλά και αυτό που χρειάζεται ειναι βασική γνώση αγγλικών. Και κλεινοντας να ξαναπω ότι για τέτοιου είδους "πειράματα",ειναι απαραίτητο να υπάρχει ένα full backup στο recovery που θα μας γλιτώσει από σπατάλη χρόνου για ξανα-φλασάρισμα της ρομ σε περίπτωση που πέσουμε σε συνεχείς επανεκκινήσεις.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barfly Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Χίλια ευχαριστώ bbbb!!!!! το έκανα σύμφωνα με τον οδηγό σου και όλα λειτουργούν τέλεια. Πρώτη εντύπωση ότι, έτσι στημένη η PARANOIDANDROID HD2 ROM v1.0 είναι γρηγορότερη και με καλύτερη αίσθηση του multitasking απ΄ότι η NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V2.1 την οποία είχα εγκατεστημένη από την ημέρα που κυκλοφόρησε και με την οποία δεν είχα επίσης, κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Σε ότι αφορά την paranoid έχω πάθει πλάκα με τον συνδυασμό phone και tablet mode feature.π.χ. βάλτε στα paranoid settings στην εφαρμογή "ρυθμίσεις" 200dpi και tablet mode και απολαύστε το...εμένα πάντως μου άρεσε πολύ Μαλιστα...Εβαλα και εγω 200 dpi και tablet mode...Πολυ καλη η μπαρα στην κατω μερια...Το κακο ειναι οτι παραμορφωνει το φοντο της αρχικης οθονης...Ισως να φταιει βεβαια και η φωτο που κατεβασα απο το zedge.. Πως το κάνατε αυτό; Μετά μπορούμε να έχουμε τις εφαρμογές σε ανάλυσή 240; Δεν θέλω στις αρχικές καρτέλες τα εικονίδια να είναι τόσο μικρά, γίνεται κάτι με αυτό και να κρατήσω το tablet mode ή πρέπει να ρυθμίσω ξεχωριστά την κάθε εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Ρε παιδιά ενώ σε gingerbread το tapatalk οι ιδοποιησεις έρχονται κανονικά, στις ics δεν έρχονται εκτός του xda forum ... Σας συμβαίνει κάτι τέτοιο ; Έχω το pro . Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Καταρχήν εδώ έχω ανεβάσει το τροποποιημένο services.jar της paranoid v1.0 που κάνει καλύτερο multitasking στην ics. Οποιος θέλει να το δοκιμάσει,το φλασάρει στο recovery και καλό ειναι για παν ενδεχόμενο να έχει και ένα nandroid-recovery backup πριν από τέτοιες αλλαγές. Το supercharger κάνει καλύτερη διαχείριση της μνήμης ραμ.Διάβασε εδώ για να καταλάβεις πως λειτουργεί η μνήμη στο android.Kάποια πράγματα στο άρθρο ειναι για galaxy s αλλά περιγράφει την αρχή λειτουργίας της ραμ στο android.To supercharger λοιπόν επεμβαίνει στα όρια της μνήμης και γενικά εφαρμόζει διάφορα tweaks.Εννοείται ότι πειράζοντας τις τιμές και τα tweaks,μπορείς να έχεις και χειρότερα αποτελέσματα αντί για καλύτερα. Τώρα για το πως θα τρέξεις το supercharger στο hd2 με cm9.Αρχικά πρέπει να φορτώσεις το τροποποιημένο services.jar (ανάλογα την ρομ πρέπει να φορτώσεις και το κατάλληλο services.jar αυτό που έβαλα λινκ ειναι για paranoid v1.0) γιατί από ότι λέει και στο ποστ εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16635544&postcount=2 ειναι απαραίτητο να υπάρχει. Απο το πρώτο ποστ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991276 κατεβάζεις και φλασάρεις στο recovery το busybox_v1.19.4-wraithdu-CWM_flashable_install.zip Διαπιστώνω ότι το τροποποιημένο services.jar κάνει δουλειά ακόμη και αν δεν προχωρήσουμε στην εγκατάσταση του supercharger script επειτα κατεβάζεις από το play store την εφαρμογή script manager.Απο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18703418&postcount=5021 κατεβάζεις το V6_SuperCharger_for_Android-Update9_RC9_Test_11.sh.pdf σβήνεις την κατάληξη .pdf και το αντιγράφεις στην κάρτα μνήμης. επειτα ανοιγεις την εφαρμογή script manager και βρίσκεις το αρχείο 6_SuperCharger_for_Android-Update9_RC9_Test_11.sh Πατάς πάνω του για να φορτώσει και στο νέο παράθυρο που ανοίγει,επιλέγεις το κουμπάκι su για να πάρει δικαιώματα root και μετά πατάς run και περιμένεις.... Αρχίζει και τρέχει μόνο του και σε ρωτάει διάφορα που και εγώ ακόμη ψάχνω.Προς το παρόν έχω πειράξει μόνο την επιλογή με αριθμό 17 που κάνει το λεγόμενο bulletproof στις εφαρμογές.Δηλαδή δίνει σε μια διεργασία την υψηλότερη προτεραιότητα (θυμίσου το λινκ με την διαχείριση της μνήμης στο android που έδωσα πιο πάνω) ώστε να ειναι η τελευταία που θα κλείσει το λειτουργικό,οταν αρχίσει να ξεμένει από μνήμη.Εγώ λοιπόν έκανα "bulletproof" στην εφαρμογή com.android.phone και com.android.contacts ώστε να κρατάει στην μνήμη ραμ,όσο περισσότερο γίνεται τον dialer και την εφαρμογή των επαφών. Γενικά το supercharger v6 script ειναι "τυφλοσύρτης".Σε καθοδηγεί πολύ καλά και αυτό που χρειάζεται ειναι βασική γνώση αγγλικών. Και κλεινοντας να ξαναπω ότι για τέτοιου είδους "πειράματα",ειναι απαραίτητο να υπάρχει ένα full backup στο recovery που θα μας γλιτώσει από σπατάλη χρόνου για ξανα-φλασάρισμα της ρομ σε περίπτωση που πέσουμε σε συνεχείς επανεκκινήσεις.. να ειχαμε και καμια ρομ ετοιμη οπως την αναφερεις, θα ηταν θαυμα! :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Εγώ τα έκανα όλα τα παραπάνω χωρίς να χρησιμοποιήσω τον υπολογιστή ,τα κατέβασα και τα έτρεξα από το τηλέφωνο. ήταν ποιο εύκολο από ότι φαίνετε γιατί ο bbbb τα γραφεί έτσι ώστε και ένας αδαής να τα καταφέρει . σε έμενα το avatar σε μια πίστα που το έχω πάει κολαει και κλίνει, οι μόνες που το παίζουν είναι sense 3.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Ναι πράγματι.Μπορείς να τα κάνεις όλα και από τηλέφωνο.Οι sense 3.5 πράγματι έχουν πολύ καλή υποστήριξη του hw. Αλλά προσωπικά δεν μπορώ να γυρίσω πίσω σε ginger,ειδικά μετά την εκπληκτική λειτουργία με το ξεχωριστό dpi για κάθε εφαρμογή.Και τα παιχνίδια που παίζω εγώ,παίζουν μια χαρά και στην ics Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Μήπως έχεις κάποιο τρόπο που δεν έχω δοκιμάσει για το avatar ? ας πούμε να αλλάξω την ανάλυση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts