mimo Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Καλημέρα , έχει βρεθεί τρόπος μα βάλουμε άλλες περιοχές στον καιρό του sense 3.5 ? οπως στις παλιότερες εκδόσεις με την μέθοδο bbbb from THE hd2 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Είχα προσπάθησει να πειραξω την βάση δεδομένων όπως είχα κάνει με αυτή του παλιότερου sense αλλά είχε κάποια επιπλέον πεδία με συντεταγμένες του σημείου που δε κατάλαβα που ακριβώς τις βρίσκεις και έτσι το παρατησα. Έκανα κάποιες δοκιμές αλλά δε δούλεψε Sent from my HTC HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Τέλος πάντων . Μια φορά τον μηνα με πιάνει μια νοσταλγία για sense ,την φοράω στο μηχανακι μου , και νιώθω τι ωραία σαν να φοράω κουστούμι γραβάτα σαν καθώς πρέπει άνθρωπος . Μόλις την βγάζω όμως λέω ουφ ανάσανα ... Έχουμε την πολυτέλεια όμως ... from THE hd2 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Καμμία σχέση οι sd sense roms με τις nand sense roms.Αλλά από την άλλη καλά και κάνεις και την βάζεις,ώστε μια φορά το μήνα να τρέχεις android μιας και τις υπόλοιπες μέρες,νομίζεις ότι τρέχεις android :lol::lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Καμμία σχέση οι sd sense roms με τις nand sense roms.Αλλά από την άλλη καλά και κάνεις και την βάζεις,ώστε μια φορά το μήνα να τρέχεις android μιας και τις υπόλοιπες μέρες,νομίζεις ότι τρέχεις android :lol::lol: Έτσι έτσι !! Ποιό αρχείο πειραζεις ; και που βρίσκεται ; ( weather agent service & weather provider ??? ) from THE hd2 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Πειράζεις την βάση δεδομένων που βρίσκεται στο /system/etc σύμφωνα με τις οδηγίες από http://forum.ppcgeeks.com/htc-evo-4g-themes-mods/133522-guide-add-custom-city-htc-sense-weather.html για τα ελληνικά ειναι η βάση που έχει όνομα 0408 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 It's no secret... TPA2018.csv is what you want  Αυτό είναι από το xda και αφορά την ένταση του ήχου του τηλεφώνου με την ρομ του energy. Επειδή δεν μπορώ να γράψω εκεί ξέρει κάποιος τι είναι αυτό και πως το αλλάζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 αν κατάλαβα καλά βρίσκεται στο /system/etc και έχει να κάνει με την ένταση του ήχου.Αλλά τι πρόβλημα έχεις με τον ήχο;Στην nrg μια χαρά μου φάνηκε. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 αν κατάλαβα καλά βρίσκεται στο /system/etc και έχει να κάνει με την ένταση του ήχου.Αλλά τι πρόβλημα έχεις με τον ήχο;Στην nrg μια χαρά μου φάνηκε. Θα ήθελα να ήταν λίγο ποιο δυνατός, αυτό μόνο. Δεν ήξερα πως το πληκτρολόγιο της HTC που έχει μέσα η ρομ γράφει σαν το swype !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Θα ήθελα να ήταν λίγο ποιο δυνατός, αυτό μόνο. Τον δυνατότερο και καθαρότατο ήχο τον έχει αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275119 Και από ταχύτητα δεν το συζητάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Τον δυνατότερο και καθαρότατο ήχο τον έχει αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275119 Και από ταχύτητα δεν το συζητάμε. Για τον ήχο συμφωνώ είναι πραγματικά πολύ καλός. Όσο για την ταχύτητα έχω κάποιες επιφυλάξεις :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Moλις ξαναπηρα το κινητο στα χερια μου. Διαβασα να λεει ο bbbbb για αυτην εδω αν δεν κανω λαθος http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=733649 πριν ειχα την cm7 της υπογραφης μου. Θα ειναι γρηγορη η energy ή θα μου σπασει τα νευρα; Θελω μια σταθερη, γρηγορη, με καλη μπαταρια. Δεν με νοιαζει να ειναι sense ή οχι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 ειναι παρα πολυ καλη.κανε αυτα που λεει ο bbbb εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3943540#post3943540 και θα εκπλαγεις ποσο καλη ειναι . Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 ειναι παρα πολυ καλη.κανε αυτα που λεει ο bbbb εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3943540#post3943540 και θα εκπλαγεις ποσο καλη ειναι . Aυτα πρεπει να τα κανω κατα την εγκατασταση ή και μετα; Σορρυ αλλα εχω να φλασαρω απο το καλοκαιρι και εχω χασει επεισοδια...:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Tην διαδικασία ενεργοποίησης της zram και του swap partition θα την κάνεις μετά το φλασάρισμα και ακόμη καλύτερα μετά από το πρώτο επιτυχημένο boot.Το swap partition αν δεν το έχεις ήδη κάνει,όταν έκανες το ext partition δες τον οδηγό μου http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=42021 στο κομμάτι δημιουργία ext partition για αύξηση του χώρου αποθήκευσης εφαρμογών και για το swap το βήμα 3 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 (edited) Ισα ισα με προλαβες! εκανα το partition και το swap 256 και τωρα φλάσαρα. Παμε για το πρωτο boot λοιπον.... Μολις ξεκινησε και δειχνει 141ΜΒ ελευθερα, ειναι φυσιολογικο; λιγα μου φαινονται. Eπισης κατεβασα τα marc1706_desire_0_1_5_magldr και marc1706_zram_100MB, αυτα τα φλασαρω οπως τη ρομ? Edited January 21, 2012 by SagoniasSlutRose Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 (edited) αν θυμάμαι καλά είσαι οκ . κανε τα υπόλοιπα Edited January 21, 2012 by sisferas_sax Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Ισα ισα με προλαβες! εκανα το partition και το swap 256 και τωρα φλάσαρα. Παμε για το πρωτο boot λοιπον.... Μολις ξεκινησε και δειχνει 141ΜΒ ελευθερα, ειναι φυσιολογικο; λιγα μου φαινονται. Eπισης κατεβασα τα marc1706_desire_0_1_5_magldr και marc1706_zram_100MB, αυτα τα φλασαρω οπως τη ρομ? Nαι τα φλασάρεις όπως η ρομ.Αφού τελειώσει η διαδικασία και με το swapper2 για ενεργοποιηθεί και το swap,κατέβασε από το market το terminal emulator και γράψε την εντολή free πρέπει να σου γράφει στην τρίτη σειρά γύρω στα 363000 και μετά αν δίνοντας την εντολή zram_stats σου γράφει πόση μνήμη συμπιέζεται Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 (edited) Nαι τα φλασάρεις όπως η ρομ.Αφού τελειώσει η διαδικασία και με το swapper2 για ενεργοποιηθεί και το swap,κατέβασε από το market το terminal emulator και γράψε την εντολή free πρέπει να σου γράφει στην τρίτη σειρά γύρω στα 363000 και μετά αν δίνοντας την εντολή zram_stats σου γράφει πόση μνήμη συμπιέζεται Δεν ξερω αν τα εκανα σωστα.:happy: Τωρα περασα τις εφαρμογες μου με το titanium και εχω μεινει με 40ΜΒ ελευθερη μνημη. Ληγη δεν ειναι; Με την CM7 και με περισσοτερες εφαρμογες δεν ειχα ποτε κατω απο 120ΜΒ, και μολις εφαγε το πρωτο κολλημα και εβγαλα μπαταρια. εδιτ: internal storage 40MB available memory 100-150mb Edited January 21, 2012 by SagoniasSlutRose Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 H μνημη ραμ δειχνει οκ.Τα επιπλεον zram/swap τα βλέπεις αν δουλεύουν από το terminal.Για την εσωτερική μνήμη,έχεις αρχικά 50mb λιγότερα γιατί ειναι μεγαλύτερο το partition system της ρομ.Aπό 150mb σε 200mb.Αυτό που δε θυμάμαι τώρα,είναι στο ext partition πάει και η dalvik cache.Αν πας με ένα root explorer στο φάκελο sd-ext θα δεις αν υπάρχει φάκελος dalvik-cache και αν έχει μέσα κάποια αρχεία με κατάληξη .dex Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 H μνημη ραμ δειχνει οκ.Τα επιπλεον zram/swap τα βλέπεις αν δουλεύουν από το terminal.Για την εσωτερική μνήμη,έχεις αρχικά 50mb λιγότερα γιατί ειναι μεγαλύτερο το partition system της ρομ.Aπό 150mb σε 200mb. http://i632.photobucket.com/albums/uu48/FANISTELROOY/ScreenShot.png?t=1327238140 Tα zram & swap τι ακριβως κανουν; Αυτό που δε θυμάμαι τώρα,είναι στο ext partition πάει και η dalvik cache.Αν πας με ένα root explorer στο φάκελο sd-ext θα δεις αν υπάρχει φάκελος dalvik-cache και αν έχει μέσα κάποια αρχεία με κατάληξη .dex Yπαρχει και ο φακελος και τα αρχεια. Το μονο που με χαλαει μεχρι στιγμης στη ρομ ειναι οτι σε ορισμενα προγραμματα μεχρι να τα ανοιξει αργει. Πχ ηθελα χτες βραδυ να βγαλω ενα screenshot και οταν πηγα να μπω στο προγραμμα εκανε ωρα. Επισης οταν παταω να βαλω μια εφαρμογη συντομευση, μεχρι να ανοιξει τη λιστα με τις εφαρμογες αργει, ενω την επομενη φορα ανοιγει πιο γρηγορα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Για το zram και το swap δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=320077 και μάλλον κάτι δεν έχεις κάνει σωστά με την ενεργοποίηση του swap (εμείς χρησιμοποιούμε ξεχωριστό ext partition για το swap και όχι πάνω στο fat32 κομμάτι της κάρτας) γιατί με zram και swap ενεργοποιημένα, όταν δινεις την εντολή free έπρεπε να λέει αντι 102396 γύρω στα 363000 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Για το zram και το swap δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=320077 και μάλλον κάτι δεν έχεις κάνει σωστά με την ενεργοποίηση του swap (εμείς χρησιμοποιούμε ξεχωριστό ext partition για το swap και όχι πάνω στο fat32 κομμάτι της κάρτας) γιατί με zram και swap ενεργοποιημένα, όταν δινεις την εντολή free έπρεπε να λέει αντι 102396 γύρω στα 363000 Δηλαδή για όποιον δεν έχει κάνει swap partition στην κάρτα δεν προσφέρει κάτι το zip. Έβγαλα το zMooth και πέρασα το button savior έτσι για δοκιμή και νομίζω πως το κλείσιμο των εφαρμογών αλλά και γενικότερα το τηλέφωνο αποκρίνεται καλύτερα, είναι ιδέα μου; Πάντως o δημιουργός του zMooth φαίνεται πως δεν ασχολείται άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 (edited) Το zip ενεργοποιεί την zram που λειτουργεί και χωρίς να έχεις κάνει swap partition στην sd.Την τελευταία φορά που δούλεψα την ρομ (13-1-2011 έκδοση) δεν έβαλα καθόλου το zmooth και το δούλευα με το button savior.Και μένα αυτό μου φαίνεται ότι ο dev του zmooth το παράτησε το πρόγραμμα,ενώ αυτός του button savior έβγαλε και αναβάθμιση για την ics.Kαι πράγματι στις sense roms το zmooth δε δουλεύει καθόλου καλά.Για κάποιο λόγο παραείναι ευαίσθητο στα gestures, με αποτέλεσμα πολλές φορές να κάνει άλλη κίνηση από αυτή που θέλεις να κάνεις. Edited January 22, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 H diet εχει λιγοτερες εφαρμογες μεσα;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts