eirhnh_k Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 κάτι άλλο έφταιξε στην περίπτωσή σου μάλλον (ίσως startup.txt,bad download...) και το λέω αυτό γιατί δεν μου έχει τύχει να μην τρέξει build μέχρι στιγμής εκτός της περίπτωσης δικού μου λάθους οι american εκτός του θέματος του lcd density-market , είναι super , όμως και οι nexus του tytung και έχουν πιο προβλέψιμη λειτουργία και κατανάλωση ... Σιγουρα Γιωργο, απλα δεν εχω καταλαβει ακομα και τωρα τι... Την κατεβασα 3 φορες απο 2 διαφορετικα pc, και κατ επεκταση την περασα 3 φορες. Ενα ατερμονο booting, και μιση ωρα μετα αφου περιμενα. Διεκοψα τη διαδικασια και τις 3 φορες. Επειτα με βοηθησε ο Χρηστος και ο Νικολας να βαλω nand και διαλεξα την cm γιατι αισθητικα εμοιαζε στην americanandroid.. Τοσο πολυ μου αρεσε να φανταστεις και ειχα καημο που δεν μπορουσα να την δουλεψω. :( απο κάποιο απο τα μήλα μου, αλλά πάντα με Tapatalk... Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 όπως σου είπε και στο προηγούμενο μήνυμα ο mimo οδηγίες αναλυτικές θα βρεις εδώ Roms μπορείς να δεις εδώ. Εγώ έχω περασμένη τη TyphooN CyanogenMod 7. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος με τις ROM του CyanogenMod αλλά σίγουρα μπορείς να τσεκάρεις και άλλες επιλογές. Λογικά σε κανένα μήνα θα είναι έτοιμες (χωρίς bugs) και οι roms με το Ice Cream Sandwits ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1282281 Παιδιά μιλάμε για απίστευτη ρομ, η ταχύτητα τις δεν περιγράφεται έπαθα πλακά. επίσης δεν υπάρχουν πλέον η ενοχλητικές γραμμές και όλα δουλεύουν τέλεια, μαζί με την κατανάλωση τις μπαταριάς πιστεύω ο τύπος έπιασε ταβάνι. το link ποιο ακριβως ειναι? Μπορεις να το βάλεις, σε παρακαλώ? Edited November 25, 2011 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) sd ics build βασισμένο στο nand του tytung Fixed: Wi-Fi (specific for SD port); Market (fix user in *.rc file). Add-on: bcold.jar (fix FC in Backup to Gmail 0.4.4 maybe another applications); Root Explorer 2.17.2. Install: Extract content 7z to ICS folder on root sd-card; Configure MAGLDR to boot from /ics folder; First boot around 2-3 minutes. testing now .... Edited November 25, 2011 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 sd ics build βασισμένο στο nand του tytung Fixed: Wi-Fi (specific for SD port); Market (fix user in *.rc file). Add-on: bcold.jar (fix FC in Backup to Gmail 0.4.4 maybe another applications); Root Explorer 2.17.2. Install: Extract content 7z to ICS folder on root sd-card; Configure MAGLDR to boot from /ics folder; First boot around 2-3 minutes. testing now .... πιστευεις οτι την εχουν φτιαξει? ή να περιμενω ακομα για ice? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 πιστευεις οτι την εχουν φτιαξει? ή να περιμενω ακομα για ice? δοκίμασε κάτι άλλο πρώτα .... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Δοκίμασα χθες να βάλω την ICS του tytung αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν μπόρεσα να καταλάβω το λόγο, αλλά στο μπουτάρισμα είχα η loop η κόλλημα. Έκανα τρεις φορές καθαρή εγκατάσταση με recovery partition 200mb (at least 190mb) και cashe 5mb, αλλά δεν έλεγε να μπει με τίποτα. Καμιά ιδέα τι μπορεί να έκανα λάθος; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) Διαβάζω και από άλλους το ίδιο πρόβλημα.Δεν υπάρχει λύση με την έννοια ότι στους περισσότερους μπουτάρει κανονικά με την πρώτη δοκίμασε κάτι άλλο πρώτα .... Θα συμφωνήσω.Για εμάς που είμαστε καιρό στο "παιχνίδι" και δεν υπάρχει περίπτωση να ξενερώσουμε με τίποτε :lol: καλή είναι η ics ακόμη και τώρα.Οι υπόλοιποι που θέλουν κάτι σταθερό για καθημερινή χρήση,βάζουν gingerbread Σε ότι αφορά την americanandroid από sd την δοκιμάζω μέσω magldr.Δε ξεκινούσε με τίποτε με τον default kernel.Μετά όμως είδα ότι ο kernel της είναι "dual mode" nand και sd roms οπότε αν έχει κάποιος nand android ο kernel "μπερδεύεται" (αν έχει κάποιος wp7 ή wm στην nand δεν έχει θέμα) και δε μπορεί να ξεκινήσει.Μόλις έβαλα τον 3dak κερνελ που είναι για sd,ξεκίνησε κανονικά Edited November 25, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Χρήστο αυτό το πρόβλημα υπάρχει μόνο με τη Rom του tytung η με όλες τις ICS; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Νομίζω πως ναι.Αν και έχω δει παρόμοια ποστ για μη επιτυχές μπουτάρισμα και στις gingerbread roms Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 το link ποιο ακριβως ειναι? Μπορεις να το βάλεις, σε παρακαλώ?Μάλλον λες το λινκ για να κατεβάσεις, είναι στην 5 σελίδα από το λινκ που δίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Δοκίμασα χθες να βάλω την ICS του tytung αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν μπόρεσα να καταλάβω το λόγο, αλλά στο μπουτάρισμα είχα η loop η κόλλημα. Έκανα τρεις φορές καθαρή εγκατάσταση με recovery partition 200mb (at least 190mb) και cashe 5mb, αλλά δεν έλεγε να μπει με τίποτα. Καμιά ιδέα τι μπορεί να έκανα λάθος; Ακριβώς τα ίδια κι εγώ. Έφαγα ένα 3ωρο χωρίς να καταφέρω τίποτα. Μόλις έδειχνε το logo της HTC έκανε restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Ακριβώς τα ίδια κι εγώ. Έφαγα ένα 3ωρο χωρίς να καταφέρω τίποτα. Μόλις έδειχνε το logo της HTC έκανε restart.να βαλετε ακριβως 190mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 εγώ έχω 220mb και λειτουργεί κανονικά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) να βαλετε ακριβως 190mb Δεν είναι αυτό φίλε μου. Λέει τουλάχιστον 190mb. Όπως είπε κι ο Χρήστος το πρόβλημα αυτό το έχουν κι άλλοι. Έκανα άλλη μια προσπάθεια, βγάζοντας μπαταρία, κάρτα και SIM μόλις τελείωσε το φλασάρισμα και πριν κάνει το πρώτο boot, όπως πρότεινε κάποιος στο XDA, αλλά δυστυχώς!!!!!:( Edited November 25, 2011 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Μάλλον λες το λινκ για να κατεβάσεις, είναι στην 5 σελίδα από το λινκ που δίνω. ειμαι στην σελιδα που λες αλλα δε βλεπω κάτι....... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) Μάλλον ο menioseten εννοούσε το ποστ 5 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=17973251&postcount=5 Παιδιά όσοι έχετε πρόβλημα με την ics,αφού κάνετε σωστά το partition δοκιμάστε να την φλασάρετε με το νέο recovery http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11983779&postcount=1 κατεβάζετε αυτό που λέει recovery_5.0.2.6_leo_CWR.zip μπαίνετε στο ήδη υπάρχον recovery και το φλασάρετε.Μετά reboot και μπαίνετε πάλι στο νέο recovery πλέον,wipe all userdata και φλασάρισμα πάλι της ρομ και ελπίζω να σας δουλέψει Edited November 25, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) Μάλλον ο menioseten εννοούσε το ποστ 5 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=17973251&postcount=5 Παιδιά όσοι έχετε πρόβλημα με την ics,αφού κάνετε σωστά το partition δοκιμάστε να την φλασάρετε με το νέο recovery http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11983779&postcount=1 κατεβάζετε αυτό που λέει recovery_5.0.2.6_leo_CWR.zip μπαίνετε στο ήδη υπάρχον recovery και το φλασάρετε.Μετά reboot και μπαίνετε πάλι στο νέο recovery πλέον,wipe all userdata και φλασάρισμα πάλι της ρομ και ελπίζω να σας δουλέψει τωρα το ειδα, οκ ειμαι στην διαδικασια, αντε να δουμε... Χιλια ευχαριστω Προσπαθω να βαλω την mwakiousRUNNINGrom_2.3_NEW_GENERATION_MAGLDR εκανα την διαδικασια και κολαει στην εναρξη HTC Edited November 25, 2011 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 ... Παιδιά όσοι έχετε πρόβλημα με την ics,αφού κάνετε σωστά το partition δοκιμάστε να την φλασάρετε με το νέο recovery http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11983779&postcount=1 κατεβάζετε αυτό που λέει recovery_5.0.2.6_leo_CWR.zip μπαίνετε στο ήδη υπάρχον recovery και το φλασάρετε.Μετά reboot και μπαίνετε πάλι στο νέο recovery πλέον,wipe all userdata και φλασάρισμα πάλι της ρομ και ελπίζω να σας δουλέψει Ούτε αυτό έπιασε Χρήστο. Κάνει συνέχεια reboot!!!:( Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 μήπως να ξανακατέβαζες το αρχείο και με το md5 check http://www.softpedia.com/progDownload/MD5-Check-Download-75154.html να ελέγξεις αν ειναι οκ; Εμένα η beta2 μου βγάζει md5 DCB78F30EF210979770B825AB612740B Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 μήπως να ξανακατέβαζες το αρχείο και με το md5 check http://www.softpedia.com/progDownload/MD5-Check-Download-75154.html να ελέγξεις αν ειναι οκ; Εμένα η beta2 μου βγάζει md5 DCB78F30EF210979770B825AB612740B kai εμενα μου λεει BF1D151A09943A7B59B4AEC14427A5BD, τι σημαινει? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 τη δοκιμασες αν μπουτάρει κανονικά; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 τη δοκιμασες αν μπουτάρει κανονικά; μενει στην αρχικη οθονη που λεει HTC και δεν συνεχιζει Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) μενει στην αρχικη οθονη που λεει HTC και δεν συνεχιζει Kλασσικά δηλαδή όπως και οι υπόλοιποι εδώ.Οσο για το md5 έπρεπε να βγάζει το ίδιο νούμερο με μενα.Τώρα κατεβάζω το αρχείο και από τους άλλους 2 mirrors για να δω αν θα βγάλει το ίδιο νούμερο.Επισης σε όσους δε μπουτάρει η beta2,δοκιμάσατε αν μπουτάρει η beta1? Εdit Και από τα 3 mirrors μου βγάζει το ίδιο md5 που είναι DCB78F30EF210979770B825AB612740B.Θα μπορούσε να είναι λαθος το δικό μου md5 αλλά σε μένα μπουτάρει κανονικά...Οπότε προτείνω να ξαναδοκιμάσετε ένα νέο κατέβασμα Edited November 25, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Kλασσικά δηλαδή όπως και οι υπόλοιποι εδώ.Οσο για το md5 έπρεπε να βγάζει το ίδιο νούμερο με μενα.Τώρα κατεβάζω το αρχείο και από τους άλλους 2 mirrors για να δω αν θα βγάλει το ίδιο νούμερο.Επισης σε όσους δε μπουτάρει η beta2,δοκιμάσατε αν μπουτάρει η beta1? να ρωτησω κατι? η καρτα πως γινεται FAT32 & ext4 4kb partition? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts