Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί παραπονιέται ο κόσμος για τα soft buttons , εκτός του ότι περιορίζει την οθόνη και δυσκολεύει λίγο την πληκτρολόγηση σε βγάζει από την ανάγκη zmooth & button savior ...

Ως αναφορά στο wifi , μέσα από τις ρυθμίσεις το ενεργοποιώ και σε 4 sec πέφτει σε κατάσταση απενεργοποίησης πριν ,βέβαια, βρει κάποιο δίκτυο ...

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα κουμπια θεωρω πως ειναι τελειο feature.πλεον εγω δυστυχως με "δυσκολια" γυρισα παλι στην nightly γιατι ηθελα data και ηχο παντου χωρις προβληματα.ελπιζω ομως οτι θα διορθωθουν και αυτα συντομα

Sent from my HD2

Καλησπερα! Αν και γνωριζω πως δε συνισταται, τι να εγκαταστησω στο hd2 του αδερφου μου με cm7? Task manager ή task killer? δεν εχω καταλαβει αν υπαρχει καμια λεπτη διαφορα μεταξυ των 2, εφοσον εγω παντα διεργασιες παρασκηνιου σταματουσα με αυτα.

Ποιο ειναι το πιο ακινδυνο μην τα κανει μανταρα ο μικρος; Ξερω οτι γινεται κι εγγενως η παυση της εκαστοτε διεργασιας που θες, αλλα μ ενα tap, ειναι παντα προτιμοτερο.

Παραπονιεται οτι του ψιλοσερνεται ενιοτε και φανταζομαι ο λογος θα 'Ναι αυτος, γι αυτο και ρωτω αλλωστε...

written on Tapatalk by my iPhone

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Καλησπερα! Αν και γνωριζω πως δε συνισταται, τι να εγκαταστησω στο hd2 του αδερφου μου με cm7? Task manager ή task killer? δεν εχω καταλαβει αν υπαρχει καμια λεπτη διαφορα μεταξυ των 2, εφοσον εγω παντα διεργασιες παρασκηνιου σταματουσα με αυτα.

Ποιο ειναι το πιο ακινδυνο μην τα κανει μανταρα ο μικρος; Ξερω οτι γινεται κι εγγενως η παυση της εκαστοτε διεργασιας που θες, αλλα μ ενα tap, ειναι παντα προτιμοτερο.

Παραπονιεται οτι του ψιλοσερνεται ενιοτε και φανταζομαι ο λογος θα 'Ναι αυτος, γι αυτο και ρωτω αλλωστε...

auto killer memory optimizer

με μια μέτρια ρύθμιση aggressive ή λίγο παρακάτω , δεν θυμάμαι πιο στάδιο είναι . Πάντως οι task managers έχουν και λειτουργία killer , αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός με τι σκοτώνεις , και τελικά θα ξανά ανοίξει ... επίσης και το super box tool έχει πολλά εργαλεία

To να παίζεις συνεχώς με τον task killer δεν έχει νόημα.O autokiller memory optimizer κάνει δουλειά

To my mac setup? τραγικο :X

Που εγκειται η τραγικοτητα δηλαδη;

@mimo: Κατατοπιστικος! Ξεκιναω ψαξιμο γιατι απο μενα τα περιμενει... Ευχαριστω πολυ πολυ!

@bbbb: ανοιγει παιχνιδια, παιχνιδια και παιχνιδια.. Ε τι να κανει κι αυτο; Γονατιζει.. Ολα μαζι τρεχουν πισω κι ως γνησιο παιδι των wm εγω, υπεθεσα οτι αυτο φταιει και σκεφτηκα τον task manager. Αυτο που προτεινατε ομως δεν το γνωριζα. Θα εγκαταστησω αυτο.

Ευχαριστω παιδια

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Στο οτι οσοι ειναι κατοχοι μηλου θελουν να το διαλαλιζουν. Εχω φιλους και φιλες που κανουν το ιδιο. :lol: λες και εχουν κανα supercomputer.:)

Στο οτι οσοι ειναι κατοχοι μηλου θελουν να το διαλαλιζουν. Εχω φιλους και φιλες που κανουν το ιδιο. :lol: λες και εχουν κανα supercomputer.:)

Δε νομιζω οτι οφελει το thread το trolling που κανεις. Ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει ο,τι νομιζει, κι οταν αυτο δεν προσβαλλει τους αλλους, δεν ειναι ουτε κατακριτεο, ουτε στοχος ειρωνικων σχολιων και γενικευμενων αναφορων.

www.macspot.gr

Κανεις δεν ειπε κατι τετοιο. Και αν ολα αυτα πηγαζουν απο το μενος μερικων για ορισμενα brands, μονο κουραστικα κι ανουσια τα κρινω. Εαν εχεις κατι να συζητησεις μαζι μου, ας περασουμε επι προσωπικου να κανουμε την κουβεντα.

Don't feed the troll, και τελος off topic απο μενα.

www.macspot.gr

Εγω παλι με τη nand rom του tytung δε μπορουσα με τιποτε να ενεργοποιησω τα data.το wifi δουλευε αψογα.μαλλον ομως για να δουλευει η data συνδεση στο sd build τοτε σημαινει πως δουλευει η ppp συνδεση,οποτε η επομενη ics ρομ που θα βαλω για δοκιμη θα ειναι με clk bootloader

Sent from my HD2

εγώ μπορώ να κάνω κάτι στο πρόβλημα μου ; αυτά με τα ppp & rmnet

με τα οποία δεν έχω ασχοληθεί καθόλου είναι θέμα rom ή kernel ;

θα περιμένω τον μάγειρα ;

δεν έχω με κανένα build wifi ούτε συγχρονισμούς , ούτε market γιατί πίστεψέ με δεν μου κάνει καρδιά να αφήσω

το ics ενώ έχω 4 "ετοιμοπόλεμα" builds στην κάρτα ...

Γιώργο το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα όταν κάποια στιγμή προσπαθούσα να βάλω τον kernel του tytung στη superram του darkstone (για να μην έχω τo bluetooth battery drain) αλλά τελικά δε κατάφερα κάτι και το παράτησα.Το ppp/rmnet εξαρτάται από τον bootloader.rmnet έχει ο magldr και ppp τα sd builds και ο clk.Πιο σταθερή σύνδεση έχει ο magldr με τo rmnet (το default πρωτόκολλο στο android τουλάχιστον μέχρι την ginger).Aπό κάποια ποστ που διαβάζω στο nand ics θέμα του tytung φαίνεται πως στο ics ο clk με το ppp έχει καλύτερη data σύνδεση

Πάντως όταν δοκίμασα browser & sync μέσω data έμεινα έκπληκτος πόσο γρήγορα έτρεχε, δεν είχα ποτέ άλλοτε τέτοια απόδοση σε data...

from THE hd2

Έχω την NDT GINGER. Όταν πέσει η μπαταρία κάτω απο ενα ποσοστο δεν λειτουργει το flash οταν παω να βγαλω φωτογραφια. Ειτε στο auto το βαλω, ειτε στο On δεν εχει διαφορα. Οταν ειναι φορτισμενη η μπαταρια λειτουργει μια χαρα.
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

To ίδιο δε γινόταν και στα wm;

ναι ακριβως το ιδιο! απλα λυνοταν μεσω registry! (και μεσω bsbtweaks αν θυμαμαι καλα)

www.macspot.gr

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1354267

στο βιντεακι που εχει σαν να ψιλοσερνετε? ὴ ειναι η ιδεα μου?:worry:

Κοίτα, πρόκειται για υλοποιήσεις beta & alpha!!!! Όπως είπαμε πιο πριν έχουμε δει sense builds χειρότερα σε σκαλώματα . Έπρεπε να έβλεπες το αντίστοιχο alpha της gingerbread πως ήταν, ένα ανέκδοτο...

Δεν είμαι σίγουρος και διορθώστε με, αλλά στην Ελλάδα τουλάχιστον ακόμα δεν μπορείς να πάρεις native ics συσκευή...

Εμείς όμως ξέρουμε....

from THE hd2

Δεν αντιλεγω σε οσα εχεις γραψει:) Και σε παραπανω ποστ ανεφερα οτι Χριστουγεννα θα εχουμε στα HD2 μας ICS:p

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1282281 Παιδιά μιλάμε για απίστευτη ρομ, η ταχύτητα τις δεν περιγράφεται έπαθα πλακά. επίσης δεν υπάρχουν πλέον η ενοχλητικές γραμμές και όλα δουλεύουν τέλεια, μαζί με την κατανάλωση τις μπαταριάς πιστεύω ο τύπος έπιασε ταβάνι.

Τέλεια :D Για αυτούς που προτιμάνε τις sense roms πρόκειται λοιπόν για μια καλή επιλογή.Προσωπικά τρέχω από χθες το βράδυ αυτή την ics http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1354309

Στην 1.2 έκδοση ο ήχος δουλεύει κανονικά από το ηχείο για τα πάντα.Moυσική,ήχοι κλήσης,βίντεο (χωρίς εικόνα) όλα ακούγονται κανονικά.Eνσύρματα και ασύρματα ακουστικά,δε λειτουργούν ακόμη.Την έχω βάλει με clk bootloader και το πρωτόκολλο ppp (αυτό χρησιμοποιούν και οι sd εκδόσεις) για τη σύνδεση στο internet μέσω data, δουλεύει εκπληκτικά καλά.Πρώτη φορά βλέπω τόσο σταθερή σύνδεση data με clk.Ειναι απίστευτο λοιπόν το πόσο γρήγορα είχαμε μια τόσο λειτουργική ics ρομ..

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Η beta2 ειναι χωρίς τα softkeys στο κάτω μέρος.Για οποιον τα θέλει πισω, πριν φλασάρει την ρομ ανοίγει το zip της beta2 και αντικαθιστά στο /system/framework το framework-res.apk με αυτό από την beta1

Να υποθέσω ότι αυτά τα ppp & rmnet δεν επηρεάζουν το WiFi; λες να παίζει ρόλο το ότι το τρέχω μέσω portadroid και δεν έχω - όπως και άλλοι που δεν τ αναφέρουν - WiFi;

είδες που είπα πριν πόση εντύπωση μου έκανε το σερφαρισμα μέσω data;

Edited by mimo