makiskat Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 (edited) η δικη μου ρομ θελει partition? ερώτηση... επίσης χρειαζεται να ειναι οι εφαρμογες αυτοματα για συγχρονισμο? μηπως καταναλωνεται πολυ μπαταρια και μνημη? δηλαδη οταν δεν ειμαι σε wifi ,roaming στο δικτυο, γιατι να δουλευει το google services ? πως το ακυρωνω? Edited August 12, 2011 by makiskat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Καλησπερα παιδια.. εχω μερικα προβληματα μερικες φορες! οταν μιλαω πολυ ωρα στο κινητο καιγεται ολοκληρο και καμια φορα κλεινει κιολας η κληση μονο οχι η συσκευη! και κατι αλλο.. μερικες φορες οταν ειναι stanbay και το ποιανω να δω κατι η οθονη ειναι ασπρη.. σαν αρνητικο,βλεπω τα παντα αλλα σχεδον ασπρομαυρα! και εννοειται πως κολλαει τρελα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 (edited) Αυτό με την αρνητική οθόνη μου το έκανε κάπου-κάπου το παλιό μου hd2 με sd roms μόνο.Από τότε που είχα βάλει nand δεν το ξαναείδα μέχρι τη στιγμή που λειτουργούσε η δικη μου ρομ θελει partition? ερώτηση... επίσης χρειαζεται να ειναι οι εφαρμογες αυτοματα για συγχρονισμο? μηπως καταναλωνεται πολυ μπαταρια και μνημη? δηλαδη οταν δεν ειμαι σε wifi ,roaming στο δικτυο, γιατι να δουλευει το google services ? πως το ακυρωνω? αν σου φτάνει ο χώρος για τις εφαρμογές σου,δε χρειάζεται.Από τις ρυθμίσεις--->λογαριασμοί και συγχρονισμός ξε-τσεκάρεις το αυτόματος συγχρονισμός. Edited August 12, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Αυτό με την αρνητική οθόνη μου το έκανε κάπου-κάπου το παλιό μου hd2 με sd roms μόνο.Από τότε που είχα βάλει nand δεν το ξαναείδα μέχρι τη στιγμή που λειτουργούσε nand του εχω βαλει και εγω! του nexus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 δοκίμασες επανεγκατάσταση; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 παντως δεν ξερω αν ειμαι τυχερος αλλα η typhoon cyanogen ειναι πολυ σταθερη, φτου φτου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 δοκίμασες επανεγκατάσταση; οχι...αλλα παλια που ειχα ξαναβαλει αλλη ρομ μου το ειχε ξανακανει! και συνηθως κολλαει το προγραμμα των κλησεων και μου βγαζει το μηνυμα για αναγκαστικο κλεισιμο και τετοια...νταξει δεν εχω προβλημα να το κανει...αλλα τυχαινει οταν ειμαι στο αμαξι ε και δεν παλευεται εκεινη τη στιγμη ειναι σπαστικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 παντως δεν ξερω αν ειμαι τυχερος αλλα η typhoon cyanogen ειναι πολυ σταθερη, φτου φτου!! Πολυ συχνα διαβαζω θετικα σχολια για cyanogen rom. Δεν ξερω ποσες version απο αυτες εχουν βγει αλλα με βλεπω πολυ συντομα μετα το πείραμα των sd rom να περναω σε μια απο αυτες. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Προσωπικα τις προτιμώ λόγω κάποιων επιπλέον στοιχείων-ευκολιών που προσθέτουν στο σύστημα.μπορείς να δοκιμασεις και sd cyanogenmod rom.ψαξε στο xda στο θέμα με τις sd rom για την American android.ριξε μια ματιά και στις miui roms αν σου αρέσει το μενού του μηλοφωνου... Sent from my Nexus One Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 καλησπερα σας :) ετοιμαζομαι να αγορασω αυτο το κινητο...λογω εξοικειωσης με το android θελω να του περασω κ αυτου αυτο το λογισμικο.. βασει της εμπειριας σας..ειναι ευκολο?εγγυηση χανουμε?εαν κρατησουμε μπακαπ ειμαστε καλυμενοι? ευχαριστω προκαταβολικα :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Αν διαβάσεις από τα τελευταία post προς τα πίσω έχουν απαντηθεί όλα. Δεν θα το γλυτώσεις το διάβασμα εξάλλου μιας και έχεις πολλές επιλογές. Εγγύηση φυσικά χάνεις μέχρι όμως να επαναφέρεις το τηλέφωνο σε stock κατάσταση (αρκεί να είναι εφικτό). Ωστόσο αν το θέλεις μόνο για το Android... ίσως θα ήταν καλύτερα να πάρεις μια από τις πολλές συσκευές που υπάρχουν. Θα γλυτώσεις από πολύ ψάξιμο και "πείραγμα". Όπως και να το κάνεις... άλλο πράγμα το ανεπίσημο με όλα τα υπέρ και τα κατά που αυτό συνεπάγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Προσωπικα τις προτιμώ λόγω κάποιων επιπλέον στοιχείων-ευκολιών που προσθέτουν στο σύστημα.μπορείς να δοκιμασεις και sd cyanogenmod rom.ψαξε στο xda στο θέμα με τις sd rom για την American android.ριξε μια ματιά και στις miui roms αν σου αρέσει το μενού του μηλοφωνου... Sent from my Nexus One Δοκιμαζω τωρα την American android αλλα δεν βλεπω φως... Πολυ αργη πρωτη φόρτιση Περιμένω ηδη 15 λεπτα και δεν βλεπω να ανοίγει... Ετσι κανει τη πρωτη φορα; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Εξακολουθώ να μην μπορώ να καταλάβω πως κάνεις εγκατάσταση μια εφαρμογή που κατεβάζεις απο το net. Συγκεκριμένα για το sygic ,μπας και αφήσω για πάντα τα wm με το primo, βάζω το αρχείο .apk στην κάρτα και με τον ES explorer δεν μπορώ να το δω, άρα και να το εγκαταστήσω.Που πρέπει να βάλω το αρχείο και πως γίνεται η εγκατάσταση τέτοιων εφαρμογών που δεν έχουν κατέβει απο το market; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Εξακολουθώ να μην μπορώ να καταλάβω πως κάνεις εγκατάσταση μια εφαρμογή που κατεβάζεις απο το net. Συγκεκριμένα για το sygic ,μπας και αφήσω για πάντα τα wm με το primo, βάζω το αρχείο .apk στην κάρτα και με τον ES explorer δεν μπορώ να το δω, άρα και να το εγκαταστήσω.Που πρέπει να βάλω το αρχείο και πως γίνεται η εγκατάσταση τέτοιων εφαρμογών που δεν έχουν κατέβει απο το market; Οφείλω να σε ενημερώσω ότι εδώ δεν μας επιτρέπεται να συζητάμε για μη επίσημα προγράμματα. Το απαγορεύουν οι κανονισμοί του forum. Τώρα γενικότερα... όταν έχεις ένα αρχείο στην κάρτα μνήμης σου θα έλεγα ότι δεν είναι δύσκολο να το βρεις με έναν οποιοδήποτε file explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 (edited) Σχεδόν 2 μέρες δοκιμάζω διάφορες ROM για κάρτα μνήμης ώστε να βρω κάποια που να με ικανοποιεί. Θέλω το Sense, αλλιώς θα πήγαινα κατευθείαν στην AmericanAndroid. Το ιδανικότερο θα ήταν Sense και Android 2.3 αλλά όλες έχουν διάφορα (μικρά) προβλήματα με τα γραφικά. Τώρα δοκιμάζω την MccM HD V6. Όλες όμως που έχω δοκιμάσει αυτές τις μέρες έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα: το Market στο κατέβασμα εφαρμογών με wifi σέρνεται. Με 3G πετάει. Θέλω προτάσεις για ROM με Sense (ο συνδυασμός Sense + Android 2.3 θα ήταν ο ιδανικότερος) οι οποίες όμως να μην έχουν το πρόβλημα που αναφέρω με το Market. EDIT Επίσης θα ήθελα η ROM να ενημερώνεται συχνά από τον δημιουργό της ;) Edited August 15, 2011 by dimangelid Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 (edited) Ψάχνοντας εδώ δεν βρήκα να έχει αναφερθεί . Το πρόγραμμα sms backup restore φαντάζομαι είναι γνωστό . https://market.android.com/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore&feature=search_result ΞΕΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ : "ADD XLS TAG". Το αρχείο που προκύπτει είναι .xml . Ανοίγουμε με έναν browser στο pc πχ ΙΕ . Κάνουμε δεξί κλικ στον κώδικα που βλέπουμε : εξαγωγή σε microsoft excel . και voila , έχουμε τα sms μας σε πίνακα excel ..... forever . Με το sprite migrate φέρνουμε και τα sms από τα wm6.5 και τα έχουμε όλα σ' ένα νοικοκυρεμένα ... (εγώ το στέλνω στο dropbox και το έχω και στα android builds ...) ΥΓ :αφιερωμένο με τα περαστικά μου στην @eirhnh_k που έχει "κόλλημα" με τα sms και συγνώμη αν έχει αναφερθεί ξανά ή δεν είναι εδώ η θέση του . ΥΓ2:χρόνια πολλά στους εορτάζοντες ΥΓ3: Αυτός ο mdj τι έγινε ρε παιδιά ; χάθηκε ; Edited August 15, 2011 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Γιώργο πολύ καλό αυτό με τα sms,για όσους επιμένετε :p ακόμη στα wm YΓ3: Βγάζει ρομ για το sensation Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 1.Που δημοσιεύει ; βρήκα κάτι αναφορές σε αλλά fora αλλά ήταν από τον Γενάρη . 2. Εγώ το χρησιμοποιώ για να βάλω όλα τα sms σε μια βάση δεδομένων ,android + wm (δεν τα χρησιμοποιώ πια ) Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 1.Αν και βγαίνουμε offtopic http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1101249 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Εχω στην sd εγκαταστημένη και σεταρισμενη μια rom . Θελω ομως να χρησιμοποιήσω την sd των 16gb για μια αλλη δοκιμη και αναρωτιέμαι. Αν μεταφέρω ολα τα αρχεια της rom στο pc( συμπεριλαμβανομένου και τα αρχεια μουσικης φωτογραφίας αλλα και των αρχειων που προσθετoυν τα προγράμματα που εχω εγκαταστήσει) ...της κανω format ... και αφου τελειωσω ξανα μεταφερω ολα τα αρχεια απο το pc στην sd.... θα ξανατρεξει η rom κανονικα οπως την ειχα η θα γινει ο κακος χαμος; Το ρωτω αυτο γιατι με το titanium back up δεν εβγαλα ακρη και θελω να ξερω αν στεκει αυτος ο μπακαλιστικος τροπος back up που περιγραφω παραπανω. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Ναι... αρκεί στην αντιγραφή να έχεις πάρει και τα hidden files. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Ναι... αρκεί στην αντιγραφή να έχεις πάρει και τα hidden files. Υπάρχει τρόπος με τον dialer όταν πληκτρολογούμε αριθμούς να εμφανίζονται και οι αντίστοιχες επαφες, όπως γίνεται και με τις sence roms; Δοκίμασα και το dialer one άλλα δεν το κάνει ή δεν βρήκα τον τρόπο! sent from my HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 To dialer one το κανει αυτό.πας στις ρυθμίσεις του και επιλέγεις ρυθμίσεις τ9 όπου και επιλέγεις τα ελληνικά Sent from my HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Αν διαβάσεις από τα τελευταία post προς τα πίσω έχουν απαντηθεί όλα. Δεν θα το γλυτώσεις το διάβασμα εξάλλου μιας και έχεις πολλές επιλογές. Εγγύηση φυσικά χάνεις μέχρι όμως να επαναφέρεις το τηλέφωνο σε stock κατάσταση (αρκεί να είναι εφικτό). Ωστόσο αν το θέλεις μόνο για το Android... ίσως θα ήταν καλύτερα να πάρεις μια από τις πολλές συσκευές που υπάρχουν. Θα γλυτώσεις από πολύ ψάξιμο και "πείραγμα". Όπως και να το κάνεις... άλλο πράγμα το ανεπίσημο με όλα τα υπέρ και τα κατά που αυτό συνεπάγεται. ωραιος :happy: εχω ηδη ανδροιδ κινητο κ το hd2 μαρεσει πολυ σαν κινητο κ νομιζω του πηγαινει το android..ευχαριστω για τις συμβουλες :) το μαρκετ υποστηριζει κανονικα το τηλεφωνο?συγχρονισμους με gmail κτλ? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 To dialer one το κανει αυτό.πας στις ρυθμίσεις του και επιλέγεις ρυθμίσεις τ9 όπου και επιλέγεις τα ελληνικά Sent from my HD2 Ναι το βρήκα, ήταν εύκολο τελικά, άπλα θα ήθελα να εξαφανιστούν οι λατινικοί χαρακτήρες και να μείνουν μόνο τα Ελληνικά. sent from my HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts