bbbb Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Nα το βάλεις στη διαδρομή που λέω και να ξαναδοκιμάσεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Nα το βάλεις στη διαδρομή που λέω και να ξαναδοκιμάσεις Έκανα copy/paste με τον es explorer το φάκελο root, ο οποίος βρίσκεται στο φάκελο android/240buildprop, στο φάκeλο android, επανεκίνηση και δεν έγινε τίποτε. Mάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά. Έχετε καταφέρει να με μπερδέψετε για τα καλά. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 (edited) βγαίνουν builds πλεον με 2.3.5 !!!! και η αγαπημένη μου και πονεμένη ("χτύπησε" το data) : http://sites.google.com/site/nexushd2android/nexushd2-gingerbread/v2-9_sd V2.9 NAND and SD (RMNET and PPP) (Aug. 01) Updated to the latest AOSP Gingerbread 2.3.5 (GRJ90). (Compiled by tytung) Updated to the latest Google Services Frameworks 2.3.5 from Nexus S 4G 2.3.5 OTA. Included GPS_Libraries_v1.9_RPC_for_HD2_Gingerbread_update. zip. Updated hosts file for blocking ads. Updated to Google Maps 5.8.0. Updated to Gmail 2.3.5. Updated to Market 3.0.27. Removed Facebook and Twitter. (Please install them from Android Market if needed.) Edited August 2, 2011 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Για να μην βγαζω και βαζω την μνημη sd στo card reader οταν θελω να μεταφερω αρχεια σε αυτην , υπαρχει καποιος τροπος οταν συνδεω με Usb να λειτουργεί η sd; Λεω να λειτουργεί γιατι οταν συνδέω με usb στο κινητο μεν υπαρχει επιλογή "ενεργοποίησης usb" που μου εμφανίζει την μνημη στο pc σαν αφαιρούμενο δισκο , αλλα ενω δεινχει να μεταφέρονται αρχεια στην sd οταν μετα τα ψαχνω... δε υπαρχουν Δεν ξερω αν παιζει ρολο το γεγονος οτι χρησιμοποιώ ron για sd οπως και οτι χρησιμοποιώ τoν es file manager Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Σε κάποιες sd ρομ όπως π.χ. την nexus hd2 η μεταφορά με usb δε λειτουργεί σωστά.Χρειάζεται να βάλεις κάποια εφαρμογή όπως το dual mount sd widget Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Καλημέρα. Έβαλα την Αmerican. Όλα τα γραφικά και τα εικονίδια της επάνω μπάρας φαίνονται μικρά. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που να τα κάνει στο φυσιολογικό μέγεθος; Για τα καινούργια buids, αυτή είναι η λύση για την ανάλυση της οθόνης: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16250986&postcount=14315 Ευχαριστώ όσους προσπάθησαν να βοηθήσουν. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Σε κάποιες sd ρομ όπως π.χ. την nexus hd2 η μεταφορά με usb δε λειτουργεί σωστά.Χρειάζεται να βάλεις κάποια εφαρμογή όπως το dual mount sd widget Σε ευχαριστώ για αλλη μια φορα. Ειχες δικιο . Τωρα το μονο θεμα ειναι πως μπορω να κανω να μην εμφανίζεται η καρτελα που βγαζει το κινητό με την ειδοποίηση οτι συνδέω την Usb θυρα ( εφοσον δεν δουλεύει και δεν χρειαζεται λογο του dual mount sd widget) Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 (edited) Χρησιμοποιώ μια SD rom (MccMBoxmaX GS V 8 [3D carousel effect] 720p.zip) και όλα φαίνεται πως λειτουργούν καλά ,τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι οτι κάποιες φορές η κατανάλωση ρεύματος που έχω μετά απο ενεργοποίηση της οθόνης είναι 6~7 mA και άλλες φορές μετά απο reboot δεν λέει να πέσει κάτω απο 59mA. Να σημειώσω πως την κατανάλωση των 7 mA την έχω δει και με το bt συνδεδεμένο ,ενώ αυτή των 59mA τα πάντα είναι κλειστά (WiFi, BT, Data). Υπάρχει περίπτωση να φταίει μόνο το reboot και να χρειάζεται ''απενεργοποίηση'' για να δουλεύει ''σωστά'' ή είναι άσχετο; Επίσης το hot restart τι ακριβώς κάνει, γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Κάτι τελευταίο, αν αλλάξω στο startup.txt την γραμμή ''gps_zone=us'' με eu ή gr αλλάζει κάτι; Edited August 3, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Για την κατανάλωση στις sd rom που τρέχουν μέσω wm,έχω παρατηρήσει ότι η κατανάλωση των 59-60ma συμβαίνει όταν βρίσκεσαι αρκετή ώρα στα wm.Αν βάλεις ενα loader που φορτώνει στην εκκίνηση αυτόματα το android π.χ. τον exceller android loader με autoboot σε 10 δευτερόλεπτα,το bug αυτό εξαφανίζεται.Αν όχι με το πρώτο reboot,στο δεύτερο reboot φτιάχνει Για το gps θα αλλάξει κάτι,μόνο αν τα αρχεία του gps είναι κάποια από τις τελευταίες εκδόσεις του tytung που υποστηρίζουν agps download.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1100114 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Για την κατανάλωση στις sd rom που τρέχουν μέσω wm,έχω παρατηρήσει ότι η κατανάλωση των 59-60ma συμβαίνει όταν βρίσκεσαι αρκετή ώρα στα wm.Αν βάλεις ενα loader που φορτώνει στην εκκίνηση αυτόματα το android π.χ. τον exceller android loader με autoboot σε 10 δευτερόλεπτα,το bug αυτό εξαφανίζεται.Αν όχι με το πρώτο reboot,στο δεύτερο reboot φτιάχνει Για το gps θα αλλάξει κάτι,μόνο αν τα αρχεία του gps είναι κάποια από τις τελευταίες εκδόσεις του tytung που υποστηρίζουν agps download.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1100114 Έχω κατεβάσει το GPS_Libraries_v1.9_NMEA_for_HD2_Gingerbread_update.zip ,αλλά γράφει εγκατάσταση με MAGLDR 1.13 ενώ εγώ το χρησιμοποιώ σε SD και δεν έχω περάσει τον magldr??? Αν μου πεις πως γίνεται και το περάσω ,τι να γράψω στο startup; eu ή gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 (edited) Χρησιμοποιώ μια SD rom (MccMBoxmaX GS V 8 [3D carousel effect] 720p.zip) και όλα φαίνεται πως λειτουργούν καλά ,τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι οτι κάποιες φορές η κατανάλωση ρεύματος που έχω μετά απο ενεργοποίηση της οθόνης είναι 6~7 mA και άλλες φορές μετά απο reboot δεν λέει να πέσει κάτω απο 59mA. Να σημειώσω πως την κατανάλωση των 7 mA την έχω δει και με το bt συνδεδεμένο ,ενώ αυτή των 59mA τα πάντα είναι κλειστά (WiFi, BT, Data). Υπάρχει περίπτωση να φταίει μόνο το reboot και να χρειάζεται ''απενεργοποίηση'' για να δουλεύει ''σωστά'' ή είναι άσχετο; Επίσης το hot restart τι ακριβώς κάνει, γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Κάτι τελευταίο, αν αλλάξω στο startup.txt την γραμμή ''gps_zone=us'' με eu ή gr αλλάζει κάτι; Κατ΄αρχάς να κάνουμε ΜΟΝΟ κλείσιμο και ΟΧΙ restart στα sd builds γιατί υπάρχει υπόνοια πως δημιουργείται corruption . Έπειτα τα sense builds έχουν καλύτερη συμπεριφορά στην κατανάλωση , σε bt δε είναι ανεπαίσθητη η κατανάλωσή τους , όμως επειδή είναι βαριά αργούν να έρθουν στα ίσια τους (να φορτώσουν πλήρως),αυτό γενικά μιλώντας , ένα Setcpu είναι χρήσιμο , και ένας task manager για να ξέρεις τι τρέχει όχι για να σκοτώνεις αδιακρίτως -στα sense- γιατί κρεμάνε (στα nosense δουλεύουν καλύτερα οι task managers) και βέβαια καλό είναι στα wm να μην μένει εφαρμογή ανοιχτή Edited August 3, 2011 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Κατ΄αρχάς να κάνουμε ΜΟΝΟ κλείσιμο και ΟΧΙ restart στα sd builds γιατί υπάρχει υπόνοια πως δημιουργείται corruption . Έπειτα τα sense builds έχουν καλύτερη συμπεριφορά στην κατανάλωση , σε bt δε είναι ανεπαίσθητη η κατανάλωσή τους , όμως επειδή είναι βαριά αργούν να έρθουν στα ίσια τους (να φορτώσουν πλήρως),αυτό γενικά μιλώντας , ένα Setcpu είναι χρήσιμο , και ένας task manager για να ξέρεις τι τρέχει όχι για να σκοτώνεις αδιακρίτως -στα sense- γιατί κρεμάνε (στα nosense δουλεύουν καλύτερα οι task managers) και βέβαια καλό είναι στα wm να μην μένει εφαρμογή ανοιχτή Task manager έχει η Rom και απλώς βλέπω τι τρέχει χωρίς να κλείνω τίποτα.Όταν αφήνω τα wm είμαι σίγουρος πως δεν τρέχει κανένα πρόγραμμα. Ποιο πρόγραμμα για cpu χρησιμοποιείς και τι ρύθμιση πρέπει να κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 το setcpu . σε screen off 245-245 / powersave / prior.: 100% main έχω 245-880 ή μέχρι 950 και ondemand / setonboot Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Έχω κατεβάσει το GPS_Libraries_v1.9_NMEA_for_HD2_Gingerbread_update.zip ,αλλά γράφει εγκατάσταση με MAGLDR 1.13 ενώ εγώ το χρησιμοποιώ σε SD και δεν έχω περάσει τον magldr??? Αν μου πεις πως γίνεται και το περάσω ,τι να γράψω στο startup; eu ή gr Λοιπόν κατέβασε και από εδώ το αρχείο για την ευρώπη http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=15764172&postcount=1575 το αποσυμπιέζεις και αν θέλεις ανοίγεις με το σημειωματάριο το gps.conf και αλλάζεις την ρύθμιση για το κάθε πόσες ώρες,θέλεις να κατεβάζει αυτόματα τη θέση των δορυφόρων.Α και δε χρειάζεται να γράψεις τίποτε στο startup.txt καθώς έχει αλλάξει ο τρόπος κατεβάσματος της θέσης και ρυθμίζεται μέσα από το gps.conf και βάλε την rpc version v1.9 γιατί οι nmea versions δε δουλεύουν καλά με sense roms και με όλα τα προγράμματα. τώρα μιας και δεν έχεις nand rom και δε μπορείς να φλασάρεις τα αρχεία αποσυμπιέζεις τα 2 zip και με κάποιον root explorer βάζεις χειροκίνητα τα αρχεία,στις αντίστοιχες θέσεις που βλέπεις μέσα στο zip.π.χ. στο system/lib το libgps.so και στο system/lib/hw τα άλλα 2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Λοιπόν κατέβασε και από εδώ το αρχείο για την ευρώπη http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=15764172&postcount=1575 το αποσυμπιέζεις και αν θέλεις ανοίγεις με το σημειωματάριο το gps.conf και αλλάζεις την ρύθμιση για το κάθε πόσες ώρες,θέλεις να κατεβάζει αυτόματα τη θέση των δορυφόρων.Α και δε χρειάζεται να γράψεις τίποτε στο startup.txt καθώς έχει αλλάξει ο τρόπος κατεβάσματος της θέσης και ρυθμίζεται μέσα από το gps.conf και βάλε την rpc version v1.9 γιατί οι nmea versions δε δουλεύουν καλά με sense roms και με όλα τα προγράμματα. τώρα μιας και δεν έχεις nand rom και δε μπορείς να φλασάρεις τα αρχεία αποσυμπιέζεις τα 2 zip και με κάποιον root explorer βάζεις χειροκίνητα τα αρχεία,στις αντίστοιχες θέσεις που βλέπεις μέσα στο zip.π.χ. στο system/lib το libgps.so και στο system/lib/hw τα άλλα 2 Εννοείς μόνο τα αρχεία που βρίσκονται στους φακέλους system; Τα αρχεία που βρίσκονται στον φάκελο META-INF; Στο gps.conf_enable_auto_AGPS_update_every_24hr_(europe).zip έχει έναν φάκελο system/etc/gps.conf και έναν META-INF Ομοίως στον GPS_Libraries_v1.9_RPC_for_HD2_Gingerbread_update.zip έχει system/lib/libgps.so και system/lib/hw/gps.bravo.so , gps.htcleo.so , gps.leo.so Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 To meta-inf είναι για το flashing δε σου χρειάζεται.Το αρχείο gps.conf από το zip gps.conf_enable_auto_AGPS_update_every_24hr_(europe).zip πρέπει να το αντιγράψεις στο φάκελο /system/etc τα άλλα αρχεία αντίστοιχα στο /system/lib και /system/lib/hw αντικαθιστώντας τα ήδη υπάρχοντα. φυσικά μπορείς να κρατήσεις backup (κάτι που συνιστώ),σε περίπτωση που θέλεις να βάλεις τα παλιά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alati61 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Καλησπερα παιδια δεν ξερω αν ειμαι στην σωστη ενοτητα αλλα εχω ενα προβλημα. Εχω το hd2 και προσπαθησα να του περασω android ακολουθωντας οδηγιες απο εδω http://www.youtube.com/watch?v=71WDYfDg4sA&feature=player_embedded και απο εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10702852&postcount=2 και ενω ολοκληρωσα την εγκατασταση της HSPL στο δευτερο βημα "Install the newest version of MAGLDR. Unzip the file into a folder on your desktop for easy access. With the phone off Power up your device by holding the volume down button and red power button at the same time. You should see a rainbow colored screen as shown in the video above. RIGHT Click the ROMUpdateUtility.exe file and "Run as Administrator". Follow the on screen instruction¨" και ενω η εφαρμογη μου εδωσε το οκ το τηλεφωνο εβγαλε μια περιεργη οθονη σαν γραμμες και τελος καμμια αποκριση. Τι να κανω εβγαλα την μπαταρια για να το ξαναξεκινησω αλλα αυτο απλα ανοιγει στην ασπρη οθονη που γραφει HTC και τιποτα αλλο. Δεν ξερω αν εχω κανει ζημια η αν ειναι κατι που διορθωνεται. Αν μπορει καποιος ας με βοηθησει. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Αν εννοείς περίεργη οθόνη με γραμμές την οθόνη με τα 3 χρώματα,είναι ο bootloader της συσκευής και είναι φυσιολογικό να στην έβγαλε. Από εκεί και πέρα.Με κλειστό το τηλέφωνο,πάτα το power και κράτα το volume down για να σε ξαναβάλει σε αυτή την οθόνη.Γράψε τι βλέπεις εκεί.Αν έκανες σωστά το βήμα για το ξεκλείδωμα του bootloader,εκεί πρέπει να γράφει μεταξύ άλλων hspl 2.08 cotulla Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Έχω μία απορία. Τι παραπάνω προσφέρουν οι κατεξοχήν Android συσκευές σε σχέση με ένα HD2 που τρέχει Android; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Έχω μία απορία. Τι παραπάνω προσφέρουν οι κατεξοχήν Android συσκευές σε σχέση με ένα HD2 που τρέχει Android; Σε θέμα software τίποτα, σε hardware αρκετές μιας και το hd2 κοντεύει πλέον τα 2 χρόνια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Σε θέμα software τίποτα, σε hardware αρκετές μιας και το hd2 κοντεύει πλέον τα 2 χρόνια. Δηλαδή τρέχει το λειτουργικό πιο γρήγορα και μπορεί να φορτώνετε με πιο πολλές εφαρμογές; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Εξαρτάται με τι το συγκρίνεις.π.χ. αν το συγκρίνεις με το galaxy s2 ενός φίλου που έπαιζα χθες για αρκετή ώρα,τότε τo hd2 μπορείς να το πεις αργό.Στο μόνο που είναι καλύτερο κατά την γνώμη μου το hd2 από το galaxy s2 είναι στην ποιότητα κατασκευής.Με το s2 δεν ένιωσα ότι κρατάω στο χέρι μου ένα τηλέφωνο 600 ευρώ,λόγω του ότι είναι πανάλαφρο και γενικά λόγω της κατασκευής του, μου φάνηκε εντελώς ψεύτικο.. τώρα αν συγκρίνεις το hd2 με ΖΤΕ blade,huawei ideos x5,acer liquid mt και γενικά τα μέτρια android phones το hd2 είναι πιο γρήγορο.Eπίσης σε σχέση με το htc desire που έχουν ίδιο επεξεργαστή και μνήμη,το desire ή και το desire s μου φάνηκαν πιο γρήγορα αλλά δεν είπα wow όπως είπα με το galaxy s2. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Δηλαδή τρέχει το λειτουργικό πιο γρήγορα και μπορεί να φορτώνετε με πιο πολλές εφαρμογές; Κοίτα αν μιλάμε για καθαρή AOSP rom τότε το hd2 είναι περίπου σαν το απλό Desire σε ταχύτητα αλλά σε σχέση πχ με το Desire S ή το Desire HD είναι πιο αργό λόγω επεξεργαστή κυρίως. Αν το πάμε σε Sense rom's τότε ισχύει μεν το ίδιο αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα, λόγω της μικρής εσωτερικής μνήμης του HD2 χρειάζεται να βάλεις το a2sd+ για να μπορείς να βάλεις περισσότερες εφαρμογές. Με αποτέλεσμα να αργεί το κινητό αφού τρέχει από την κάρτα μνήμης. Οπότε στην ερώτηση σου η απάντηση είναι ναι τρέχει το λειτουργικό πιο γρήγορα λόγω επεξεργαστή και ναι φορτώνουμε περισσότερες εφαρμογές λόγω της μεγαλύτερης εσωτερικής μνήμης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Αν το πάμε σε Sense rom's τότε ισχύει μεν το ίδιο αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα, λόγω της μικρής εσωτερικής μνήμης του HD2 χρειάζεται να βάλεις το a2sd+ για να μπορείς να βάλεις περισσότερες εφαρμογές. Με αποτέλεσμα να αργεί το κινητό αφού τρέχει από την κάρτα μνήμης. . Αυτό δεν νομίζω ότι ισχύει γιατί στο t-mobile hd2 που έχει 1gb rom και χωράνε οι sense roms και χωρίς χρήση της sd δεν τρέχουν πιο γρήγορα από ότι στο ευρωπαϊκό μοντέλο.Απλά πρώτον οι sense roms δεν είναι πλήρως συμβατές και δεύτερον στο hd2 δεν έχουμε 100% συμβατό kernel με όλα τα υπόλοιπα μέρη της συσκευής.Χρησιμοποιούμε ακόμη τον kernel 2.6.32.15 τη στιγμή που ο κανονικός kernel για την gingerbread είναι ο 2.6.35.xx Επίσης στο απλό htc desire ενός φίλου που του έβαλα την rcmix 2.0 με ext3 partition πήγαινε καλύτερα από το t-mobile hd2 μου που όλη η ρομ έτρεχε από την εσωτερική μνήμη. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Αυτό δεν νομίζω ότι ισχύει γιατί στο t-mobile hd2 που έχει 1gb rom και χωράνε οι sense roms και χωρίς χρήση της sd δεν τρέχουν πιο γρήγορα από ότι στο ευρωπαϊκό μοντέλο.Απλά πρώτον οι sense roms δεν είναι πλήρως συμβατές και δεύτερον στο hd2 δεν έχουμε 100% συμβατό kernel με όλα τα υπόλοιπα μέρη της συσκευής.Χρησιμοποιούμε ακόμη τον kernel 2.6.32.15 τη στιγμή που ο κανονικός kernel για την gingerbread είναι ο 2.6.35.xx Επίσης στο απλό htc desire ενός φίλου που του έβαλα την rcmix 2.0 με ext3 partition πήγαινε καλύτερα από το t-mobile hd2 μου που όλη η ρομ έτρεχε από την εσωτερική μνήμη. Αν υπήρχε σωστός kernel για το hd2 έλα να μου πεις πως θα πήγαινε :p. Σε γενικές γραμμές με aosp rom νομίζω ότι το hd2 και το desire είναι πάνω κάτω στα ίδια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts