gkionis Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Δηλαδή έβαλες τον kernel μου και λειτουργεί κανονικά και το wifi N; Στο ρωτώ γιατί από ότι είδα στον κώδικα στο http://www.gitorious.com/linux-on-wince-htc το wifi N δεν είναι ενεργοποιημένο εγώ έβαλα το δίκό σου kernel αλλά δεν ξέρω αν έκανα καλά τη διαδικασία . αντικατέστησα στο build το zimage και με τον root explorer έβαλα τα δύο τα ρχεία με κατάληξη .ko στο system/lib/modules έτσι δεν γίνετε η αλλαγή kernel ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Nαι σωστά το έκανες.Γίνεται είτε με root explorer,είτε με τους φακέλους κατά την εκκίνηση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 αν θέλουμε να πάμε από την mdeejay 1.7 στην mdeejay1.9 (πχ) χωρίς να σβήνουμε -γράφουμε ποιά αρχεία από την νεώτερη αντικαθιστούμε στην παλιά ; εαν γίνεται βέβαια ή θέλει clean setup ; επίσης τρέχοντας build που "έστησα" με την stock rom δεν σηκώνουν τον ήχο (είχα αναφέρει παλιώτερα με την στοκ ,πως αν φύγω στο αθόρυβο απο τα wm τώτε μόνο έχω ήχο στα android ) 2o θέμα είναι πως αλλάζοντας λειτουργικό βρίσκω αλλαγμένη και την ημερομηνία κατα πολύ ίσως κάποιους μήνες ή και έτος :wacko::wacko: (από τώτε που άλλαξα ρομ στα wm ) Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Aν πρόκειται για build-αναβάθμιση παίρνεις από το παλιό το data.img και το βάζεις στο καινούριο και έτσι έχεις τις εφαρμογές-ρυθμίσεις σου Για την ημερομηνία κάποιες φορές μου το έκανε και μένα αλλά δεν βρήκα την αιτία.Κάποια στιγμή γυρνώντας στα wm η ημερομηνία είχε πάει 5 δεκεμβρίου 2040!!! Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Aν πρόκειται για build-αναβάθμιση παίρνεις από το παλιό το data.img και το βάζεις στο καινούριο και έτσι έχεις τις εφαρμογές-ρυθμίσεις σου Για την ημερομηνία κάποιες φορές μου το έκανε και μένα αλλά δεν βρήκα την αιτία.Κάποια στιγμή γυρνώντας στα wm η ημερομηνία είχε πάει 5 δεκεμβρίου 2040!!! για το πρώτο εννοουσα το αντιθετο "έχω την 1.7 μεσα (hd2) και θέλω να την κανω 1.9 χωρίς να φορτώσω όλο το πακέτο που κατέβασα " για το αλλο , διαβαζω στο θέμα των omega ότι κάποιοι έχουν κάποιο πρόβλημα με την ημερομηνία , μήπως είναι και θέμα ρομ .... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Τότε πρέπει στην 1,7 να βάλεις το zimage και system.ext2 της 1.9 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 bbbb αυτη την στιγμη που μιλάμε έχω mattc 1.8 με τον δικο σου κερνελ... όπως σου είπα εχουν φύγει και τα σπασμένα γραφικα που κανει η mattc 1.8 κατα το boot της.... και Ω ΝΑΙ έχω wifi N κατω απο 3 ορόφους και κατι τόνους μπετον... αλλά αυτες οι μαγκιές μόνο με τον matcc 1.8 δυστυχώς... γιατι εχουν βγει τόσες ωραίες εκδοσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 θέλω με το titanium back up να πάρω back up έτσι ώστε όταν αλλάξω build να επαναφέρω τις εφαρμογές στο νέο build. μπορώ να πάρω συνολικό back up για όλες τις εφαρμογές ή πρέπει να πάρω για κάθε εφαρμογή ξεχωριστό back up? στη κάρτα σε ποιο σημείο αποθηκεύονται? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Δες αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=748686&highlight=titanium+backup Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Δες αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=748686&highlight=titanium+backup οκ φίλε μου σε ευχαριστώ έχουμε κανένα νέο με την nand rom και τα windows 7 για το HD 2 ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΠΕΛΩΡΙΕ bbbb ΕΚΑΝΕΣ ΘΑΥΜΑ ΠΑΛΙ !!!!! Λοιπόν το τεστ build ΔΟΥΛΕΥΕΙ !!!!!! WIFI N+ Σε ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ !!!! ΚΑΙ Preview ΟΤΑΝ ΤΡΑΒΑΣ photos χωρις να βγαζει βλακειες !!! ΤΑΧΥΤΑΤΗ επισης !!! αχχααχαχχ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ ΛΕΜΕ ... τωρα θα σε αγκαρεψουμε να μας πεις τι μαγικο τρικ εκανες μπας και δω καμια mdeejay 2.0 revo να παιζει και στο κινητο μου με wifi... ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ !!!! ps στο startup txt εχεις path android2 αλλα το πηρα γραμμη και το αλλαξα σε Android ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 mdeejay 2.0 revo ΚΥΡΙΟΙ παίζει wifi N χωρις πατεντες !!! Πρώτη Version του Μdeejay που παιζει σωστα... διαβασα οτι ειναι PPP only οπως η matcc 1.8 ... ε ρε ΓΟΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !! τα animation φερνουν δακρυα χαρας στα ματια μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 mdeejay 2.0 revo ΚΥΡΙΟΙ παίζει wifi N χωρις πατεντες !!! Πρώτη Version του Μdeejay που παιζει σωστα... διαβασα οτι ειναι PPP only οπως η matcc 1.8 ... ε ρε ΓΟΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !! τα animation φερνουν δακρυα χαρας στα ματια μου.... +100000000000000000000000 :D Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 HTC Sync 3.0 λειτουργει απροβλημάτιστα με την revo 2.0 και συγχρονίζει τα παντα ( χααχαχχα μεχρι που βρήκε στην 1η χρηση το κινητο σαν HD2 και οχι σαν Desire η κάτι αλλο !!!) Πρόβλημα 1ο Στις επαφές ενώ έχει την μπαρίτσα αλφαβητικά για τις επαφες... ΔΕΝ βγάζει ελληνικούς Χαρακτήρες κατα το συρσιμο δηλαδη έχει ΑΒCDE κτλ αλλά όχι και ΑΒΓ ενώ είναι FULL ελληνική ...??? καμιά ιδέα κανείς ?? αλλάζει αυτό ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 HTC Sync 3.0 λειτουργει απροβλημάτιστα με την revo 2.0 και συγχρονίζει τα παντα ( χααχαχχα μεχρι που βρήκε στην 1η χρηση το κινητο σαν HD2 και οχι σαν Desire η κάτι αλλο !!!) Πρόβλημα 1ο Στις επαφές ενώ έχει την μπαρίτσα αλφαβητικά για τις επαφες... ΔΕΝ βγάζει ελληνικούς Χαρακτήρες κατα το συρσιμο δηλαδη έχει ΑΒCDE κτλ αλλά όχι και ΑΒΓ ενώ είναι FULL ελληνική ...??? καμιά ιδέα κανείς ?? αλλάζει αυτό ??? Yπαρχει τετοια μπαρα σε καμια συσκευη? Ακομα και στο galaxy δεν υπαρχει και χρησιμοποιω το search people google οπου βαζω τα πρωτα γραμματα και ετοιμος! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 mdeejay 2.0 revo ΚΥΡΙΟΙ παίζει wifi N χωρις πατεντες !!! Πρώτη Version του Μdeejay που παιζει σωστα... διαβασα οτι ειναι PPP only οπως η matcc 1.8 ... ε ρε ΓΟΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !! τα animation φερνουν δακρυα χαρας στα ματια μου.... Ωραία.Τότε δε χρειάζεται να ασχοληθούμε άλλο με πατέντες,πάνω στην πατέντα που λέγεται hd2 με android :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 υπάρχει... και μάλιστα μια multi interface ενος κινεζου στους xda έχει ακριβώς τις επαφες όπως στα wm ... το θέμα είναι να βρούμε ποιο προγραμματακι έχει εξτρα βαλμένο πάνω .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wickerman_3 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Καλησπερα κι απο εμενα. Θα ήθελα να ρωτησω αν καποιος απο εσας μπορει να με βοηθησει να λυσω το τρελο drop που εμφανιζεται σε ολα τα builds που εχω δοκιμασει στο data connectivity. Το 3g μου ποτε μα ποτε δε λειτουργει.Καποιο απο τα προσφατα builds μηπως έχει λύσει το προβλημα? Η μεταφορα παντως του ΕVO απο mdeejay ειναι απιστευτα ομορφη.Θα με καλυπτε εντελως αρκει να ειχε λυμμενο το ως ανω προβλημα. Ευχαριστω εκ των προτερων ΥΓ ΠΑΟΚαρα και το HD2 στο μιξερ Παράθεση Caer esta permitido, levantarse es obligatorio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Καλησπερα εβαλα σημερα αυτη τη version δουλευει καλα αλλα εχω ενα προβλημα δε μου δουλευει η συνδεση του ιντερνετ μεσω του δικτυου ουτε ο καιρος,ξερετε τι μπορω να κανω????????? Mdeejay eVo Sense v. 2.1 rEVOlution http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=790374 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 mdeejay 2.0 revo ΚΥΡΙΟΙ παίζει wifi N χωρις πατεντες !!! Πρώτη Version του Μdeejay που παιζει σωστα... διαβασα οτι ειναι PPP only οπως η matcc 1.8 ... ε ρε ΓΟΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !! τα animation φερνουν δακρυα χαρας στα ματια μου.... ενα link για αυτη μπορεις να δωσεις?> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Το λινκ βρίσκεται στο προηγούμενο post Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Καλησπερα εβαλα σημερα αυτη τη version δουλευει καλα αλλα εχω ενα προβλημα δε μου δουλευει η συνδεση του ιντερνετ μεσω του δικτυου ουτε ο καιρος,ξερετε τι μπορω να κανω????????? Mdeejay eVo Sense v. 2.1 rEVOlution http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=790374 μέσω δικτύου κινητης θες να πεις??? ρύθμισε τα APN settings κατω χαμηλα εκει που εχει και τα περι wifi , ανάλογα με τον provider σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 (edited) μέσω δικτύου κινητης θες να πεις??? ρύθμισε τα APN settings κατω χαμηλα εκει που εχει και τα περι wifi , ανάλογα με τον provider σου... πως φιλε μου μηπως ξερεις να μου πεις?vodafone εχω συνδεση το φτιαξα Edited October 25, 2010 by haritos14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 (edited) άντε φαγωθήκατε με την κάμερα του HD...... HTC Desire HD - Froyo - 2.6.32 kernel source released http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=818631 edit : σε λίγο η συσκευή μας θα αναγορευθεί σε official software test platform : wm : nand android:sd ubuntu:sd ios:sd Edited October 25, 2010 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Την κατεβάζουμε από το SITE και την βάζουμε στο HD2 ? ...ή πρέπει να περιμένουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts