Sebastian13 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 (edited) Για radio κανω αυτο ? Radio Στην ROM δεν περιλαμβάνεται Radio. Προτεινόμενα Radio: Radio 2.10.50.28_2 Radio 2.11.50.26 Radio 2.12.50.02_2 Μπορείτε να κατεβάσετε το ράδιο που θέλετε από εδώ. Προσοχή!!!! Όσοι έχετε συσκευή T-Mobile USA HD2 πρέπει να κάνετε εγκατάσταση ράδιο με που να είναι .50 και όχι .51 παράδειγμα: 2.12.50.02. και όχι x.xx.51 ραδιο, αν βάλετε ράδιο .51 θα χαλάσει η συσκευή σας χωρίς να επισκευάζετε! Για να κάνουμε εγκατάσταση το ράδιο χρειαζόμαστε το αρχείο LeoCustomRUU.exe Το κατεβάζουμε από εδώ. Βάζουμε σε ένα φάκελο το αρχείο LeoCustomRUU.exe και το αρχείο του ράδιο. Τρέχουμε το αρχείο LeoCustomRUU.exe και ακολουθούμε τις οδηγίες. - Το κινητο μου το αγορασα απο το Πλαισιο, δεν παιζει να εχω προβλημα? - Πρεπει να αλλαξω ROM για να βαλω νεο radio? Edited October 5, 2010 by Sebastian13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 - Το κινητο μου το αγορασα απο το Πλαισιο, δεν παιζει να εχω προβλημα? Όχι. - Πρεπει να αλλαξω ROM για να βαλω νεο radio? Όχι. Αλλάζεις μόνο το radio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Όχι. Όχι. Αλλάζεις μόνο το radio. Kαι κατι αλλο, για να αλλαξω το radio κατεβασα τα 2 αρχειακια... Συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη και τρεχω το LeoCustomRUU στα windows 7 64 bit που εχω ? Το κινητο σε τι κατασταση να ειναι ? Σβιστω? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 To κινητό πρέπει να είναι ενεργοποιημένο και το Windows Mobile Device Center ανοιχτό και να έχει βρει τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 http://img443.imageshack.us/img443/3470/97411901.png Uploaded with ImageShack.us Ειμαι εδω! παταω ΝΕΧΤ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Ειμαι εδω! παταω ΝΕΧΤ?? Έχεις κάνει hard spl στη συσκευή σου; (Αλλιώς... ξεκλείδωμα;) Αν ναι πάτα "Next", αν όχι πάτα "Cancel". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Οχι δεν εχω κανει! Θα περασω android ετσι και βλεπουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Για να αλλάξεις radio θα χρειαστεί να έχεις κάνει hard-spl στη συσκευή σου. Αλλιώς δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 1. Ασφαλές είναι, φτάνει να βρεις την κατάλληλη έκδοση που να σου λειτουργεί καλά. 2. Κι εγώ σε κάποιες εκδόσεις είχα προβλήματα σε κλήσεις και κολλήματα, αλλά άλλοι δεν είχαντετοιο πρόβλημα με τις ίδιες εκδόσεις... παίζει ρόλο νομίζω και το Radio, το δίκτυο σου ισως, η κάρτα αποθήκευσης ισως... γενικά δοκιμάζεις εκδόσεις και ότι σου ταιριάξει... 3. Δεν επηρεάζοντε καθόλου τα Wm. Κι εγω τέτοια κάρτα έχω και ειναι μια χαρά, φτάνει πριν απο όλα να κανεις ενα format se fat32. 4. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=735 εδω θα τις δεις, διαλέγεις και παίρνεις... Απο αυτές που δοκίμασα εγω προτείνω... "Froyo Sense V3.1" & "Mdeejay FroYo HD v3.3a". Οδηγίες πολυ απλές, 3-4 βήματα ... (βλεπε σε κάθε Link, τις γράφει...). 5. Radio βασικά πρέπει να αλλάξεις υποχρεωτικά πρώτα απο όλα!!! σε 2.10.... ή 2.12.... ή καλύτερα το τελευταίο 2.14.50.04. Απο Rom νομίζω κάνει και η εργοστασιακή, αλλά αν βάλεις άλλη κοιτα να ειναι Android friendly (π.χ. Omega συστηνω...) φιλε μου στη version αυτη Mdeejay FroYo HD v3.3a δε λειτουργει η καμερα ομως!!! σωστα η κανω λαθος???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 φιλε μου στη version αυτη Mdeejay FroYo HD v3.3a δε λειτουργει η καμερα ομως!!! σωστα η κανω λαθος???????? Σωστά, έχεις δίκιο δεν το είχα παρατηρήσει γιατί δεν την έχω πολυδουλέψει αυτή την έκδοση (αλλα έχω διαβάσει ότι είναι γενικά απο τις καλύτερες ως τωρα). Και camera δε χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ απο HD2 (γενικά απο κινητά) αφού έχω πάντα μαζί μου compact ψηφιακη camera οποτε δε με προβλημάτισε... Εγω άλλα κοιτάω βασικά σε αυτα που δοκιμάζω... πρώτα απο όλα να μπορω να μιλήσω, να ακούω και να ακούγομαι κυρίως με bluetooth ακουστικά και χωρίς κολλήματα πανω απο όλα και γενικά τη λειτουργικοτητα και μετα τα αλλα. Κάθένας με τις ανάγκες του... Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Στις Desire HD, Z και LEX δεν δουλεύει καθόλου η κάμερα (γνωστό πρόβλημα). Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Tα εκανα ολα! 1. εκανα το HSPL3 2. περασα το Radio_2_14_50_04 3. εβαλα custom rom Omega_v14.4_ELL_XT_CHT Βαζω τον φακελο Android της εκδοσης Mdeejay_FroYo_HD_v._3.3a και παταω το ενα αρχειο πρωτα και μετα το αλλο. Λοιπον γραφει 5-6 σειρες με ασπρα γραμματα και μετα μου εχει το HTC logo σε ασπρο φοντο με το λαμπακι του κινητου κοκκινο ! Τι κανω παιδια ? Κανω κατι λαθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Tα εκανα ολα! 1. εκανα το HSPL3 2. περασα το Radio_2_14_50_04 3. εβαλα custom rom Omega_v14.4_ELL_XT_CHT Βαζω τον φακελο Android της εκδοσης Mdeejay_FroYo_HD_v._3.3a και παταω το ενα αρχειο πρωτα και μετα το αλλο. Λοιπον γραφει 5-6 σειρες με ασπρα γραμματα και μετα μου εχει το HTC logo σε ασπρο φοντο με το λαμπακι του κινητου κοκκινο ! Τι κανω παιδια ? Κανω κατι λαθος ? οχι θα περιμενεις μεχρι να μπουταρει παιρνει απο 5 εως 10 λεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 οχι θα περιμενεις μεχρι να μπουταρει παιρνει απο 5 εως 10 λεπτα Παιδες ευχαριστω για την βοηθεια! Τα καταφερα :) Εβαλα την -> Mdeejay_FroYo_HD_v._3.3a Δεν παιζει η καμερα, να πω! Τωρα για να μην χασω το android δεν πρεπει να μου κλεισει το κινητο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Παιδες ευχαριστω για την βοηθεια! Τα καταφερα :) Εβαλα την -> Mdeejay_FroYo_HD_v._3.3a Δεν παιζει η καμερα, να πω! Τωρα για να μην χασω το android δεν πρεπει να μου κλεισει το κινητο ? δεν θα χασεις τιποτα , απλα αν κανεις reboot με μια εφαρμογη που εχει το market θα ξεκινησουν τα wm και θα πας παλι με τον wm explorer και θα πατησεις στα δυο συγκεκριμενα αρχεια μονο που τωρα θα φορτωνει σε 1 λεπτο αναλογα και με την καρτα σου .... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos719 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 μπορεί να μην πήρα απάντηση για την beta testing team αλλά πήρα μια απάντηση για τα windows 7 στο HTC HD2. http://www.youtube.com/watch?v=90DKCDUDr20 http://www.youtube.com/watch?v=pUK4rnQk9lY Και ιδού η απάντηση στην ερώτησή μου πως μπορώ να τα εγκαταστήσω στο HD2 μου: Re: dear nuclear Hi. This is just an experiment, with no further research. Here is a short tutorial if you want to try, but is a hard work. First, download a Windows Installation iso file. I recommend to remove all unnecessary stuff from installation iso, or download a "light" Windows. You need basically two programs - Power ISO and HEX EDITOR NEO. First open Iso file with Power ISO, and find winsetup.dll, which is located in folder sources. Copy Winsetup.dll and paste it to a temp folder, if you want to save the original file. Then open winsetup.dll with HEX EDITOR NEO, find a 77 3D 07 78 01 and replace with E9 04 00 00 00. Save the file and convert to img image. That's it - that allows you to install windows on a computers with little RAM. After you are ready with the file, you need a QEMU Emulator for WinMo. You can find it here - http://4pda.info/news/11054/. Use google translate, if you don't read russian :) More info about QEMU project - read here http://wiki.qemu.org/Main_Page Hopefully you succeed. Although no great practical use. It is Slow and difficult to handle small buttons, etc. - there are many shortcomings, but is made for the experiment. Σκέφτομαι να το δοκιμάσω... Παράθεση My Phone: HTC HD2,HTC Desire,HTC Desire HD My Rom...: X My Radio.: 2.15.50.14 Android...: Mdjs CyanogenMod 7 2.4 Nand On Magldr 1.12 Or Windows phone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 για δειται και αυτη >>>> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=786809 απο οτι διαβαζω δουλευουν ολα (αυτα που με ενδιαφερουν τουλαχιστον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 (edited) Στις Desire HD, Z και LEX δεν δουλεύει καθόλου η κάμερα (γνωστό πρόβλημα). Η "Froyo Sense V3.1" γρήγορη και δουλεύουν σχεδόν όλα μια χαρούλα ακόμα και η camera!!! Έχω όμως κάποια θεματάκια... αν δεν τα λύσω, την εγκαταλείπω!!! :( 1) Κατα το συγχρονισμό με Google επαφες δε μου ολοκληρωνει και μου βγαζει μηνυμα " Sync is currently experiencing problems. It will be back shortly" Αν δεν το λύσω, μάλλον την εγκαταλείπω εκτός κι αν υπάρχει τρόπος να φτιάξει ή με ποιο άλλο τρόπο κανω συγχρονισμό με Gmail επαφές ή κανενα προγραμματακι καλο να μπορω να τις συγχρονίζω με τις επαφές WM...??? 2) Επίσης όταν με καλούνε θέλω να απαντάει η συσκευή μόνο με την οθόνη αφης (slide) και ΟΧΙ με τα hardware button για να αποφεύγω να ανοίγει η γραμμη στην τσέπη μου χωρίς να το καταλάβω... :mad: Υπάρχει τρόπος??? κανένα σχετικό προγραμματάκι ή ρύθμιση ισως που δεν έχω κανει??? 3) Επίσης (όπως έχω ξαναγράψει) η συσκευή όταν τη δουλεύω υπερθερμαίνεται και καταναλώνει πολυ ενέργεια!!! κυριολεκτικά καταπίνει τη μπαταρία!!!!! Έχετε παρατηρήσει να συμβαίνει το ίδιο σε όλα τα άλλα builds Android ή μόνο σto "Froyo Sense V3.1"????? Edited October 5, 2010 by fpap71 3) Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 dual boot εφαρμογη ποια ειναι για επιλογη στο ξεκινημα? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 2) Επίσης όταν με καλούνε θέλω να απαντάει η συσκευή μόνο με την οθόνη αφης (slide) και ΟΧΙ με τα hardware button για να αποφεύγω να ανοίγει η γραμμη στην τσέπη μου χωρίς να το καταλάβω... :mad: Υπάρχει τρόπος??? κανένα σχετικό προγραμματάκι ή ρύθμιση ισως που δεν έχω κανει??? 3) Επίσης (όπως έχω ξαναγράψει) η συσκευή όταν τη δουλεύω υπερθερμαίνεται και καταναλώνει πολυ ενέργεια!!! κυριολεκτικά καταπίνει τη μπαταρία!!!!! Έχετε παρατηρήσει να συμβαίνει το ίδιο σε όλα τα άλλα builds Android ή μόνο σto "Froyo Sense V3.1"????? 2) Έτσι ειναι σε ολες τις ρομ που δοκίμασα. Μπορεις να βαλεις ενα προγραμμα, το full call screen αν θυμάμαι καλά ή καπως έτσι 3) Η μπαταρία δυστυχως φευγει σαν νεράκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 μία από τα ίδια για την μπαταρία ωραία τα android αλλά να το φορτίζεις και κάθε μέρα είναι λίγο σπαστικό. κοιμάμε και έχει μπαταρία 97% και το πρωϊ μετά από 7 ώρες αναμονή είναι στο 70% . στα τηλέφωνα με android που έχουν από την μάνα τους είναι έτσι η μπαταρία ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 dual boot εφαρμογη ποια ειναι για επιλογη στο ξεκινημα? Βλέπε 2o post... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=279151 Απο τα 3 που δινει έχω το Jmz και δουλεύει μια χαρά. Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 μία από τα ίδια για την μπαταρία ωραία τα android αλλά να το φορτίζεις και κάθε μέρα είναι λίγο σπαστικό. κοιμάμε και έχει μπαταρία 97% και το πρωϊ μετά από 7 ώρες αναμονή είναι στο 70% . στα τηλέφωνα με android που έχουν από την μάνα τους είναι έτσι η μπαταρία ? Οχι βέβαια, το galaxy έχει καλή αυτονομία, να καταλάβεις καλύτερη από HD2 με WM με ίδια χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) μία από τα ίδια για την μπαταρία ωραία τα android αλλά να το φορτίζεις και κάθε μέρα είναι λίγο σπαστικό. κοιμάμε και έχει μπαταρία 97% και το πρωϊ μετά από 7 ώρες αναμονή είναι στο 70% . στα τηλέφωνα με android που έχουν από την μάνα τους είναι έτσι η μπαταρία ? εμένα πότε δεν συνέβει τέτοια κατανάλωση 5-10% το πολύ σε airmode , πιστεύω κάτι άλλο παίζει το κάθε μέρα είναι λογικό για μία συσκευη τέτοιων επιδόσεων που την γαργΑΛΑς κι απο πανω με συνεχη reboot Edited October 6, 2010 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 μία από τα ίδια για την μπαταρία ωραία τα android αλλά να το φορτίζεις και κάθε μέρα είναι λίγο σπαστικό. κοιμάμε και έχει μπαταρία 97% και το πρωϊ μετά από 7 ώρες αναμονή είναι στο 70% . στα τηλέφωνα με android που έχουν από την μάνα τους είναι έτσι η μπαταρία ? Eχεις animated wallpaper και ανοιχτό συγχρονισμό; Με κανονική ταπετσαρία και κλειστό το συγχρονισμό η κατανάλωση σε μένα είναι 1% ανά ώρα Από εκεί και πέρα για μένα είναι ξεκάθαρο τι σημαίνει smartphone. Ακόμη και στα wm αν το χρησιμοποιήσω ως τηλέφωνο και μόνο,μου βγάζει 2 μέρες χαλαρά. Αν το χρησιμοποιήσω ως αντικατάσταση του netbook η αυτονομία είναι ανάλογη. Αν το χρησιμοποιήσω ως pna,η αυτονομία θα είναι σαν των pna. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts