Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρηστο,εγω ακομη δεν ειμαι ετοιμος για τετοιες αλλαγες :p :lol:

πειραματιζομαι ? ναι,αλλα οχι οτι τα ζηλευω τοσο που να αφησω τα wm μια για παντα...τουλαχιστον,οχι ακομη :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Χρηστο,εγω ακομη δεν ειμαι ετοιμος για τετοιες αλλαγες :p :lol:

Εγώ πάλι δεν θέλω τέτοιες αλλαγές. Είμαι με το Leo επειδή (ακόμα) προτιμώ τα windows mobile. Αν θέλω Android, υπάρχει πληθώρα επιλογών σε συσκευές. :rolleyes:

Modpic.gif

Το android είναι κόλλημα. Θεωρώ πως είναι το μέλλον, καθώς συνδυάζει την ευκολία της Apple (αν σου αρκεί) με το παιχνίδι των WinMo. Ασε που για πρωτηνφορα στη ζωή μου νιώθω ότι πήρα καινούριο τηλέφωνο χωρίς να δώσω χρήματα. Το μόνο σπαστικο είναι ότι τα κουμπακια του hd2 δε φωτίζονται, με αποτέλεσμα τη νύχτα να πατάμε ο,τι να 'ναι...

παιδες καλησπερες,ειμαι νεος στο φορουμ αν και ειμαι πολυ πολυ καιρο ενας φιλοξενουμενος εδω μεσα.λοιπον αποφασησα σημερα να δημιουργησω λογαριασμο και να ξεκινησω την δραστηριοτητα μου με αυτο το ποστ.

λοιπον για να μπαινουμε στο ψητο σιγα σιγα..ειμαι τεστερ ολων των εκδοσεων Android καθως εδω και πολυ καιρο με ενδιαφερει η ριζικη εισαγωγη(ονειρα κανουμε αλλα ισως να γινει και πραγματικοτητα) μιας Android rom στο HD2.Βασικα στις 7/8/2010 κατεβασα την εκδοση: FroyoStone Series - Version 1 (07-Aug-2010).Η εκδοση αυτη ειναι οτι πιο ποιοτικο και καλοστημενο εχει βγει μεχρι στιγμης για το HD2 κατα την δικη μου παντα αποψη.ειναι υπερπληρης σε θεμα γραφικων θεμα αποδοσης και θα λεγα και σε θεμα μπαταριας αν λαβουμε υποψιν πως αντεχει αρκετα περισσοτερο απο καθε αλλη ρομ.εχω ομως ενα προβλημα.οταν εκκινησω την ρομ απο την καρτα μου για πρωτη φορα ολα δουλευουν ρολοϊ και ολα κυλουν οπως θα επρεπε,φυσιολογικοτατα.τελος παντων αποφασησα σε καποια φαση να κανω μια επανεκκινηση την συσκευη μου για να μπω στο περιβαλλον windows και επισης ολα δουλευαν κανονικα.οταν πηγα να ξανα ανοιξω την ρομ μεσα απο την καρτα μου εβγαζε το παρακατω κρασαρισμα:''Running an fsck on the SD card

dosfsck 3.0.1, 23 Nov 2008, FAT32, LFN

/dev/block/mmblk0p1: 1180 files, 45026/60281 clusters

Failed

Failed to find rootfs on SD card. You need to unzip a

rootfs zip file to the root of your SD card.

/bin/sh: can't access tty; job control turned off''

οποτε κολλαει εδω και δεν συνεχιζει.

αποφασησα να διαγραψω τα αρχεια της ρομ και να τα ξαναπερασω οπως και πρωτα,το εκανα,εκκινησα την ρομ και οταν θελησα να την κλεισω και να την ξανα εκκινησω μου εβγαζε και παλι το ιδιο σφαλμα με πριν(που προανεφερα).ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?δεν ξερω πραγματικα τι να κανω.εστειλα πριν λιγο pm στον Darkstone στο xda-developers και περιμενω μια απαντηση του στο ζητημα μου.αν καποιος ξερει πως να βοηθησει ας μην διστασει.

περιμενω απαντησεις.

Θερμες ευχες για μια ομορφη νυχτα σε ολους,

Νικος.

My Phone: HTC HD2,HTC Desire,HTC Desire HD

My Rom...: X

My Radio.: 2.15.50.14

Android...: Mdjs CyanogenMod 7 2.4 Nand On Magldr 1.12 Or Windows phone 7

ξεχασα να το αναφερω συγνωμη, Omega GA v3.1 ELL.Radio 2.12.50.02_2.

επισης σου ειπα πιο πανω πως τρεχει καθε αλλη ρομ οπως και αυτη που προανεφερα αλλα αντιμετωπιζω προβλημα οταν παω να ανοιξω την ρομ για μια δευτερη φορα.αν την ανοιγω δηλαδη και την κλεισω,μετα δεν ξανα ανοιγει.

My Phone: HTC HD2,HTC Desire,HTC Desire HD

My Rom...: X

My Radio.: 2.15.50.14

Android...: Mdjs CyanogenMod 7 2.4 Nand On Magldr 1.12 Or Windows phone 7

Εγώ πάλι δεν θέλω τέτοιες αλλαγές. Είμαι με το Leo επειδή (ακόμα) προτιμώ τα windows mobile. Αν θέλω Android, υπάρχει πληθώρα επιλογών σε συσκευές. :rolleyes:

Εγώ πάλι θεωρώ ότι κανένα λειτουργικό δεν είναι απόλυτα καλύτερο από τα αλλά.

Αν το ios ήταν ανοιχτό σίγουρα θα έλεγα αυτό για καλύτερο, γιατί όλα λειτουργούν τέλεια με το που θα το βγάλεις από το κουτί και δεν χρειάζεται καμία βελτίωση για να σου δώσει αυτά που έχει.

Τα windows που ξέρουμε δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να έχουν την ιδια απόδοση στην οθόνη τόσο σε χρώματα όσο και σε touching.

Πριν δουλέψω το Leo με android, πίστευα ότι τα 6.5.5 έχουν πλησιάσει πολύ σ αυτόν τον τομέα.

Τώρα που ξέρω τι είναι το απόλυτο, καταλαβαίνω ότι είχα λάθος εντύπωση.

Όχι ότι ένα WM δεν είναι λειτουργικό στην δουλειά μας η στον ελεύθερο χρόνο.

Στο Leo κάποια πράγματα τρέχουν πιο γρήγορα απ ότι στις δυο άλλες πλατφόρμες.

Όμως σε βασικά θέματα που έχουν να κάνουν με την μοντέρνα χρήση των smart phones υστερεί.

Για παράδειγμα η διαδικασία του να διαβάσεις τα RSS μέσω WM είναι σαφώς πιο αργή και φτωχή. Το ίδιο και το twitter και πολλά αλλά.

Τα android καταφέρνουν να φτάσουν τα WM στο θέμα των office κάτι που στο ios χρησιμοποιοντας το ίδιο προγραμμα (documents to go), δεν είναι ότι καλύτερο από πλευράς ταχύτητας κυρίως στο excel.

Από την άλλη τα android υστερούν σε διαχείριση ενέργειας και το κυριότερο δεν έχουν σταθερή απόδοση στην ταχύτητα κάτι που βελτονεται στο froyo βέβαια.

Το συμπέρασμα μου είναι ότι με οτιδήποτε εκτός iPhone, κάθε 3 μήνες θα έχουμε ξεπερασμενη συσκευή και χάσιμο της μισής αξιάς της στην μεταπωληση.

Ειδικά για μας που δεν κρατάμε τηλέφωνο πάνω από 6 μήνες άντε ένα χρόνο, αυτό έχει επιπτώσεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

+1 με πολλα πολλα 0 :rolleyes::lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Σιγουρα μεχρι τωρα ειναι μονο για εφε και να ψρωνουμε κοσμο αλλα αν καταφερουν να κανουν bootable rom τοτε εκει παμε αλλου :p

Προσωπικα δεν με χαλανε τα android αλλα ουτε τα wm. Tωρα μαλιστα που εχω απεριοριστο ιντερνετ ειμαι με τα 6.5.5 συνεχεια..

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

• Administrators
ξεχασα να το αναφερω συγνωμη, Omega GA v3.1 ELL.Radio 2.12.50.02_2.

επισης σου ειπα πιο πανω πως τρεχει καθε αλλη ρομ οπως και αυτη που προανεφερα αλλα αντιμετωπιζω προβλημα οταν παω να ανοιξω την ρομ για μια δευτερη φορα.αν την ανοιγω δηλαδη και την κλεισω,μετα δεν ξανα ανοιγει.

Έχεις δοκιμάσει κάποια από τις πρόσφατες rom που θεωρούνται android compatible και είχες το ίδιο πρόβλημα; Γιατί η συγκεκριμένη που χρησιμοποιείς δεν είναι.

Modpic.gif

Nέο update από τον μάστορα του είδους ,με το οποίο δουλεύουν μια χαρά και τα led των πλήκτρων αλλά και της φορτισης!!

Περισσότερα εδώ :

mattc Leo + Froyo w/Sense 1.5b

Change log:

1.5b:

1. Using new kernel that overclocks and has full ram.

2. Added support for LED keypad lights.

3. Amber charging and notification lights work occasionally but don't count on them.

Κάθε μέρα και πλησιάζουμε στο 100% της λειτουργικότητας ,ήδη χρησιμοποιώ το Leo εδώ και μια εβδομάδα σαν ήταν Android native συσκευή, με καλύπτει απόλυτα σε όλα.

κατεβαζω και δοκιμαζω!αν και μονο του darkstone μου τρεχει απροβληματιστα!του mattc την δευτερη φορα δεν μου τρεχει.μπας και σε αυτην ειμαι τυχερος

Βαλε τα αρχεια σε ενα φακελο Android και θα τρεξει και την δευτερη φορα.Συνηθως δημιουργειτε μονος του στην καρτα αλλα πρεπει να βαλεις τα αρχεια ολα εκει μεσα

Τα Ευσημα στον bbbb (Χρηστο)

Φιλικά Γιώργος

Τα εύσημα πάνε σε αυτούς που έκαναν όλο αυτό πραγματικότητα :cool:

Τελικά έβγαλες άκρη με την φωτεινότητα μέσω του adb;Αν θες να αυξομειώνεις την φωτεινότητα μεταξύ χαμηλού-μεσαίου-υψηλού,μπορείς να βγάλεις στην οθόνη το widget έλεγχος τροφοδοσίας που υπάρχει μέσα στη ρομ.

Τα εύσημα πάνε σε αυτούς που έκαναν όλο αυτό πραγματικότητα :cool:

Τελικά έβγαλες άκρη με την φωτεινότητα μέσω του adb;Αν θες να αυξομειώνεις την φωτεινότητα μεταξύ χαμηλού-μεσαίου-υψηλού,μπορείς να βγάλεις στην οθόνη το widget έλεγχος τροφοδοσίας που υπάρχει μέσα στη ρομ.

Ρε Χρηστο αυτό το adb δεν το έχω καταλάβει πως λειτουργεί.

Αν βρεις λίγο χρόνο κανε ένα μικρό οδηγό γιατί χρειάζεται σε πολλά πράγματα.

Είναι κάτι σαν το terminal που έχουμε στα Mac? και πως δουλεύει στα windows? μέσω του run?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Βαλε τα αρχεια σε ενα φακελο Android και θα τρεξει και την δευτερη φορα.Συνηθως δημιουργειτε μονος του στην καρτα αλλα πρεπει να βαλεις τα αρχεια ολα εκει μεσα

Τα Ευσημα στον bbbb (Χρηστο)

μπα ηταν χυμα και ετσι τα εβαλα.και παραδοξως μου δουλευει μια χαρα και εχει οντως βελτιωσεις.οσοι εχετε ορεξη δοκιμαστε την.εγω ακομη δεν καταλαβα πως λειτουργει το titanium back up και καθε φορα περναω τις εφαρμογες μια μια.

Ρε παιδιά ο αισθητήρα φωτεινοτητας με το build του υπερμαστορα Matt δουλεύει; Εμενα πάντως είναι σταθερή η φωτεινοτητας και στον ήλιο δε βλέπω τίποτα.

Ευχαριστώ

Ρε Χρηστο αυτό το adb δεν το έχω καταλάβει πως λειτουργεί.

Αν βρεις λίγο χρόνο κανε ένα μικρό οδηγό γιατί χρειάζεται σε πολλά πράγματα.

Είναι κάτι σαν το terminal που έχουμε στα Mac? και πως δουλεύει στα windows? μέσω του run?

εγω αν θυμασαι,πριν το παρεις,στο ειχα πει,αλλα δεν εδωσες βαση :)

θα σε φαει η γραμμη εντολων :lol:

ναι Κωστη κατι τετοιο ειναι και στα ανδροειδη,ειναι ακομη πιο συχνο φαινομενο...

κατι τετοια με διωχνουν μακρια απο τα android(και οχι μονο) :(

Δημήτρη σε αυτό έχεις δίκιο.Πράγματα που στα wm τα κάνουμε με εγκατάσταση ενός .cab π.χ. αλλαγή χρωματισμού-εικονιδίων στην taskbar,στο android πρέπει να είσαι rooted και είτε να φλασάρεις από την κάρτα,είτε να παίζεις με το adb.Αλλά η θετική πλευρά του πράγματος είναι ότι αν γνωρίζεις τι κάνεις,μπορείς να αλλάξεις ακόμη και αρχεία συστήματος χωρίς να χρειάζεται να φλασάρεις ολόκληρη τη ρομ.

@Te_salat

Kώστα στα wm το ξεκινάς από την γραμμή εντολών.Start--->run--->cmd.exe

Και μετά δίνεις

cd c:\...\... --->μονοπάτι στο φάκελο tools

Στη συσκευή πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η ρύθμιση που υπάρχει στις εφαρμογές usb debugging

Απλές εντολές για να πάρεις-βάλεις αρχεία

adb push όνομα αρχείου /.../../--->μονοπάτι για να ρίξεις τα αρχεία

adb pull /.../.../--->μονοπάτι για να πάρεις αρχεία από τη συσκευή

Ενα παράδειγμα περιγράφω εδώ http://www.navimania.gr/showthread.php?t=24038 ποστ 10 με το οποίο μπορείς να αλλάξεις τα εικονίδια στην taskbar.Το super circle battery έχει κάποια θεματάκια με τη μέτρηση του ποσοστού,γιατί εκτός από τα εικονίδια πρέπει να ρίξεις και κάποια αρχεία xml αλλά μετά δε μπουτάρει το sense.Αν έχω καταλάβει καλά το android δεν έχει registry και οι εντολές υπάρχουν μέσα στα xml αρχεία και στα .so αρχεία που είναι κάτι σαν τα αντίστοιχα .dll των wm

Δημήτρη σε αυτό έχεις δίκιο.Πράγματα που στα wm τα κάνουμε με εγκατάσταση ενός .cab π.χ. αλλαγή χρωματισμού-εικονιδίων στην taskbar,στο android πρέπει να είσαι rooted και είτε να φλασάρεις από την κάρτα,είτε να παίζεις με το adb.Αλλά η θετική πλευρά του πράγματος είναι ότι αν γνωρίζεις τι κάνεις,μπορείς να αλλάξεις ακόμη και αρχεία συστήματος χωρίς να χρειάζεται να φλασάρεις ολόκληρη τη ρομ.

@Te_salat

Kώστα στα wm το ξεκινάς από την γραμμή εντολών.Start--->run--->cmd.exe

Και μετά δίνεις

cd c:\...\... --->μονοπάτι στο φάκελο tools

Στη συσκευή πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η ρύθμιση που υπάρχει στις εφαρμογές usb debugging

Απλές εντολές για να πάρεις-βάλεις αρχεία

adb push όνομα αρχείου /.../../--->μονοπάτι για να ρίξεις τα αρχεία

adb pull /.../.../--->μονοπάτι για να πάρεις αρχεία από τη συσκευή

Ενα παράδειγμα περιγράφω εδώ http://www.navimania.gr/showthread.php?t=24038 ποστ 10 με το οποίο μπορείς να αλλάξεις τα εικονίδια στην taskbar.Το super circle battery έχει κάποια θεματάκια με τη μέτρηση του ποσοστού,γιατί εκτός από τα εικονίδια πρέπει να ρίξεις και κάποια αρχεία xml αλλά μετά δε μπουτάρει το sense.Αν έχω καταλάβει καλά το android δεν έχει registry και οι εντολές υπάρχουν μέσα στα xml αρχεία και στα .so αρχεία που είναι κάτι σαν τα αντίστοιχα .dll των wm

Μπραβο Χρηστο.

Τελικα δεν ειναι δυσκολο απλα χρειαζεται να μπουμε στην φιλοσοφια των linux.

Ζαχαρακη θελει λιγη προσπαθεια μην το κανεις σαν την διαφημιση

«αυτον ξερουμε, αυτον προτιμαμε» :lol::p

Θα τα μαθουμε σιγα σιγα.

Ηδη σκεφτομαι να περασω linux μεσω VMware στο macbook.

Μπραβο Χρηστο.

Τελικα δεν ειναι δυσκολο απλα χρειαζεται να μπουμε στην φιλοσοφια των linux.

Ζαχαρακη θελει λιγη προσπαθεια μην το κανεις σαν την διαφημιση

«αυτον ξερουμε, αυτον προτιμαμε» :lol::p

Θα τα μαθουμε σιγα σιγα.

Ηδη σκεφτομαι να περασω linux μεσω VMware στο macbook.

επειδη τα εχω περασει απο τις αρχες με το hero(αλλα και τα πρωτα βηματα των developers να φλασαρουν linux σε ppc,επι TyTn εποχες :happy:,λογω πολυετου ιδιωματος μου ως beta tester:) )

για αυτο σου ειπα οτι θα σε "φαει" η γραμμη εντολων:D

επειδη τα εχω περασει απο τις αρχες με το hero(αλλα και τα πρωτα βηματα των developers να φλασαρουν linux σε ppc,επι TyTn εποχες :happy:,λογω πολυετου ιδιωματος μου ως beta tester:) )

για αυτο σου ειπα οτι θα σε "φαει" η γραμμη εντολων:D

Δίκιο έχεις αλλά οι επεμβάσεις που απαιτούνται στα android είναι πολύ λιγότερες.

να ρωτήσω καθότι λίγο

άσχετος. έχω περασμένη την omega v7.

μπορώ να περάσω παράλληλα και

το κινητό να τρέχει και αndroid. πως

γίνετε αυτό ποια είναι η διαδικασία ?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

• Administrators
να ρωτήσω καθότι λίγο

άσχετος. έχω περασμένη την omega v7.

μπορώ να περάσω παράλληλα και

το κινητό να τρέχει και αndroid. πως

γίνετε αυτό ποια είναι η διαδικασία ?

Διάβασε λίγο πιο πίσω ή και στους οδηγούς στο δεύτερο post και θα βγάλεις άκρη.

Ενημερωτικά, η Omega v7 δεν είναι Android friendly (ακόμα) και θα έχεις το πρόβλημα με το robovoice. Θα χρειαστεί να περάσεις άλλη rom στη συσκευή σου.

Modpic.gif

Δίκιο έχεις αλλά οι επεμβάσεις που απαιτούνται στα android είναι πολύ λιγότερες.

μου αρεσουν Κωστη και αν βρω μια ρομ που θα δουλευει αποδεκτα σταθερα και σωστα,θα τα παιδεψω περισσοτερο..εχουν πολλα δυνατα στοιχεια που μου αρεσουν πολυ και θα τα ηθελα στην καθημερινοτητα μου.αλλα οχι μεσα στο ολο πακετο που δινεται απο την android...οχι ακομη τουλαχιστον...

καλημερα σε ολους παιδια :)