giothesuper Δημοσιεύτηκε July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 18, 2010 εγω προσωπικα χρησημοποιω netbook Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Ένα macbook white 13,3" του 2007...και δεν παθαίνει τίποτα να πάρω άλλο!!!! Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Το βασικό μου είναι Notebook και στην δουλειά χρησιμοποιώ netbook. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Nομιζω θα επρεπε στη δημοσκοπηση να μπορεις να εχεις πολλαπλες επιλογες. Εγω εχω ενα fujitsu siemens λαπτοπ και ντεσκτοπ. Πιο πολυ το λαπτοπ χρησιμοποιω, ενω το ντεσκτοπ για βαριες εργασιες οπως metro 2033 και video editing με Full HD video.. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Χρησιμοποιώ ένα toshiba tecra 14άρι. Το πήρα 14άρι για καλύτερη φορητότητα και αυτονομία εκτός σπιτιού.:) Στο σπίτι όμως είναι συνήθως συνδεδεμένο με εξωτερική οθόνη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Desktop σπιτι και δουλεια.....το lap top μονο σε διακοπες , ΣΚ , κτλ κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 έναν acer aspire 6935! Μέχρι στιγμής βαστάει καλά. αν μου βγει νοκ άουτ ελπίζω να μου βγει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι για να έχω την εγγύηση και όχι σαν τον προηγούμενο που με εγκατέλειψε 6 μέρες μετά τη λήξη της εγγύησης! Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Αν έχετε πολλά μηχανήματα, καλύτερα να ψηφίζετε ανάλογα με το ποιό χρησιμοποιείτε περισσότερο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Notebook κατα κυριο λογο χρησιμοποιω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis510 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Προς το παρών χρησιμοποιώ μόνο deskstop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 και τα τρεια :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Στη δουλειά το netbook βολεύει αφού είναι μικρό και δεν μου πιάνει χώρο. Αυτό χρησιμοποιώ περισσότερο και ας υπάρχουν άλλα 3 desktop τριγύρω... Στο σπίτι το λαπτοπ κυρίως και αν χρειαστώ κάτι δύσκολο παίρνει μπροστά το desktop, πράγμα σπάνιο. Λόγω ορών χρήσης όμως, η ψήφος πάει στο μικρό !!! Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 σε καθημερινή βάση χρησιμοποιώ desktop αλλά έχω και ένα netbook το οποίο χρησιμοποιώ μόνο όταν πάω διακοπές. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts