john_vla Δημοσιεύτηκε March 6, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 6, 2004 Δύο από τα πιο κορυφαία Metal συγκροτήματα που έχουν καριέρα άνω των 20 χρόνων. Κάνω έρευνα να δω ποιο από τα δύο προτιμάει ο κόσμος. Πείτε εδώ ποιο συγκρότημα προτιμάτε, Metallica ή Iron Maiden; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANOIM Δημ. March 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2004 Wirelessly posted (T630: SonyEricssonT630/R401 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) An kai den eimai idiaiteros fun kai twn 2 groups,8a dialeksw tous Iron Maiden. Me mono kritirio ta teleutaia tous album,afou ola ta prohgoumena tous mou aresan sxedon eksisou,oi teleutaia douleia twn Metallica me apogohteuse entelws :( Auto de shmainei oti de paramenoun ap'ta shmantikotera group sthn istoria tou heavy metal ;) Παράθεση the whore of babylon is here http://briefcase.pathfinder.gr/download/anoim/18932/271109/0/size.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. March 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2004 iron maiden physika kai pio sygekrimena fear of the dark!!! Παράθεση free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltoro Δημ. March 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2004 Today was born the seventh one... Born of woman the seventh son.. And he in turn of a seventh son.... Iron Maiden πάντα Λυπάμαι για την πορεία των Metallica τα τελευταία χρόνια, έχουν γράψει ΤΑ έπη! (άλλα είπαμε τότε ήταν άλλα τα χρόνια, πιο νέοι οι Met πολλά και τα ναρκωτικά... ε γράφτηκαν τα αριστουργήματα) Παράθεση http://spreadfirefox.com/community/images/affiliates/Buttons/125x50/takebacktheweb_125x50.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indigo Δημ. March 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2004 An kai den eimai idiaiteros fun kai twn 2 groups,8a dialeksw tous Iron Maiden. Me mono kritirio ta teleutaia tous album, Ανάλογα... με μόνο κριτήριο τα πρώτα τους album διαλέγω Hetfield και παρέα.... άσχετο... γιατί αυτό το θέμα δεν είναι δημοσκόπηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2004 Kαι τα 2 είναι από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα! Και οι2 έχουν τεράστια δισκογραφία, και οι 2 έχουν βγάλει ύμνους! Και οι 2έχουν βγάλει αξεπέραστης μουσικής τελειότητας κομμάτια! Και οι 2 διαθέτουν μουσικούς κορυφαίους στο όργανο τους (Urlich από τους 2 κορυφαίους drummers ever, ειδικά στα νιάτα του. Harris ε τι να λέμε...) Αμα υποχρεωτικά μου έβαζες το μαχαίρι στο λαιμό να ψηφίσω κάτι, μάλλον θα την έβαζα στους Iron Maiden! Δεν ξέρω αυτή η φωνή του Dickinson κάτι μου κάνει! Επίσης το τελευταίο τους album έχει πολύ καλά τραγούδια (το 1 θεωρείται ήδη κλασσικό!). Σε αντίθεση με το τελευταίο των Metallica που δεν περπατάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. March 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2004 Και εγώ ψηφίζω Metallica μέχρι Black Album περίοδο όμως. Καλοί και οι Maiden τότε αλλά οι Μetallica ήταν πιο thrashy :) Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. March 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dead Angel ( 7 Μάρ. 2004 , 10:53) Και εγώ ψηφίζω Metallica μέχρι Black Album περίοδο όμως. Συμφωνώ και εγώ εδώ γιατί τώρα οι Metallica είναι (συγνώμη φανς )για τα μπάζα. Εγώ προτιμώ Iron Maiden και τους ακούω αρκετά τελευταία.http://www.langkawi.dk/r46.gif Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnCl3Fuk3r Δημ. March 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2004 den borun na sigri8un vevaia giati oi metallica paizan thrush enw twra pezun me ta nevra mas kai oi iron maiden pezun metal !!!!! alla epilegw metallica giati apo tote pu me pige sti sinavlia tus o adelfos exw pwro8ei trela mazi tus !!! oso gia ton ulrich 8a diafonisw !!!! exw dvd me sinavlies twn metallica kai paratirw oti ta girismata pu kanei sta cd den ta kanei sta live kai exw kataliksei oti ta ftiaxnei kapws sto studio!!!!!! O HAMMET enai 8eos !!!!! Oso gia ton harris kalos ws sin8etis giati ws basistas o clif burton itan klasis anwteros !!!! Παράθεση Master Chief: GET ME A WEAPON!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. March 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2004 Το'χω ξαναπεί πως ο Ulrich δε ξέρει το Χριστό του και ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις :) Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gocu Δημ. March 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2004 το τελευταιοτερο cd των αγαπητων μου maiden που ειναι live στο waldrock ειναι λιγο χαλια βεβαια αλλα ολα τα λεφτα εκει που αρχιζει ο dicinson το βρυσιδι και λεει:<<WE'RE FUCKING IRON MAIDEN!!!>> για οποιον το εχει ακουσει... Α...το αγαπημενο μου συγκροτημα με το afraid to shoot straigers,hallowed ny thy name &sign f the cross αγαπημενα τραγουδια Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltoro Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gocu (10 Μάρ. 2004 , 22:26) το τελευταιοτερο cd των αγαπητων μου maiden που ειναι live στο waldrock ειναι λιγο χαλια βεβαια αλλα ολα τα λεφτα εκει που αρχιζει ο dicinson το βρυσιδι και λεει:<<WE'RE FUCKING IRON MAIDEN!!!>> για οποιον το εχει ακουσει... Α...το αγαπημενο μου συγκροτημα με το afraid to shoot straigers,hallowed ny thy name &sign f the cross αγαπημενα τραγουδια Μιλάς για το live από το Roskilde Festival ε; Το cd αυτό είναι από ανεξάρτητη δισκογραφική και δεν αποτελεί μερος της επίσημης δισκογραφίας των Maiden. Κάτι σαν bootleg αλλά νόμιμο μιας και η εταιρεία αυτή είχε τα δίκαιώματα του festival. Ωραίο live με τους maiden σε τρελό κέφι και με τον γ***το μονόλογο του Bruce, που αναφέρει ο φίλος, που κράζει τους πάντες :p Παράθεση http://spreadfirefox.com/community/images/affiliates/Buttons/125x50/takebacktheweb_125x50.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipitoppi Δημ. March 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2004 iron maiden!ρε παιδια τι κολλημα ειναι αυτο με τον ulrich??ακους εκει μεσα στους 2 καλθυρτερους ever ε οχι και ετσι!!!οι maiden εδειξαν ψυχη με το τελευταιο album τους γιαυτο ειναι πραγματικα μεγαλη μπαντα ενω οι αλλοι οι ξεφτιλες με το τελευταιο album τους εδειξαν γιατι δεν θα γινουν ποτε μεγαλη μπαντα imo!βεβαια δεν πρεπει να ξεχναμε και τους υμνους των metallica οταν ηταν στις καλες τους αλλα κατα τη γνωμη μου δεν συγκρινονται με τους iron maiden.... Παράθεση ALWAYS FEAR OF A GOOD SNIPER, UNLESS YOU ENCOUNTER HIM FROM BEHIND (CS RULES) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tso Δημ. April 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 Wirelessly posted (Siemens M55: SIE-M55/10 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) re magkes,den prokite na ksanavgei metal album toso kalo,oso to black album!!! Παράθεση ...όχι άλλο κάρβουνο... :X ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipitoppi Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 ειπαμε φιλε καλο ειναι αλλα μην λες μεγαλα λογια και μην γινεσαι απολυτος! φιλικα Παράθεση ALWAYS FEAR OF A GOOD SNIPER, UNLESS YOU ENCOUNTER HIM FROM BEHIND (CS RULES) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxfreak Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Ας πω mettalica μόνο και μόνο για το nothing else matters ;) Παράθεση www.greekarena.com δεν είναι και το καλύτερο αλλά ούτε και το χειρότερο Forum :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASDF Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Maiden σίγουρα για εμένα είναι ανώτεροι απο Metallica. Τώρα όσον αφορά τον Ulrich, προσωπικά πάντα, θα συμφωνήσω με την άποψη ότι δεν έχει ιδέα και ότι είναι ( άντε ΤΟ ΠΟΛΥ ) μέτριος. Παράθεση Όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 σαν καθαρη πορωση τοτε Metallica (μην ξεχναμε οτι η thrush βαραει πολυ πιο πολυ!) αλλα σαν συνολικη ποιοτητα,προσφορα,attidute,νοημα των στιχων και αγαπημενο συγκροτημα τοτε iron maiden.. Υ.Γ.μην ξεχναμε πως ο Dickinson ειναι η απολυτη μορφη σαν καλλιτεχνης αλλα και σαν μαγκια,ο ανθρωπος δεν παιζεται. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord_Legolas Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Den eimai antikeimenikos se auto to thema giati oi Metallica edw kai 15 xronia einai to agapimeno mou sygrotima xwris auto na simainei oti den lartreuw kai tous Maiden episis alla oi Metallica gia mena einai kati pera apo ti mousiki. File stred tha diafwnisw se ena pragma mono.Oi stixoi twn Metallica exoun safws vathytero noima ws epi to pleiston apo autous twn Maiden. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Lord_Legolas (28 Απρ. 2004 , 06:44) Den eimai antikeimenikos se auto to thema giati oi Metallica edw kai 15 xronia einai to agapimeno mou sygrotima xwris auto na simainei oti den lartreuw kai tous Maiden episis alla oi Metallica gia mena einai kati pera apo ti mousiki. File stred tha diafwnisw se ena pragma mono.Oi stixoi twn Metallica exoun safws vathytero noima ws epi to pleiston apo autous twn Maiden. φιλτατε εχεις δικιο που διαφωνεις γιατι εγω δεν ημουν απολυτα σαφης τι εννοουσα οταν ελεγα νοημα των στοιχων,απλα δεν εννοουσα οτι εχουν πιο βαθυ νοημα αλλα οτι εχουν απιστευτα μεγαλη εκταση απο πλευρας ιστοριας,λογοτεχνιας κτλ κτλ...δηλαδη πολυ πιο μεγαλο ενδιαφερον κατ'εμε παντα.αυτα! :) Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 μια και παρακολουθησα και τους δυο απο την αρχη τους (τους maiden απο το Iron Maiden και τους metallica απο το Kill'em all). Οι Metallica ειχαν δικο τους ηχο.... το ακουγες κι ελεγες αυτο ειναι metallica.... Αλλα... με τη θεση που πηραν στο θεμα του file sharing (τουλαχιστον οι maiden ηταν πιο μετριοπαθεις, η δεν ακουστηκαν τοσο), συν τις τελευταιες δουλειες τους... νομιζω οτι οταν ενα γκρουπ που ξεκινησε το 79 εξακολουθει να ζωγραφιζει (με κοιλια καποια στιγμη εστω) αξιζει περισσοτερο. Εχω δει live και τους δυο (τους maiden στην πρωτη συναυλια στο γηπεδο της ΑΕΚ). Λυπαμαι, αλλα καμμια συγκριση (αγαπω τους metallica αλλα αν δει κανεις την πορεια τους απο το kill'em all ως τωρα νομιζω οτι μπορει να βγαλει και τα συμπερασματα του) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος princess (29 Απρ. 2004 , 01:50) (τους maiden στην πρωτη συναυλια στο γηπεδο της ΑΕΚ). μιλας για το 86? απιστευτη συναυλια. μολις ειχε κυκλοφορησει το 7 son of a 7 son και ειδαμε τους maiden με πληκτρα. αρε τι μου θυμησες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 ναι για τοτε λεω... καταπληκτικα σκηνικα, η μονη συναυλια που εχω παει κι αρχισε την ωρα της, κι οταν ζητησε ο bruce "one step back please.. only one" καναμε ολοι ακριβως ενα βημα πισω (χωρις να τσαλαπατηθουμε ως συνηθως). Δεν ξαναπηγα σε καμμια συναυλια τους απο τις μετεπειτα... ηθελα να μεινω με κεινη την εικονα οσο χαζο κι αν ακουγεται! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eXecrable Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Wirelessly posted (SIE-SX1/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από princess ναι για τοτε λεω... καταπληκτικα σκηνικα, η μονη συναυλια που εχω παει κι αρχισε την ωρα της, κι οταν ζητησε ο bruce "one step back please.. only one" καναμε ολοι ακριβως ενα βημα πισω (χωρις να τσαλαπατηθουμε ως συνηθως). Δεν ξαναπηγα σε καμμια συναυλια τους απο τις μετεπειτα... ηθελα να μεινω με κεινη την εικονα οσο χαζο κι αν ακουγεται! Symfwnw me ton princess sto thema ton Metallica alla egw psifizw metallica.... Gia osa ekanan (epaiksan) mexri to black alboum,prin to napster,otan epaizan tragoudares (thrash)!Twra tous parakalw na allaksoun onoma... Oso gia mayden,thryloi alla pio "iremoi" ;) Παράθεση eXecrable Slayer Βοηθήστε την ανθρωπότητα STOP greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterakis Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 kai ta duo sigrotimata g****e kai dernoun...xekinisan tin idia dekaetia..paizoun to idio idos...den mporeis na xexoriseis ena apo ta dio...tha ithela para poli na evlepa k ta dio sigrotimata mazi se mia sinaulia...!!!!!! Παράθεση ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ!!! ΚΑΠΝΙΣΤΕ ΤΟ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts