vasim Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Κοιτα,το μονο που με κολλαγε ειναι η μνημη και η ελειπης υποστηριξη απο την dell. Αμα καταφερω να του περασω μια ρομ που να δειχνει ωραια και να με βολεψει πιστευω να το κρατησω καιρο. Από ότι διάβασα στο streaksmart.com έχει κάνει την εμφανισή της η gingerbread official. Για να δούμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Α,μια χαρα,αν και την customia μου θελω να την κανω... Υπομονη μεχρι αυριο λοιποιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Α,μια χαρα,αν και την customia μου θελω να την κανω... Υπομονη μεχρι αυριο λοιποιν. Πάντως μιας και ανέφερες υποστήριξη, στο πρόβλημα που είχα με τη φόρτιση δεν είπαν τίποτα. Μου το αντάλλαξαν με καινούριο (όχι ανακατασκευασμένο) και όλα μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Πάντως μιας και ανέφερες υποστήριξη, στο πρόβλημα που είχα με τη φόρτιση δεν είπαν τίποτα. Μου το αντάλλαξαν με καινούριο (όχι ανακατασκευασμένο) και όλα μια χαρά. Που το πηγές φίλε μου; Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 (edited) Που το πηγές φίλε μου; το είχα πάρει από το τότε saturn στη Συγγρού και εκεί το πήγα. 6-7 εργάσιμες μετά το είχα καινούριο . Edited December 21, 2011 by vasim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lamaison Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Που χαλαει δηλαδή? στην υποδοχη του φορτιστη πανω στη συσκευη? η το καλωδιο?.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Που χαλαει δηλαδή? στην υποδοχη του φορτιστη πανω στη συσκευη? η το καλωδιο?.. Εμένα βασικά, μου είχε κοπεί το πλαστικό του καλωδίου στη μεριά του φορτιστή (στο usb) και είχε χαλάρώσει και η υποδοχή. Τώρα το ότι δεν φόρτιζε, δεν έμαθα ποτέ από που προερχόταν. φαντάζομαι από τη υποδοχή, γιατί απλά δε θα μου άλλαζαν το φορτιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Το έχω πάρει από το mediamarkt στου Ρέντη αλλά έχω χάσει την απόδειξη... Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Το έχω πάρει από το mediamarkt στου Ρέντη αλλά έχω χάσει την απόδειξη... Γιατί έχει πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lamaison Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Ο αδερφος μου εχει ενα sony xperia, mini με ιδια εκδοση android με το dell μου, ομως στο δικο του υσποστηριζει πληρως τα ελληνικα. Δεν χρειαστηκε να εγκαταστησει καποι αλλα γλωσσα, ηταν ενσωματωμενα ολα. Γιατι? Αφου ειναι η ιδια ακριβως. Επισης, στην αρχικη εικονα, που γραφει ''μηνυματα'' ''ρυθμισεις'' και τα σχετικα κάποια μ εμφανιζονται ετσι: ''ρυθμ[x]σεις, πλο[χ]γηση.. μην[χ]ματα.. Το χετε κ εσεις αυτο?... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Απο οθόνη τι λέει έχει ζωντανά χρώματα? Έχω το galaxy s και σκέφτομαι να πάρω το dell. Θα μου κακοφανεί? Τραβάει βίντεο 720p? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Απο οθόνη τι λέει έχει ζωντανά χρώματα? Έχω το galaxy s και σκέφτομαι να πάρω το dell. Θα μου κακοφανεί? Τραβάει βίντεο 720p? Αρκετά ζωντανά, ισοδύναμα με το δικό σου που το έχει η γυναίκα μου. Σε ταχύτητα είναι το ίδιο αλλά η οθόνη κορυφή. Βέβαια είναι και αρκετά βαρύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Ωραία, γιατί σκέφτομαι να το δώσω το galaxy s και να πάρω το dell. Βίντεο 720 τραβάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Ωραία, γιατί σκέφτομαι να το δώσω το galaxy s και να πάρω το dell. Βίντεο 720 τραβάει? να σου πω την αμαρτία μου δεν ξέρω και δεν ξέρω πως μπορώ να το δω. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος να το διαπιστώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Ωραία, γιατί σκέφτομαι να το δώσω το galaxy s και να πάρω το dell. Βίντεο 720 τραβάει? Τραβάει βίντεο 720p. Δεν ειναι η καλυτερη ποιοτητα αλλά ειναι αρκετά καλό. Και η φωτογραφία που τραβάει ειναι στο μέσο όρο. Αλλά η αίσθηση να τραβάς από μια οθόνη 5" ειναι το κάτι άλλο.... Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Ωραία, γιατί σκέφτομαι να το δώσω το galaxy s και να πάρω το dell. Βίντεο 720 τραβάει? Αν το θέλεις για καθημερινό τηλέφωνο θα σε κουράσει από άποψη όγκου / μεγέθους (σε σχέση με το Galaxy S). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Ρε παιδια δεν υπαρχει pc suite της Dell για το streak,θα μας τρελανουν? Μπηκα στο site της Dell και εχουν απλα ενα i am sorry... Δηλαδη εγω που το πηρα εχθες ειμαι μαλ..... Για πeiτε κανα καλο pc suite... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Για πeiτε κανα καλο pc suite... http://www.fjsoft.at/en/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Ρε παιδια δεν υπαρχει pc suite της Dell για το streak,θα μας τρελανουν? Μπηκα στο site της Dell και εχουν απλα ενα i am sorry... Δηλαδη εγω που το πηρα εχθες ειμαι μαλ..... Για πeiτε κανα καλο pc suite... Τι να το κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Τωρα θα μου πεις πλακα κανεις αλλα,μουσικη και ταινιες? Αυτο επειδη δεν μου ανοιγει την καρτα μνημης στο pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Τωρα θα μου πεις πλακα κανεις αλλα,μουσικη και ταινιες? Αυτο επειδη δεν μου ανοιγει την καρτα μνημης στο pc Όχι καμία πλάκα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιον file manager του android και να παίρνεις αμέσως τα αρχεία από το pc απευθείας. Με ελάχιστες ρυθμίσεις. Δες το και θα με θυμηθείς αντί να γεμίζεις το pc σου με bloatware.... Εγώ χρησιμοποιώ το File Expert Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Συμφωνώ και εγώ. Δε χρειάζεται pc suite. Κατέβασε το astro file manager και είσαι εντάξει. Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Aπο SAR σε τι επίπεδα κυμαίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 (edited) Aπο SAR σε τι επίπεδα κυμαίνεται? • FCC Head Model (1g) SAR: 0.725 W/kg • FCC Body Model (1g) SAR: 0.956 W/kg • CE Head Model (10g) SAR: 0.45 W/kg • CE Body Model (10g) SAR: 1.07 W/kg Πηγή... http://support.dell.com/support/edocs/systems/tblt_strk/en/seri/seri.pdf (Προστέθηκε και στο πρώτο post) Edited December 26, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 • FCC Head Model (1g) SAR: 0.725 W/kg • FCC Body Model (1g) SAR: 0.956 W/kg • CE Head Model (10g) SAR: 0.45 W/kg • CE Body Model (10g) SAR: 1.07 W/kg Πηγή... http://support.dell.com/support/edocs/systems/tblt_strk/en/seri/seri.pdf (Προστέθηκε και στο πρώτο post) Υπάρχει κανένα documentation περί SAR για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts