Jump to content

Dell streak

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Υπάρχει κανένα documentation περί SAR για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει;

Γενικώς μιλάς ή για τη συγκεκριμένη συσκευή;

Γενικώς, με μια αναζήτηση στο google θα βρεις πολλές πληροφορίες. Ειδικώς, στο link που δίνω.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γενικώς μιλάς ή για τη συγκεκριμένη συσκευή;

Γενικώς, με μια αναζήτηση στο google θα βρεις πολλές πληροφορίες. Ειδικώς, στο link που δίνω.

Μιλούσα γενικά περί SAR. Αλλά οκ κατάλαβα. Ευχαριστώ.

Τελικά θα γίνω κι εγώ κάτοχος αυτής της συσκευής...Είχα κατέβει mediamarkt Συγγρού χτές και το έπιασα κανά τέταρτο...Δεν υπάρχει κάτι πιο εντυπωσιακό σε συσκευή αν

το πείς κινητό...! Αλλά υπερτερεί η tablet φύση του! Εξάλλου και η dell σαν tablet το είχε λανσάρει....Το είχαν στα 555€ αλλά ευτυχώς το πήρα από ένα Online μαγαζί μισή τιμή σχεδόν...Αυριο θα το έχω και ανυπομονώ ιδιαίτερα...Αν δεν έχετε mignon χέρια ταιριάζει μια χαρά!

Από κει και πέρα είναι κρίμα που δεν υπάρχει ένας οδηγός βήμα βήμα (ούτε εδω) για το συγκεκριμένο αλλά με μπόλικο ψάξιμο και διάβασμα έχει δυνατότητες μέχρι 2.3.4 έκδοση!

Βέβαια, δεν βρίσκω το λόγο για τους πολλούς πειραματισμούς και τις αναβαθμίσεις αν θα είναι λειτουργικότατο με την 2.2.2 .' Ιδωμεν...Στο mediamarkt είχε την 2.2

Bluetooth έχω ένα itech, και θα παραγγείλω και ένα skinomi carbon fiber film skin, δεν είναι να του βάλεις κι άλλο όγκο...

παιδια και εγω σκεφτομαι για αγορα,δυστηχως δεν το εχω δει απο κοντα?το θελω και σαν τηλ. ειναι αρκετα μεγαλο?στο αυτι ειναι τεραστιο?

flash παιζει?

cyanogen rom παιζει?γενικα υποστηριξει απο αλλες rom υπαρχει?και ναι τρεχει καλα?μην μου πειτε αν ψαξεις κατι θα βρεις,ας απαντηση καποιος ο οποιος εχει βαλει.(πειραματιζομαι γενικα...χαχα)

250ε αξιζει σαν αγορα?

κοίτα για 250€ δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο αυτή τη στιγμή, εκτός αν πετύχαινες ξανά το lg p990 στα ίδια(250€) αλλά λίγο δύσκολο πλέον.

Σκέψου ότι παίρνεις κάτι που μοιάζει πιο πολύ σε tablet και όχι σε κινητό.

cyanogen δεν παίζει δυστυχώς, για άλλες rom καλύτερα να απαντήσουν παιδιά που έχουν πειραματιστεί, θα με ενδιέφερε κι εμένα η όλη διαδικασία.

Οπως και να έχει θέλει ψάξιμο. Εγώ όταν το έπιασα είπα, "εδώ είμαστε" . 250 έχει επίσης το galaxy s. καμία σχέση. Πολύ πράμα αυτό το dell!!!!!!!!

Edited by Blacksuede

κοίτα για 250€ δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο αυτή τη στιγμή, εκτός αν πετύχαινες ξανά το lg p990 στα ίδια(250€) αλλά λίγο δύσκολο πλέον.

Σκέψου ότι παίρνεις κάτι που μοιάζει πιο πολύ σε tablet και όχι σε κινητό.

cyanogen δεν παίζει δυστυχώς, για άλλες rom καλύτερα να απαντήσουν παιδιά που έχουν πειραματιστεί, θα με ενδιέφερε κι εμένα η όλη διαδικασία.

Οπως και να έχει θέλει ψάξιμο. Εγώ όταν το έπιασα είπα, "εδώ είμαστε" . 250 έχει επίσης το galaxy s. καμία σχέση. Πολύ πράμα αυτό το dell!!!!!!!!

σκεφτομουν για καποιο 4-.43 inch (δηλ κατι παντοφλε μιας και το θελω και για internet).το μονο που με βαστα ειναι οτι εχει σταματησει η υποστηριξη της dell και το μεγεθος...το οποιο δεν με χαλα αλλα δεν το εχω δει για να ξερω ποσο μεγαλο ειναι...σαν το note?

οποιοσ παντως γνωριζει για αλλες rom αν υπαρχει υποστηριξη ας το αναφερει

είναι λίγο μικρότερο από το note κυρίως σε διαστάσεις πλάτους, αλλά είναι πιο παχύ και πιο τετραγωνισμένο.

Όμως είναι πιο "συσκευή" από το νοτε στην αίσθηση.

Για καλύτερη προστασία εγώ του έχω βάλει την otter box η οποία το κάνει πιο τεράστιο αλλά μου έχει πέσει κάτω και δεν έχει πάθει τίποτα.

Η 2.2.2 με launcher ton go launcher ex πετάει και δεν σκέφτομαι καμία αγορά προς το παρόν (δεδομένου ότι έχω συμβόλαιο μέχρι τον Απρίλιο οπότε θα δούμε)

Πάντως ώρες ώρες η αλήθεια είναι ότι μπορεί να σε εκνευρίσει λίγο το μέγεθος.

Συμπληρώνω ότι δεν έχει σταματήσει η dell την υποστήριξη, δεδομένου ότι έχει εκδοθεί ήδη η gingerbread η οποία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη σε μας - ευελπιστώ να είναι το επόμενο δίμηνο.

Edited by vasim

Είναι επίσημο ότι εκδόθηκε 2.3 για το streak ;

Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk

Τουλάχιστον έτσι λένε τα φόρα...

* α για να μην υποβαθμίσω το νοτε, η διαφορά φαίνεται στο βάρος του όπου δεν μπορούν να συγκριθούν. Επίσης στο επίπεδο της οθόνης και φυσικά στον επεξεργαστή δεν έχουν καμία σχέση,.

έχει βγεί 2.3 στην κορέα και υποστηρίζει μόνο αγγλικά και κορεατικά...Για να έρθει εδώ σαν ΟΤΑ αναβάθμιση λίγο δύσκολο το βλέπω, προς το παρόν έστω.

όσο για το νοτε έχεις δίκιο αλλά η τιμή είναι σχεδόν τριπλάσια πλέον...και επίσης μαζεύεται ακόμη πιο δύσκολα σε σχέση με το streak...

To περιμένω από λεπτό σε λεπτό κι έχουν σπάσει τα νεύρα μου...

έχει βγεί 2.3 στην κορέα και υποστηρίζει μόνο αγγλικά και κορεατικά...Για να έρθει εδώ σαν ΟΤΑ αναβάθμιση λίγο δύσκολο το βλέπω, προς το παρόν έστω.

όσο για το νοτε έχεις δίκιο αλλά η τιμή είναι σχεδόν τριπλάσια πλέον...και επίσης μαζεύεται ακόμη πιο δύσκολα σε σχέση με το streak...

To περιμένω από λεπτό σε λεπτό κι έχουν σπάσει τα νεύρα μου...

Καλορίζικο.

Ήμουν με ένα φίλο πριν από λίγο και το έβαλα δίπλα σε ένα Galaxy SII (το δικό του το οποίο είναι root & γενικώς πολύ "μονταρισμένο", ενώ το δικό μου δεν είναι καν root)

Νόμιζα ότι θα κατεβάσω τα αυτιά και θα φύγω αλλά στέκεται αξιοπρεπώς το εργαλείο.

Καλορίζικο.

Ήμουν με ένα φίλο πριν από λίγο και το έβαλα δίπλα σε ένα Galaxy SII (το δικό του το οποίο είναι root & γενικώς πολύ "μονταρισμένο", ενώ το δικό μου δεν είναι καν root)

Νόμιζα ότι θα κατεβάσω τα αυτιά και θα φύγω αλλά στέκεται αξιοπρεπώς το εργαλείο.

Tα νευρα δυστυχώς εξακολουθούν, από τις 9 το πρωί δεν τα καταφερε το κούριερ της πλάκας....δεν είχα ξανακούσει τέτοια εταιρία...

για να δούμε αυριο...έχω βρει πολλά apps κτλ...όπως επίσης το gingerbreak 1.20 που λένε ότι το ρουτάρει μπαμ μπαμ και το 2.2.2 ...

Αλλά δυστυχώς δεν το έχω στα χέρια μου με τους αραμπατζήδες...

Δεν γνωρίζω πόσο τ πήρες αλλά για 250€ που έδωσα δε νομίζω να μπορεί να πει κάποιος κάτι για αύτο το εργαλείο.

Αν βέβαια ξέρει κανείς τι είναι αυτό που αγοράζει. Σήμερα έγινε χαμός πχ με το galaxy s στα 200€. Δεν έχει φλας. Είναι πλαστικό. Κακό πλαστικό. Ό,τι του κάθεται του καθένα. Εγώ κόλλησα με το streak μόλις το έπιασα.

Tα νευρα δυστυχώς εξακολουθούν, από τις 9 το πρωί δεν τα καταφερε το κούριερ της πλάκας....δεν είχα ξανακούσει τέτοια εταιρία...

για να δούμε αυριο...έχω βρει πολλά apps κτλ...όπως επίσης το gingerbreak 1.20 που λένε ότι το ρουτάρει μπαμ μπαμ και το 2.2.2 ...

Δεν γνωρίζω πόσο τ πήρες αλλά για 250€ που έδωσα δε νομίζω να μπορεί να πει κάποιος κάτι για αύτο το εργαλείο.

Αν βέβαια ξέρει κανείς τι είναι αυτό που αγοράζει. Σήμερα έγινε χαμός πχ με το galaxy s στα 200€. Δεν έχει φλας. Είναι πλαστικό. Κακό πλαστικό. Ό,τι του κάθεται του καθένα. Εγώ κόλλησα με το streak μόλις το έπιασα.

399 το είχα πάρει το Φεβρουάριο που μας πέρασε (399 - Φ.Π.Α., εταιρικό) οπότε καλά μου ήρθε. Δε συμφων'ω γα το galaxy s, αν και το streak όντως είναι ποιοτικά ανώτερο. (Τα έχω δίπλα δίπλα αυτή τη στιγμή, καθώς και ένα IDEOS s7, σκέτο ατσάλι ρε παιδί μου 3 κιλά είναι το άτιμο!!!!)

Εάν θέλεις να βάλεις άλλη rom δες λίγο την gingerstreak από το γνωστό μαγαζάκι. Την έβαλα εχτές και μου φαίνεται πολύ πιο γρήγορο...

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

παιδιά το παρέλαβα!!!!!

Το θέμα είναι ότι δεν είναι ελληνικής εισαγωγής, δεν υπάρχει πουθενά έντυπο με ελληνικά, ή στις επιλογές τα greek ή ελλάδα,

επίσης έχει πάνω 2.1 update1 το κάνω 2.2.2 και βλέπουμε.

Από άποψης εγγύησης, να πάρω τηλ την dell να ρωτήσω τι παίζει ή το μαγαζί καλύτερα?

Υπάρχει αρκετό πράμα για rom, προς το παρόν μένω με την στοκ και βλέπουμε...Υπάρχει και η power_rom και άλλες (long live xda)

παιδιά το παρέλαβα!!!!!

Το θέμα είναι ότι δεν είναι ελληνικής εισαγωγής, δεν υπάρχει πουθενά έντυπο με ελληνικά, ή στις επιλογές τα greek ή ελλάδα,

επίσης έχει πάνω 2.1 update1 το κάνω 2.2.2 και βλέπουμε.

Από άποψης εγγύησης, να πάρω τηλ την dell να ρωτήσω τι παίζει ή το μαγαζί καλύτερα?

Υπάρχει αρκετό πράμα για rom, προς το παρόν μένω με την στοκ και βλέπουμε...Υπάρχει και η power_rom και άλλες (long live xda)

από που το πήρες είπαμε;

από το play247.gr στο media το είχαν 555€....

Κοίτα, εγώ που είχα πρόβλημα με το κονεκτορα, μου το άλλαξε η Dell , το τότε Saturn απλά το παρέλαβε, δεν έκανε τίποτε άλλο.

Οπότε καλύτερα να τους ρωτήσεις τι γίνεται στην περίπτωση που πάθει ζημιά. Η dell πάντως δεν τα επισκευάζει, απλά στέλνει καινούρια η refurbished. (ευτυχώς εμένα μου έστειλε καινούριο).

Δεν έχω κανενα πρόβλημα από την εξυπηρέτησή τους πάντως...

η αλήθεια είναι ότι η dell είναι υποδειγματική σε customer service, αν και το refurbished είναι μεγάλη ιστορία, και αναλόγως αδικία...

Έχω τρελαθεί πάντως! Είναι πληθωρικό και το γουστάρω τρελά!!! Σερβίρεις άνετα 4 σφηνάκια χαχαχαχαχα

Σαν Update κατεβάζει το streak_318_12821_00.pkg λογικά αυτό δεν είναι το 2.2.2 ?

Edited by Blacksuede
update

Ναι αυτη ειναι.

Εχει κανει κανενας root?

Και αν ναι με ποιον τροπο?

Έκανα εγώ Εχτες αλλά δεν έχω γράψει ακόμα τον οδηγό στα ελληνικά. Εβαλα την 2.3.3

Θα προσπαθήσω να γράψω τον οδηγό στα ελληνικά και θα τον ανεβάσω.

Να γνωρίζετε όλοι ότι η εγγύηση χάνεται!!!!

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

Έκανα εγώ Εχτες αλλά δεν έχω γράψει ακόμα τον οδηγό στα ελληνικά. Εβαλα την 2.3.3

Δεν τολμάω - αν και θα καιγόμουν να κάνω root για λόγους ταχύτητας , οι rooted συσκευές είναι τρομερά γρηγορότερες αν αφαιρέσεις το crapware - λόγω της εγγύησης. Όμως γενικά τα streak έχουν το λιγότερο crapware από όσα κινητά έχω δει- δουλέψει. Αμφιβάλλει κανείς;

Καλό θα ήταν να υπάρχει ένας οδηγός!

Αλλά αν αποφασίσεις να τον κάνεις, κάνε το βήμα βήμα, όχι "αρχικά πρέπει να είστε rooted superuser κτλ κτλ"

Παράγγειλα μπαταρια 1800 (και καλά) και το carbon fiber skinomi. Σε κανα μήνα θα έρθουν....

Το GO suite είναι τρομερό, το pad keyboard τρελή μαγκιά....