Jump to content

Dell streak

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω το dell streak απο το play247.gr που το εχει σε προσφορα .Έπεσα πάνω στο foroum ψάχνοντας και θα ήθελα να ρωτήσω όποιον γνωρίζει, πλέον το κινητό φοράει την 2,2 έκδοση ή υπάρχει περίπτωση να έχει μείνει stock με την 1,6? Επίσης με ενδιαφέρει η αναπαραγωγή video και ειδικότερα streaming ,έχει αυτή τη δυνατότητα το κινητό? Τα καταφέρνει ή έχει κολλήματα? Θα εκτιμούσα πολύ τις απαντήσεις σας , θα με βοηθούσαν στην επιλογή μου. Ευχαριστώ

Αναβαθμιζεται σιγουρα σε 2.2 και ουτε κολληματα ουτε τιποτα. Πολυ καλη επιλογη.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και να έχει την 1.6 θα κανεις την αναβάθμιση. Δεν είναι κάτι δύσκολο.

Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk

Αναβαθμιση χωρις να γινει root η συσκευη ετσι?

Όχι δε χρειάζεσαι κάτι να κάνεις. Μόλις το συνδέσεις σε ένα wifi θα σου πει από μόνο του ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση.

Μετά από αυτό τα πράγματα είναι απλά.

Και για μένα είναι μια πολύ καλή αγορά στην τιμή των 250 ευρώ αν δεν κάνω λάθος.

Γρήγορο μηχάνημα...

Εφαρμογές για βίντεο θα βρεις πολλές και σίγουρα κάποια θα ταιριαξει στις ανάγκες σου...

Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk

Το συγκεκριμένο κινητό το αδίκησε η Dell. Το πρωτο που έδειξε το δρόμο για τις μεγάλες οθόνες με δυνατό επεξεργαστή αλλά λίγη μνήμη και χωρίς αναβαθμισεις...

Το έχω στο ντουλάπι και κάθεται. Και του έριξα και ένα κάρο λεφτά ( 4 θήκες, βάση αυτοκινητου, βάση γραφείου, καλώδια)

Για κάποιον που δε θέλει να αγοράσει ταμπλέτα και χρειάζεται μεγάλη οθόνη για πλοήγηση πιστεύω ότι ειναι μια πολύ τίμια επιλογή στα 250€...

Edited by nikolaos_l

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

Το συγκεκριμένο κινητό το αδίκησε η Dell. Το πρωτο που έδειξε το δρόμο για τις μεγάλες οθόνες με δυνατό επεξεργαστή αλλά λίγη μνήμη και χωρίς αναβαθμισεις...

Το έχω στο ντουλάπι και κάθεται. Και του έριξα και ένα κάρο λεφτά ( 4 θήκες, βάση αυτοκινητου, βάση γραφείου, καλώδια)

Για κάποιον που δε θέλει να αγοράσει ταμπλέτα και χρειάζεται μεγάλη οθόνη για πλοήγηση πιστεύω ότι ειναι μια πολύ τίμια επιλογή στα 250€...

Το ότι το αδίκησε η Dell ίσως είναι σωστό. Δεν πιστεύω όμως ότι έχει κάποιες ελλείψεις.

αδίκησε ίσως από θέμα μάρκετινγκ πιο πολύ..ίσως να ήθελε και καμιά καλύτερα δουλεμένη ρομ...

με την επίσημη 2,3 μάθαμε τίποτα; το streaksmart πόσταρε ότι βγήκε αλλά δεν γράφει λεπτομέρειες για ποια περιοχή και ποια streak περιλαμβάνει....

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Καλησπέρα, μολις αγορασα κι εγω ενα dell.. εχω την 2.2 εκδοση. Το αλλαξα σε ελληνικα όμως στα μηνυματα δεν εχει την ελληνικη γλωσσα. Δεν θελω να γραφω με greeklish, τι κανω τωρα?

Κατεβασε το multiling απο το μαρκετ..

Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99...

🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro
 Greek Xiaomi Lovers

Κατεβασε το multiling απο το μαρκετ..

Ευχαριστώ.. Το morelocale είναι το ιδιο? εκανα μια γρηγορη αναζητηση στο ιντερνετ. Ποιο απο τα 2 να χρησιμοποιησω??

Αδερφε εγω εχω το multiling απ την αρχη κ με εχει βολεψει απιστευτα.. εχει πολλες επιλογες κ πολλα συμβολα.. αυτο που λες εσυ δεν το εχω δοκιμασει.. ετσι κ αλλιως τσαμπα ειναι.. βαλε και τα δυο και δες ποιο αρεσει σε σενα..

Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99...

🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro
 Greek Xiaomi Lovers

αδίκησε ίσως από θέμα μάρκετινγκ πιο πολύ..ίσως να ήθελε και καμιά καλύτερα δουλεμένη ρομ...

με την επίσημη 2,3 μάθαμε τίποτα; το streaksmart πόσταρε ότι βγήκε αλλά δεν γράφει λεπτομέρειες για ποια περιοχή και ποια streak περιλαμβάνει....

Ταρζανιές γράφει, ότι θέλει ακόμα.

Να περιμένουμε λίγο; Λέτε να την βγάλουν ΟΤΑ;

Μιας που καθεται δεν το δινεις σε καποιον που μπορει να το θελει....???:whistle:

Ταρζανιές γράφει, ότι θέλει ακόμα.

Να περιμένουμε λίγο; Λέτε να την βγάλουν ΟΤΑ;

Τι σημαινει αυτο? ΟΤΑ?

Αδερφε εγω εχω το multiling απ την αρχη κ με εχει βολεψει απιστευτα.. εχει πολλες επιλογες κ πολλα συμβολα.. αυτο που λες εσυ δεν το εχω δοκιμασει.. ετσι κ αλλιως τσαμπα ειναι.. βαλε και τα δυο και δες ποιο αρεσει σε σενα..

Θα το δοκιμασω :-)

Ξερεις αν βγαλουν κι αλλες εκδοσεις για το κινητάκι? 2.3? 3.0? Ή το παρατησαν?

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Μιας που καθεται δεν το δινεις σε καποιον που μπορει να το θελει....???:whistle:

Να το δώσω ρε παιδία αλλά πόσο; Καινούργιο το πουλάει το play247.gr 250€

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

Θα το δοκιμασω :-)

Ξερεις αν βγαλουν κι αλλες εκδοσεις για το κινητάκι? 2.3? 3.0? Ή το παρατησαν?

Εχεις δικιο και γιαυτο το πηρα καινουργιο και εγω απο 247pay.

Αυριο θα το εχω στα χερια μου για να πω εντυπωσεις.

Εγω παντως αφου το αναβαθμισω σε 2.2 αφου νoμιζω θα εχει την 1.6,

θα κατεβασω custom απο xda.

Εχεις δικιο και γιαυτο το πηρα καινουργιο και εγω απο 247pay.

Αυριο θα το εχω στα χερια μου για να πω εντυπωσεις.

Εγω παντως αφου το αναβαθμισω σε 2.2 αφου νoμιζω θα εχει την 1.6,

θα κατεβασω custom απο xda.

Με το καλό και προσοχή στο φορτιστή. Έχει μια μικρή αδυναμία το εργαλείο εκεί.

Οκ ευχαριστω για το tip.

Εχει ευπαθεια στην υποδοχη?

Ναι και είμαι και εγώ ένας από τους πολλούς που τους χάλασε η υποδοχή (όχι ο φορτιστής)

Οπότε jently, να τον βάζεις και να τον βγάζεις και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Κατά τα άλλα τρομερό το γκατζετάκι.

Το ιδιο ειχα παθει με το n97.

Ελπιζω να βγει καλο...ημουν αναμεσα σε αυτο και optimus 2x.

Καμμία σχέση το ένα με το άλλο. Το δικό μας έχει μεγάλο πλεονέκτημα το μέγεθος της οθόνης που όπως και να το κάνουμε κάνει τη διαφορά. Μονο το γκαλαξυ νοτε είναι ίσως καλύτερο αν και προσωπικά δε με ενθουσίασε (για τα λεφτά που κάνει). Αν πέσει στα 300 θα το πάρω σαν αντικατάστάτη του dell.

Κοιτα,το μονο που με κολλαγε ειναι η μνημη και η ελειπης υποστηριξη απο την dell.

Αμα καταφερω να του περασω μια ρομ που να δειχνει ωραια και να με βολεψει

πιστευω να το κρατησω καιρο.