snake04 Δημοσιεύτηκε July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 10, 2010 καλησπερα....... προσπαθω να κανω εγκατασταση xp σε vista σε λαπτοπ dell κανει κανονικα εγκατασταση αρχειων.....και μετα οταν ειναι να κανω εγκατασταση τα xp και να διαγραψω τα vista μου λεει δεν βρεθηκε σκληρος δισκος....... ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 δεν μας λες βημα βημα τι εκανες και που ακριβως κολλησες. εγω δεν καταλαβα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snake04 Δημ. July 10, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 alexclone said: δεν μας λες βημα βημα τι εκανες και που ακριβως κολλησες. εγω δεν καταλαβα... οταν βγαζει τις 3 επιλογες....1. πατηστε για να κανετε εγκατασταση xp.... 2. πατηστα για να διορθωσετε....... 3. πατηστε για εξοδο..... παταω εντερ για εγκατασταση και μου βγαζει δεν βρεθηκε σκληρος δισκος..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 χμμ καταλαβα τι λες... εμενα μου το βγαζε αυτο και ανοιξα το κουτι,τραβηξα το καλωδιο του δισκου και το ξαναβαλα. φυσικα με κλειστο το pc ετσι?δοκιμασε και με αλλο cd με windows...εμενα κατι περιεργα μου βγαζε ενα συγκεκριμενο cd. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Αυτό που πιθανότατα συμβαίνει είναι ότι το setup των windows xp δεν αναγνωρίζει τον δίσκο επειδή αυτός βρίσκεται πάνω σε sata controller. Δες αυτό το topic, έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι: Εγκατάσταση windows xp σε laptop με δίσκο serial ata http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts