achillesgk Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Αντιγράφω φήμες : ..... Κάτι που, εν καιρώ, θα έκανε τον Αλέκο Σακελλάριο να πει πως η διαφορά ανάμεσα στις δυό γυναίκες ήταν πως «η Αλίκη ήταν ένα έξυπνο κορίτσι που έπαιζε το χαζό, ενώ η Τζένη μια χαζούλα, που έπαιζε την έξυπνη... Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Καρέζη με τα χίλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_1976 Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Καρέζη δαγκωτό!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barblon Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Βουγιουκλάκη εννοείται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akis2021 Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 Καρέζη και εγώ! :wink: Συνολικά για το στυλ που έβγαζε στις ταινίες της! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchi Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Καρέζη για εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts