Jump to content

Το μυστικό της μακροζωίας

thodorisgr77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα ψάχνοντας κάτι βιβλία βρήκα το μυστικό της μακροζωίας...

Ο υπεραιωνόβιος Ρώσος μας τα ‘πε καλά. Στα εκατό του χρόνια ο Σιράλι Μισλίμοφ κατέληξε στο εξής συμπέρασμα περί της μακροζωίας … «Θα φτάσει στα βαθιά γεράματα αυτός που χαίρεται τη ζωή και δε βασανίζεται από αισθήματα ζήλιας για τους άλλους. Αυτός που στην καρδιά του δεν τρέφει κακεντρέχεια ούτε οργή. Αυτός που τραγουδάει πολύ και κλαιει λίγο. Αυτός που ξυπνάει και κοιμάται με τον ήλιο. Αυτός που ευχαριστιέται τη δουλειά και ξέρει να αναπαύεται».

Μία από τις σκέψεις μας θα έπρεπε να είναι :δανεισμένα από τον Ομηρικό Οδυσσέα «στον πόλεμο οργή σημαίνει ήττα».

Πιστή στη ρήση « think positive » αντί να επιτρέψω στα μάτια μου να κλάψουν, ζητώ από την ψυχή μου να τραγουδήσει. Και με αυτές τις θετικές σκέψεις απολαμβάνω την αγκαλιά του Μορφέα και ξυπνώ με κέφι για τη δουλειά…

Σύγκρινα κάθε φράση του με εικόνες της καθημερινής μου ζωής και τελικά το αποφάσισα… Θα ζήσω πολύ … Ίσως και να τον ξεπεράσω.Η χαρά του άλλου είναι και δική μου, θαυμάζω την επιτυχία του, μαγνητίζομαι από τη γοητεία του και ποτέ μου δε ζηλεύω και πολλά ακόμα που δεν θα με κάνουν να δυστηχίσω...

ΠΑΙΔΕΣ ΑΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ μυστικό μακροζωίας παρακαλώ να το πείτε ώστε να ζήσουμε όλοι πολλά χρόνια και καλά :)

To νέο mofeu :)

ektos ke ean kaneis kamia bagapopntiake ziseis periostero!!! :D

i am back at last .....

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Wirelessly posted (T630: SonyEricssonT630/R401 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από thodorisgr77

Σήμερα ψάχνοντας κάτι βιβλία βρήκα το μυστικό της μακροζωίας...

Ο υπεραιωνόβιος Ρώσος μας τα ‘πε καλά. Στα εκατό του χρόνια ο Σιράλι Μισλίμοφ κατέληξε στο εξής συμπέρασμα περί της μακροζωίας … «Θα φτάσει στα βαθιά γεράματα αυτός που χαίρεται τη ζωή και δε βασανίζεται από αισθήματα ζήλιας για τους άλλους. Αυτός που στην καρδιά του δεν τρέφει κακεντρέχεια ούτε οργή. Αυτός που τραγουδάει πολύ και κλαιει λίγο. Αυτός που ξυπνάει και κοιμάται με τον ήλιο. Αυτός που ευχαριστιέται τη δουλειά και ξέρει να αναπαύεται».

Μία από τις σκέψεις μας θα έπρεπε να είναι :δανεισμένα από τον Ομηρικό Οδυσσέα «στον πόλεμο οργή σημαίνει ήττα».

Πιστή στη ρήση « think positive » αντί να επιτρέψω στα μάτια μου να κλάψουν, ζητώ από την ψυχή μου να τραγουδήσει. Και με αυτές τις θετικές σκέψεις απολαμβάνω την αγκαλιά του Μορφέα και ξυπνώ με κέφι για τη δουλειά…

Σύγκρινα κάθε φράση του με εικόνες της καθημερινής μου ζωής και τελικά το αποφάσισα… Θα ζήσω πολύ … Ίσως και να τον ξεπεράσω.Η χαρά του άλλου είναι και δική μου, θαυμάζω την επιτυχία του, μαγνητίζομαι από τη γοητεία του και ποτέ μου δε ζηλεύω και πολλά ακόμα που δεν θα με κάνουν να δυστηχίσω...

ΠΑΙΔΕΣ ΑΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ μυστικό μακροζωίας παρακαλώ να το πείτε ώστε να ζήσουμε όλοι πολλά χρόνια και καλά :)

Symfwnw me ola ta parapanw kai makari na mporousame oloi na ta thrhsoume.

Pantws den einai ligoi autoi pou kai diaskedazan kai htan kaloi an8rwpoi alla mia atyxia sthn ygeia,tous ekanan na fygoun nwris :)

Gia mena einai pio shmantiko na zoume KALA XRONIA para POLLA! ;) :D

the whore of babylon is here

http://briefcase.pathfinder.gr/download/anoim/18932/271109/0/size.jpg

Το θέμα πολλές φορές είναι όχι πόσο θα ζήσεις, αλλά πώς. Τί να τα κάνεις τα 200 πχ χρόνια αν δεις μόνο δυστυχίες... Η ταινία "Το πράσινο μίλι" ήταν ένας ύμνος πάνω σε αυτό το θέμα όπου ο Χανκς τελικά είχε την κατάρα να ζήσει τόσο ώστε να δει όλους τους δικούς του να πεθαίνουν... ;)
I see stupid people...

Πάντως ενδιαφέροντα είναι τα λεγόμενα του Ρώσσου αν και μερικά απο τα στοιχεία που ανέφερε τα κάνω/έχω και εγω. :rolleyes:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Αξια εχει οι στιγμες που εζησε καποιος και οχι το ποσα χρονια εζησε.....

Θα ζησουμε οσα χρονια θελει και μας εχει ορισει ο Θεος (οπως ειπε και πιο πανω ο Unreal)....γιαυτο ας προσπαθησουμε να ζησουμε οσο το δυνατο πιο πολλες και ομορφες στιγμες γεματες χαρα και ετυχια...τα υπολιπα ειναι περιττα....

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif

SuRf to the EdGe!!!!

παλια ακουσα μια γιαγια (υπεριλικας βεβαια) που ελεγε οτι το μυστικο της μακροζωιας της ηταν το ποτο και το τσιγαρο ( :blink: ) τωρα κατα ποσο ειχε δικαιο ή αδικο δεν ξερω....και υποστιριζε οτι το ποτο ηταν οτ φαρμακο της...

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif

SuRf to the EdGe!!!!

Το να περασεις τα 100 δεν ειναι τοσο σημαντικο ......οσο σημαντικο ειναι σε τι κατασταση θα εισαι οταν τα περασεις.......!

Τι αν το κανω να φτασω σε αυτη την ηλικια με τα χιλια-μυρια προβληματα.....!

Λιγα και καλα........! :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kukukali ( 8 Μάρ. 2004 , 12:29)

Το να περασεις τα 100 δεν ειναι τοσο σημαντικο ......οσο σημαντικο ειναι σε τι κατασταση θα εισαι οταν τα περασεις.......!

Τι αν το κανω να φτασω σε αυτη την ηλικια με τα χιλια-μυρια προβληματα.....!

Λιγα και καλα........! :D

Εσύ είσαι και συνομήλικος και δεν σε έχει πιάσει καθόλου η κρίση των 40άντα? Πλησιάζουμε αγαπητέ μου. :cry:

Πάντως ένα είναι σίγουρο και το βλέπω συνέχεια γύρω μου. Αυτοί που κάνουν καλή ζωή χωρίς πολύ πολύ άγχος και είναι ήρεμοι , δεν πολυζορίζονται, δεν πολυπριζόνονται ζουν περισσότερο και καλύτερα.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

E, o jog σε λίγο τα φτάνει! :lol:

Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :)

<-><-><-><-><->

This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfeRCy ( 7 Μάρ. 2004 , 21:46)

παλια ακουσα μια γιαγια (υπεριλικας βεβαια) που ελεγε οτι το μυστικο της μακροζωιας της ηταν το ποτο και το τσιγαρο ( :blink: ) τωρα κατα ποσο ειχε δικαιο ή αδικο δεν ξερω....και υποστιριζε οτι το ποτο ηταν οτ φαρμακο της...

Μ'άλλον ταχασε η γιαγιά! :wacko: :p

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre ( 8 Μάρ. 2004 , 13:56)

Εσύ είσαι και συνομήλικος και δεν σε έχει πιάσει καθόλου η κρίση των 40άντα? Πλησιάζουμε αγαπητέ μου. :cry:

Πάντως ένα είναι σίγουρο και το βλέπω συνέχεια γύρω μου. Αυτοί που κάνουν καλή ζωή χωρίς πολύ πολύ άγχος και είναι ήρεμοι , δεν πολυζορίζονται, δεν πολυπριζόνονται ζουν περισσότερο και καλύτερα.

Με επιασε πριν 8 χρονια γιαυτο ηρθα εδω κατω..............! :lol:

Για να εχω καλη ζωη, χωρις αγχος και να ειμαι ηρεμος.................! :cool: (βγαζω και μερικα ευρω) :lol:

na su rthume ke emeis diladi???

i am back at last .....

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

To mustiko tis makrozwias einai na ta exeis kala me to eauto sou kai tin suneidisi sou! Paizei kai i krasi ena rolo etsi den einai?:p

Black black heart why would you offer more

Why would you make it easier on me to satisfy

I'm on fire I'm rotting to the core

I'm eating all your kings and queens

All your sex and your diamonds.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xraysr0x ( 8 Μάρ. 2004 , 15:14)

Μ'άλλον ταχασε η γιαγιά! :wacko: :p

σιγα μην ειχε και τα λογικα της δηλαδη.... :whistle:

SuRf to the EdGe!!!!