Powerfull Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Παιδιά κάποιοι φίλοι έχουν ένα εταιρικό GT540 και ήθελα να δω αν μπορώ να τους τα αναβαθμίσω με κάποιο αξιοπρεπές rom... Ποιά θα προτίνατε; Δοκίμασα να περάσω την cyanogenmod 10 για android 4.1 αλλά το κινητό σέρνεται... Θέλω κάτι όσο το δυνατόν πιο καινούριο για να είναι συμβατό με εφαρμογές και να λειτουργεί απροβλημάτιστα... Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk04 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 μου ειχε σπασει η οθονη , παραγγειλα μια απο το ιντερνετ, την εβαλα πιστευω ολα καλα απο μερια τοποθετησης αλλα δεν ανοιγει, οταν συνδεσω τον φορτιστη μου δειχνει το λογοτυπο LG και μετα οτι φορτιζει η μπαταρια, αυτο παει να πει οτι η οθονη ειναι οκ , αλλα δεν μπορω να το ενεργοποιησω μηπως εχεται καμια ιδεα ; :O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts