nektarios_nick Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Εχω το Galaxy s και ειναι τοσο αστειος ο τροπος να βαλω την Rom και στην πορδη μου φευγει το καφασι .. Δεν ειναι κουφο τωρα αυτο ,ενταξει ειναι beta αλλα και στο Galaxy ειχε Βετα αλλα δεν ηταν ετσι .. και εχω φαει πορτα τωρα με το μικρο διοτι το λατρευω ,ειναι και ασπρακι κια ετσι αγχωνομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Aρχικα θα κατεβασετε την ρομ του 2.1 η οποια περιεχει το φαστμπουτ απο αυτο το λινκ http://www.mediafire.com/?imautlh0m29cl2t. Για οσους εχουν ξαναφλασαρει το κινητο με την χρηση του kdz_upd, ο τροπος ειναι ακριβως ο ιδιος. Γι' αυτους που το δοκιμαζουν για πρωτη φορα πρεπει να κανουν τα εξης: Πρωτα θα πρεπει αν κανετε back-up τα αρχεια, τις επαφες και ολα τα αλλα που χρειαζεστε με την χρηση μιας εφαρμογης που ονομαζεται mybackup την οποια θα την βρειτε στο market. Οταν τελειωσετε αφαιρεστε την καρτα μνημης για να μην χαθουν τα δεδομενα κατα το φλασαρισμα Επειτα θα ανοιξετε το αρχειο .zip που κατεβηκε προηγουμενως και θα κανετε extract τον φακελο που εχει μεσα. Εκει θα βρειτε ενα αρχειο με το ονομα msxml.msi το οποιο και θα το κανετε εγατασταση Μετα οι χρηστες των windows 7 kai windows vista θα πρεπει να κανουν εγκατασταση το LGAndroidDriver_WHQL_ML_Ver1.0_All_Win7.exe που βρησκεται μεσα στον φακελο. Οσοι χρησημοποιουν τα εξ πι θα πρεπει να κατεβασουν τα drivers εδω http://www.mediafire.com/?l0z3jv0n1eexsqj, θα κανουν αποσυμπιεση τα αρχεια που εχει μεσα σε εναν φακελο (οποιον θελουν), θα πατησουν δεξι κλικ στο αρχειο android_usb.inf και θα πατησουν εγκατασταση Μετα που θα τελειωσει καντε μια επανεκινηση και οταν ξανανοιξει ο υπολογηστης θα ανοιξετε το KDZ_FW_UPD και θα επιλεξετε τις εξης ρυθμισεις: 1. Στο πεδιο type πρεπει να επιλεξετε το 3GQCT 2. Στο πεδιο phone mode θα επιλεξετε το DIAG 3. Θα πατησετε το εικονηδειο με τον κιτρινο φακελο, θα πατε στον τον οποιο κατεβασατε στην αρχη και θα επιλεξεται το αρχειο V20B_00+Fastboot.kdz. Αν ολα πανε καλα θα ειναι καπως ετσι http://4.bp.blogspot.com/_CiEzxyY2h1s/TQIFT7J1zXI/AAAAAAAAAOk/xjgjC6PwuJU/s1600/KDZ_FW_UPD.jpg (μην σας απασχολει το ονομα του αρχειου που βλεπετε στην εικονα) Στο κινητο θα πατε στο ρυθμησεις>εφαρμογες>αναπτηξη> επιλεξτε τον εντοπισμο σφαλματων Συνδεστε το κινητο στον υπολογιστη με το usb και περιμενετε μεχρι να βγει το μηνυμα που λεει πως εχουν εγκατασταθει τα drivers του κινητου. Οταν θα ειναι ολα ετοιμα πατηστε το launch software update και περιμενεται να φτασει στο 100% οπου θα βγει ενα μηνυμα που θα λεει πως τελειωσε η αναβαθμηση. Αν ολα θα πανε καλα θα πατε στο επομενο σταδιο. Θα κατεβασετε αυτο το αρχειο http://www.mediafire.com/?r85grujdl0d78oh και θα το κανετε extract σε φακελο με το ονομα Android που θα τον φτιαξετε εσεις και θα τον μεταφερετε στον C: Kλειστε το κινητο. Οταν ειναι κλειστο κρατηστε το κουμπι της καμερας πατημενο και ανοιξτε το κινητο (κρατοντας την καμερα πατημενη). Οταν ανοιξει θα εμφανιστει το σημα της ελ-τζι και μετα μια μαυρη οθονη που σημαινει πως βρησκεστε στο fastboot. Συνδεστε το κινητο με τον υπολογιστη και ανοιξτε το cmd (σαν διαχειρηστης). Οταν ανοιξει θα πατησετε τις παρακατω εντολες ( μετα απο καθε εντολη να πατατε enter και να παριμενετε να τελειωσει η ενεργεια της mια εντολης για να πατε στην επομενη) cd C:\Android fastboot.exe -w fastboot.exe erase system fastboot.exe flash system system.img fastboot.exe flash boot boot.img fastboot.exe reboot fastboot.exe flash recovery recovery_clockwork_2.5.1.8_swift.img Οταν το κινητο κανει επανεκινηση σημαινει πως τελειωσε και πω εχετε πλεον την 2.1. Την πρωτη φορα θα αργησει λιγο να ανοιξει αλλα ειναι φυσιολογικο. Συγνωμη για το μεγεθος αλλα ηθελα να ειμαι οσο πιο αναλλυτικος μπορουσα. Για οποιαδηποτε απορια ρωτηστε ελευθερα ΠΗΓΗ:http://androidforums.com/lg-optimus-gt540/251202-cyanogenmod-6-1-android-2-2-here-gt540.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Εχω το Galaxy s και ειναι τοσο αστειος ο τροπος να βαλω την Rom και στην πορδη μου φευγει το καφασι .. Δεν ειναι κουφο τωρα αυτο ,ενταξει ειναι beta αλλα και στο Galaxy ειχε Βετα αλλα δεν ηταν ετσι .. και εχω φαει πορτα τωρα με το μικρο διοτι το λατρευω ,ειναι και ασπρακι κια ετσι αγχωνομαι χαχαχα, και εσυ το ασπρο εχεις??? Ηρεμια και θα τα καταφερεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios_nick Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 1)Εμενα δεν μπαινει σε fastboot ,δεν θελει δεν γουσταρει ,δεν ξερω !!Εβαλα το Flashing CyanogenMod μεσα στο κινητο σε ενα φακελο που λεγεται Adnroid (data) εχει ενα apk ,το z4root.1.3.0 ,το εκανα εγκατασταση και τι ?? 2)ο τροπος ειναι ακριβως ο ιδιος και για την 2.2.1 εννωεις ?? 3)V20B_00+Fastboot.kdz δεν ειναι αγγλικη ,εγω τωρα εχω την V20A_00.kdz 4)(Android που θα τον φτιαξετε εσεις και θα τον μεταφερετε στον C:)εμενα εχει τον φακελο Android και οταν λες να τον μεταφερω στον C , που του υπολογιστη τον C η ειναι ορολογια των κινητων ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios_nick Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 To androidusb δεν το αναγνωριζει ,γιατι ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 (edited) 1)Εμενα δεν μπαινει σε fastboot ,δεν θελει δεν γουσταρει ,δεν ξερω !!Εβαλα το Flashing CyanogenMod μεσα στο κινητο σε ενα φακελο που λεγεται Adnroid (data) εχει ενα apk ,το z4root.1.3.0 ,το εκανα εγκατασταση και τι ?? 2)ο τροπος ειναι ακριβως ο ιδιος και για την 2.2.1 εννωεις ?? 3)V20B_00+Fastboot.kdz δεν ειναι αγγλικη ,εγω τωρα εχω την V20A_00.kdz 4)(Android που θα τον φτιαξετε εσεις και θα τον μεταφερετε στον C:)εμενα εχει τον φακελο Android και οταν λες να τον μεταφερω στον C , που του υπολογιστη τον C η ειναι ορολογια των κινητων ?? 1)Το πρωτο δεν παιζει καν 2)Εννοω πως το πρωτο κομματι της διαδηκασιας ειναι το ιδιο με αυτο που εκανες για να βαλεις την 2.1 αν χρησημοποησες το kdz_ft_upd. Το μονο που αλλαζει ειναι η ρομ που θα χρησημοποιησεις η οποια ειναι παλι η 2.1 αλλα εχει μεσα το fastboot που θα το χρησημοποιησεις για να βαλεις την 2.2 ( ειναι αυτος που εχει μεσα τα program files. τον φακελο των windows και ολα αυτα) http://windows.uwaterloo.ca/Managed/IST_Changes_Basic_files/MyComputer1_Full.JPG στην εικονα ειναι το εικονιδειο που γραφει windows. εκει θα βαλεις τον φακελο με το ονομα android 3)Δεν σε απασχολει καθολου αυτο. δεν θα την δουλεψεις καθολου ετσι και αλλιως. Το μονο που εχει αυτη η ρομ που σου χρησημευει ειναι το fastboot. μονο γι αυτο βαζουμε αυτη την ρομ. αλλιως θα μεναμε με αυτη που ειχαμε απο πριν 4)Ο C: ειναι ο drive που υπαρχουν μεσα τα windows. στην ουσια ειναι ο σκληρος σου αν εχεις μονο εναν. Αν ανοιξεις τον Υπολογιστη μου θα τον δεις Edited February 18, 2011 by stefan0s_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 To androidusb δεν το αναγνωριζει ,γιατι ?? κανε απεγατασταση ολα τα προγραμματα και τα drivers που εχεις απο την lg. κανε εγκατασταση τα driver που σου εδωσα στον οδηγο, κανε μια επανεκκινηση και ξαναδοκιμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios_nick Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Στεφανε_7 δεν αναγνωριζει το Pc μου το androidusb ,ειναια γνωστη εφαρμοφη .. Διεγραψα τους παλιους drivers αλλα τιποτα ,γιατι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Στεφανε_7 δεν αναγνωριζει το Pc μου το androidusb ,ειναια γνωστη εφαρμοφη .. Διεγραψα τους παλιους drivers αλλα τιποτα ,γιατι ? ποιο ειναι το androidusb??? εβαλες αυτους που σου εδωσα στον οδηγο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios_nick Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Ναι αυτο που μου εδωσες Windows XP Drivers και μεσα εχει 4 αρχεια ( android_usb για να διαβασω ,androidusb η εφαρμογη να υποθεσω ,LICENSE-2.0 και WdfCoInstaller01005.dll ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Ναι αυτο που μου εδωσες Windows XP Drivers και μεσα εχει 4 αρχεια ( android_usb για να διαβασω ,androidusb η εφαρμογη να υποθεσω ,LICENSE-2.0 και WdfCoInstaller01005.dll ) πατησες δεξι κλικ και εγκατασταση και δεν εκανε τιποτα??? δοκιμασε αυτον για τα 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios_nick Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Μου τον εμφανισε τωρα ,το παταω τρεχει ο σκληρος για λιγα δευτερολεπτα ,δεν εμφανιζετε κανενα παραθυρο και αυτο ηταν ολο .. Επιλεγω εγκατασταση αλλα κανει αυτο πιο πανω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 δοκιμασες να το συνδεσεις με το πσ τωρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios_nick Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Αστο φιλε μου να παει στο διαολο ,εχουν σπασει τα νευρα μου !!Απο το πρωι παλευω !!Δεν μπορω να καταλαβω που κολλαει !!Θα τα πουμε το βραδυ αν εισαι εδω ,παω να παρω την γυναικα μου απο την δυλεια να ξεζαλιστω λιγο !!Σε ευχαριστω για τον χρονο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Αστο φιλε μου να παει στο διαολο ,εχουν σπασει τα νευρα μου !!Απο το πρωι παλευω !!Δεν μπορω να καταλαβω που κολλαει !!Θα τα πουμε το βραδυ αν εισαι εδω ,παω να παρω την γυναικα μου απο την δυλεια να ξεζαλιστω λιγο !!Σε ευχαριστω για τον χρονο σου ηρεμισε αδερφε. κανε την δουλεια σου, ξεκουρασου και οταν νιωσεις ετοιμος εδω ειμαστε να βρουμε την ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Καλησπέρα αγαπημένο μου φόρουμ, φίλε εσύ που έχεις δυσκολία για να βάλεις την ΡΟΜ καθαρό μυαλό θέλει, δεν είναι κατι εύκολο. Με είχε δυσκολέψει και εμένα το fastboot, είναι θέμα συγχρονισμού. πατάς και κρατάς πατημένο το κουμπί της κάμερας, μετά πατάς το "κόκκινο" (power) και μετά αφήνεις το power κρατώντας όμως ακόμα την camera. μαύρο οθόνη που όμως έχει λίγο φως, το συνδέεις στο πισί και (win7 έχω) σου λέει ότι έχεις συνδέσεις συσκευή σε fastboot !!!!!!! για εμένα αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα, τα άλλα είναι εύκολα, όπως και οι εντολές DOS και όλα. το αποτέλεσμα είναι να λατρέψω τους cyanogen !!! :X γενικά τα smartphones είναι για πείραγμα, και καλό είναι να τα αγοράζει όποιος έχει τέτοια πρόθεση, αλλά είναι και το στάτους βλέπεις (μηλόφωνο εννοώ, το 97% δεν ξέρει τι είναι το iOS) :X Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios_nick Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Στεφανε_7 μπηκα σε fastboot αλλα τωρα δεν παιρνει τις εντολες !!Λεει οτι ( FAstboot . exe δεν αναγνωριζεται σαν εσωτερικη η εξωτερικη εντολη ,εκτελεσιμο προγραμμα η αρχειο δεσμης ενεργειων ) !! Το cd C:\Android το δεχεται κανονικα !!Τι κανω τωρα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios_nick Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Κατι ακομα ,οταν συνδεω το κινητο σε κατασταση fastboot και τοτε ξυπναει ο οδηγος ευρεσης νεου υλικου και με βαζει σε μια αυτοματη η χειροκινητη αναζητηση ενα αρχειο ,νομιζω το smhwadb.sys και νομιζω οτι αυτος ειναι ολογος που δεν παιρνει της εντολες ,ετσι δεν ειναι ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios_nick Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 stefan0s_7 εισαι εδω ?? Το μονο προβλημα που εχω τωρα ειναι οτι δεν παιρνει τις εντολες ,γιατι φιλε μου ??? Τι πρεπει να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Λοιπον θα το παρουμε απο την αρχη να βρουμε την λυση. Αυτο που εχεις κανει μεχρι τωρα εινα τα τρια τεταρτα της δουλειας. Τι εβαλες στον φακελο του αντροιντ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios_nick Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Μσα στον φακελο εβαλα το (( Flashing CyanogenMod )) ,μετα τι κανω ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Εχεις βγαλει τα αρχεια απο το ζιπ ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios_nick Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Ναι τα εβγαλα .. μετα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Θα κλεισεις το κινητο και θα το ανοιξεις εχοντας πατημενο το κουμπι της καμερας. Και μολις βγει η μαυρη οθονη θα συνδεσεις το κινητο με το πσ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios_nick Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Το εχω κανει εδω και μια ωρα αυτο και το κινητο περιμενη με μαυρη οθονη !!Τωρα τι κανω ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts