Jump to content

LG Optimus (GT540)

Spidey
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να παρω το optimus η το sony ericsson x8???????:wacko:

Να σου δωσω το optimus Μου να αγορασω το x10 mini pro?

Καλο το optimus, αλλα δεν αντεχω με το να γραφω μμηνυματα απ'την οθονη. Μου παιρνει 5 λεπτα για να γραψω μια προταση :lol:

μ%κια μου που δεν ειδα κα το mini pro προτου παρω το 540

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://www.esato.com/phones/compare.php?phone=649&cp=624

Ιδια πανω κατω παντως. 600 mhz επεξεργαστη εχει και το optimus.

Edited by h8breed

Χτες ανακοινωσαν το LG Optimus One με ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα (εκτος απο παραπανω RAM στα 512) ΑΛΛΑ με Android Froyo 2.2!!:blink:

ναι το ειδα.επισης και το Optimus Chic.Σαν εμφανιση παντως πιο ωραιο ειναι το GT540.Αλλα αυτα εχουν 2.2 :(

Όντως σε εμφάνιση είναι πιο ωραίο το 540.

Όπως και να'χει όμως, μας ανάψανε καλά καλά, το πήραμε, δεν κάνουν αναβάθμιση "σωστή" (σε 2.2) ενώ είναι σχετικά καινούριο και το 540 και μας πουλάνε και βγάζουν άλλα, σαν να μας κοροιδεύουν.

Ήηημαρτοοοοννν!

μ%κια μου που δεν ειδα κα το mini pro προτου παρω το 540

Επειδη εγω το ειδα πριν το mini κατα %99 θα εγραφα το μηνυμα πολυ πιο δυσκολα με τα μικρα του πληκτρακια (λογικο αφου ολο το κινητο ειναι....ΜΙΝΙ:lol: )

Με την οθονη θεμα συνηθειας ειναι παντος και καλου calibrate της οθονης με γραφιδα και οχι με το δαχτυλο...;)

το optimus one σιγουρα ειναι διαφορετικο σε τεχνικα χαρακτηριστικα

2.2 σημαινει εκτος των αλλων pinch to zoom (multi touch οθονη ) που το γτ540 δεν εχει οποτε η 2.1 ως εκει

η σοβαρες αλλαγες ειναι στην 2.2 και μετα οποτε πεθανε ο βασιλιας ζητω ο νεος βασιλιας

για αυτο οποιος το πηρε ας το ζζζπρωξει και ας περιμενει το νεο στο φτερο

gg

satiros

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

το optimus one σιγουρα ειναι διαφορετικο σε τεχνικα χαρακτηριστικα

2.2 σημαινει εκτος των αλλων pinch to zoom (multi touch οθονη ) που το γτ540 δεν εχει οποτε η 2.1 ως εκει

η σοβαρες αλλαγες ειναι στην 2.2 και μετα οποτε πεθανε ο βασιλιας ζητω ο νεος βασιλιας

για αυτο οποιος το πηρε ας το ζζζπρωξει και ας περιμενει το νεο στο φτερο

gg

satiros

Kριμα που *παλιωνουν* τοσο γρηγορα μια συσκευη μη δινοντας την πρεπων αναβαθμιση....(αν γινει αυτο)

Οταν ειχα παρει το SE Ρ990i μεχρι και 1.5 χρονο μετα ειχε βγαλει αναβαθμιση η SE....

Edited by georgis_4

Kριμα που *παλιωνουν* τοσο γρηγορα μια συσκευη μη δινοντας την πρεπων αναβαθμιση....(αν γινει αυτο)

Οταν ειχα παρει το SE Ρ990i μεχρι και 1.5 χρονο μετα ειχε βγαλει αναβαθμιση η SE....

sorry Βρε γιωργη -πρεπουσα- ειναι

η υποστηριξη καθοριζει το προιον!!!!!!!!

ειμουν τεχνικος και εγινα πωλητης

ολα για την πωληση

τιποτα για την τεχνικη υποστηριξη

διωχνουν και κλεινουν τα τεχνικα τμηματα και κρατανε της πωλησεις

μαρκετινγκ ....

οσο για τις επομενες συσκευες αν οι απαιτησεις του software το ζητανε πρεπει να γινει

απλα κακος σχεδιασμος που εσυ θα πληρωσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

sorry Βρε γιωργη -πρεπουσα- ειναι

η υποστηριξη καθοριζει το προιον!!!!!!!!

ειμουν τεχνικος και εγινα πωλητης

ολα για την πωληση

τιποτα για την τεχνικη υποστηριξη

διωχνουν και κλεινουν τα τεχνικα τμηματα και κρατανε της πωλησεις

μαρκετινγκ ....

οσο για τις επομενες συσκευες αν οι απαιτησεις του software το ζητανε πρεπει να γινει

απλα κακος σχεδιασμος που εσυ θα πληρωσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(κατι που τωρα προσεξα στο λινκ που εβαλα χτες/προχτες ειναι οτι απο χτες γραφει *software release soon* πανω πανω)

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/popup/help_management_view.jsp?brd_seq=2641&ret=1&curPage=1

Eννοειται ΟΛΑ για τις πωλησεις (και εγω σε αυτο τον κοσμο ζω δεν εχω αυταπατες χαχα!) απλα οχι και ετσι ρε γμτ....

σημερα το πουλησα αυριο (οχι μεθαυριο αλλα ΑΥΡΙΟ) δεν σε ξερω δεν με ξερεις...

Edited by georgis_4

Ελα ρε παιδια ,ειμαι εισαγωγή νοσοκομειο απο την τριτη και εχω χασει γεγονότα ! Τελικα πήραμε αναβαθμηση σε 2.1 ?

Τοσο καιρο παλεύω με το ίντερνετ στο νοσοκομείο και τωρα μου έστειλαν ρυθμισεις για το 3g!

Εδω και καποιες μερες εχω σοβαρο προβλημα με το τηλεφωνο.....Χανει μονιμα το σημα του. Επιλεγω να κανω κληση και μετα απο δυο-τρια δευτερολεπτα μου ''λεει'' η ''Κληση Τερματιστηκε''...Εχεις κανενας καμμια ιδεα του τι μπορει να παιζει?

Να παρω το optimus η το sony ericsson x8???????:wacko:

Εχω το optimus...Ειχα και στην κατοχη μου το lg arena που εχει λειτουργικο symbian σε αντιθεση με το optimus που εχει λειτουργικο android...Θεωρω οτι το android υστερει παρα πολυ...οι εφαρμογες του ειναι ολες στα αγγλικα με διαφησεις κτλ....με ελλατωματα..σου εχει τα μηνυματα ολα μαζι δεν εχει ξεχωριστα τα εισερχομενα εξερχομενα, την αναφορα παραδοσης των μηνυματων σου πολλες φορες δεν την καταλαβαινεις, το ιδιο με τις κλησεις......καμια σχεση με το symbian.. Σκεφτομαι να παρω αλλο και εχω καταληξει στο νοκια c6-01 το οποιο βγαινει σε λιγο καιρο και το οποιο εχει οθονη amoled και λειτουργικο symbian και ιδιως το ασημι φαινεται πιο κομψο σε σχεση με την κακη κατασκευη του Optimus....

ανοιγοκλεισε 2 3 φορες σερι, λογικα θα στρώσει.

μου τοκανε και μενα τις πρωτες δυο μερες, τωρα οκ.

η vodafone αποτι καταλαβα το κανει πιο συχνά... sim να φταιει, δεν ξερω

Εχω το optimus...Ειχα και στην κατοχη μου το lg arena που εχει λειτουργικο symbian σε αντιθεση με το optimus που εχει λειτουργικο android...Θεωρω οτι το android υστερει παρα πολυ...οι εφαρμογες του ειναι ολες στα αγγλικα με διαφησεις κτλ....με ελλατωματα..σου εχει τα μηνυματα ολα μαζι δεν εχει ξεχωριστα τα εισερχομενα εξερχομενα, την αναφορα παραδοσης των μηνυματων σου πολλες φορες δεν την καταλαβαινεις, το ιδιο με τις κλησεις......καμια σχεση με το symbian.. Σκεφτομαι να παρω αλλο και εχω καταληξει στο νοκια c6-01 το οποιο βγαινει σε λιγο καιρο και το οποιο εχει οθονη amoled και λειτουργικο symbian και ιδιως το ασημι φαινεται πιο κομψο σε σχεση με την κακη κατασκευη του Optimus....

και εγω εχω το arena δηλαδη μαλλον θα με απογοητεύσει το lg optomus....:(

αν και σκεφτομουν να περιμενω για να παρω το optimus one η chic:wacko:

Εδω και καποιες μερες εχω σοβαρο προβλημα με το τηλεφωνο.....Χανει μονιμα το σημα του. Επιλεγω να κανω κληση και μετα απο δυο-τρια δευτερολεπτα μου ''λεει'' η ''Κληση Τερματιστηκε''...Εχεις κανενας καμμια ιδεα του τι μπορει να παιζει?

Το ιδιο επαθα κ εγω.Κανε μερικες επανεκινησεις κ θα συνελθει.

Eχει ελατωματα το Optimus.

Δεν εχει multitouch (βασικο για browsing) και το θεμα με τα μηνυματα ειναι σοβαρο.

Κατα τα αλλα..... ειναι τελειο.

1000δες εφαρμογες, τρομερο feeling και αποκριση, gps, wi fi, καλη αναλυση.

Το value for money ειναι δεδομενο.

Το lg arena είχε λειτουργικό symbian...? Κάτι μάθαμε και σήμερα... :lol:

Τα έχεις μπερδέψει φίλε μου... Το arena ήταν κλειστού λειτουργικού και το είχες κιόλας όπως λες... :confused:

Όσο γι αυτά που λες για android vs symbian. Μάλλον και εκεί μπερδεμένα τα έχεις... :p

Ισως να εκανα λαθος για το arena αλλα ειπα το ειχα (για λιγες μερες)...και τα android τηλεφωνα ειναι μια ''*******''... οι εφαρμογες αλλες δουλευουν αλλες οχι, αλλες ειναι ελειπης..σχεδον ολες στα αγγλικα (και μην μου κανεις οτι γνωριζει ολες τισ αγγλικες ορολογιες) εδω καλα καλα δεν βρισκεις ξυπνητηρι να χτυπαει με το τηλεφωνο κλειστο...τα μηνυματα , τις κλησεις δεν βγαζεις ακρη ποια ειναι εισερχομενα, εξερχομενα..εχεις το τηλεφωνο κλειστο, το ανοιγεις και σου ερχεται μηνυμα και δεν ξερεις ποτε σου το εστειλαν...για μενα μακρια απο android τηλεφωνα Edited by odintiatros

Ισως να εκανα λαθος για το arena αλλα ειπα το ειχα (για λιγες μερες)...και τα android τηλεφωνα ειναι μια ''*******''... οι εφαρμογες αλλες δουλευουν αλλες οχι, αλλες ειναι ελειπης..σχεδον ολες στα αγγλικα (και μην μου κανεις οτι γνωριζει ολες τισ αγγλικες ορολογιες) εδω καλα καλα δεν βρισκεις ξυπνητηρι να χτυπαει με το τηλεφωνο κλειστο...τα μηνυματα , τις κλησεις δεν βγαζεις ακρη ποια ειναι εισερχομενα, εξερχομενα..εχεις το τηλεφωνο κλειστο, το ανοιγεις και σου ερχεται μηνυμα και δεν ξερεις ποτε σου το εστειλαν...για μενα μακρια απο android τηλεφωνα

Eπειδη απο το 2003 μεχρι πριν ενα μηνα ημουν ΜΟΝΟ με symbian κινητα δεν με βλεπω να γυριζω πισω...(αν και μιλαμε για κατι *φρεσκο* ενω το symbian λειτουργικο εχει ΠΟΛΛΑ χρονια στην πλατη του και για μενα δεν ειναι δικαια η οποια συγκριση)

Ουτε και στα symbian ηταν ολες οι εφαρμογες στα ελληνικα και σιγα τις ορολογιες που χρησιμοποιουντε για να εχει καποιος που ξερει αγγλικα (τα βασικα τουλαχιστον) προβλημα...

Το θεμα του ξυπνητηριου πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω....βαζεις το κινητο σε κατασταση πτησης (δουλευει κανονικα σαν κινητο αλλα δεν εχεις δικτυο και ουτε που τρωει μπαταρια)και δεν εχεις κανενα απολυτος προβλημα.

Το θεμα των μηνυματων ειναι κατι που λυνεται με μια εφαρμογουλα η στην επομενη αναβαθμιση (εχω την εντυπωση οτι στην 2.1 εκδοση δεν υπαρχει τετοιο θεμα)

Αυτο που μαρεσε στο android παρα τα οποια *θεματακια* ειναι οτι τα εχεις ΟΛΑ στο χερι σου και δεν χρειαζεται να *σκαλισεις* ολο το ιντερνετ για να βρεις καποια εφαρμογη η παιχνιδι.

Το σοβαροτερο μειονεκτημα ειναι η μη εγκατασταση εφαρμογων στην καρτα μνημης που και αυτο ομως εχει λυθει και θα λυθει για ολες τις συσκευες καποια στιγμη ειμαι σιγουρος..:)

Eπειδη απο το 2003 μεχρι πριν ενα μηνα ημουν ΜΟΝΟ με symbian κινητα δεν με βλεπω να γυριζω πισω...(αν και μιλαμε για κατι *φρεσκο* ενω το symbian λειτουργικο εχει ΠΟΛΛΑ χρονια στην πλατη του και για μενα δεν ειναι δικαια η οποια συγκριση)

Ουτε και στα symbian ηταν ολες οι εφαρμογες στα ελληνικα και σιγα τις ορολογιες που χρησιμοποιουντε για να εχει καποιος που ξερει αγγλικα (τα βασικα τουλαχιστον) προβλημα...

Το θεμα του ξυπνητηριου πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω....βαζεις το κινητο σε κατασταση πτησης (δουλευει κανονικα σαν κινητο αλλα δεν εχεις δικτυο και ουτε που τρωει μπαταρια)και δεν εχεις κανενα απολυτος προβλημα.

Το θεμα των μηνυματων ειναι κατι που λυνεται με μια εφαρμογουλα η στην επομενη αναβαθμιση (εχω την εντυπωση οτι στην 2.1 εκδοση δεν υπαρχει τετοιο θεμα)

Αυτο που μαρεσε στο android παρα τα οποια *θεματακια* ειναι οτι τα εχεις ΟΛΑ στο χερι σου και δεν χρειαζεται να *σκαλισεις* ολο το ιντερνετ για να βρεις καποια εφαρμογη η παιχνιδι.

Το σοβαροτερο μειονεκτημα ειναι η μη εγκατασταση εφαρμογων στην καρτα μνημης που και αυτο ομως εχει λυθει και θα λυθει για ολες τις συσκευες καποια στιγμη ειμαι σιγουρος..:)

Eγω εξεφρασα την γνωμη μου.. εαν ειναι να περιμενουμε μηπως με την νεα αναβαθμηση δοθει λυση σε προβληματα τα οποια σε αλλα τηλεφωνα δεν υπαρχουν σωθηκαμε....απλες εφαρμογες δεν υπαρχουν...μηνυματα, κλησεις, ξυπνητηρι κτλ..απλα πραγματα που πρεπει να εχει το τηλεφωνο απο την μανα του δεν τα εχει και πρεπει να τα κατεβασεις απο το market ....καλα κρασια...εδω δεν εχει ενα απλο παιχνιδι πανω...

Το ιδιο επαθα κ εγω.Κανε μερικες επανεκινησεις κ θα συνελθει.

To πηγα στην LG και αλλαξαν πλακετα...τουλαχιστον ετσι μου ειπαν...:rolleyes:

Γεια χαρά, κάποιος που έχει πάρει gel case/skin για το 540GT?

To σκρουτζάρισα αλλά δεν βρήκε κάτι. (να μη μπλέξουμε με αγορές από το εξωτερικό)

To σκρουτζάρισα αλλά δεν βρήκε κάτι. (να μη μπλέξουμε με αγορές από το εξωτερικό)

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/LG-CCL-240-Black-Case-CCL-240B.htm

Aυτη εχω παρει και καθεται *κουτι* το κινητο μεσα αρκετα εφαρμοστα χωρις κανενα φοβο να πεσει.....:)

Eγω εξεφρασα την γνωμη μου.. εαν ειναι να περιμενουμε μηπως με την νεα αναβαθμηση δοθει λυση σε προβληματα τα οποια σε αλλα τηλεφωνα δεν υπαρχουν σωθηκαμε....απλες εφαρμογες δεν υπαρχουν...μηνυματα, κλησεις, ξυπνητηρι κτλ..απλα πραγματα που πρεπει να εχει το τηλεφωνο απο την μανα του δεν τα εχει και πρεπει να τα κατεβασεις απο το market ....καλα κρασια...εδω δεν εχει ενα απλο παιχνιδι πανω...

Για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία το Android είναι ένα λειτουργικό που έχει τη μορφή Παζλ ,ότι σου χρειάζεται το κατεβάζεις και το εγκαθιστάς, έτσι διαμορφώνεις το τηλέφωνο σου ανάλογα με τις ανάγκες σου. Αν θέλεις παιχνίδια για παράδειγμα εγκαθιστάς παιχνίδια εάν θέλεις να σου λύνει μαθηματικές εξισώσεις εγκαθιστάς το ανάλογο πρόγραμμα. Εαν κάποιος δεν μπορεί η δεν ξέρει τι να κάνει τότε η φροντίζει να διαβάσει ή πάει σε κλειστό λειτουργικό. Δεν απαξιώνει όμως ένα τηλέφωνο ή ένα λειτουργικό όταν δεν ξέρει τι του γίνεται και τι είναι αυτό που αγόρασε.

Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.

Αν θέλεις την προσωπική μου άποψη, δύσκολα θα βρεις στην ελληνική αγορά gel case. Καλύτερα να ψαχτείς στο εξωτερικό, όσο δύσκολο και αν είναι. Δεν έχεις κανένα φίλο που να'χει pay pal ή κατι παρόμοιο να σε εξυπηρετήσει;

• The title was changed to LG Optimus (GT540)