christ-k Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Περισσότερες λεπτομέρειες στο λινκ της υπογραφής μου.... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 εγω πιστευω οτι τα σοβαροτερα προβληματα του κινητου ειναι οτι δεν μεταφερει τα videos που τραβαει [αρα ποιος ο λογος υπαρξης της λειτουργιας αυτης], η μνημη δεν ειναι αρκετη και δεν εχει bluetooth 'η ανοιχτες irda ωστε να ειναι "κοινωνικο" με τα αλλα κινητα. Ομως ειναι πολυ κομψο, απο ποιοτικα υλικα,με υπεροχη οθονη και πολυ καλη καμερα. :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος marion (29 Οκτ. 2004 , 16:55) εγω πιστευω οτι τα σοβαροτερα προβληματα του κινητου ειναι οτι δεν μεταφερει τα videos που τραβαει [αρα ποιος ο λογος υπαρξης της λειτουργιας αυτης], η μνημη δεν ειναι αρκετη και δεν εχει bluetooth 'η ανοιχτες irda ωστε να ειναι "κοινωνικο" με τα αλλα κινητα. Ομως ειναι πολυ κομψο, απο ποιοτικα υλικα,με υπεροχη οθονη και πολυ καλη καμερα. :lol: Eίναι ένα κομψότατο κινητό - ιδανικό πιθανώς σαν δεύτερο- με όμως σοβαρές γενικότερες ή επι μέρους ελλείψεις σε σημαντικά ή λιγότερο σημαντικά σημεία, που σαφώς υστερεί σε τεχνολογία σε σχέση με παρεμφερή έγχρωμα (Ε700/710) ή και ασπρόμαυρα (S500) μοντέλα.... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Το θάψατε το κινητό μας ρε.. είπαμε έχει αρνητικά, τα θετικά που είναι, δεν τα είδα :worry: Το κινητό προφανώς δεν τα έχει όλα αλλά είναι προορισμένο σε ένα συγκεκριμένο target group. Σ'αυτούς που δεν θέλουν smartphone, και αρκούντε στη κάμερα [που είναι σούπερ] και στο ωραίο design. Και java έχει και 2 οθόνες υψηλής ευκρίνειας [τουλάχιστο για εμένα] .. αν θες κατι άλλο πέρνεις απλά ένα smartphone. Αποψη μου βέβαια.. :confused: Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Μίπως κάνω λάθος, αλλά δεν βρήκα πουθενά πως στέλνεις μέσω IR ή SMS ένα contact σε ένα άλλο κινητό. :cry: Έχω την εντύπωση δεν το κάνει... Τα Nokia του 1998 μπορούσαν να στίλουν μέσω SMS :blink: Μα καλά ήμαστε σωβαροί δεν μπορείς να στείλεις ένα contact (καταχώρηση-επαφή) με SMS, HELP!!! :angry: Η κάμερα το μάρανε.... :zzz: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (30 Οκτ. 2004 , 22:07) Eίναι ένα κομψότατο κινητό - ιδανικό πιθανώς σαν δεύτερο- με όμως σοβαρές γενικότερες ή επι μέρους ελλείψεις σε σημαντικά ή λιγότερο σημαντικά σημεία, που σαφώς υστερεί σε τεχνολογία σε σχέση με παρεμφερή έγχρωμα (Ε700/710) ή και ασπρόμαυρα (S500) μοντέλα.... :o γεια σου Christ-k! τι εννοεις οταν λες οτι υστερει σε τεχνολογια σε σχεση με το 700 ή με το S500??? πεσμου ενα παραδειγμα. με ενδιαφερει. αληθεια :D δεν το λεω ειρωνικα. ειμαι περιεργη να μαθω :geek: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος marion ( 2 Νοέ. 2004 , 15:48) γεια σου Christ-k! τι εννοεις οταν λες οτι υστερει σε τεχνολογια σε σχεση με το 700 ή με το S500??? πεσμου ενα παραδειγμα. με ενδιαφερει. αληθεια :D δεν το λεω ειρωνικα. ειμαι περιεργη να μαθω :geek: Γειά σου Marion! :) Eννοώ τις περιορισμένες δυνατότητες παραμετροποιησης σε σχεση με το Ε 700, την μικρότερη οθόνη, την τοποθέτηση καθε φορά εκ νέου της νομισματικής ισοτιμίας και πολλά άλλα που δεν μου έρχονται τώρα στο νου....Ακόμα και την μη εργοστασιακή τοποθέτηση μελωδιών με δόνηση σε σχέση με τα προαναφερόμενα μοντέλα.... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satrianios Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Chris-K , Marion, paidia geia se olous. Ok, kala ola ayta, me ta video's omws ti ginetai? Tha mporesoume pote na ta metaferoume sto PC? Ayto to Easy GPRS de leei...Mexri kai thn ekdosh 2.1.9. brhka kai katebasa apo iapwniko site alla tpt... Oxi tpt allo, alla gemizw to kinhto me video kai meta ta sbhnw gia na grapsw ta epomena. H dynatothta me liga logia tou video capture den xrhsimeyei pouthena... An bebaia einai thema software.Giati an einai thema syskeyhs, ante na bgaloun firmware kai poios riskarei to flashing meta... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος satrianios ( 3 Νοέ. 2004 , 02:44) Chris-K , Marion, paidia geia se olous. Ok, kala ola ayta, me ta video's omws ti ginetai? Tha mporesoume pote na ta metaferoume sto PC? Ayto to Easy GPRS de leei...Mexri kai thn ekdosh 2.1.9. brhka kai katebasa apo iapwniko site alla tpt... Oxi tpt allo, alla gemizw to kinhto me video kai meta ta sbhnw gia na grapsw ta epomena. H dynatothta me liga logia tou video capture den xrhsimeyei pouthena... An bebaia einai thema software.Giati an einai thema syskeyhs, ante na bgaloun firmware kai poios riskarei to flashing meta... καλημερα το θεμα με τα μη μεταφερομενα videos το εχω αναφερει πολλες φορες. Ειναι κατι που με ενοχλει παρα πολυ γιατι ενω η ληψη ειναι πολυ καλη καθως και ο χρονος που κραταει, δεν μπορεις να τα μεταφερεις καπου και να τραβηξεις αλλα. Εγω λεω να στειλουμε καποιο mail στην Samsung και να τους αναφερουμε αυτο το θεμα. Ολο και κατι θα μας απαντησουν. Λεω να το κανω να δω αν θα μου απαντησουν :happy: ************************ λοιπον εστειλα τελικα πρωτα στην ΕΥΡΩΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ γιατι δεν μπορουσα να βρω mail στο site tis samsung, και τους ρωταω να μου δωσουν ενα mail ωστε να το στειλω αυτο που εχω ετοιμασει. Ε δεν μπορει θα μου απαντησουν! :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satrianios Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 λοιπον εστειλα τελικα πρωτα στην ΕΥΡΩΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ γιατι δεν μπορουσα να βρω mail στο site tis samsung, και τους ρωταω να μου δωσουν ενα mail ωστε να το στειλω αυτο που εχω ετοιμασει. Ε δεν μπορει θα μου απαντησουν! :cool: Έστειλα στη Samsung πρίν δυο μέρες και ακόμα να μου απαντήσουν... Άν θες στείλε και συ μπάς και μας απαντήσει κανένας. Εδώ θα βρείς το mail τους: http://gr.samsungmobile.com/sg/contact_list.jsp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος satrianios ( 4 Νοέ. 2004 , 00:51) Έστειλα στη Samsung πρίν δυο μέρες και ακόμα να μου απαντήσουν... Άν θες στείλε και συ μπάς και μας απαντήσει κανένας. Εδώ θα βρείς το mail τους: http://gr.samsungmobile.com/sg/contact_list.jsp Λοιπον εστειλα στο sfc@euroelectronics.gr. αντε να δουμε αν θα απαντησει κανενας. Εγω βασικα εψαχνα το μαιλ της samsung στο εξωτερικο οχι εδω αλλα δεν πειραζει. :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satrianios Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 BTW βρήκα αυτό το site της yamaha όπου μπορείτε να κατεβάσετε ενα program μετατροπής midi σε mmf(smaf) για το samsung σας εντελώς δωρεάν! Η διαφορά με το γνωστό psmplayer είναι οτι μετατρέπει σε 64 polyphonic αντί 40 που μετατρέπει το psmplayer... http://smaf-yamaha.com Ψάξτε για το ΜΑ-5(αυτή η έκδοση κάνει convertion για 64phonic) στο link SMAF TOOLS που θα βρείτε στο ενλόγω site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 παραθετω την απαντηση της samsung [fun club], για το θεμα με την μεταφορα των videos απο το κινητο στον υπολογιστη>>>> *********** Dear Sir / Madam, We would like to inform you that, the mobile device Samsung SGH-E600 cannot transfer videos to PC. This is a characteristic of the device and for that matter there is no chance to perform this function with a software update. You can also communicate with Samsung Customer Care Center at the following telephone numbers: 801-11-64000 210-9468800 Best regards, Samsung Fun Club *********************************** με λιγα λογια μου ειπαν αυτα που τους εγραψα. δεν μου ειπαν κατι καινουργιο......οπως φαινεται δεν υπαρχει ελπιδα... παντως εχω καταλαβει οτι επιτηδες οι εταιρειες κινητων αφηνουν ατελειες σε μοντελα τους ωστε να τις διορθωσουν σε επομενα μοντελα και να σε αναγκασουν να παρεις καινουργιο κινητο και οχι απλα να κανεις μια αναβαθμιση..... :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satrianios Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Σας παραθέτω και γω την απάντηση που έλαβα σήμερα... Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με το Samsung Fun Club. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, η συσκευή Samsung SGH-E600 δεν υποστηρίζει την δυνατότητα μεταφοράς video στο PC. Θα θέλαμε επίσης να σας πληροφορήσουμε ότι για ερωτήσεις που αφορούν συσκευές ασύρματης και κινητής τηλεφωνίας Samsung μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στα τηλέφωνα: 801-11-64000 (από σταθερό, με χρέωση μόνο 1 αστική μονάδα) 210-9468800 (από κινητό) Με εκτίμηση, Samsung Fun Club Ουδέν σχόλιον γιατί αν αρχίσω... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Και τα στραβά συνεχίζονται... Επειδή το έχει η κοπελιά μου όπως είπαμε, εγώ προσπάθησα να αξιποιήσω λίγο το software που βρήκα στο site. Ενώ διαβάζει τον τηλεφωνικό κατάλογο και τα SMS και ενώ έχει επιλογηexport cvs (coma seperated values = xls file) αυτό ΔΕΝ δουλευει . Δεν μπορέις να κάνεις EXPORT τα νουμερα (τηλ κατάλογος) σε Outlook η κάποιο αρχείο!!! :angry: Αυτό είναι σοβαρό... :down: Επιπλέον εκτώς από video δεν μπορείς να κατεβάσεις και ήχους που είδη υπάρχουν μέσα ή που έχεις φορτώσει εσεί ο ίδιος (ringtones πχ) Κάνω κάτι λάθος??? :cry: :( Το κινητό είναι για τα μπάζα από θέμα software και επικοινωνίας με pc. Πρέπει να το συγκρίνεται με το νέο μου CX45... Καλά καμία σχέση. Το CX45 είναι PC.. Παίζει με όλα (ξεκλείδωτες IR, outlook κτλ). Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Έχει κανείς υπολογίσει τον χρόνο που κάνει το κινητό για να φορτώσει τα ονόματα του καταλόγου στην έναρξη λειτουργίας της συσκευής;;; ....Θέλει γύρω στα 100sec για να εμφανιστούν και αυτό από τη στιγμή που θαεμφανιστεί το δίκτυο στο τηλέφωνο....Τόσο "γρήγορο" τηλέφωνο δεν έχω ξαναδεί.... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brandon Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 LOIPON ... istera apo arketes ores praktikis me to tilefono tis aderfis mou ... katafera kai allaxa (flashara) to firmware tou kinitou autou !!! Tis perasa 2-3 kai ta dokimase !! Ta perisotera bebaia eixan ta klasika eikonidia ktl !! Yparxoun merika firmwares ta opoia exoun kati san themes! Ta eikonidia diladi einai sxetika me to olo skiniko tou ekastote firmware !! Apo oti mou eipe i aderfi mou ... EFTIAXE to megalo problima me to na min exei to kinito KATHOLOU athoribo !! Diladi to kinito eixe 1on) ixo kai donisi ,2on) Mono donisi ! Den mporouses na exeis oute ixo oute donisi !! Me ta kainourgia firmwares auto ftiaxnei !! Epeisis tora otan se pernoun tilefono exei donisi tin ora pou xtipaei i melodia! (kapou diabasa oti auto den ginotan) Tha mou pei kai alles allages kai tha sas tis po :) (logika an pate se kapio service tha sas perasoun tin pio kainourgia ekdosi logismikou pou ftiaxnei kamposa pragmata) christ-k den xero an kanei toso poli ora na fortosei!! Kanei ligo perissoteri apo ta perisotera ericsson!(etsi mou fenetai telos panton) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brandon (16 Δεκ. 2004 , 01:31) LOIPON ... istera apo arketes ores praktikis me to tilefono tis aderfis mou ... katafera kai allaxa (flashara) to firmware tou kinitou autou !!! Tis perasa 2-3 kai ta dokimase !! Ta perisotera bebaia eixan ta klasika eikonidia ktl !! Yparxoun merika firmwares ta opoia exoun kati san themes! Ta eikonidia diladi einai sxetika me to olo skiniko tou ekastote firmware !! Apo oti mou eipe i aderfi mou ... EFTIAXE to megalo problima me to na min exei to kinito KATHOLOU athoribo !! Diladi to kinito eixe 1on) ixo kai donisi ,2on) Mono donisi ! Den mporouses na exeis oute ixo oute donisi !! Me ta kainourgia firmwares auto ftiaxnei !! Epeisis tora otan se pernoun tilefono exei donisi tin ora pou xtipaei i melodia! (kapou diabasa oti auto den ginotan) Tha mou pei kai alles allages kai tha sas tis po :) (logika an pate se kapio service tha sas perasoun tin pio kainourgia ekdosi logismikou pou ftiaxnei kamposa pragmata) christ-k den xero an kanei toso poli ora na fortosei!! Kanei ligo perissoteri apo ta perisotera ericsson!(etsi mou fenetai telos panton) Ποιό F/W έχεις περάσει;;; Είναι ελληνικό;;; Τη Δευτέρα θα το πάω για αναβάθμιση στην ΟΜΝΙΤΕΚ, στην Αθήνα.... Επίσης πες μου με ποιό τρόπο βλέπουμε το F/W.... :whistle: Eyxaristw.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brandon Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Basika dokimasa polla firmware kai telika katelixa se auto E600XXDD3 giati eixe kai simpons theme pou arese stin sister ! Exoun allaxei ola opos katalabeneis ta eikonidia,ixoi ktl !! Otidipote exei to kinito afora tous simpsons ! Exei poli plaka :) Exei elliniki glossa kai ola ta sxetika! Fisika stin omnitech tha sou baloun apla to kainourgio firmware xoris kapio theme :) Den xero me pio tropo blepoume to firmware tou kinitou mas ... ego apla katebasa kai ebala to kainourgio :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Μετά απο πολύ προσπάθεια και κόπο (άσκοπες επισκέψεις σε ομνιτεκ, αδοξα τηλέφωνα στο κατ' επίφαση και μόνο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών samsung- το μόνο που γνωρίζουν καλά να σου ζητάνε τα στοιχεία σου!!!- ) τελικά κατάφερα να βρω το επτασφράγιστο μυστικό S/W του κινητού μου, η έκδοση του οποίου είναι : Ε6 1.0C Αυτό θα το βρείτε αν πληκτρολογήσετε : *#1111# Η αναφορά αυτή ενδεχομένως αποτελεί και παγκόσμια αποκλειστικότητα , δεδομένου ότι σε όσα sites το αναζήτησα, δίνανε άλλους ασχετους κωδικούς..... ;) Το κινητό το αγόρασα 6 Αυγούστου 2004....Αν θέλετε ενημερώστε με για πιθανές μεταγενέστερες εκδόσεις σε πιό πρόσφατα αγορασμένα Ε600.... :whistle: Σύμφωνα πάντως με την ομνιτεκ, αυτή είναι η τελευταία ελληνική βέρσιον λογισμικού....Απλά δεν το πιστέυω!!! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. December 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2004 Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες η σωστότερη version λογισμικού είναι η : Ε600ΒDDE3 και μοιάζει περισσότερο με αυτή που εκθέτει ο φίλος brandon σε προηγούμενό του ποστ....Αυτή βρίσκεται με : *#1234# Τα συμπεράσματα δικά σας, αν και δεν βλέπω συμμετοχή..... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brandon Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Den pirazei christ-k ligoi kai kaloi !! :) Loipon ego epsaxa sto internet ktl kai brika mono ta exis firmware: E600XXDD3 E600BWDG2 E600XXDD1 E600XXDF2 E600XXDG1 opos kai merikes ekdoseis me themes gia tin proti (DD3). Pantos i DD3 pou exo balei tora stin aderfi mou den exei dimiourgisei kanena problima mexri tora!! Aurio tha sou christ-k an oi kodikoi pou dineis douleuoun ontos se ola ta e600 kai dixnoun tin ekdosi tou firmware tous . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brandon (29 Δεκ. 2004 , 03:47) Den pirazei christ-k ligoi kai kaloi !! :) Loipon ego epsaxa sto internet ktl kai brika mono ta exis firmware: E600XXDD3 E600BWDG2 E600XXDD1 E600XXDF2 E600XXDG1 opos kai merikes ekdoseis me themes gia tin proti (DD3). Pantos i DD3 pou exo balei tora stin aderfi mou den exei dimiourgisei kanena problima mexri tora!! Aurio tha sou christ-k an oi kodikoi pou dineis douleuoun ontos se ola ta e600 kai dixnoun tin ekdosi tou firmware tous . :) Aν θέλεις πες μου πού τα βρήκες και με ποιό τρόπο τα έβαλες στο Ε600... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brandon Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 christ-k loipon tha ftiaxo ena tutorial gia to pos mporeite na flasharete to kinito sas mesa stis epomenes meres. To mono pou xriazeste einai ena kalodio pou na sindeei to samsung kinito sas me to pc !! (logika to opoidipote kalodio pou enonei to samsung me to pc tha kanei tin doulia) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Γνωρίζει κανείς ΑΝ όπως στις πιο πολλές μάρκες ή αντιπρωσωπία (πια είναι αλήθεια στην αθήνα;) αναβαθμίζει δωρεάν το firware όταν ήμαστε ακόμα στην εγγύηση... Είναι εξαιρετικά ενοχλητικό να 1. μην μπορεις να πάρει buckup τον καταλογό σου (πόσο μάλον τα SMS) με ένα πρόγραμμα που υποτύθεται κάνει ευτό το πράγμα:down: 2. μην έχει ΔΩΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΧΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ,, :angry: :down: 3. Όλα τα άλλα που είπαμε. έχοντας δουλέψει με firmware της Simens όλα τα άλλα μου φαίνονται τραγικά... Δεν λέω ότι τα samsung δεν είναι καλά κινητά, αυτό εξαρτάτε για το τί το θές (μέγεθος, πιότητα). Αλλά όποιοι θέλεται να κάνετε κάτι με το κινητό σας και το PC σας (συνδιασμός) πάρτε καλύτερα ένα siemens, τα samsung ΔΕΝ κάνουν για αυτή τη δουλειά.. (Sorry για την παρέμβαση, από πικρία την γράφω). Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts