Jump to content

Samsung SGH-E600

valtrex
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος marion ( 3 Αύγ. 2004 , 10:57)

Chris δεν καταλαβα αυτο που με ρωτας για τις σκαλες και το zoom :blink:

Θέλω να πω το ζουμάρισμα είναι ομαλό δηλ. συνεχόμενο ή η μεγένθυση του ζουμ γίνεται κλιμακοτά; Να το εξηγήσω ακόμα περισσότερο....Η μεταβολή της εικόνας είναι συνεχόμενη ή κατά εικόνες....Και ακόμα περισσότερο, είναι το ζουμ ίδιο ώς προς την λειτουργία του και την προσέγγιση της εικόνας με το Ε 700;;;

Πιστέυω να κατάλαβες τί εννοώ... :rolleyes:

Η εξωτερικη οθονη ειναι πολυ καλη και στο φως της ημερας φαινεται αρκετα καλα αλλα ακομα δεν την εχω τεσταρει σε πολυ φως για να πω στα σιγουρα. Επισης ακομα δεν εχω τεσταρει το photo caller id. Μολις τα δω και αυτα θα σας απαντησω :happy:

Τεστάρησέ το, και πρόσεξε την διαφορά εσωτερικής εξωτερικής οθόνης στο φως και πες μας παρατηρήσεις σου...

Επισης εχει και την αγαπημενη μου κρυπτογραφηση του Ε700 για φωτογραφιες, ηχους, mms κτλ.

:whistle: :whistle: :p

Αυτα για την ωρα! θα επανελθω! :lol:

Σε περιμένουμε.... :)

• Απαντήσεις 218
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 3 Αύγ. 2004 , 13:23)

Θέλω να πω το ζουμάρισμα είναι ομαλό δηλ. συνεχόμενο ή η μεγένθυση του ζουμ γίνεται κλιμακοτά; Να το εξηγήσω ακόμα περισσότερο....Η μεταβολή της εικόνας είναι συνεχόμενη ή κατά εικόνες....Και ακόμα περισσότερο, είναι το ζουμ ίδιο ώς προς την λειτουργία του και την προσέγγιση της εικόνας με το Ε 700;;;

Πιστέυω να κατάλαβες τί εννοώ... :rolleyes:

Τεστάρησέ το, και πρόσεξε την διαφορά εσωτερικής εξωτερικής οθόνης στο φως και πες μας παρατηρήσεις σου...

:whistle: :whistle: :p

Σε περιμένουμε.... :)

λοιπον...το ζουμ ειναι μεγαλυτερο απο το Ε700 αλλα δεν ειναι συνεχομενο. Δηλαδη πρεπει να πατας το κουμπακι το αντιστοιχο για το ζουμ μια φορα καθε φορα για να ανεβεις ενα ακομα επιπεδο εστιασης. Το καινουργιο στην καμερα ειναι οτι την εχουν κανει σαν επαγγελματικη ψηφιακη μηχανη, δηλαδη βλεπεις τα σημαδακια που εχει μια ψηφιακη μηχανη, δηλ. για κεντραρισμα, και κατι αλλα σημαδακια για το ζουμ και για τοποθετηση κτλ. δεν τα εχω δει ολα ακομα.

οσο για την εξωτερικη οθονη η αληθεια ειναι οτι παρατηρησα οτι οταν δεν εχεις βαλει φωτογραφια και φαινεται το ονομα του καλουντος τοτε επειδη η γραμματοσειρα δεν ειναι bold και το φοντο δεν ειναι μαυρο οπως του Ε700 δεν διακρινεται πολυ καλα το ονομα. δηλ. πρεπει να το προσεξεις για να το διαβασεις. καλα δεν θελει και μεγαλη προσπαθεια αλλα δεν το βλεπεις με την ευκολια του Ε700. Φυσικα μιλαω παντα για την περιπτωση που υπαρχει φως. Στο σκοταδι ειναι ολα αψογα.

Μενει να δω την φωτογραφια πως την δειχνει στο φως.

Α και κατι αλλο. Ενα σπαστικο που εχει στον τηλεφωνικο καταλογο ειναι οτι καθε φορα που κανεις πλοηγηση στους αριθμους που εχεις καταχωρησει σε ενα ατομο εμφανιζεται αυτοματα μια πληροφορια για το που εχεις αποθηκευσει τον ταδε αριθμο, δηλ οτι το εχεις αποθηκευσει στην θεση 3 του τηλεφωνου. βγαινει σαν info κατω απο το text box του αριθμου τηλεφωνου. και δυστυχως δεν φευγει και ειναι σπαστικο γιατι κρυβει τον απο κατω αριθμο και πρεπει να πας πιο κατω για να δεις τον επομενο αριθμο. Τωρα δεν ξερω αν καταλαβατε τι λεω!! αλλα πιστεψτε με ειναι σπαστικο! :mad: αλλα δεν πειραζει! δεν μπορουνε ολα να ειναι τελεια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος marion ( 3 Αύγ. 2004 , 09:58)

μπορειτε να με ρωτησετε ο,τι θελετε και αν το γνωριζω θα σας απαντησω οσο πιο γρηγορα γινεται. :lol:

καλοριζικο......

κανε μου σε παρακαλω μια χαρη και απαντησε μου, οταν στελνεις ενα sms το πρωτο μηνυμα ειναι 160 χαραχτηρες η μολις πιασει τους 70 σε χρεωνει για δευτερο sms... κοινως με το unicode πως τα παει? ααα και κατι αλλο που αφορα τα μηνυματα ελληνικο Τ9 εχει.

επισης κατι τελευταιο οταν βλεπεις μια φωτογραφια που εχεις τραβηξει φαινεται σε ολοκληρη την οθονη η χωριζεται απο μπαρες με εικονιδια πανω και κατω (ετσι τουλαχιστον μου εκανε το Ε710 με τις ηλιθιες κοκκινες μπαρες τις vodafone :mad:)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος portman ( 3 Αύγ. 2004 , 16:57)

καλοριζικο......

κανε μου σε παρακαλω μια χαρη και απαντησε μου, οταν στελνεις ενα sms το πρωτο μηνυμα ειναι 160 χαραχτηρες η μολις πιασει τους 70 σε χρεωνει για δευτερο sms... κοινως με το unicode πως τα παει? ααα και κατι αλλο που αφορα τα μηνυματα ελληνικο Τ9 εχει.

επισης κατι τελευταιο οταν βλεπεις μια φωτογραφια που εχεις τραβηξει φαινεται σε ολοκληρη την οθονη η χωριζεται απο μπαρες με εικονιδια πανω και κατω (ετσι τουλαχιστον μου εκανε το Ε710 με τις ηλιθιες κοκκινες μπαρες τις vodafone :mad:)

λοιπον καταρχην καλημερα

και τωρα μπαινουμε στο θεμα μας....

οχι δεν εχει προβλημα με το unicode. και εχει ελληνικο Τ9 αν και εγω δεν το εχω συνηθισει και δεν το χρησιμοποιω, κοινως με νευριαζει.

η φωτογραφια φαινεται ολοκληρη στην αρχη και μετα στην δειχνει σε thumbnail οπως ηταν στο Ε700. Αλλα μετα παλι μπορεις να την δεις ολοκληρη. Δηλ. εχει επιλογη να την δεις ολοκληρη ή σε πολλαπλο στυλακι. Τωρα για τα εικονιδια που λες μαλλον εννοεις τις μπαρες ονοματος της φωτογραφιας και της κατω μπαρας με τις λειτουργιες. Κοιτα αυτο το εχει και νομιζω οτι και στο Ε700 το ειχε.

Καλα απο vodafone μην περιμενεις κατι αλλο απο κοκκινο.... :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος marion ( 4 Αύγ. 2004 , 09:41)

Καλα απο vodafone μην περιμενεις κατι αλλο απο κοκκινο.... :mad:

Kαλημέρα marion....

Με αυτό εννοείς πως το Ε600 σου είναι live;;; :worry:

Πες μας επίσης οι 62 τόνων ήχοι του είναι αισθητά καλύτεροι από τους 40 τόνων του Ε700;;; Ακούγονται δυνατότερα;;; :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 4 Αύγ. 2004 , 09:47)

Kαλημέρα marion....

Με αυτό εννοείς πως το Ε600 σου είναι live;;; :worry:

Πες μας επίσης οι 62 τόνων ήχοι του είναι αισθητά καλύτεροι από τους 40 τόνων του Ε700;;; Ακούγονται δυνατότερα;;; :worry:

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ VODAFONE LIVE και ευτυχως!!!! καλα αν ηταν θα πηγαινα στο 9volto και θα μου φορτωνανε το κανονικο λογισμικο του κινητου χωρις το vodafone live και ολα οκ!

λοιπον οσο για το 64 [οχι 62] polyphonic που διαθετει.....μμμμ...να πω την αληθεια δεν εντυπωσιαστηκα παρα πολυ. Σιγουρα ακουγονται σαν να εισαι σε θαλαμο, δηλαδη δινει χωρο στον ηχο αλλα μερικες φορες ακουγεται ο ηχος καπως αλλοιωμενος και σαν να τσιριζει κατι. Ισως ειναι η ιδεα μου. Καλυτερα να βαλω και το Ε700 διπλα να το συγκρινω και θα σας πω αυριο αν ειναι.

Α και κατι αλλο. Εκανα το τεστ με το φως του ηλιου και το photo caller id που λεγαμε. Λοιπον...ο ηλιος ηταν πολυ δυνατος και ημουν ακριβως απο κατω του και κοντεψα να παθω και ηλιαση αλλα θυσιαστηκα για να κανω το τεστ και να σας δωσω απαντηση :D ....ενταξει η φωτογραφια του καλουντος δεν φαινοταν , μαλιστα ουτε το ονομα φαινοταν καλα καλα γιατι η γραμματοσειρα ειναι λεπτη και δεν ειναι σαν του Ε700 που ειναι bold και με το μαυρο φοντο απο πισω κατι γινοταν σε πολυ φως....

αλλα ενταξει ημουν σε πολυ ηλιο [εκανα crash test] οποτε μην περιμενουμε και θαυματα!! να σκεφτουμε οτι οπως κοιταμε το κινητο πεφτει η σκια μας πανω του οποτε βοηθαει αυτο και ολο και κατι θα φαινεται!!

επισης κατι αλλο>>>>> το Ε600 ειναι ενα κινητο της Νυχτας....λαμπει την Νυχτα σαν αστερι [αρχισα παλι τα χαζα!!] ....

αυτα για την ωρα!!

ααα και κατι αλλο που θυμηθηκα....το οποιο δεν ειναι και τοσο ευχαριστο... :( ....δυστυχως δεν εχω βρει τροπο να μεταφερω τα βιντεακια απο το κινητο στον υπολογιστη.....το easy GPRS δεν εχει καμια δυνατοτητα για αυτο το θεμα.... :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σ 'ευχαριστω πολυ για την απαντηση.... αλλα... θελω και κατι ακομα που μου ηρθε τωρα!

ειδα στο mobile-review οτι στην εξωτερικη οθονη περνει για φοντο κατι "μπαλιτσες" σε διαφορετικα χρωματα, πες μου ομως οτι δεν εχει μονο αυτες για φοντο και μπορω να του φορτωσω εγω oποια φωτογραφια θελω :confused:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος portman ( 5 Αύγ. 2004 , 01:32)

Σ 'ευχαριστω πολυ για την απαντηση.... αλλα... θελω και κατι ακομα που μου ηρθε τωρα!

ειδα στο mobile-review οτι στην εξωτερικη οθονη περνει για φοντο κατι "μπαλιτσες" σε διαφορετικα χρωματα, πες μου ομως οτι δεν εχει μονο αυτες για φοντο και μπορω να του φορτωσω εγω oποια φωτογραφια θελω :confused:

καλημερα! :lol:

ναι οντως μπορεις να επιλεξεις αναμεσα σε μπλε, γαλαζιο, πρασινο και ροζ φοντο με αυτες τις μπαλιτσες.....ΜΟΝΟ!!!!! :whistle: :whistle:

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΛΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. Και εγω θα το ηθελα παρα πολυ.

Μια που μιλαμε για την εξωτερικη οθονη εχω να παρατηρησω το εξης>>>η εξωτερικη οθονη οταν εχεις ανοιχτο το καπακι συνεχιζει να ειναι αναμμενη....γιατι??? ετσι τρωει και μπαταρια και δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να ειναι αναμμενη. :confused:

Επισης θα ηταν ωραιο αν μπορουσαμε να αντιστοιχησουμε και εικονα εκτος απο φωτογραφια στο ονομα του καλουντος.....Αλλα μπορει καπως να διορθωθει αυτο αν τραβηξουμε με την καμερα την εικονα που θα θελαμε να αντιστοιχησουμε, αλλα σιγουρα δεν θα ειναι τοσο καθαρη οσο η αυθεντικη αλλα ειναι και αυτο μια λυση που προτεινω :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πριν από λίγο το αγόρασα και εγώ και αποτελεί το πρώτο μου folder κινητό και το πρώτο μου samsung.... :D

Οι πρώτες εντυπώσεις θετικές...Οι ήχοι ακούγονται άψογα και δυνατά (χωρίς να "τσιρίζουν") στην προτελευταία σκάλα της έντασης, ενώ στα αρνητικά θεωρώ πως στην επιλογή μελωδιών δεν υπάρχουν ήχοι με δόνηση μαζί (όπως σε άλλα μοντέλα της samsung), ενώ η επιλογή δόνηση + μελωδία, ενεργοποιούν πρώτα την δόνηση και μετά από τρείς χτύπους ενεργοποιείται μόνο πλέον η μελωδία....

Περισσότερα αργότερα καθώς το ψάχνω ακόμα το τηλέφωνο...Διαθέτει hands free και δύο μπαταρίες, μια κανονική και μια σλιμ....Cd με το πρόγραμμα διαχείρισης του τηλεφώνου δεν είδα και όποιος γνωρίζει που μπορώ να κατεβάσω το πρόγραμμα, ας το αναφέρει....

Νεώτερη ανταπόκριση κατα τις νυχτερινές ώρες.... :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 6 Αύγ. 2004 , 15:27)

Πριν από λίγο το αγόρασα και εγώ και αποτελεί το πρώτο μου folder κινητό και το πρώτο μου samsung.... :D

Οι πρώτες εντυπώσεις θετικές...Οι ήχοι ακούγονται άψογα και δυνατά (χωρίς να "τσιρίζουν") στην προτελευταία σκάλα της έντασης, ενώ στα αρνητικά θεωρώ πως στην επιλογή μελωδιών δεν υπάρχουν ήχοι με δόνηση μαζί (όπως σε άλλα μοντέλα της samsung), ενώ η επιλογή δόνηση + μελωδία, ενεργοποιούν πρώτα την δόνηση και μετά από τρείς χτύπους ενεργοποιείται μόνο πλέον η μελωδία....

Περισσότερα αργότερα καθώς το ψάχνω ακόμα το τηλέφωνο...Διαθέτει hands free και δύο μπαταρίες, μια κανονική και μια σλιμ....Cd με το πρόγραμμα διαχείρισης του τηλεφώνου δεν είδα και όποιος γνωρίζει που μπορώ να κατεβάσω το πρόγραμμα, ας το αναφέρει....

Νεώτερη ανταπόκριση κατα τις νυχτερινές ώρες.... :)

φιλε christ-k καλοριζικο και σε σενα

το Ε600 απ' οσο ξερω χρησιμοποιει το ιδιο προγραμμα με ολα τα υπολοιπα samsung δηλαδη το EasyGprs 2.1.8 αυτο μπορεις πολυ ευκολα να το βρεις απο τη samsung (http://www.samsungmobile.com) επελεξε μια χωρα π.χ. Ελλαδα και μετα πηγαινε στο φακελο manuals and software. απο κει επειλεγεις το πραγραμμα και το κατεβαζεις.

μην ψαξεις να βρεις συγκεκριμενα για το Ε600 γιατι δεν υπαρχει, κατεβασε για οποιο τηλεφωνο θελεις αρκει να ειναι το EasyGprs εκδοση 2.1.8

ελπιζω να βοηθησα....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος portman ( 6 Αύγ. 2004 , 17:44)

φιλε christ-k καλοριζικο και σε σενα

το Ε600 απ' οσο ξερω χρησιμοποιει το ιδιο προγραμμα με ολα τα υπολοιπα samsung δηλαδη το EasyGprs 2.1.8 αυτο μπορεις πολυ ευκολα να το βρεις απο τη samsung (http://www.samsungmobile.com) επελεξε μια χωρα π.χ. Ελλαδα και μετα πηγαινε στο φακελο manuals and software. απο κει επειλεγεις το πραγραμμα και το κατεβαζεις.

μην ψαξεις να βρεις συγκεκριμενα για το Ε600 γιατι δεν υπαρχει, κατεβασε για οποιο τηλεφωνο θελεις αρκει να ειναι το EasyGprs εκδοση 2.1.8

ελπιζω να βοηθησα....

Eυχαριστώ πολύ....Αύριο θα το κατεβάσω.... :)

Να πω ακόμα πως οι γραμματοσειρά στην εξωτερική οθόνη όσον αφορά το όνομα στην αναγνώριση κλήσης, εκτός από λεπτή είναι και χωρίς το λευκό περίγραμμα, με αποτέλεσμα να συγχέεται με το έγχρωμο φόντο....Έπίσης δεν έχω ανακαλύψει ακόμα τις επιμέρους ρυθμίσεις θέσης λογοτύπου (πάνω, κέντρο, κατω) κλπ., που υπάρχουν σε άλλα μοντέλα samsung (E700) και μάλλον δεν πρέπει να υπάρχουν.... :(

Εκτενέστερα θα αναφερθώ σε μετεγενέστερα ποστ μου....

Λοιπόν να οι πρώτες ολοκληρωμένες κριτικές για το Ε 600...

- Όπως προαναφερα δεν έχει τις πλήρεις ρυθμίσεις οθόνης- λογοτύπων άλλων μοντέλων....Επίσης το μέγεθος λογοτύπων δικτύου είναι δυσανάλογα μεγάλο με το μέγεθος της οθόνης ακόμα και από άλλα μοντέλα με μεγαλύτερες οθόνες...(όπου σ' αυτά είναι κανονικά)

-Στις αναπάντητες κλήσεις δεν υπάρχει στην εξωτερική οθόνη μόνιμη επισήμανση, με αποτέλεσμα να πρέπει να ανοίγεις το folder γιά έλεγχο κλήσης ή να πατάς παρατεταμένα το αριστερό πλήκτρο, καθόσον η ένδειξη της αναπάντητης σβήνει μαζί με το φωτισμό της οθόνης σε ελάχιστα δευτερόλεπτα από το τέλος της κλήσης....

-Video χωρίς δυνατότητα άμεσης ακρόασης του ήχου από το τηλέφωνο χωρίς χρήση ακουστικού και έλλειψη δυνατότητας αποστολής με ΜΜS...

-Μη δυνατότητα τοποθέτησης φωτογραφιών που έχουν ληφθεί από ΜΜS ή wap σαν φωτό κλήσης, δεδομένου ότι αποθηκεύονται σε άλλο φάκελο, χωρίς την δυνατότητα αυτή...

- Καμιά μελωδία κλήσης δεν περιλαμβάνει δόνηση (γιά πρώτη φορά σε κινητό samsung), τη στιγμή που δεν παρέχεται δυνατότητα παράλληλης χρήσης μελωδίας και δόνησης...

- Mη δυνατότητα σίγασης του ήχου κλήσης ....

- Έλλειψη επαναληπτικού ξυπνητηριού....

-Ατυχή αλλαγή του σημείου υποδοχής του ακουστικού από το πλάι στο πανω μέρος (για πρώτη φορά σε samsung camera phone) καθόσον το ακουστικό εμποδίζει τη λήψη φωτό κάτι που δεν θα συνέβαινε αν παρέμενε στο πλάι...

-Φωνητική κλήση εδώ δεν υπάρχει (αν και αυτή συνοδεύει πολύ φθηνότερα μοντέλα της) και φυσικά ούτε ανοιχτή ακρόαση

- Στην εκτροπή κλήσης , όταν δέχεται εκτρεπόμενη κλήση, εμφανίζεται φλας για 2 sec η λέξη "εκτροπή", που αν δεν την δείς άμεσα χάνεις τη δυνατότητα να γνωρίζεις αν η κλήση είναι από εκτροπή ή όχι, καθόσον δεν υπάρχει κανένα σημάδι εκ των υστέρων (μετά τα 2 sec) που να δέιχνει από που προέρχεται η κλήση....

Αλλά το χειρότερο είναι πως όταν η εκτροπή γίνεται από το Ε600 σέ άλλο νούμερο, δεν υπάρχει κανένα σημάδι που να δείχνει ότι το τηλέφωνο βρίσκεται υπο εκτροπή και αυτό επαφίεται στην καλή μνήμη του κατόχου και μόνο.... :wacko:

-Μπορεί αυτό να υπάρχει σε όλα τα μοντέλα της samsung, κάθε φορά όμως που επαναλαμβάνεται σε νέα μοντέλα της δεν την τιμά....Μιλάω για τα μηνύματα, όπου δεν προρυθμίζεται το είδος γραφής (μέγεθος χαρακτήρων, Τ9, multi tap) με αποτέλεσμα κάθε φορά που γράφεις κείμενο να πρέπει να βαζεις εκ νέου Τ9...

-Θα μπορούσε να αποτελεί ανέκδοτο, όμως δεν είναι....Μιλώ για την μη πλήρη ελληνική υποστήριξη κειμένου στα μηνύματα, όπου για πρώτη φορά στην ιστορία των κινητών παρουσιάζεται το φαινόμενο η θέση των χαρακτήρων στο multi tap (=πληκτρολόγηση πολλαπλών χαρακτήρων, γράμμα προς γράμμα) να είναι διαφορετική από τη θέση των χαρακτήρων στην πληκτρολόγηση Τ9..., συνδυάζοντας τις δύο σχολές θέσης χαρακτήρων (ζήμενς και νόκια)!!!! Παράδειγμα το γράμμα Μ sto multi tap βρίσκεται στη θέση 5, ενώ το ίδιο γράμμα στο Τ9 βρίσκεται στη θέση 6...Το ίδιο συμβαίνει και με άλλους χαρακτήρες όπως για παράδειγμα το Γ, που βρισκεται στις θέσεις 2 και 4 αντίστοιχα κλπ....Μιλάμε γιά διαφοροποίηση των χαρακτήρων στο ίδιο τηλέφωνο....

Αυτό δεν έχει ιστορικό προηγούμενο και αν κανείς το έχει ξανασυναντήσει, ας το αναφέρει....Επίσης θα με ενδιέφερε αν το ίδιο συμβαίνει και στο Ε 700 (Μarion...)

- Υπολογισμός ισοτιμίας χωρίς να κατακρατά η μνήμη του τη βασική ισοτιμία, που κάθε φορά πρέπει να ξαναμπαίνει πριν τον τελικό υπολογισμό....

-Όποιος θέλει να βρεί το ΙΜΕΙ πατώντας *#06# ας το ξεχάσει καλύτερα και ας το αναζητήσει πίσω από την μπαταρία, καθόσον το 16ψήφιο νούμερο σβήνει από την οθόνη σε δύο περίπου δεύτερα και πρέπει ξανά και ξανά να μπαίνει ο κωδικός (*#06#) για να αντιγραφεί.... :wacko:

Προσοχή! Τα προρυθμισμένα settings WAP kai MMS μπορεί να είναι λανθασμένα...Αυτό είναι σίγουρο για τις ρυθμίσεις της ΤΙΜ...Κοιτάξτε το παρακάτω λινκ....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=506003#post506003

Το ποστ αυτό συνέχεια θα εμπλουτίζεται με νέες πληροφορίες ενώ θα χρησιμοποιηθεί και στην υπογραφή για ενημέρωση νεων υποψήφιων κατόχων....

Stay tune.... ;)

Γειά σας εχθές αγόρασα ένα smasung e-600 και με μεγάλη μου λύπη συνειδητοποίησα ότι η εξωτερική οθόνη παραμένει αναμμένη για 15 δεύτερα έως και 10 λεπτά. Το πρόβλημα είναι ότι μετά σβήνει τελείως και αν έχεις κάποιο μήνυμα ή κλήση που δεν την άκουσες εγκαίρως θα πρέπει να ανοίξεις το καπάκι για να το ελέγξεις . Υπάρχει τρόπος η εξωτερική οθόνη να παραμένει ανοικτή συνεχώς; Επίσης το video έχει ήχο;

Ευχαριστώ, Νίκος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 7 Αύγ. 2004 , 12:30)

Λοιπόν να οι πρώτες ολοκληρωμένες κριτικές για το Ε 600...

- Όπως προαναφερα δεν έχει τις ρυθμίσεις οθόνης- λογοτύπων άλλων μοντέλων....Επίσης το μέγεθος λογοτύπων δικτύου είναι δυσανάλογα μεγάλο με το μέγεθος της οθόνης ακόμα και από άλλα μοντέλα με μεγαλύτερες οθόνες...(όπου σ' αυτά είναι κανονικά)

φιλε christ-k θελω επισημανω κατι... συμφωνα με το παραατω site http://www.mobile-review.com/review/samsung-e600-en.shtml στη μεση περιπου της σελιδας που μιλαει για settings αναφερει ξεκαθαρα οτι υπαρχουν ρυθμισεις για το φοντο.

μηπως να ξαναψαξεις λιγο καλυτερα γιατι κι αυτο ειναι ενα απο τα θεματα του κινητου που ενδιαφερει, εχει που εχει μικρη οθονη αν δεν αλλαζει και το φοντο τοτε... παντως απ' οσο αυτο γινεται και στο Ε700 και στο Ε710 που ειχα εγω

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος portman ( 7 Αύγ. 2004 , 15:16)

φιλε christ-k θελω επισημανω κατι... συμφωνα με το παραατω site http://www.mobile-review.com/review/samsung-e600-en.shtml στη μεση περιπου της σελιδας που μιλαει για settings αναφερει ξεκαθαρα οτι υπαρχουν ρυθμισεις για το φοντο.

μηπως να ξαναψαξεις λιγο καλυτερα γιατι κι αυτο ειναι ενα απο τα θεματα του κινητου που ενδιαφερει, εχει που εχει μικρη οθονη αν δεν αλλαζει και το φοντο τοτε... παντως απ' οσο αυτο γινεται και στο Ε700 και στο Ε710 που ειχα εγω

Φίλε portman αναφέρομαι μόνο στις ρυθμίσεις για τα λογότυπα (και όχι για τις ρυθμίσεις φόντου), που δυστυχώς είναι ορφανά ρυθμίσεων...Μόνο να τα απενεργοποιήσεις τελείως μπορείς, δεν μπορείς να αλλάξεις ούτε τη θέση τους ούτε το χρώμα τους, όπως συμβαίνει σε άλλα μοντέλα της samsung....πέρα ότι είναι και πολύ μεγάλα και ακαλαίσθητα.... ;)

edit : Τελικά υπάρχει ρύθμιση χρώματος λογοτύπου δικτύου, ημερομηνίας και ώρας, όχι όμως και θέσης (πανω- κατω)....Αυτό όμως δεν συμβαίνει και στο λογότυπο αναγνώρισης κλήσης που είναι μόνιμα μαύρο και χωρίς περίγραμμα....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος wertyu5555 ( 7 Αύγ. 2004 , 13:12)

Γειά σας εχθές αγόρασα ένα smasung e-600 και με μεγάλη μου λύπη συνειδητοποίησα ότι η εξωτερική οθόνη παραμένει αναμμένη για 15 δεύτερα έως και 10 λεπτά. Το πρόβλημα είναι ότι μετά σβήνει τελείως και αν έχεις κάποιο μήνυμα ή κλήση που δεν την άκουσες εγκαίρως θα πρέπει να ανοίξεις το καπάκι για να το ελέγξεις . Υπάρχει τρόπος η εξωτερική οθόνη να παραμένει ανοικτή συνεχώς; Επίσης το video έχει ήχο;

Ευχαριστώ, Νίκος

Φίλε μου, μπορεί να σβήνει η εξωτερική οθόνη, το φωτάκι όμως κατω από αυτή αναβοσβήνει συνεχώς υποδηλώνοντάς σου την ύπαρξη κλήσης ή μηνύματος....Μικρό το κακό.... ;)

Eπίσης τώρα πρόσεξα πως αν δεν σηκώσεις το καπάκι (που σε πηγαίνει κατευθείαν στο μενού των εισεχομένων μηνυμάτων) ηχεί σε μερικά λεπτά επαναληπτικός ήχος ηδοποίησης μηνύματος....Φαίνεται πως οι Κορεάτες κάνανε προσεκτική δουλειά εδώ.... :)

Δυστυχώς όμως δεν συμβαίνει τό ίδιο και με τις αναπάντητες κλήσεις και αυτό σίγουρα είναι ένα μείον....:( Το ίδιο συμβαίνει και στο Ε 700;;; :blink:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος marion ( 5 Αύγ. 2004 , 09:25)

Μια που μιλαμε για την εξωτερικη οθονη εχω να παρατηρησω το εξης>>>η εξωτερικη οθονη οταν εχεις ανοιχτο το καπακι συνεχιζει να ειναι αναμμενη....γιατι??? ετσι τρωει και μπαταρια και δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να ειναι αναμμενη. :confused:

Μarion έδωσες πάλι ιδέα.... :D

Όταν περιμένουμε κλήση αφήνουμε ανοιχτό το folder ώστε να δούμε άμεσα την κλήση, χωρίς να χρειάζεται να το ανοίγουμε κάθε φορά για έλεγχο.... ;)

Φίλε christ-k ευχαριστώ, δεν είχα προσέξει ότι το φωτάκι αναβοσβήνει διαφορετικά στα μηνύματα :) δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει στις κλήσεις αλλά ελπίζω σε κανένα μελλοντικό firmware upgrade να διορθωθεί.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 7 Αύγ. 2004 , 12:30)

-Θα μπορούσε να αποτελεί ανέκδοτο, όμως δεν είναι....Μιλώ για την ελληνική υποστήριξη κειμένου στα μηνύματα, όπου για πρώτη φορά στην ιστορία των κινητών παρουσιάζεται το φαινόμενο η θέση των χαρακτήρων στο multi tap (=πληκτρολόγηση πολλαπλών χαρακτήρων, γράμμα προς γράμμα) να είναι διαφορετική από τη θέση των χαρακτήρων στην πληκτρολόγηση Τ9..., συνδυάζοντας τις δύο σχολές θέσης χαρακτήρων (ζήμενς και νόκια)!!!! Παράδειγμα το γράμμα Μ sto multi tap βρίσκεται στη θέση 5, ενώ το ίδιο γράμμα στο Τ9 βρίσκεται στη θέση 6...Το ίδιο συμβαίνει και με άλλους χαρακτήρες όπως για παράδειγμα το Γ, που βρισκεται στις θέσεις 2 και 4 αντίστοιχα κλπ....

μην αγχώνεσαι :p

το ίδιο συνέβαινε πχ στο 6210 που είχα κάποτε. Αν γράφεις μόνιμα με Τ9, αρκεί να παρατηρήσεις ότι τα ελληνικά γράμματα βρίσκονται στις ίδιες θέσεις με το πληκτρολόγιο του PC σου, δηλαδή

α,β,ψ (abc) στο 2

δ,ε,φ (def) στο 3

γ,η,ι (ghi) στο 4

ξ,κ,λ (jkl) στο 5

μ,ν,ο (mno) στο 6

π,ρ,σ (pqrs) στο 7

τ,θ,ω (tuv) στο 8 και

χ,υ,ζ (wxyz) στο 9

πολύ θα γούσταρα να έγραφε έτσι και το Ε700 μου, με βολεύει αφάνταστα.

ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ (αν και εδώ μιλάμε για το 600 μόνο, συγχωρέστε με):

στο 700, πατώντας 1 και διαδοχικά το 0, σε περνάει από τα σημεία στίξης right??? Ε, που στο διάλο είναι το κόμμα??? Το εισάγω πάντα σαν σύμβολο και δε λέει. Ξέρει κανείς??? :o :(

Σπύρος

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 7 Αύγ. 2004 , 20:03)

Όταν περιμένουμε κλήση αφήνουμε ανοιχτό το folder ώστε να δούμε άμεσα την κλήση, χωρίς να χρειάζεται να το ανοίγουμε κάθε φορά για έλεγχο.... ;)

αν πατήσεις παρατεταμένα ένα από τα πλαϊνά κουμπιά έντασης ακουστικού δεν ανάβει η εξωτερική????

Σπύρος

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

Christ-k με γεια το νεο σου κινητο...δεν ηξερα οτι ειναι το πρωτο σου samsung...ε τωρα κολλησες το μικροβιο και θα ακολουθησουν και αλλα samsung σιγουρα!! :lol:

Λοιπον γι αυτο το θεμα που ανεφερες με τις μελωδιες οτι εχουν μονο μελωδια χωρις δονηση νομιζω οτι η λυση εχει βρεθει εδω και πολυ καιρο...Στο ιντερνετ κυκλοφορουν χιλιαδες πολυφωνικες μελωδιες που εχουν και δονηση και μαλιστα ειναι φτιαγμενες ετσι ωστε να αναβοσβηνει το εξωτερικο led στον ρυθμο της μελωδιας!! Βεβαια για να ειμαι ειλικρινης και γω το παρατηρησα οτι σε σχεση με το Ε700 δεν ειχε ηδη μεσα μελωδιες με δονηση ωστε να μην δυσκολεψει τους χρηστες που δεν ειναι εξοικειωμενοι με το ιντερνετ ή τελοσπαντων δεν εχουν την δυνατοτητα να κατεβασουν ηχους με δονηση στο κινητο τους.... :o

Οι μελωδιες δεν τσιριζουν τελικα ολες :D ....απλως ενταξει αν η μελωδια δεν ειναι σωστα φτιαγμενη τοτε οκ δεν ακουγεται καλα. Προφανως καποιες μελωδιες μου θελουν πεταμα.

Τα βιντεο ΕΧΟΥΝ ΗΧΟ Christ-K, το εχω δοκιμασει. Στην αναπαραγωγη βαλε το αυτακι σου :p στο ακουστικο και θα ακουσεις τον ηχο. Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει τροπος να μεταφερεις τα βιντεο στον υπολογιστη με το easy GPRS....εχω σε αυτο το σημειο εχω χαλαστει

πολυ. :( ..ελπιζω να βρεθει τροπος...ισως καποιο update του easy GPRS...θα δουμε.

Οσο για το Τ9 που με ρωτας Crist-k ...βρηκες τωρα τον ανθρωπο τον καταλληλο.....εγω δεν το χρησιμοποιω το Τ9,με νευριαζει...το ξερω οτι θα μου πειτε οτι ειναι πολυ καλο αλλα ακομα δεν το χρησιμοποιω.

[ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο LEMANIS αλλα μια που το ειχα ηδη γραψει πριν το στειλω κριμα ειναι να το σβησω :whistle: !!] --->> φιλε wertyu5555, αυτο που ανεφερες για την εξωτερικη οθονη που δεν ειναι συνεχεια αναμμενη δηλ πανω απο δεκα λεπτα, μπορεις αν θελεις να την εχεις αναμμενη συνεχεια να κανεις τον κοπο καθε δεκα λεπτακια να πατας συνεχομενα [εννοω θα το πατησεις για 2 δευτερολεπτα οχι συνεχεια!!!] το πλαινο μακροστενο πληκτρο στα αριστερα του κινητου και τοτε θα δεις οτι η εξωτερικη οθονη θα αναψει! Το ιδιο μπορεις να κανεις και οταν το εχεις κλειστο το καπακι. Με λιγα λογια μια απο τις λειτουργιες του αριστερου πλαινου πληκτρου ειναι και η ενεργοποιηση της εξωτερικης οθονης!!!Αυτη ειναι απο τις αγαπημενες μου κινησεις στα κινητα με εξωτερικη οθονη. Μπορεις να δεις την ωρα και αλλα, αν και οταν εχεις μηνυμα συνεχεια αναβοσβηνει το πανεμορφο ledακι και ακουγεται και μελωδια σε τακτα χρονικα διαστηματα [βεβαια να πω εδω οτι δεν σου δινει την δυνατοτητα να επιλεξεις αν θες να εχεις περιοδικη ειδοποιηση μηνυματος ή οχι...το Ε700 το ειχε αυτο, δηλ. μπορουσες να επιλεξεις να μην χτυπαει καθε λιγο και λιγακι το κινητο στην αφιξη νεου μηνυματος [ουτε αεροπλανο να ηταν το sms!!]]

Crist-k εχω μια ερωτηση για σενα: που ειναι η ρύθμιση χρώματος λογοτύπου δικτύου; :confused:

lemanis επειδη ημουν κατοχος του Ε700 μπορω να σου πω οτι το κομμα ειναι στο μενου ειδικων χαρακτηρων το οποιο ενεργοποιειται και εμφανιζεται στην οθονη οταν πατησεις συνεχομενα το κατω αριστερο πληκτρο με το αστερακι. Το κομμα ειναι στο πληκτρο 5 μονο ομως οταν εχεις ενεργοποιησει το μενου αυτο με την κινηση που σου ειπα προηγουμενως. Ειναι σπαστικο το ξερω αλλα τι να κανουμε...

:happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλη μου marion, το "σούταρες" τελικά το Ε 700;;; Ήμουν πραγματικά προβληματισμένος με μια διαφορά τιμής περίπου 70 Ευρώ και δόσης γύρω στα 8 Ευρώ, ποιό τελικά να προτιμήσω.... :o Υπερίσχυσε το Ε 600, αν και με λιγότερα χαρακτηριστικά δεν παύει να αποτελεί το μικρότερο και πιό χαριτωμένο clamshell της αγοράς....Σ΄αυτό συντέλεσε και η χρήση του σαν εφεδρικό δεύτερο κινητό, με πρώτο το αγαπημένο μου και αξεπέραστο avatar μου.... :rolleyes:

Λοιπόν, μενού---> ρυθμίσεις τηλεφώνου --> ρυθμίσεις οθόνης---> φόντο--> χρώμα κειμένου και με την πανω κάτω κατέυθυνση αλλάζεις διαδοχικά το χρώμα των λογοτύπων δικτύου και ημερομηνίας....

Από εβδομάδα θα παρω το καλώδιο USB, οπότε θα χρειαστώ να μου πείτε καποιο καλό site για να κατεβάσω μελωδίες με δόνηση.... :whistle:

Να αναφέρω ακόμα ότι χρησιμοποιώντας τα προρυθμισμένα settings των ΜΜS, ενώ δέχομαι ΜΜS δεν μπορώ να στείλω....Ακόμα δεν μπορώ να συνδεθώ με το wap internet, αν και υπάρχουν οι ρυθμίσεις και είναι φιξαρισμένη η επιλογή ΤΙΜ του δικτύου....Και τέλος να αναφέρω πως το λογότυπο που μου βγάζει ειναι GR TELESTET και όχι ΤΙΜ....Καμια ιδέα σχετικά με αυτά που αναφέρω;;; :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 7 Αύγ. 2004 , 20:03)

Δυστυχώς ούτε αυτό είναι η πανάκεια, δεδομένου ότι απλώς καθυστερεί λίγο παραπάνω το σβήσιμο του φωτισμού των δύο οθονών και κατα συνέπεια του χάους.... :p , ενώ το συνεχές πάτημα του αριστερού πλήκτρου δεν αποτελεί και την καλύτερη λύση...

Επίσης άλλο ένα αρνητικό σημείο του σε σχέση με άλλα μοντέλα της εταιρείας είναι η αδυναμία να κλείσεις τον ήχο κλήσης όταν το folder είναι κλειστό, κάτι που ορίζεις στο Ε 700 σε σχέση με το πλαϊνό πλήκτρο, απόρριψη κλήσης ή σίγαση ήχου.... ;) :(

Προς werty5555: Δεν ξέρω αν το κόλπο πιάνει και σε άλλ Samsung πάντως στο παλιό μου V200 όταν ήθελα να ενεργοποιηθεί ο φωτισμός της εξωτερικής οθόνης πατούσα παρατεταμένα (δηλαδή όχι και τόσο παρατεταμένα, για περίπου δύο δευτερόλεπτα) το πλήκτρο αύξησης/μείωσης της έντασης του ήχου. Όσο για το αν μπορεί αν παραμένει ανοιχτή συνεχώς, πίστεψε με δεν το θες εκτός και αν δεν σε πειράζει να φορτίζει το κινητό σου κάθε δύο ώρες (άσε που δεν υπάρχει και τρόπος). Τα βίντεο όπως ανέφερε ο φίλος christ-k είναι χωρίς ήχο.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VeCo ( 7 Αύγ. 2004 , 23:27)

Τα βίντεο όπως ανέφερε ο φίλος christ-k είναι χωρίς ήχο.

Ta video τελικά είναι με ήχο, απλώς το τηλέφωνο δεν υποστηρίζει ανοικτή ακρόαση και έτσι δεν ακούγονται....Αλλά σε περίπτωση μεταφοράς τους σε pc θα είναι με ήχο....- το έχει καταφέρει κανένας;;; :blink: [Δες τα με χρήση handsfree για να το αντιληφθείς καλύτερα... :whistle: ]

• The title was changed to Samsung SGH-E600