PIT-BULL Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Και μου ειχε πει λιγα πραγματα απ εξω απ εξω αλλα το καταλαβα και εγω... Παράθεση Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Μου ειχε δωθει η ευκαιρια , δεν το εκανα , και εχω απο τοτε τυψεις Τωρα μετα απο τοσα χρονια , εχω φαει κολλημα με εκεινη , και σκεφτομαι τι μπορει να κανει τωρα Γενικα ειμαι ατομο που μου αρεσει το φλερτ γιατι οταν κανω σχεση βαριεμαι ευκολα και δεν μου αρεσει ο ελεγχος ..ξερετε μουρμουρα και τα υπολοιπα .. φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 δεν το εχω κανει και πιστευω οτι δεν θα το εκανα ποτε. αφου εισαι σε μια σχεση και εισαι καλα γιατι να κοιταξεις αλλου? εκτος αν σου αρεσει να παιζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Claimant Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Θα το εκανα ευκολα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Μου ειχε δωθει η ευκαιρια , δεν το εκανα , και εχω απο τοτε τυψεις Τωρα μετα απο τοσα χρονια , εχω φαει κολλημα με εκεινη , και σκεφτομαι τι μπορει να κανει τωρα Γενικα ειμαι ατομο που μου αρεσει το φλερτ γιατι οταν κανω σχεση βαριεμαι ευκολα και δεν μου αρεσει ο ελεγχος ..ξερετε μουρμουρα και τα υπολοιπα .. φιλικα E, καλα!Εχω ακουσει το "μετανιωσα που πηγα", αλλα το αντιθετο πρωτη φορα το ακουω:lol::lol::lol: Φιλικα:) Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 ναι μια φορά και ούτε στεναχωρήθηκα, και το ευχαριστήθηκα και όπως αποδείχτηκε στο μέλλον άξιζε! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 αν ελεγα οχι θα ημουν ψευτης,ναι.και για την συγκεκριμενη το μετανιωσα καιρο μετα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 πολυ ηθικα ατομα ολοι, μπραβο σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 αν ελεγα οχι θα ημουν ψευτης,ναι.και για την συγκεκριμενη το μετανιωσα καιρο μετα Δεν μας τα είπες αυτά Γιάννη πως την έχεις κάνει τάρανδο :P Εννοείται αν δεν κάνουμε και τα τσιλιμπουρδίσματά μας :D Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 πολυ ηθικα ατομα ολοι, μπραβο σας... ναι ναι η αληθεια να λεγεται αλλα οχι και κριση Pls,στο κατω κατω ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο να βαλει,μα και μια πονηρη ιδεα και παλι απιστια ειναι οποτε........ Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 E, καλα!Εχω ακουσει το "μετανιωσα που πηγα", αλλα το αντιθετο πρωτη φορα το ακουω:lol::lol::lol: Φιλικα:) Ναι , γιατι μετα απο λιγο καιρο που χωρησα καταλαβα οτι δεν αξιζε τον κοπο να ειμαι πιστος με αυτην που ειμουν φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Δεν έχω απατήσει ποτέ μου γιατί αν δεν νιώθω καλά σε μια σχέση φροντίζω να φεύγω και να κάνω κάτι άλλο Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 on topic δεν έχω απατήσει ποτέ μου γιατί αν δεν νιώθω καλά σε μια σχέση φροντίζω να φεύγω και να κάνω κάτι άλλο Ακριβώς... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 on topic δεν έχω απατήσει ποτέ μου γιατί αν δεν νιώθω καλά σε μια σχέση φροντίζω να φεύγω και να κάνω κάτι άλλο Ετσι, έτσι...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mysterious_girl Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Τον τωρινό μου ποτέ! Κι αυτό γιατί, αν είσαι ικανοποιημένος από τη σχέση σου, δεν έχεις ανάγκη να ψάχνεις γι' αλλού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Ρε παιδια,μια ερωτηση....Για να απατησει κανεις τον συντροφο του σημαινει οτι δεν τον αγαπαει πια,οτι δεν περναει καλα μαζι του ή οτι δεν καλυπτεται...Γιατι τοτε δεν χωριζει πρωτα τον συντροφο του ωστε να μην υπαρξει κερατο??? :worry::worry::worry::worry: Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Ρε παιδια,μια ερωτηση....Για να απατησει κανεις τον συντροφο του σημαινει οτι δεν τον αγαπαει πια,οτι δεν περναει καλα μαζι του ή οτι δεν καλυπτεται...Γιατι τοτε δεν χωριζει πρωτα τον συντροφο του ωστε να μην υπαρξει κερατο??? :worry::worry::worry::worry: Συνήθως λόγο ανασφάλειας..(μήπως δεν γίνει κάτι με την άλλη σχέσει και μείνει στον αέρα) για μπακ απ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Συνήθως λόγο ανασφάλειας..(μήπως δεν γίνει κάτι με την άλλη σχέσει και μείνει στον αέρα) για μπακ απ. Δηλαδη μενουν στη σχεση τους απλα και μονο για να μην ειναι μπακουρια?? Ακομα και αν πλεον δεν αισθανονται τιποτα?? Τι να πω..... Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Δηλαδη μενουν στη σχεση τους απλα και μονο για να μην ειναι μπακουρια?? Ακομα και αν πλεον δεν αισθανονται τιποτα?? Τι να πω..... μη μου πεις ότι δεν το είχες ξανάκούσει κάτι τέτοιο..επίσης ένας άλλος λόγος ειναι το οικονομικό θέμα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 μη μου πεις ότι δεν το είχες ξανάκούσει κάτι τέτοιο..επίσης ένας άλλος λόγος ειναι το οικονομικό θέμα.. Ενταξει,φυσικα και το εχω ακουσει αλλα δεν μπορω να το καταλαβω...Ειναι καθαρη κοροιδια στο προσωπο του συντροφου σου,το οποιο απλα το ανεχεσαι ουσιαστικα... Τι εννοεις οικονομικο θεμα?? Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 η δημοσκοπιση ειναι λαθος.. πρεπει να υπηρχε μια επιλογη π.χ το εχω κανει πανω απο 1 φορα, αν καποιος το εκανε 2-3 επιδη ετυχε πρεπει να ψηφισει: ναι, ευκολα, το κανω συνεχεια και την βρισκω? wtf ;/ Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Ενταξει,φυσικα και το εχω ακουσει αλλα δεν μπορω να το καταλαβω...Ειναι καθαρη κοροιδια στο προσωπο του συντροφου σου,το οποιο απλα το ανεχεσαι ουσιαστικα... Τι εννοεις οικονομικο θεμα?? Πχ παντρεύεται κάποιος (κάποια συνήθως) έναν που έχει γιούρα για να έχει τις ανέσεις(υλικά αγαθά) και έχει 2η σχέση εκτός.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Πχ παντρεύεται κάποιος (κάποια συνήθως) έναν που έχει γιούρα για να έχει τις ανέσεις(υλικά αγαθά) και έχει 2η σχέση εκτός.. Τι να πω...Κοροιδευονται μεταξυ τους.. Αυτο τουλαχιστον εχει μια λογικη. Το να μενεις σε μια σχεση απλα για να μην εισαι μπακουρι ειναι μεγαλη μ@λ@@@. Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 η δημοσκοπιση ειναι λαθος.. πρεπει να υπηρχε μια επιλογη π.χ το εχω κανει πανω απο 1 φορα, αν καποιος το εκανε 2-3 επιδη ετυχε πρεπει να ψηφισει: ναι, ευκολα, το κανω συνεχεια και την βρισκω? wtf ;/ οπως θα επρεπε να υπαρχει&η επιλογη ''οχι ακομα'':whistle::lol::p... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Εγώ όχι. Αλλά η κοπέλα μου απατάει τον άντρα της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts