labrosg Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Ούτε εγώ έχω πρόβλημα... Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Εδώ και μερικές μέρες κρασαρει συνέχεια στο iPad το tapatalk HD. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stageof22 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Αυτού του τύπου οι εφαρμογές ποτέ δεν με βόλεψαν στα κινητά. Καλύτερα με τον native browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Μπαινω με το tapatalk 2, κανενα προβλημα. Το μονο θεμα οτι δεν εμφανιζει την τυποποιημενη υπογραφη(της συσκευης) που απο οσο εχω καταλαβει ειναι αποφαση του φορουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Πρεπει να κανω 5-6 refresh για να εμφανισει τα νηματα...αλλιως μου δειχνει κενο συνεχεια...στο seatclub και στο scooterclub ολα ρολοι...περιεργα πραγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Καλησπέρα Αντιμετωπιζω πρόβλημα με το tapatalk εκδοση για windows phone 8 με το myphone. Gr. Δεν μου εμφανίζει ποια θεματα παρακολουθώ κ σε ποια συμμετεχω. Επισης δεν μπορω να απαντησω σε κανενα θεμα Οποια βοήθεια ευπρόσδεκτη. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Καλησπέρα Αντιμετωπιζω πρόβλημα με το tapatalk εκδοση για windows phone 8 με το myphone. Gr. Δεν μου εμφανίζει ποια θεματα παρακολουθώ κ σε ποια συμμετεχω. Επισης δεν μπορω να απαντησω σε κανενα θεμα Οποια βοήθεια ευπρόσδεκτη. Έχεις κάνει Login κανονικά? Γιατί αν έχεις και το πρόβλημα είναι μόνο με το Myphone κι όχι με άλλα forums πολύ φοβάμαι πως δεν θα βρεις λύση γιατί οι διαχειριστές του φόρουμ δεν έχουν αποφασίσει πως δεν τους ενδιαφέρει το Tapatalk και δεν το υποστηρίζουν. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Έχεις κάνει Login κανονικά? Γιατί αν έχεις και το πρόβλημα είναι μόνο με το Myphone κι όχι με άλλα forums πολύ φοβάμαι πως δεν θα βρεις λύση γιατί οι διαχειριστές του φόρουμ δεν έχουν αποφασίσει πως δεν τους ενδιαφέρει το Tapatalk και δεν το υποστηρίζουν. καλημερα ναι εχω κανει login περιεργο γιατι στο android που εχω λειτουργει κανονικα.., βεβαια εκει εχω την παλια εκδοση, μηπως φταιει αυτο... ευχαριστω παντως!!! Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Καλησπέρα Αντιμετωπιζω πρόβλημα με το tapatalk εκδοση για windows phone 8 με το myphone. Gr. Δεν μου εμφανίζει ποια θεματα παρακολουθώ κ σε ποια συμμετεχω. Επισης δεν μπορω να απαντησω σε κανενα θεμα Οποια βοήθεια ευπρόσδεκτη. Κι εμένα μου το έκανε αυτό,αλλά και σε άλλα φόρουμ,η λύση?πούλησαν το τηλέφωνο:p Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Όσο πιο πίσω πάς σε έκδοση, τόσο πιο καλά. Γενικότερα οι διαχειριστές(όλων) των φόρουμ δεν συμπαθούν το tapatalk γιατί δεν υποστηρίζει το moderation και επειδή δεν μπορούν να παρακολουθούν επαρκώς τους χρήστες της εν λόγω εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Δεν υπαρχει η παλια εκδοση για τα windows phone 8... , οποτε δεν ξερω τι θα κανω!! Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Από χθες τη νύχτα, πλέον δεν μπορώ να συνδεθώ στο myphone με το tapatalk 4. Σε αλλά forums συνδέομαι κανονικά. Συμβαίνει και σε άλλον αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Από χθες τη νύχτα, πλέον δεν μπορώ να συνδεθώ στο myphone με το tapatalk 4. Σε αλλά forums συνδέομαι κανονικά. Συμβαίνει και σε άλλον αυτό; Εγώ μια χαρά συνδέομαι φίλε μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Κι εγώ κανονικότατα. Κάτι άλλο φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Κι εγώ συνδέομαι κανονικά. Με το γνωστό μήνυμα ότι η σύνδεση απέτυχε αλλά συνδέεται χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Και εγώ μια χαρά μπαίνω, με μύνημα σφάλματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Και εγώ έτσι έμπαινα, αλλά πλέον δεν συνδέεται στον διακομιστή!! Το έσβησα, πήγα να το ξανάβάλω και τίποτα!!! Πολύ περίεργο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Γιατί το tapatalk που είναι αγορασμένο στην αναβάθμιση του σε 4 μου βγάζει να το πληρώσω ξανά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Κι εμενα εδω και λιγες μερες δε μπαινει και γραφει επικοινωνηστε με το διαχειριστη του φορουμ... το εσβησα και το ξαναναβαλα αλλα ουτε... Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Κι εμένα μπαίνει κανονικά έστω κι αν γραφεί ότι η σύνδεσή απέτυχε. Πάντως myphone χωρίς υποστήριξή tapatalk είναι απλά epic fall...δεν γίνεται από το καλύτερό forum reader να λείπει το myphone και να χρειάζεται να μπαίνουμε από τον browser.δεν αρέσει σε πολλούς όπως και σε μένα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Κ εμένα μπαίνει κανονικά. Ίσως να χρειάζεται να σβήσεις τη μνήμη cashe του Tapatalk. Για δοκίμασε το. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Κι εγώ συνδέομαι κανονικά. Με το γνωστό μήνυμα ότι η σύνδεση απέτυχε αλλά συνδέεται χωρίς πρόβλημα. Ακριβώς το ίδιο και σε μένα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Eγώ πάντως όλες αυτές τις μερες μπαίνω κανονικά. Άρα δεν πρεπει να φταίει το myphone γι αυτό. Βολεύει αφάνταστα πάντως. Με ενα κλίκ όλα στην οθόνη σου... :happy: Δεν ξέρω γιατί δεν συνεχίζουν να υποστηρίζουν τη λειτουργία του. Μήπως δεν φαινόμαστε σαν κίνηση/επισκέψεις και χάνει στα statistics; Μήπως γιατί δεν φαίνονται οι διαφημίσεις; Ποιός ξέρει.... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Όσο πιο πίσω πάς σε έκδοση, τόσο πιο καλά. Γενικότερα οι διαχειριστές(όλων) των φόρουμ δεν συμπαθούν το tapatalk γιατί δεν υποστηρίζει το moderation και επειδή δεν μπορούν να παρακολουθούν επαρκώς τους χρήστες της εν λόγω εφαρμογής. Αν κάποιοι έχουν συνηθίσει το pc μπορούν κάλλιστα να συνεχίσουν να βρίσκονται πίσω από τις οθόνες των υπολογιστών τους και να κάνουν την δουλεία πού πρέπει και πού κάνουν τόσο καιρό.το tapatalk δεν χαλάει την όλη τους δουλειά εφόσον κάνουν την δουλειά τους μέσω pc. Εμείς πού δεν θέλουμε να ήμαστε πίσω από το pc και πού δε θέλουμε να ψάχνουμε τα μηνύματα μας και πού δε θέλουμε να βλέπουμε διαφημίσεις,τι φταίμε? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Εμείς πού δεν θέλουμε να ήμαστε πίσω από το pc και πού δε θέλουμε να ψάχνουμε τα μηνύματα μας και πού δε θέλουμε να βλέπουμε διαφημίσεις,τι φταίμε? Την διαφήμιση θα την υποστείς, δε γίνεται. Μόνο από τη διαφήμιση δε γλυτώνεις στον ψηφιακό κόσμο που ζούμε. Είναι σαν να περιμένεις τα αποτελέσματα στο γιατρό."Πολύ κακές οι εξετάσεις, μάλλον πεθαίνεις. Ο μόνος τρόπος για να σωθείς είναι να πάρεις αυτό το χάπι σε κλύσμα ". Έτσι κι οι διαφημίσεις! Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts