Jump to content

Tapatalk στο myphone.gr: Πρόσβαση στο forum μέσω κινητού

Mythozz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Μπαινω με το tapatalk 2, κανενα προβλημα. Το μονο θεμα οτι δεν εμφανιζει την τυποποιημενη υπογραφη(της συσκευης) που απο οσο εχω καταλαβει ειναι αποφαση του φορουμ.

• 3 weeks later...
Πρεπει να κανω 5-6 refresh για να εμφανισει τα νηματα...αλλιως μου δειχνει κενο συνεχεια...στο seatclub και στο scooterclub ολα ρολοι...περιεργα πραγματα...

• 6 months later...

Καλησπέρα

Αντιμετωπιζω πρόβλημα με το tapatalk εκδοση για windows phone 8 με το myphone. Gr.

Δεν μου εμφανίζει ποια θεματα παρακολουθώ κ σε ποια συμμετεχω. Επισης δεν μπορω να απαντησω σε κανενα θεμα

Οποια βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Καλησπέρα

Αντιμετωπιζω πρόβλημα με το tapatalk εκδοση για windows phone 8 με το myphone. Gr.

Δεν μου εμφανίζει ποια θεματα παρακολουθώ κ σε ποια συμμετεχω. Επισης δεν μπορω να απαντησω σε κανενα θεμα

Έχεις κάνει Login κανονικά? Γιατί αν έχεις και το πρόβλημα είναι μόνο με το Myphone κι όχι με άλλα forums πολύ φοβάμαι πως δεν θα βρεις λύση γιατί οι διαχειριστές του φόρουμ δεν έχουν αποφασίσει πως δεν τους ενδιαφέρει το Tapatalk και δεν το υποστηρίζουν.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Έχεις κάνει Login κανονικά? Γιατί αν έχεις και το πρόβλημα είναι μόνο με το Myphone κι όχι με άλλα forums πολύ φοβάμαι πως δεν θα βρεις λύση γιατί οι διαχειριστές του φόρουμ δεν έχουν αποφασίσει πως δεν τους ενδιαφέρει το Tapatalk και δεν το υποστηρίζουν.

καλημερα

ναι εχω κανει login

περιεργο γιατι στο android που εχω λειτουργει κανονικα.., βεβαια εκει εχω την παλια εκδοση, μηπως φταιει αυτο...

ευχαριστω παντως!!!

Καλησπέρα

Κι εμένα μου το έκανε αυτό,αλλά και σε άλλα φόρουμ,η λύση?πούλησαν το τηλέφωνο:p

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Όσο πιο πίσω πάς σε έκδοση, τόσο πιο καλά. Γενικότερα οι διαχειριστές(όλων) των φόρουμ δεν συμπαθούν το tapatalk γιατί δεν υποστηρίζει το moderation και επειδή δεν μπορούν να παρακολουθούν επαρκώς τους χρήστες της εν λόγω εφαρμογής.

Δεν υπαρχει η παλια εκδοση για τα windows phone 8... , οποτε δεν ξερω τι θα κανω!!

• 4 weeks later...

Από χθες τη νύχτα, πλέον δεν μπορώ να συνδεθώ στο myphone με το tapatalk 4.

Σε αλλά forums συνδέομαι κανονικά.

Συμβαίνει και σε άλλον αυτό;

Από χθες τη νύχτα, πλέον δεν μπορώ να συνδεθώ στο myphone με το tapatalk 4.

Σε αλλά forums συνδέομαι κανονικά.

Συμβαίνει και σε άλλον αυτό;

Εγώ μια χαρά συνδέομαι φίλε μου!!!

Κι εγώ συνδέομαι κανονικά. Με το γνωστό μήνυμα ότι η σύνδεση απέτυχε αλλά συνδέεται χωρίς πρόβλημα.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Και εγώ έτσι έμπαινα, αλλά πλέον δεν συνδέεται στον διακομιστή!!

Το έσβησα, πήγα να το ξανάβάλω και τίποτα!!!

Πολύ περίεργο!!

Γιατί το tapatalk που είναι αγορασμένο στην αναβάθμιση του σε 4 μου βγάζει να το πληρώσω ξανά ;

Κι εμενα εδω και λιγες μερες δε μπαινει και γραφει επικοινωνηστε με το διαχειριστη του φορουμ... το εσβησα και το ξαναναβαλα αλλα ουτε...

Δημήτρης

...THE BRINGER OF RAIN...

Κι εμένα μπαίνει κανονικά έστω κι αν γραφεί ότι η σύνδεσή απέτυχε.

Πάντως myphone χωρίς υποστήριξή tapatalk είναι απλά epic fall...δεν γίνεται από το καλύτερό forum reader να λείπει το myphone και να χρειάζεται να μπαίνουμε από τον browser.δεν αρέσει σε πολλούς όπως και σε μένα.

Κι εγώ συνδέομαι κανονικά. Με το γνωστό μήνυμα ότι η σύνδεση απέτυχε αλλά συνδέεται χωρίς πρόβλημα.

Ακριβώς το ίδιο και σε μένα..

Eγώ πάντως όλες αυτές τις μερες μπαίνω κανονικά. Άρα δεν πρεπει να φταίει το myphone γι αυτό.

Βολεύει αφάνταστα πάντως. Με ενα κλίκ όλα στην οθόνη σου... :happy:

Δεν ξέρω γιατί δεν συνεχίζουν να υποστηρίζουν τη λειτουργία του. Μήπως δεν φαινόμαστε σαν κίνηση/επισκέψεις και χάνει στα statistics; Μήπως γιατί δεν φαίνονται οι διαφημίσεις; Ποιός ξέρει....

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Όσο πιο πίσω πάς σε έκδοση, τόσο πιο καλά. Γενικότερα οι διαχειριστές(όλων) των φόρουμ δεν συμπαθούν το tapatalk γιατί δεν υποστηρίζει το moderation και επειδή δεν μπορούν να παρακολουθούν επαρκώς τους χρήστες της εν λόγω εφαρμογής.

Αν κάποιοι έχουν συνηθίσει το pc μπορούν κάλλιστα να συνεχίσουν να βρίσκονται πίσω από τις οθόνες των υπολογιστών τους και να κάνουν την δουλεία πού πρέπει και πού κάνουν τόσο καιρό.το tapatalk δεν χαλάει την όλη τους δουλειά εφόσον κάνουν την δουλειά τους μέσω pc.

Εμείς πού δεν θέλουμε να ήμαστε πίσω από το pc και πού δε θέλουμε να ψάχνουμε τα μηνύματα μας και πού δε θέλουμε να βλέπουμε διαφημίσεις,τι φταίμε?

Εμείς πού δεν θέλουμε να ήμαστε πίσω από το pc και πού δε θέλουμε να ψάχνουμε τα μηνύματα μας και πού δε θέλουμε να βλέπουμε διαφημίσεις,τι φταίμε?

Την διαφήμιση θα την υποστείς, δε γίνεται. Μόνο από τη διαφήμιση δε γλυτώνεις στον ψηφιακό κόσμο που ζούμε. Είναι σαν να περιμένεις τα αποτελέσματα στο γιατρό."Πολύ κακές οι εξετάσεις, μάλλον πεθαίνεις. Ο μόνος τρόπος για να σωθείς είναι να πάρεις αυτό το χάπι σε κλύσμα ".

Έτσι κι οι διαφημίσεις!

me > you