andreasarc Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Εγώ δεν θυμάμαι ποτέ να μεέχει πιάσει μελαγχολία. Κάθε πρωί που ξυπνάω προκαλώ την τύχη μου να αναμετρηθούμε, και ότι κι αν γίνει πάντα εγώ κερδίζω. Ζωή είναι να πέφτεις εφτά φορές και να σηκώνεσαι οχτώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 εγω μελαγχολω πολυ οταν βρεχι... οπως σημερα δλδ... πάντως γενικα εχει πεσει μια μουνταδα στις ημερες μας...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 εγω μελαγχολω πολυ οταν βρεχι... οπως σημερα δλδ... πάντως γενικα εχει πεσει μια μουνταδα στις ημερες μας...:) Γιατί το λες αυτό, για τον καιρό μάλλον ε;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Γιατί το λες αυτό, για τον καιρό μάλλον ε;:) ναι ρε συ Αντρεα για τον καιρο σημερα αλλα και γενικα ολοι οι φιλοι μου παραπονα ειναιαυτην την εποχη:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 ναι ρε συ Αντρεα για τον καιρο σημερα αλλα και γενικα ολοι οι φιλοι μου παραπονα ειναιαυτην την εποχη:rolleyes: Και μετά μου λένε εμένα για μιζέρια.... Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω μαλαγχολία για κάτι...:happy: :happy: :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Και μετά μου λένε εμένα για μιζέρια.... Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω μαλαγχολία για κάτι...:happy: :happy: :happy: καλα εσυ δεν παιζεσαι φιλε μου... σκας γαιδαρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Νομίζω ότι με ένα συνδυασμό λίγης αναισθησίας, λίγης αισιοδοξίας και λίγης τάσης για να παλεύουμε ότι στραβό μας παρουσιάζεται, όλα είναι αντιμετωπίσιμα. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Νομίζω ότι με ένα συνδυασμό λίγης αναισθησίας, λίγης αισιοδοξίας και λίγης τάσης για να παλεύουμε ότι στραβό μας παρουσιάζεται, όλα είναι αντιμετωπίσιμα. :) Σωστός ο φίλος:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Νομίζω ότι με ένα συνδυασμό λίγης αναισθησίας, λίγης αισιοδοξίας και λίγης τάσης για να παλεύουμε ότι στραβό μας παρουσιάζεται, όλα είναι αντιμετωπίσιμα. :) Απολυτα σωστος ο zxr πρεπει τις καποιες στιγμες μελαγχολιας να τις βλεπουμε απο ολες τις οψεις....αν ειναι να μας παιρνει απο κατω το χασαμε το τραινο!!!;) Αλλάζει πρόσωπα η θλίψη ένα κορίτσι με κοιτάει χορεύει, κι ύστερα πετάει πάνω απ' τα μπάρ και τα ηχεία Δεν έχει τίποτα να κρύψει καμιά φορά αντί να κλαίει χορεύει, κι είναι σαν να λέει σπάστε την πόρτα αν δεν ανοίξει Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts